|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. XV
Cytat:
|
|
#4862 |
|
Zakorzenienie
|
Kurtkę to najlepiej wziąć taką cienką przeciwdeszczową.
Mówcie co jeszcze, to ja sobie napiszę na karteczce, by niczego nie zapomnieć.
|
|
|
|
#4863 | ||||||
|
Konto usunięte
|
burzę przeżyłyśmy
odsprzatane juz, jeszcze tylko na zakupki jedne idziemyCytat:
![]() ale za niepojawienie się na zlocie grozi Ci straszne lanie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Monia ja sok malinowy taki mam w domciu!!!!Cytat:
ogólnie jest cieplutko, ale piątek sie zapowiada nieciekawy więc weźcie sobie jakąś bluzę cieplejszą czy kurteczkę Edytowane przez 36824e82e51c7225a5b2c1a5779aef88dc0a5eae_5f10dc15a8e6e Czas edycji: 2009-06-10 o 15:43 |
||||||
|
|
|
#4864 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4865 |
|
Zakorzenienie
|
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;12698494]
czwóreczki gratuluję ![]() ale za niepojawienie się na zlocie grozi Ci straszne lanie ![]() [/QUOTE] dzięki
|
|
|
|
#4866 | ||
|
Zakorzenienie
|
powrocilam
powloczylam sie troche po sklepkach po drodze![]() bilecik zakupiony, jutro 6:55 wyjazd musze wstac o 5" winko rowniez juz nabyte, wiec co najwazniejsze to mam ![]() po drodze niuchnelam Guerlaina mandarynke co leanka chwalila i przepadalam!!! cudowna u mnie tez sie chyba zbiera ![]() [1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;12696912]u nas burza gigant idziemy sie schować do piwnicy [/QUOTE]az tak?? mam nadzieje ze nie idzie do mnie od Was?? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;12698494] ręczniczek, szczoteczka do zębów, gatki na zmianę, parę ciuszków, tusz do rzęs, błyszczydło, dobry humor i ładowarka do telefonu!!!!! chyba nic nie pominęłam ogólnie jest cieplutko, ale piątek sie zapowiada nieciekawy więc weźcie sobie jakąś bluzę cieplejszą czy kurteczkę ooo swietna podpowiedz!!! zaraz po obiadku biore sie za pakowanie! ![]() Basiaku jak w koncu jedziesz?? Dziewuszki jak dlugo gotuje sie soczewice?? bo kupilam pierwszy raz i nie wiem juz wstawilam
|
|
#4867 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#4868 |
|
Zakorzenienie
|
zmykam na siłkę, pa
|
|
|
|
#4869 |
|
Zadomowienie
|
z reguły ok 20 min od zagotowania się wody ,
|
|
|
|
#4870 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Miałam dziś na sobie swarki i wszystkim się podobały Jedna koleżanka tak się napaliła, że zamówimy sobie razem![]() Zaraz lecę zrobić foty |
|
|
|
#4871 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziekuje ![]() Cytat:
![]() widzialam Twoj przepisik na kurczaka curry, zapisalam i bede w weekend pichcic
|
|
#4872 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4873 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zmykam do pracy |
|
|
|
|
#4874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() takze chetnie poprobuje rozne przepisiki ![]() a wiecie co, znalazlam dzis w sklepie w ZT ta make pelnoziarnista ale az mnie zatkalo - 13zl ![]() chisaku, znalazlas gdzies taka make w normalnej cenie? bo ja tylko orkiszowa, razowa i gryczana (chyba kupie wszystkie trzy ) ale nie wiem czy one sie nadaja na muffinki? chcialam ta pelnoziarnista ale nigdzie nie ma a jak dzis znalazlam to cena z kosmosu no ale to w ZT bylo, wiec normalka...
|
|
