![]() |
#1471 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. II
Cytat:
![]() z ramiączkami nic, poza tym że mają 2cm i się nie nadają żeby je pokazać :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1472 |
Zakorzenienie
|
[1=b8ae395ad20fac79699d786 016c1d68a9b01f66e_62eafdf 253efe;12700190]tease me na moje 73cm pod 65 była taka przyjemnie ciasna na 1 haftce no i na pewno będzie się wolniej rozciągał bo w obwodzie są takie szerokie gumy jak na ramiączkach
![]() z ramiączkami nic, poza tym że mają 2cm i się nie nadają żeby je pokazać :P[/QUOTE] Hm no to może na moje 64 60tka jakoś się będzie trzymała i aż tak bardzo się nie rozciągnie. 2 cm? Przesadzili! ![]() Chyba wezmę 60FF różową i niebieską. Skoro jest różnica w wielkości misek to jest szansa, że któraś będzie dobrze leżeć. Tak? ![]()
"Najfajniej jest, gdy stoisz przed lustrem susząc włosy i szczerzysz zęby w uśmiechu na wspomnienie o wczorajszym wieczorze." ![]() Edytowane przez Antii89 Czas edycji: 2009-06-10 o 16:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#1473 |
Raczkowanie
|
hej Dziewczęta
![]() rozmiarze 30HH oraz Freya SODA Black w rozmiarze 32H. Co myślicie? czy w strojach jest większy manewr jeśli chodzi o rozmiary? ze względu na materiał? no i czy te 32 H... to dobry pomysł? |
![]() ![]() |
![]() |
#1474 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Edytowane przez bubbles Czas edycji: 2009-06-10 o 16:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1475 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakość, materiał, konstrukcję. Staniki za 20zł są na chwilę dosłownie, zaraz wychodzą fiszbiny, rozwarstwia się, naciąga. Poza tym lepiej kupić stanik za 100zł i nie kupić 2óch bluzek, a to z tego powodu, że stara bluzka ci krzywdy nie zrobi, a taki stanik owszem. ![]()
![]() |
#1477 |
Raczkowanie
|
tak w ogóle uśmiałam się, jak przed chwilą wpisałam swoje wymiary w elektroniczny bra fitter i w ramce Polski Rozmiar wyswietliło wielkimi literami NIE PRODUKUJĄ
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja aktualnie po migracji zmieniam prawie wszystkie staniki,oczywiście stopniowo bo nie stać mnie od razu na duży wydatek i powiem Ci,że w lustro patrzeć nie mogę na te buły w 65F (powinnam mieć 65G),nawet w ulubionych bluzkach wyglądam z takimi piersiami okropnie i ryczeć mi się chce,że nie mogę wymienić wszystkich staników od razu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1479 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1481 |
Kokon pro
|
ty sobie mozesz mowic, a niektorzy sa po prostu niereformowalni i nic z tym nie zrobisz, tylko pozniej przychodza i jecza za przeproszeniem, albo laduja na onkologii jak juz za pozno bo cale zycie fiszbina im "cycki" i wezly gniotla, a pozniej wielkie zdziwko ze jakiegos guza sie ma, bo i takie konsekwencje bywaja, a ze szybko obwisna przeciez co to jest 5 tys na plastyke pozniej lepiej teraz kupic " dwie bluzki"
ajajaj powiem Wam babeczki ja niektorych chyba w zyciu nie zrozumiem ;D p.s. moje regency nosi sie swietnie material milutki, obwod trzyma i o dziwo nie zostawia takich sladow jak freya ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
#1482 | |
Raczkowanie
|
rzeczywiście, noszę je od 11 lat przez kilkanaście a czasem 20h dziennie
![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Cytat:
![]() poza tym jeszcze jestem pod kontrolą rodziców (niewielką, ale jednak). I po 1 oni muszą mnie zawieźć do sklepu, bo mieszkam na wsi, a po 2 jak moja mama mi zabroni kupić takiego biustonosza drogiego, bo 'nie masz na co wydawać', to jej nic nie przekona.
![]() |
#1483 |
Zakorzenienie
|
IzaS sorry,ale to jest tylko wymówka. Ja jestem w zupełności na utrzymaniu rodziców,więc nie mogę szastać kasą. Nosze dobre staniki nie wydając więcej niż 100zł. Co więcej,kilka upolowałam na allegro dosłownie za bezcen (20-30zł.) Przecież stanika nie kupuję się co tydzień.
