|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
jeśli zapragniesz znowu uciec, zawołaj mnie, a będę
ruszymy gdzieś, choć sama nie wiem dokąd jeszcze i mam nadzieję, że nie boisz się deszczu razem z nim słowa na drodze ku nieśmiertelności więcej marzeń, niż czasu by je spełnić więcej namiętności niż serce może zmieścić Panny tańczą, typy coś piją Każdy robi dziś to co lubi Ciemność poza nami, nie ma sensu ciągle w przeszłości tkwić Nie muszę być kim nie jestem, bo przecież mam własne życie Czemu wciąż Ciebie więcej chcę? Odnajdziesz odpowiedź na serca dnie nazwij to jak chcesz - miłość, uczucia, instynkt te głodne emocje - nakarmmy je Nie oglądaj się za siebie Bo ci z przodu ktoś przy***ie Mam ten progres w głowie, jak grać mądrze powiedz By być z sobą w zgodzie kiedy przyjdzie po mnie koniec |
|
|
|
#3392 |
|
Zakorzenienie
|
nie każdy wierzy w boga, ale każdy chce schudnąć.
jesteśmy wszyscy trochę mocniejsi w tych złamanych miejscach. myślisz, że mnie znasz, chociaż znasz tylko mój wygląd. smutne piosenki źle na mnie działają. samotne wieczory tym bardziej. a te koszmary w nocy? jej. czekam cierpliwie na dni w odcieniach różu, na słońce wspólnie oplatające nas, na lenistwo przeogromne..na ciebie. nienawidzę, gdy herbata tak okrutnie smakuje samotnością. |
|
|
|
#3393 |
|
Zadomowienie
|
lesson 1: through
człowiek dosyć niespełnionych postanowień . nie wszystko w życiu zależy od nas . nie codziennie aura jest pogodna . bo każdy dzień jest dobry na zmianę . Your my perfect little punching bag . _________________________ ___ Prośba ogromna! o tym, że coś zaczyna się dziać ? coś się rodzi ? [w moim sercu] po bardzo długim czasie, zaczynam czuć coś do niego, że to jest niesamowite. tylko nie dosłowne, że zakochana jestem, proszę! chodzi mi o ten stan .Tajemnicze . coś w stylu: Lubię te momenty, gdy świt nie ma jeszcze chwili. powinnam, papergirl, Miluuu, Rebellious,bananowalaska,JednaNaMilion, Tis, Little Ballerina,peculiarity,nydee, dontlookdown, Frizz, kee, lillyblack, Kissaabble, Plotkaraa, kamisha,3martyna3,styrana, paajkaa . <3
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-06-10 o 14:32 |
|
|
|
#3394 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
*;Cytat:
<3Cytat:
<33Cytat:
powyższe bezczelnie zabieram <3 _ lubię czuć, że jesteś. lubię cię mieć namacalnie. jak to jest, że zawsze mam chęć na rzeczy, których mieć nie mogę? chwiejność emocjonalna, zaczerwienione powieki, narastający wstręt do społeczeństwa. tak, znowu mi nie wyszło z miłością. a z twoich ust wydobywa się zapach miłości. boję się tego mojego 'uwielbiam cię'. jedyne na co mam teraz ochotę to wyrzygać całą zawartość serca i zapalić. |
||||
|
|
|
#3395 |
|
Raczkowanie
|
kochane moje, opisy macie cudowne, przyznaję okradam codziennie. ;*
Jaka jest różnica między nami, kobietami a wami, facetami? My dajemy życie - wy je rujnujecie. ;] doprawdy nie kłamałeś? a jak to nazwiesz, PRZEJĘZYCZENIEM?! ![]() zostałeś nominowany do odejścia z mojego życia. i nie będę wysyłać sms-ów żeby Cię uratować. zdradziłeś? nie przejmuj się, takiż znowu niezastąpiony to Ty też nie jesteś! ![]() - Będziesz moja tej nocy. - Lepiej kup sobie kajak. - Yyy...ale... po co mi kajak? - Bo jak się ma kajak to się łatwiej spływa .![]() ![]() ![]() -Wróć do mnie, ja nie chcę nikogo innego! - Nie wątpię, że z wzajemnością. -Gdy myślę o Tobie dostaję dreszczy... - Jak miło, to takie przyjemne uczucie... - ...Raczej febra. ![]() jestem perwersyjną pokusą, której za nic w świecie się nie oprzesz... demo mężczyzny.
