Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. II - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-10, 16:26   #1471
b8ae395ad20fac79699d786016c1d68a9b01f66e_62eafdf253efe
Konto usunięte

Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. II

Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
A jak jest z obwodem w Tease me? Bo ja głęboko myślę, żeby go kupić. Śliczny jest to nie ulega watpliwości, ale gdyby był chociaż troszkę ścisły... Eh.
A co jest nie tak z tymi ramiączkami?
tease me na moje 73cm pod 65 była taka przyjemnie ciasna na 1 haftce no i na pewno będzie się wolniej rozciągał bo w obwodzie są takie szerokie gumy jak na ramiączkach
z ramiączkami nic, poza tym że mają 2cm i się nie nadają żeby je pokazać :P
b8ae395ad20fac79699d786016c1d68a9b01f66e_62eafdf253efe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 16:29   #1472
Antii89
Zakorzenienie

[1=b8ae395ad20fac79699d786 016c1d68a9b01f66e_62eafdf 253efe;12700190]tease me na moje 73cm pod 65 była taka przyjemnie ciasna na 1 haftce no i na pewno będzie się wolniej rozciągał bo w obwodzie są takie szerokie gumy jak na ramiączkach
z ramiączkami nic, poza tym że mają 2cm i się nie nadają żeby je pokazać :P[/QUOTE]

Hm no to może na moje 64 60tka jakoś się będzie trzymała i aż tak bardzo się nie rozciągnie.
2 cm? Przesadzili!
Chyba wezmę 60FF różową i niebieską. Skoro jest różnica w wielkości misek to jest szansa, że któraś będzie dobrze leżeć. Tak?

Edytowane przez Antii89
Czas edycji: 2009-06-10 o 16:34
Antii89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 16:29   #1473
dragonfly123
Raczkowanie

hej Dziewczęta pojutrze będe w Gdyni, tam jest sklep Lingeria, pisałam już do nich mejla czy mają rozmiar 30HH i czy strój też by się znalazł. Biustonosze są, a stroje zaproponowali mi jedynie 2 - Sorrento Powder Blue w
rozmiarze 30HH oraz Freya SODA Black w rozmiarze 32H.
Co myślicie? czy w strojach jest większy manewr jeśli chodzi o rozmiary? ze względu na materiał? no i czy te 32 H... to dobry pomysł?
dragonfly123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 16:30   #1474
bubbles
Raczkowanie

Cytat:
Z Curvy Kate możesz też wziąć na początek np. Emily. Tease me jest dość zabudowany pod pachami, więc pewnie się nada. Aczkolwiek na początek lepiej mieć miękki stanik ( lepiej kształtuje biust i łatwiej dobrać rozmiar).
Co do Rio to jest on dużomiseczkowy i jak to Freya, często niekompatybilny z małym biustem, do tego cena.
Tylko z Curvy lepiej zaniżyć obwód, bo to rozciągliwce. A standardowo na Twoim miejscu celowałabym w 65E, przy dużomiseczkowcach 65DD. Oczywiście trzeba przymierzyć i 1. stanik wziąć jednak luźniejszy.
Cytat:
Napisane przez vielleicht Pokaż wiadomość
Mojitooo- proszę bardzo
bubbles- Tease Me jest dużomiseczkowy i w obwodach 65 miseczki zaczynają się od E, więc pewnie będzie za duży; ale jak już Antii poleciła: możesz spróbować Emily. Jeśli chodzi o Curvy Kate to chyba wszystkie modele są wysokie pod pachami więc równie dobrze sprawdzi się princess czy portia.
Dziękuję bardzo za odpowiedź Faktycznie chyba zamówię na początek coś z CK, tylko że mam teraz kolejny problem - nigdzie nie mogę znaleźć Emily 65E w innym kolorze niż niebieski (który nie bardzo mi odpowiada). Czy któraś z was nie spotkała się gdzieś z jakimś innym?