#4875 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale niezdrowa Moje najulubiensze danie z soczewicy to dal - zupa. Robie ja z zielonej, bo wtedy ma piekny blotnisty kolor. Do srodka obowiazkowo oprocz standardow (kostka, pieprz) zapodaje kminek. AROMAT ! Cytat:
![]() Cytat:
Pauliniaczku - dobra nasza Super Czy ustalilyscie juz ktora z Was zabiera na zlot moja kartonowa podobizne naturalnych rozmiarow? Bo nikt sie nie zglosil po zdjecie mojej sylwetki jeszcze
Edytowane przez Lipglossjunkie Czas edycji: 2009-06-10 o 17:07 |
|||
|
|
|
#4876 |
|
Zakorzenienie
|
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;12698494]burzę przeżyłyśmy
odsprzatane juz, jeszcze tylko na zakupki jedne idziemyręczniczek, szczoteczka do zębów, gatki na zmianę, parę ciuszków, tusz do rzęs, błyszczydło, dobry humor i ładowarka do telefonu!!!!! chyba nic nie pominęłam ogólnie jest cieplutko, ale piątek sie zapowiada nieciekawy więc weźcie sobie jakąś bluzę cieplejszą czy kurteczkę Ale nie mogę się doczekać naszego spotkania. Ok, zanotowałam. Pojadę w długich sportowych spodniach, a do torby wrzucę rybaczki oraz krótkie spodenki na wypadek jakbyśmy lato przywiozły do Krka. ![]() Dobrego humoru pakować nie muszę, bo go posiadam pomimo tego że jestem opryszczona, zmęczona i kombinuję komu podrzucić @-szona, który zbliża się do mnie wielkimi krokami. ![]() Bluzę wezmę na siebie, kurteczkę przeciwdeszczową też. ![]() Wczoraj z Sis uzgodniłam że nie wezmę takich rzeczy typu pasta do zębów czy żel pod prysznic. Ręcznik mam naszykowany, resztę zapakuję jak wrócę do domu, ale plan w głowie mam już zrobiony, więc mam nadzieję że pakowanie zajmie mi minut 5. Wykąpię się i pójdę nyny, bo ja z Was to chyba muszę wstać najwcześniej - godz. 4:30.
|
|
|
|
#4877 |
|
Wtajemniczenie
|
Swarki część I
|
|
|
|
#4878 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tu zdrowa zywnosc wcinam!![]() podasz dokladny przepisik na ta zupke?? pliss ![]() mnie Twoja podobizna nie wejdzie do walizki Cytat:
ja mam zamiar pospac w pociagu, ewentualnie troszke sie pouczyc na zjazd uczelniany, bo jakies zal mam troche sie obawiam jechac sama pociagiem, no ale mam nadzieje ze wszystko bedzie ok![]() ja nawet nie musze duzo myslec nad pakowaniem, bo bede tylko jeden dzien niestety wiec nawet jak czegos zapomne to ok
|
|
#4879 | |
|
Zakorzenienie
|
Asiu, mam identyczne podkładki w kuchni na stole. Już ostatnio miałam Ci to napisać.
![]() Znam te swarki, mam tyż. ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Cytat:
Wcześnie... Mam autobus do Wrocka o 5:30. Też myślę że trochę pośpię, choć jak będę jechała sama, to pewnie to mi się nie uda, bo będę bardziej czujna. Nic to... Może kiedyś to odeśpię... ![]() Ja na pewno coś zapomnę, najważniejsze bym siebie wzięła. |
|
|
|
|
#4880 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam takie kryształki
Gabi, to nie przynosić tego soku malinowego?
|
#4881 |
|
Rozeznanie
|
Asiu, Nulko, ale wam fajnie!
A my tu czekamy na relację, albo fotorelację. Nulko, oprócz soczewicy polecam także ciecierzycę, w sosie pomidorowym tak jak fasolkę po bretońsku. Oraz zupy kremy warzywne z brązowym ryżem, albo jaśminowym pychota. Miłego wieczoru i szczęśliwej podróży. Uściskajcie krakowianki ode mnie |
|
|
|
#4882 |
|
Wtajemniczenie
|
część II
Co do posiadania tych samych swarków, to jakby mogło być inaczej?
|
|
|
|
#4883 |
|
Rozeznanie
|
Ślicznoty, Chise ładna kolekcja.
Muszę sobie kupic twisty, albo migdały. |
|
|
|
#4884 | |
|
Wtajemniczenie
|