|
|
#3396 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() rodzi się we mnie coś czego wciąż mi brak. na co czekam już od lat. nie mam innego pomysłu już chyba. to mi się tylko nasunęło na myśl.
|
|
|
#3397 |
|
Raczkowanie
|
Nikt jej nie obiecał, że raj jest tani... Edytowane przez zemstablondynki Czas edycji: 2009-06-10 o 13:07 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3398 |
|
Raczkowanie
|
akwem - bardzo podobają mi się Twoje opisy.
teraz coś ode mnie. : tylko niektórzy wiedzą jaki mam kolor oczu. ![]() samo przyszło, samo odejdzie? non stop kłamiesz na każdym kroku, a ja Ci wierzę.. spotkali się przypadkiem. ona nazwała go w swoich myślach wieśniakiem. po 3 minutach spojrzała na niego inaczej i bum. dostał klucz od jej serca.. przecież wiesz gdzie mnie znajdziesz.. wspomnieniami rzucę o ścianę jak szkłem! To tak jak w tej powieści o miłości. Jest ktoś to czyta całe Twoje dni wieczności. By móc być obiektem Twej czułości. To takie proste.. Lecz takie trudne.. nie ma uśmiechu. gdy oczy się nie uśmiechają. nie mam uśmiechu. Nie mam nic poza sobą! Nie mam dwóch twarzy! Nie jestem Tobą! cios za ciosem. rana za raną. czy są jacyś co ze mną pozostaną? nigdy nie mija pierwsze kochanie!
|
|
#3399 |
|
xoxo
|
Dziękuję za wszystkie pochwały i przepraszam,że nie odpowiadam na prośby. Ostatnio nie mam głowy do tego i mały zamęt w życiu.
____________________ - To była totalna strata czasu i energii - jęknęłam, nadal nie podnosząc oczu. Dżinsy całkiem nieźle wchłaniają łzy. - Nieprawda. Bo udowodniłaś sobie, że to, za czym tak tęskniłaś wcale nie jest aż takie świetne. Najbardziej boje się miłości,zawsze przed nią uciekam i ranie tym siebie,ale co będzie jak nie będzie ucieczki? Mówisz nie kłam. nie klnij. nie idź/ itp. Sam kłamiesz. klniesz. idziesz itp. człowieku? Lepiej milcz.... kochałabym Cię, gdybyś tylko mi pozwolił. Opinie innych mam w `dupce`! Ważne żebym sama o sobie myślała, że jestem za***ista Nie potrafię sobie wyobrazić Twojej miny kiedy odczytujesz kolejną wiadomość ode mnie... Betonowe mury otaczają mnie Sztuczne światło płonie, kiedy kończy się dzień Szukam gwiazd, by uciec w inny świat Łuna nad miastem tłumi ludzkie życie, by zamienić je w bieg.
|
#3400 |
|
Zadomowienie
|
Miłość to chłam, przeliczana na ilość ran . ! Boy, just let me be there for u anytime , u're so fine ![]() Szepnij na ucho delikatnie muskając mnie oddechem . gdzieś między winą a karą . bo wiesz słońce z deszczem wywołuje tęczę . mogę być kimś, będąc jednocześnie sobą .