Edytowane przez bubbles
Czas edycji: 2009-06-10 o 16:38
bubbles jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 16:41   #1475
IzaS
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez simeri Pokaż wiadomość
na targu nie znajdziesz dobrego biustonosza, tylko tani cyckozasłaniacz

na allegro można znaleźć tanio, nawet do 50zł albo i mniej

a poza tym o piersi trzeba dbać i nie dusić ich tanimi cyckozasłaniaczami, które bardziej szkodzą niż ozdabiają
wszystko ładnie pięknie, ale wolę za tą 100 kupić dwie bluzki niż jeden biustonosz nie mam jeszcze chińskiego biustonosza no ale nie rozumiem tylko czemu mam płacić więcej jak 20zł za sam rozmiar, bo ja tylko tego szukam.

Stary 2009-06-10, 16:47   #1476
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez IzaS Pokaż wiadomość
wszystko ładnie pięknie, ale wolę za tą 100 kupić dwie bluzki niż jeden biustonosz nie mam jeszcze chińskiego biustonosza no ale nie rozumiem tylko czemu mam płacić więcej jak 20zł za sam rozmiar, bo ja tylko tego szukam.
Kupując stanik z prawdziwego zdarzenia płacisz za:
jakość, materiał, konstrukcję.

Staniki za 20zł są na chwilę dosłownie, zaraz wychodzą fiszbiny, rozwarstwia się, naciąga.
Poza tym lepiej kupić stanik za 100zł i nie kupić 2óch bluzek, a to z tego powodu, że stara bluzka ci krzywdy nie zrobi, a taki stanik owszem. One deformują piersi, nie podtrzymują ich, a jedynie zasłaniają. Kiedyś zrozumiesz jak ważne jest podtrzymanie piersi, aby nie obwisły. Bo mały biust tak samo może obwisnąć jak i ten duży.
Stary 2009-06-10, 16:50   #1477
dragonfly123
Raczkowanie

tak w ogóle uśmiałam się, jak przed chwilą wpisałam swoje wymiary w elektroniczny bra fitter i w ramce Polski Rozmiar wyswietliło wielkimi literami NIE PRODUKUJĄ
Stary 2009-06-10, 16:53   #1478
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Co Ci z tych dwóch bluzek jak Twoje piersi bez odpowiedniego stanika będa w nich źle wyglądały?
Ja aktualnie po migracji zmieniam prawie wszystkie staniki,oczywiście stopniowo bo nie stać mnie od razu na duży wydatek i powiem Ci,że w lustro patrzeć nie mogę na te buły w 65F (powinnam mieć 65G),nawet w ulubionych bluzkach wyglądam z takimi piersiami okropnie i ryczeć mi się chce,że nie mogę wymienić wszystkich staników od razu
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 17:16   #1479
IzaS
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Co Ci z tych dwóch bluzek jak Twoje piersi bez odpowiedniego stanika będa w nich źle wyglądały?
Ja aktualnie po migracji zmieniam prawie wszystkie staniki,oczywiście stopniowo bo nie stać mnie od razu na duży wydatek i powiem Ci,że w lustro patrzeć nie mogę na te buły w 65F (powinnam mieć 65G),nawet w ulubionych bluzkach wyglądam z takimi piersiami okropnie i ryczeć mi się chce,że nie mogę wymienić wszystkich staników od razu
no ale ja nie mam żadnych pretensji do moich biustonoszy w niektórych tylko nie mam 'rowka', ale nie mam go i bez biustonosza chciałam tylko sprawdzić, czy na pewno mam dobry rozmiar biustonosza, mimo iż nie mam do niego zastrzeżeń. no i się okazało, że nie ale nie powiem, żeby mój biust źle obecnie wyglądał

Stary 2009-06-10, 17:20   #1480
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
no ale ja nie mam żadnych pretensji do moich biustonoszy w niektórych tylko nie mam 'rowka', ale nie mam go i bez biustonosza chciałam tylko sprawdzić, czy na pewno mam dobry rozmiar biustonosza, mimo iż nie mam do niego zastrzeżeń. no i się okazało, że nie ale nie powiem, żeby mój biust źle obecnie wyglądał
Bo jesteś młoda i nie nosisz długo staników, dlatego nie wygląda źle.
Stary 2009-06-10, 17:31   #1481
kasiek87
Kokon pro