Ale dobra bo kto nie chce być "nawrócony" to nie będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1484 | |
Kokon pro
|
Cytat:
ja kokosow nie zarabiam, studiuje i daje korki, mozna sobie dorobic w rozny sposob wg mnie lepiej odlozyc troche i kupic porzadny, niz kilka badziewiakow- powiewakowych sutozakrywaczy. mozna upolowac okazje na allegro czy ebay i zaplacic za biustonosz do 40 zl. jesli dla twojej mamy wazniejsze sa pieniadze niz twoje zdrowie to szczerze wspolczuje. zreszta chyba nie musisz sie spowiadac z tego co kupujesz, jak kupisz porzadny i sie jej pokazesz ze pasuje i jest dobrze, to pewnie zmieni zdanie. wystarczy chciec jak sie nie chce to do niczego sie nie dojdzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1485 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie, nie są ważniejsze pieniądze, ale moja mama uważa, że ten rozmiar jest na mnie dobry i już. nie mogę zarabiać, mam 17 lat. poza tym na allegro nie ma mojego rozmiaru, który by mnie zainteresował. ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- a narzekać zacznę jak w sklepie nie będzie tego 65C. póki co daję spokoj bezsensownym kłótniom
![]() |
#1486 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No niestety niektórzy tylko narzekać umieją, spotykam się z tym codziennie. Mam za małe cycki, a tu mi wisi, tam odstaje, ale przecież nie kupię 65F np. bo to jest EFFF. Cytat:
A z mama zawsze można pogadać i uświadomić jej jak duże znaczenie ma bielizna na nasze zdrowie, już nie mówię o wyglądzie. Co do pieniędzy, jest giełda lobbowa, ebay i allegro. Sama czasem coś złowie za 30 zł. Może nie są to super piękne, nowe modele, ale na początek dobre.
![]() |
#1487 |
Raczkowanie
|
Dlatego nikt nie będzie Cię zmuszał, dostałas odpowiedzi na pytania, dostałaś rózne propozycje, rozwiązania, sposoby na to by jakoś sobie poeradzić, ale skoro Ty sama nie chcesz i krzyczysz na dziewczyny.. to poporostu wyluzuj
![]() ![]() Dziewczyny ponawiam pytanie w sprawie strojów kapielowych? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1489 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1490 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,biorę się za uświadamianie mamy,trzymajcie kciuki bo to uparta kobieta jest
![]() Narzekała dzisiaj,że w sukience jej biust źle leży to pomyślałam,że to będzie dobry moment na zmiany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1491 |
Raczkowanie
|
poszłabym to Triumph'a, ale czy ja wiem, czy tam będą rozmiary...poza tym tam jest drogo. a Atlantic jest w stolicy więc muszę zaczekać do lipca
![]()
#1492 |
BAN stały
|
IzaS pierwszy stanik zaczęłaś nosic w wieku 6 lat?
![]() A tak w ogóle uważam, że te 70B na 73 cm pod biustem to wcale nie jest źle i jak Cię nie stać i nie masz mozliwości to jest to jakaś alternatywa... Ja sama noszę też 65tki przy 67-68 pod biustem. Kiedyś to nosiłam 75 i to był problem... |
![]() ![]() |
![]() |
#1493 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jeśli chodzi o 32G (nie wiem jakie masz wymiary pod czy jest w ogóle sens o tym myśleć, chyba, że chcesz skracać). to: http://ebras.pl/?m=2/217/233/248 http://ebras.pl/?m=2/217/233/294 Na balkonetce dziewczyna wkleiła zdjęcie w Panache Plunge (ahhh) chyba właśnie rozmiar 70G do skrócenia zamiast 65. http://www.balkonetka.pl/katalog/bra/panache-brighton ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- [/COLOR] Cytat:
Cytat:
"Najfajniej jest, gdy stoisz przed lustrem susząc włosy i szczerzysz zęby w uśmiechu na wspomnienie o wczorajszym wieczorze." ![]() Edytowane przez Antii89 Czas edycji: 2009-06-10 o 17:59 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dodam, że ja jestem gotowa wydać nawet tą 100 na stanik ![]() I z tak małym rozmiarem to biustonosz lepiej w necie kupić czy w normalnym sklepie? Bo chyba ciężko będzie mi znaleźć w normalnym sklepie...
![]() |
#1495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No możesz spróbować tego 65C może 65D brytyjskiego lub 65 polskiego. Tylko, że to jest jedynie wyjściowy rozmiar, czasem potrzebujemy większego niż wychodzi z tabelki. Jeszcze się zmierz w pozycji pochylonej (kąt prosty z podłogą bez brodawek).
"Najfajniej jest, gdy stoisz przed lustrem susząc włosy i szczerzysz zęby w uśmiechu na wspomnienie o wczorajszym wieczorze." ![]() Edytowane przez Antii89 Czas edycji: 2009-06-10 o 18:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1496 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1497 |
Raczkowanie
|
Dzięki Antii. Zobaczymy co tam znajdę, mam nadzieję że będą mieli coś czego specjalnie nie trzeba będzie przerabiać. No nic, wrócę w niedzielę to się pochwalę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1498 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Życzę owocnych zakupów. O znalazłam katalog stroi freyi z najnowszej kolekcji... Jest parę modeli do HH dokładnie to 2, ale nie podali przy jakich obwodach.
"Najfajniej jest, gdy stoisz przed lustrem susząc włosy i szczerzysz zęby w uśmiechu na wspomnienie o wczorajszym wieczorze." ![]() Edytowane przez Antii89 Czas edycji: 2009-06-10 o 18:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1499 |
Kokon pro
|
co do stroi to w ogole szopka jakas
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1500 |
Raczkowanie
|
u mnie trójkąty odpadają.. bo uno - wrzynają się, nie podoszą wszystkiego, pierś jest taka.. ble.. a duo - ja nie mogę mieć nic wiązanego na szyje - za cięzko mi :P i boli.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:13.