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-06-10 o 14:31 |
|
|
|
#3401 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A ten zabrałam, bo strasznie pasuje do mojej sytuacji ;* Cytat:
![]() Cieszę się, że trafiam w Twój gust ;* Cytat:
![]() Okradłam do cna ;* Cytat:
1. To taki stan, kiedy skacząc z budynku, wiesz, że nie spadniesz, bo radość Cię uniesie. 2. Najchętniej zamknęłabym ten stan w pudełku i wypuszczała w złe dni. 3. Lubię, gdy każdy organ mojego ciała się uśmiecha. 4. To tak, jakbym pod językiem wciąż trzymała słodkiego cukierka. 5. Kroczy za mną wielki uśmiech. 6. Teraz, kiedy powietrze może mnie unosić, jest mi dobrze. 7. Wędrówka wśród chmur. przez jakiś czas. Przepraszam, ale w tej chwili jestem poirytowana, można powiedzieć. wku.rwiona, wiec takie opisy nie bardzo mi wychodzą ;* Aczkolwiek się starałam ;* __________ 1. Za każdy cios oddaję dwa. 2. Zdaję sobie sprawę, że coraz bliżej mi do dna. 3. -Czy Ty masz ku.rwa jakieś wielofunkcyjne grabki? -Dlaczego? -Bo grabisz sobie u mnie i to ostro. 4. A w nocy śni mi się, że mnie zabijasz. 5. Jak samotne drzewo, na pustyni, bez kropli wody. 6. Leżąc na trawie z wystawionym językiem. Chcę polizać chmury. 7. nakręcić na szpulkę wszystkie zmartwienia i wyrzucić przez okno pod jadący samochód. 8. Ukradłam łom. Włamie się do Twego serca. 9. Rzeka łez zamyka mi oczy. 10. Pomieszanie z poplątaniem. 11. I nawet żelki są jakieś twardawe. 12. Ten pierwszy raz będzie twoim ostatnim. 13. Nie warto płakać nad rozlanym mlekiem? A co jeśli ja rozlałam całą wannę? 14. Zabić siebie w sobie. Edytowane przez papergirl Czas edycji: 2009-06-10 o 14:29 |
||||
|
|
|
#3402 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
buśś kochana Cytat:
![]() Po drugie co to za pieśń? Po trzecie zabieram się za prośbę ![]() Twój wzrok sprawia że cierpię.Potrzebuję cię,zrozum. Nic tak nie boli jak twoje piękne oczy. Spojrzenie twoje gdy Cię mijam rani wiesz? Zrozum, że Cię potrzebuję.Zrozum, że ranisz mijając twoje spojrzenie. Nie możesz odejśc.Nie teraz.Twój wzrok na korytarzu doprowadza mnie do szaleństwa. I gdy mijam Ciebie jak tak na mnie patrzysz, nie masz pojęcia jak wszystko boli mnie w środku. takie cuś i trzymaj się kochanie Cytat:
Cytat:
Cytat:
ty też tam się powinnaś wymienic Cytat:
NARESZCIE JESTEEEEŚ !!!! ![]() _________________ Grzech za grzech. Ocal mnie od samotności.Ocal mnie od zapomnienia. Nie patrz na świat w barwach czarno białych. Świat okazuje pieprzoną ironię. pokonać sentymenty. Wtopiona w szarość życia.