Cytat:
ty sobie mozesz mowic, a niektorzy sa po prostu niereformowalni i nic z tym nie zrobisz, tylko pozniej przychodza i jecza za przeproszeniem, albo laduja na onkologii jak juz za pozno bo cale zycie fiszbina im "cycki" i wezly gniotla, a pozniej wielkie zdziwko ze jakiegos guza sie ma, bo i takie konsekwencje bywaja, a ze szybko obwisna przeciez co to jest 5 tys na plastyke pozniej lepiej teraz kupic " dwie bluzki"

ajajaj powiem Wam babeczki ja niektorych chyba w zyciu nie zrozumiem ;D

p.s. moje regency nosi sie swietnie material milutki, obwod trzyma i o dziwo nie zostawia takich sladow jak freya ^^

DL2/9/9
3/3/6-22/7/8

kasiek87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-10, 17:34   #1482
IzaS
Raczkowanie

Cytat:
rzeczywiście, noszę je od 11 lat przez kilkanaście a czasem 20h dziennie

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiek87 Pokaż wiadomość
ty sobie mozesz mowic, a niektorzy sa po prostu niereformowalni i nic z tym nie zrobisz, tylko pozniej przychodza i jecza za przeproszeniem, albo laduja na onkologii jak juz za pozno bo cale zycie fiszbina im "cycki" i wezly gniotla, a pozniej wielkie zdziwko ze jakiegos guza sie ma, bo i takie konsekwencje bywaja, a ze szybko obwisna przeciez co to jest 5 tys na plastyke pozniej lepiej teraz kupic " dwie bluzki"

p.s. moje regency nosi sie swietnie material milutki, obwod trzyma i o dziwo nie zostawia takich sladow jak freya ^^
może gdyby Cię nie było stać, to byś rozumiała

poza tym jeszcze jestem pod kontrolą rodziców (niewielką, ale jednak). I po 1 oni muszą mnie zawieźć do sklepu, bo mieszkam na wsi, a po 2 jak moja mama mi zabroni kupić takiego biustonosza drogiego, bo 'nie masz na co wydawać', to jej nic nie przekona.

Stary 2009-06-10, 17:38   #1483
moooniaaaa
Zakorzenienie

IzaS sorry,ale to jest tylko wymówka. Ja jestem w zupełności na utrzymaniu rodziców,więc nie mogę szastać kasą. Nosze dobre staniki nie wydając więcej niż 100zł. Co więcej,kilka upolowałam na allegro dosłownie za bezcen (20-30zł.) Przecież stanika nie kupuję się co tydzień.
Ale dobra bo kto nie chce być "nawrócony" to nie będzie
Stary 2009-06-10, 17:39   #1484
kasiek87
Kokon pro

Cytat:

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ----------

poza tym jeszcze jestem pod kontrolą rodziców (niewielką, ale jednak). I po 1 oni muszą mnie zawieźć do sklepu, bo mieszkam na wsi, a po 2 jak moja mama mi zabroni kupić takiego biustonosza drogiego, bo 'nie masz na co wydawać', to jej nic nie przekona.

ja kokosow nie zarabiam, studiuje i daje korki, mozna sobie dorobic w rozny sposob wg mnie lepiej odlozyc troche i kupic porzadny, niz kilka badziewiakow- powiewakowych sutozakrywaczy. mozna upolowac okazje na allegro czy ebay i zaplacic za biustonosz do 40 zl.

jesli dla twojej mamy wazniejsze sa pieniadze niz twoje zdrowie to szczerze wspolczuje. zreszta chyba nie musisz sie spowiadac z tego co kupujesz, jak kupisz porzadny i sie jej pokazesz ze pasuje i jest dobrze, to pewnie zmieni zdanie.

wystarczy chciec jak sie nie chce to do niczego sie nie dojdzie

DL2/9/9
3/3/6-22/7/8

Stary 2009-06-10, 17:46   #1485
IzaS
Raczkowanie

Cytat:
ja kokosow nie zarabiam, studiuje i daje korki, mozna sobie dorobic w rozny sposob wg mnie lepiej odlozyc troche i kupic porzadny, niz kilka badziewiakow- powiewakowych sutozakrywaczy. mozna upolowac okazje na allegro czy ebay i zaplacic za biustonosz do 40 zl.

jesli dla twojej mamy wazniejsze sa pieniadze niz twoje zdrowie to szczerze wspolczuje. zreszta chyba nie musisz sie spowiadac z tego co kupujesz, jak kupisz porzadny i sie jej pokazesz ze pasuje i jest dobrze, to pewnie zmieni zdanie.

wystarczy chciec jak sie nie chce to do niczego sie nie dojdzie
ale jak mam kupić, skoro mieszkam na wsi???? musi ona mnie tam zawieźć!!!

nie, nie są ważniejsze pieniądze, ale moja mama uważa, że ten rozmiar jest na mnie dobry i już.

nie mogę zarabiać, mam 17 lat. poza tym na allegro nie ma mojego rozmiaru, który by mnie zainteresował.