Asieńko, podkładki z ikei
Bardzo je lubięNulko, ja na razie widziałam orkiszową i razową w Piotrze i Pawle. Ale pełnoziarnista też tam może być. Jak będę następnym razem to sprawdzę. Marzy mi się pieczenie chleba ![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Cytat:
Te migdały są naprawdę fajne ![]() Najśmieszniejszy tekst, który dziś usłyszałam to: "wyglądasz jak milion $" |
|
|
|
|
#4885 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uściskamy na pewno. I obiecuję że będę nadwornym kronikarzem zlotu krakowskiego. Gabi mnie przepisała ten angaż. Cytat:
Jutro mój znak rozpoznawczy to czerwona kurtałka Campusa oraz niebieskie kryształki rozgwiazdy i gęba roześmiana od ucha do ucha. Poznacie mnie? ![]() ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Cytat:
Bo rzeczywiście kryształki są przepiękne. ![]() Aha... i wezmę Gabi te części do tych kolczyków, co to mam(y) razem stworzyć. ![]() I Anulko, Sis - odlewki masek zrobiłam już parę dni temu dla Was. To było zapakowane zaraz po śpiworze.
|
|||
|
|
|
#4886 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Asieńkę, to wszyscy poznają po uśmiechu Smutno mi, że nie będę z Wami na zlocie Mam nadzieję, że będzie kolejny
|
|
|
|
|
#4887 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() ale śliczne Cytat:
Cytat:
pomyślałam o Tobie bo ładnie piszesz i zawsze wszystko pamiętasz![]() 2.no baaaa ![]() 3. |
||||
|
|
|
#4888 | |||
|
Zakorzenienie
|
niebieskie cudne!!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() uwielbiam zupy-kremy Cytat:
wiec moze niedlugo bedzie ogolnodostepnawiecie co Dziewuszki, dzis tak lazilam po sklepach i troche przymierzalam i nic mi sie nie podobalo! stwierdzilam ze na razie nie widze zadnej poprawy w mojej figurze, a nogi to tragedia, nic na mnie nie wygladalo jak trzeba
|
|
#4889 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;12693580]
zmykam do Ryśka bo mi nogi z tyłka powyrywa [/QUOTE]spóźnilaś się ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ślicznoty Cytat:
nie musisz, Gabi ma Cytat:
Czuję podniecenie normalnie
|
||||||
|
|
|
#4890 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musi być kolejny zlot. OBOWIĄZKOWO. I to może jeszcze w tym roku? [1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;12700712]bo chyba nikt nie chce żel pod prysznic, balsam, paste ząbkową mam więc nie bierz, kosmetyków u mnie troche jest więc możesz korzystać ![]() 1.oczywiście jak nie masz nic przeciwko pomyślałam o Tobie bo ładnie piszesz i zawsze wszystko pamiętasz![]() 2.no baaaa ![]() 3. Dzięki Gabi. W takim razie nie biorę.A wziąć parasolkę, skoro w piątek ma padać? 1. Nie mam nic przeciwko. Wręcz przeciwnie. Czuję się zaszczycona. 2. ![]() 3. TAK Cytat:
![]() Jutro ocenimy Twoją figurę... ![]() Dziewczynki, zmykam do domu. Mam nadzieję, że szef to doceni.
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:12.

i zwykły sok malinowy taki jak do herbatki sie leje znaczy z paoli np. nie do picia ale taki "pod wściekłego psa " ale bez wścieklizny
bo się bojem, że potłukę w drodze w najlepszym wypadku albo z nudów ..... obalę

w ogóle na całe spotkanie ma byc kiepsko......

idziemy sie schować do piwnicy 
22 mam ostatni decydujący egzamin
Dziewuszki jak dlugo gotuje sie soczewice?? bo kupilam pierwszy raz i nie wiem

no ale to w ZT bylo, wiec normalka...

Bo nikt sie nie zglosil po zdjecie mojej sylwetki jeszcze