|
|
#3403 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przepraszam, że się czepiam ale ten opis już się pojawiał kilka razy. ;]
_______ Za każdym razem, gdy się z kimś rozstajesz,zostawiasz u tego kogoś kawałek swojej duszy. A ten ból...to jest brak tego kawałka. Boli, bo jest u kogoś innego. Ten kawałek kiedyś wróci,ale to trwa długo. Pierwszy dotyk- tylko z pozoru przypadkowy zmysłowe muśnięcie , które przyprawia o dreszcze budzi do miłości, która już nigdy nie zaśnie .. Budzeni pocałunkiem wstają z łóżka właściwą nogą. |
|
|
|
|
#3404 |
|
Raczkowanie
|
1. To taki stan, kiedy skacząc z budynku, wiesz, że nie spadniesz, bo radość Cię uniesie. 2. Zdaję sobie sprawę, że coraz bliżej mi do dna. 3. -Czy Ty masz ku.rwa jakieś wielofunkcyjne grabki? -Dlaczego? -Bo grabisz sobie u mnie i to ostro. 4. Leżąc na trawie z wystawionym językiem. Chcę polizać chmury. 5. Ukradłam łom. Włamie się do Twego serca. 7. Rzeka łez zamyka mi oczy. 8. I nawet żelki są jakieś twardawe. 9. Nie warto płakać nad rozlanym mlekiem? A co jeśli ja rozlałam całą wannę? Boskie są ! Dziewczyny witam wszystkie, miło, że jest tu taki wątek. Jeej cudne te wasze opisy, macie dar A ja wam chciałam dać opis z fragmentu mojego wiersza, ale miałam go w wordzie i nie chce się odtworzyć. Boje się, że mi wiersze przepadną.. Wracając to opisów, to z tych wyżej to.. ten o żelkach zabójczy ![]() Powyżesz opisy są oczywiście CYTOWANE ! Ale przez przypadek zmazałam te kody na cytowanie.. Napisane przez papergirl ![]()
Edytowane przez ollgu Czas edycji: 2009-06-10 o 14:50 |
|
|
|
#3405 |
|
Zakorzenienie
|
uwierzwsiebie, allmylifeismusic, Toogether93 - dziękuję wam Piękne ! ;* Wy też macie świetne opisy.
*** To jak gra kartami w woję, nigdy się nie kończy. pośród drzew nadziei. spokojnie do celu ścieżką Miłości. w oceanie cudzołóstwa, miłość płynie pod prąd. moje serce to nie plastikowa, żółta piłeczka do odbijania paletką.
|
#3406 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() bezczelnie kradnę. ![]() __________ gdyby moja okienna szyba potrafiła mówić poznałabym miliony historii o niebiańskich samobójcach. nie lubię deszczu. właśnie dziś stanął on na drodze mojemu szczęściu. tysiąc wad. u Ciebie ich brak. ;* kochanie, czemu szepczesz.? tak na prawdę, to nie wiem, jakim cudem Cię pokochałam... przecież wiedziałam, że i tak nie będziesz mój. a ja pragnę ocalić Twe serce od zapomnienia. prócz Ciebie nie chcę nic. <3
|
|
|
#3407 |
|
Zadomowienie
|
mój czas jest wolny, a Ciebie nie ma w nim
Nie pali,nie pije.Jest idealna. -...ale jara! Jara się Jego tak delikatnym dotykiem,a Nim jeszcze bardziej.Z każdą chwilą uzależnia ją coraz silniej. Zaciąga się Jego oddechem na swoich ustach. Zabrała Go do krainy fantazji o Niej i o Nim. -On chce,żeby była przy Nim cały czas. -Cały czas?!To trochę długo. -Nie dla Niego. a każdy krok jest dla mnie w życiu niespodzianką . zatrzymać w gardle słowo, które może kogoś dotknąć czasem kompleksy biora górę nad rozsądkiem bez znieczulenia sama siebie zszywam . -śpisz? -nie. -bo? -nie chcę wkraczać do świata marzeń. -jak to? -w nim za pięknie jest. nie podobał Jej się. był normalny, jak inni. nie widziała w nim nic specjalnego. nie miał niebieskich oczu, nie mial tego czegoś, nie ubierał się tak jak uwielbiałam, nie miał cudownego uśmiechu. był tak cholernie podobny do innych. pomysły i cele, a wszystko to co się dzieje jest bezcenne. Lascia che io sia il tuo brivido piu` grande [pozwol bym została twoim najwiekszym pragnieniem] -Kocham Cię. - ... (cisza) -wiedziałem. -co? -zawsze tak reagujesz. -jak? -wolisz ciszę, niż prawdę. lubię jak się starasz. Wtedy wiem, że przynajmniej coś czujesz. za dużo spekulacji. -nie mogę przestać. -ale czego? -myśleć o Nim. wciąż siedzi w mojej głowie, wciąż mam przed oczami wpólne chwile. czemu wszystkiego tak dużo w mojej głowie? -kochasz Go... i nie zadawaj mi takich pytań, trudne są nie znam odpowiedz. -to odpowiedz po jaką cholere jest ta głupia miłość? -widocznie potrzebna.
|
#3408 |
|
Rozeznanie
|
`. Kiedy pierwszy raz zobaczyłam Was zrozumiałam,
#że Ty i ja to tylko Grrra!. ^^ Dziewczynki, Kolejna prośba- O tym , że odległość tylko nas wzmocni, nie może nic zmienić na gorsze, tylko na lepsze... Proszęęę.;** |
|
|
|
#3409 |
|
Przyczajenie
|
Bo nie będzie Nas drugi raz!
Nawet gdy padał deszcz, Twoje oczy były mi słońcem.. Prymitywnie podążamy przed siebie.. Bo Ty tak pięknie pachniesz.. Udupienie totalne! jak dwa magnesy przyciągamy się... Za kilka lat mieć u stóp cały świat! Pokonałeś się Sam! Dziewczynki a coś o wolności by się znalazło? ![]() wiem że nie lubicie próby ale naprawdę Bardzo potrzebuję ![]() |
|
|
|
#3410 |
|
Raczkowanie
|
uwierzwsiebie - dziękuję, strasznie miło.
również czuj się moją miłością <3 ![]() Narcyza95 - przepraszam, nie pomogę Ci. jestem w podobnej sytuacji... ;* Limitowana - nie, nie, w żadnym wypadku. To Ty tylko i wyłącznie jesteś Moją Przewspaniałą! <333 ![]() KaMa2704 - <333 hm. może:
~~~~~~~ Przecież każdy wie, że nie pocałuję sobie łokcia Zostawił ją z otwartą, krwawiącą raną Chciałabym Cię zawsze pamiętać. Ten cudowny blask w oczach, nieziemski uśmiech, powalających zapach. Żeby pamiętać, poświęciłabym wszystko A teraz jak gdyby nigdy nic – odejdę. Zostawię Cię samego. Zdezorientowanego. Tak jak sprzed miesięcy ja stałam sama w deszczu… Musiałabym chyba dać CI w pudełeczku moje serce, żebyś w końcu zrozumiał, że Cię kocham Zrób coś! Do cholery! Nie zostawiaj tego tak… Bardzo dobrze znam to uczucie… nawet nie wiesz jak bardzo W sercu coraz więcej wątpliwości .
|
|
#3411 |
|
Zakorzenienie
|
ze mną można tylko pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko
Ze mną ku słońcu, może gdzieś nad przepaść ze mną Po szczęście lub po szaleństwo w ciemność ze mną ... Twój szalony dotyk, najsłodszy pośpiech Jest czymś co ratuje moje życie . nawet w moich snach chcę być całowana Twoimi ustami. Do pocałunków potrzebny jej był ktoś, z kim lubiła rozmawiać, kto ja zastanawiał i niepokoił, kto był dobry do kłótni na temat rzeczy ważnych, ktoś komu nie było obojętne, jak żyć i kto potrafił z nią o tym rozmawiać . poukładaj mnie kawałek po kawałeczku, poukładaj mnie proszę. Dzień za dniem, Twoje serce bije wewnątrz mnie
niż kilka tanich, które podobają ci się tylko trochę Edytowane przez Devileek Czas edycji: 2009-06-10 o 16:03 |
|
|
|
#3412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Twój zapach pozostanie w mej pamięci na zawsze czy zawsze coś musi stanąć na drodze Miłości? wgl brak weny, nie mam pojęcia jak słowa skleić w jedność, a i jeśli naprawdę coś zaiskrzyło to to, że on odchodzi nie staje na przeszkodzie;> :_) ____ now dance, fucker dance. chudzi kosmici z planety wodorostów porwali ludzi z miasta stumostów. no to ja też mam prośbę. macie jakieś opisy o Niemczech? pozytywne. bo wyjeżdżam tam, cieszę się, bo mam tam znajomych. ogólnie jakieś takie różne;> może się coś znajdzie za dużo Was, by wymieniać... Wy na pewno wiecie (swoją drogą przepraszam za taki nieład w tym poście)
Pomyśl - kim jesteś Jeśli mądrość Cię usypia, a głupota budzi... Edytowane przez Toriaa Czas edycji: 2009-06-10 o 16:17 |
|
|
|
|
#3413 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam prośbę.
wyjeżdżam w niedzielę do Budapesztu i potrzebuję takowych opisów. ( ; najlepiej takich żartobliwych. może: Plotkaraaa akwem suve neee Toogether93 uwierzwsiebie JednaNaMilion Powinnam KaMa2704 Chocapic Frizz Nastychick Miluuu Vivi12399 Papergirl tyshe inspiration91 96ladypoziomka96 Marzeniatko Kinderka13 limitowana JAZDAnaEMOCJACH bananowalaska Goracaczekolada xDJakJaCieLubiexD teenagera Devileek pattf lovers2friends RealGril89 Toriaa agattee Onax3 Carolineo6o aaan rozsypanegwiazdy chocolatelady allmylifeismusic Kissabble Little Ballerina Kiss Nydee kamisha! czesterka m a d e l i n e talkshit liczę na pomoc. ( ; _________________________ ___ /Bądź szczęśliwy z nią, dla siebie/ /Widuje was czasami takich zakochanych.. / |
|
|
|
#3414 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki, wiem, że próśb nie znosicie, ale muszę Was poprosić, bo jak nie Was to kogo? ; ) ; o no więc jest sprawa. w środę jest ogólna impreza, takie zakończenie roku całego studia tańca i z tej okazji chciałam z moją grupą dać na kartce jakiś wierszyk, takie rymujący się itp., że dziękujemy za wytrwałość itd. ^^ dało by się coś wymyślić. ? ;>
powinnam, Miluuu, Tis, Little Balerina, suve, papergir, nydee, kee, pecuiarity, Kissabble, Plotkaraa, uwierzwsiebie, Limitowana <3 i reszta oczywiście. ![]() i tak bez off'a: - Kocham Cię.
- Coo.?! - W googlach sobie wpisz jak nie rozumiesz! uwielbiam siedzieć z tobą pod tą jabłonką i popijać lemoniadę, gdzie tak ładnie pachnie twoim uśmiechem.
te włosy. to ciało. te ruchy. ten uśmiech. to spojrzenie. ten On.<3 Edytowane przez Kapsiut Czas edycji: 2009-06-10 o 16:40 |
|
|
|
#3415 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
może hm. : macie spokój ode mnie na ... (chodzi mi o czas) - Budapeszt. ![]() szczęśliwej drogi już czas - Budapeszt.jednej wariatki mniej na ... (znów chodzi mi o czas np. tydzień, dwa. ;D) - Budapeszt. podbijam świat! w Budapeszcie. ![]() może Ci się coś spodoba?
|
|
|
#3416 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
łaa. dzięki za wyróżnienie. postaram się pomóc... ale jakoś nie specjalnie mam wenę: węgierscy przystojniacy... czegóż więcej do szczęścia.? kluseczki... kluseczki. po więgiersku. ;DD - BUDAPESZT. w stolicy. węgier. ![]() obawiam się, że nie pomogłam. przepraszam.
|
|
|
#3417 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() zabieram Cytat:
Cytat:
![]() ![]() i znów okradam. niedługo policja po mnie przyjdzie, bo tak Cię obrabiam <333Cytat:
tylko to mi do głowy przychodzi :cel? Budapeszt ! Tam dopiero zacznie się przedwakacyjne szaleństwo ![]() Cytat:
Przepraszam, ale w rymowankach jestem zupełnie do bani może kiedy indziej Ci to wynagrodzę Narcyza95 https://static.wizaz.pl/forum/images...s/viewpost.gif A teraz mini prośba Kochane.. to dla mnie ważne, bo zbliża się koniec roku, a potem on odchodzi. To się ciągnie odkąd się poznaliśmy- rok. No i nie mogę zapomnieć. On CHYBA [!!] też niee.. Ciężko mi z tym i jak spotykam jego spojrzenie na korytarzu, a dzieje się to coraz częściej, to widzę taką otchłań.. Boli. Jakieś opisy, że nap[rawdę go potrzebuję? Że cierpię patrząc w te oczy? Proszę was naprawdę na klęczkach.. Wiem, że jak każda inna, ale proszę... ...limitowana... Gdy codziennie widywałam Cię na korytarzu moje serce tańczyło i nie mogłam go utrzymać w piersi.. Codzienny widok Twoich oczu przyprawiał mnie o wewnętrzną gorączkę. będzie mi tego brakowało... Chciałabym zatrzymać czas. żeby zostało tak jak jest teraz. Nie chcę żebyś stał się tylko wspomnieniem. nic więcej mi nie przychodzi do głowy ![]() no i coś ode mnie. odbijające się promienie gorącego słońca na Twoim ciele sprawiają, że mam w głowie tylko jedno ![]() I kiedy znów wreszcie Cię zobaczę, kiedy Ty wyjdziesz z pociągu, zarzucę Cię się na szyje i nie będę chciała wypuścić Cię z moich objęć. wyczekiwane szczęście jest coraz bliżej. z premedytacją zadaję Ci cios i przyglądam się jak zwijasz się z bólu. na deskorolce przemierzam kilometry szczęścia. zrobiłeś mi pozytywny burdel w głowie. nie mogę poskładać żadnych myśli.
|
|
|
#3418 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
pomogłyście bardzo! ![]() ______________ Kochaj mnie, mimo wszystko. No dalej, popatrz na mnie, spójrz w moje smutne oczy... Jeśli zwątpisz choć jeden raz. Wrażliwa na Twój dotyk. Smak, zapach Twego ciała... Uwikłana w pajęczynę miłości. Całować zapamiętale. Kocham Cię, wiem to, nasz romans czas zacząć. Edytowane przez tegochcialam Czas edycji: 2009-06-10 o 18:38 |
||
|
|
|
#3419 |
|
Zakorzenienie
|
96LadyPoziomka96 - dziękuję za uznanie
;* Limitowana - czuję się zaszczycona ;* Paranienormalnaa - tylko te wpadły do głowy wybacz ;p naprawdę mi wierzcie - najlepiej będzie w Budapeszcie! Budapeszt przyjmuje mnie do swojej imprezowej sfery penetruje nowe zakamarki - odcinek pt."Budapeszt" ________ bywam pamiętliwa - dlaczego nie ma szczęśliwej miłości? - bo ktoś kiedyś zranił jako pierwszy i pociągnął za sobą łańcuch bolących serc. bo jak ktoś zrani, to zawsze to do niego wraca rozmowa z Tobą jest płaska jak uliczny chodnik temat dzisiejszych rozmyślań: 'dlaczego byłam taka głupia?!' łatwiej powiedzieć, że się już nie kocha, niż tego nie czuć tak, do łazienki też idę z telefonem, bo może akurat wtedy pomyśli, że warto do mnie zadzwonić i gdy się wściekam na Ciebie, to tylko dlatego, że nie mogę dostrzec Twoich wad - dlaczego Twoja bluzka leży w kartonie po butach?! - nie otwieraj! tylko na niej został jego zapach, jak ostatni raz przytulał mnie w parku
"Nie masz żadnych wrogów poza tymi w Tobie" rsmt Edytowane przez nastychick Czas edycji: 2009-06-10 o 22:48 |
|
|
|
#3420 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Grzejąc pupe na Górze Gellerta . Wróci X.06.
June...she'll change her tune / Budapest./ zdala od domowej zamuły:P mango, kiwi, limetka, cukier, rum... -> Budap. Budapeszt rozgrzewa nasze ciała promieniami. Gdzie promień słońca zgasł i powoli mija czas ![]() węgierska idylla ___ por favor kochanie ** może ci coś wpadnie w oczko ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:00.

*;
<3
**** <3
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Dziewczyny witam wszystkie, miło, że jest tu taki wątek.