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

a narzekać zacznę jak w sklepie nie będzie tego 65C. póki co daję spokoj bezsensownym kłótniom

Stary 2009-06-10, 17:48   #1486
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:

Ładna jest regency. A Freya to freya ja się zraziłam na całej lini.

No niestety niektórzy tylko narzekać umieją, spotykam się z tym codziennie. Mam za małe cycki, a tu mi wisi, tam odstaje, ale przecież nie kupię 65F np. bo to jest EFFF.

Cytat:

Jestem na pełnym utrzymaniu rodziców, studiuję, nie zarabiam. Rodzice się jednak nie wtrącają do moich wydatków. Jeśli sobie sama na coś nazbieram to już moja sprawa na co wydam, jeśli źle wydam przynajmniej się naucze rozporządzać swoimi pieniędzmi.
A z mama zawsze można pogadać i uświadomić jej jak duże znaczenie ma bielizna na nasze zdrowie, już nie mówię o wyglądzie.
Co do pieniędzy, jest giełda lobbowa, ebay i allegro. Sama czasem coś złowie za 30 zł. Może nie są to super piękne, nowe modele, ale na początek dobre.
Stary 2009-06-10, 17:49   #1487
dragonfly123
Raczkowanie

Dlatego nikt nie będzie Cię zmuszał, dostałas odpowiedzi na pytania, dostałaś rózne propozycje, rozwiązania, sposoby na to by jakoś sobie poeradzić, ale skoro Ty sama nie chcesz i krzyczysz na dziewczyny.. to poporostu wyluzuj i daj spokoj z przekonywaniem nas o swojej słuszności. Każdy swoje

Dziewczyny ponawiam pytanie w sprawie strojów kapielowych? zajrzałam na lobby ale ja nie potrafie tam znaleź nigdy nic.mało czytelne jest..
Stary 2009-06-10, 17:50   #1488
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
ale jak mam kupić, skoro mieszkam na wsi???? musi ona mnie tam zawieźć!!!

nie, nie są ważniejsze pieniądze, ale moja mama uważa, że ten rozmiar jest na mnie dobry i już.

nie mogę zarabiać, mam 17 lat. poza tym na allegro nie ma mojego rozmiaru, który by mnie zainteresował.

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

a narzekać zacznę jak w sklepie nie będzie tego 65C. póki co daję spokoj bezsensownym kłótniom
Mówiłam ci, że możesz śmiało probować z brytyjskim 65D, które na ogół jest bardziej dostępne.
Stary 2009-06-10, 17:51   #1489
IzaS
Raczkowanie

Cytat:
Mówiłam ci, że możesz śmiało probować z brytyjskim 65D, które na ogół jest bardziej dostępne.
o ile w sklepach, do których się wybiorę będzie brytyjska rozmiarówka w większości jest polska tak mi się wydaje

Stary 2009-06-10, 17:52   #1490
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dziewczyny,biorę się za uświadamianie mamy,trzymajcie kciuki bo to uparta kobieta jest
Narzekała dzisiaj,że w sukience jej biust źle leży to pomyślałam,że to będzie dobry moment na zmiany
Stary 2009-06-10, 17:52   #1491
IzaS
Raczkowanie

poszłabym to Triumph'a, ale czy ja wiem, czy tam będą rozmiary...poza tym tam jest drogo. a Atlantic jest w stolicy więc muszę zaczekać do lipca

Stary 2009-06-10, 17:54   #1492
kukimonster
BAN stały

IzaS pierwszy stanik zaczęłaś nosic w wieku 6 lat?
A tak w ogóle uważam, że te 70B na 73 cm pod biustem to wcale nie jest źle i jak Cię nie stać i nie masz mozliwości to jest to jakaś alternatywa... Ja sama noszę też 65tki przy 67-68 pod biustem. Kiedyś to nosiłam 75 i to był problem...
kukimonster jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 17:57   #1493
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dragonfly123 Pokaż wiadomość
hej Dziewczęta pojutrze będe w Gdyni, tam jest sklep Lingeria, pisałam już do nich mejla czy mają rozmiar 30HH i czy strój też by się znalazł. Biustonosze są, a stroje zaproponowali mi jedynie 2 - Sorrento Powder Blue w
rozmiarze 30HH oraz Freya SODA Black w rozmiarze 32H.
Co myślicie? czy w strojach jest większy manewr jeśli chodzi o rozmiary? ze względu na materiał? no i czy te 32 H... to dobry pomysł?
Skoro masz 30HH to wychodzi ci 32G (chyba, że ta Freya jest jakaś małomiskowa). Z 30HH jest http://ebras.pl/?m=2/217/233/254.
Ale jeśli chodzi o 32G (nie wiem jakie masz wymiary pod czy jest w ogóle sens o tym myśleć, chyba, że chcesz skracać).
to:
http://ebras.pl/?m=2/217/233/248
http://ebras.pl/?m=2/217/233/294
Na balkonetce dziewczyna wkleiła zdjęcie w Panache Plunge (ahhh) chyba właśnie rozmiar 70G do skrócenia zamiast 65.
http://www.balkonetka.pl/katalog/bra/panache-brighton

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

[/COLOR]
Cytat:
poszłabym to Triumph'a, ale czy ja wiem, czy tam będą rozmiary...poza tym tam jest drogo. a Atlantic jest w stolicy więc muszę zaczekać do lipca
W stolicy są na pewno brytyjczyki. Bardziej miałam na myśli Giełdę Lobbową, allegro czy ebay.
Cytat:
Napisane przez kukimonster Pokaż wiadomość
IzaS pierwszy stanik zaczęłaś nosic w wieku 6 lat?
A tak w ogóle uważam, że te 70B na 73 cm pod biustem to wcale nie jest źle i jak Cię nie stać i nie masz mozliwości to jest to jakaś alternatywa... Ja sama noszę też 65tki przy 67-68 pod biustem. Kiedyś to nosiłam 75 i to był problem...
70B jest lepsze niż nic o ile jest ono ścisłe. Nie wiem w końcu gdzie IzaS kupuje staniki, ale jeśli na targu (a sądzę po tym, że pisze na nich 32/70, czyli takie niewiadomo co), to one na pewno ścisle nie są. A raczej megarozciągliwe.

Edytowane przez Antii89
Czas edycji: 2009-06-10 o 17:59
Stary 2009-06-10, 17:59   #1494
magda2109
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asta9126 Pokaż wiadomość
Pomożecie? ^^
Moje wymiary to 70/82
różne tabelki i kalkulatory podają mi inne rozmiary biustonosza i już nic nie wiem o.O
gdybym miała możliwość pójścia do sklepu i przymierzania w nieskończoność to było by idealnie, ale w okolicy nie ma takiego cudownego sklepu jaki mam rozmiar wybrać? 65D? C?
Mam dokładnie takie same wymiary, i też prosiłabym o doradztwo Wynika z obliczeń, że powinno być brytyjskie 65C albo polskie 65B.

Dodam, że ja jestem gotowa wydać nawet tą 100 na stanik , byle mój biust zrobił się taki, jak powinien być, bo dopiero odkryłam, skąd te "bułki" w okolicach pach...

I z tak małym rozmiarem to biustonosz lepiej w necie kupić czy w normalnym sklepie? Bo chyba ciężko będzie mi znaleźć w normalnym sklepie...
Stary 2009-06-10, 18:03   #1495
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
Mam dokładnie takie same wymiary, i też prosiłabym o doradztwo Wynika z obliczeń, że powinno być brytyjskie 65C albo polskie 65B.

Dodam, że ja jestem gotowa wydać nawet tą 100 na stanik , byle mój biust zrobił się taki, jak powinien być, bo dopiero odkryłam, skąd te "bułki" w okolicach pach...

I z tak małym rozmiarem to biustonosz lepiej w necie kupić czy w normalnym sklepie? Bo chyba ciężko będzie mi znaleźć w normalnym sklepie...
Normalne sklepy, czyli uświadomione stacjonarne masz na 1. stronie wątku. Można tam liczyć na fachową pomoc (niestety nie we wszystkich). SKlepy internetowe też nie są złe, bo mozna wkleić do nas zdjęcie i też pomożemy czy zostawić czy oddać.
No możesz spróbować tego 65C może 65D brytyjskiego lub 65 polskiego. Tylko, że to jest jedynie wyjściowy rozmiar, czasem potrzebujemy większego niż wychodzi z tabelki.
Jeszcze się zmierz w pozycji pochylonej (kąt prosty z podłogą bez brodawek).

Edytowane przez Antii89
Czas edycji: 2009-06-10 o 18:04
Stary 2009-06-10, 18:05   #1496
IzaS
Raczkowanie

Cytat:
Skoro masz 30HH to wychodzi ci 32G (chyba, że ta Freya jest jakaś małomiskowa). Z 30HH jest http://ebras.pl/?m=2/217/233/254.
Ale jeśli chodzi o 32G (nie wiem jakie masz wymiary pod czy jest w ogóle sens o tym myśleć, chyba, że chcesz skracać).
to:
http://ebras.pl/?m=2/217/233/248
http://ebras.pl/?m=2/217/233/294
Na balkonetce dziewczyna wkleiła zdjęcie w Panache Plunge (ahhh) chyba właśnie rozmiar 70G do skrócenia zamiast 65.
http://www.balkonetka.pl/katalog/bra/panache-brighton

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

[/COLOR]
W stolicy są na pewno brytyjczyki. Bardziej miałam na myśli Giełdę Lobbową, allegro czy ebay.

70B jest lepsze niż nic o ile jest ono ścisłe. Nie wiem w końcu gdzie IzaS kupuje staniki, ale jeśli na targu (a sądzę po tym, że pisze na nich 32/70, czyli takie niewiadomo co), to one na pewno ścisle nie są. A raczej megarozciągliwe.
na moich biustonoszach jest napisane różnie. na tym, który mam teraz jest 70B : ale mam i 32/70

Stary 2009-06-10, 18:15   #1497
dragonfly123
Raczkowanie

Dzięki Antii. Zobaczymy co tam znajdę, mam nadzieję że będą mieli coś czego specjalnie nie trzeba będzie przerabiać. No nic, wrócę w niedzielę to się pochwalę
Stary 2009-06-10, 18:22   #1498
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dragonfly123 Pokaż wiadomość
Dzięki Antii. Zobaczymy co tam znajdę, mam nadzieję że będą mieli coś czego specjalnie nie trzeba będzie przerabiać. No nic, wrócę w niedzielę to się pochwalę
No pochwal się koniecznie! Mały wybór jest ogólnie tych stroi (przynajmniej na stronach internetowych, bo u mnie w sklepie wisiało dość trochę, ale sama Freya), a już w większych rozmiarach to w ogóle.
Życzę owocnych zakupów.

O znalazłam katalog stroi freyi z najnowszej kolekcji... Jest parę modeli do HH dokładnie to 2, ale nie podali przy jakich obwodach.

Edytowane przez Antii89
Czas edycji: 2009-06-10 o 18:25
Stary 2009-06-10, 18:37   #1499
kasiek87
Kokon pro

co do stroi to w ogole szopka jakas ale powiem wam ze jak sie nosi 65 to kostium jak 70 scisla w miare to jest ok, bo nie nosi sie ich tyle co biustonoszy i maja troche inne zastosowanie, ja do tej pory pamietam jak jedyne co na mnie bylo to trojkaciki w rozmiarze 44 haha w miare costam przykrywaly ale po wyglupach w wodzie i tak zazwyczaj ktorys cyc bokiem mi wyskakiwal ;] no i odwieczny problem dopasowania gory z dolem jak juz mozna bylo kupic gdzies osobno to zazwyczaj w roznych kolorach ;]

DL2/9/9
3/3/6-22/7/8

Stary 2009-06-10, 18:56   #1500
dragonfly123
Raczkowanie

u mnie trójkąty odpadają.. bo uno - wrzynają się, nie podoszą wszystkiego, pierś jest taka.. ble.. a duo - ja nie mogę mieć nic wiązanego na szyje - za cięzko mi :P i boli.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości