Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka. - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-11, 12:12   #3001
Jazzmanka
Zadomowienie

Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.

Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
o, to ciekawe, że mnie, bo mnie już w domku nie było może mój PM czyta potajemnie wątek? ale pewnie po prostu wyszłam i nie zamknęłam stronki
dziewczyny byłam wczoraj na imprezie u znajomych, aaaale się spiłam
No to pewnie wizaż działa tak samo jak n-k, że ktoś już dawno się wylogował, a jeszcze widnieje jak osoba aktualnie on-line. Jak mi wujek konfigorował internet na lapku, to weszłam na n-k i się potem wylogowałam (nie że tylko weszłam na inną stronę), a jak wujek wszedł na swoją n-k na swoim lapku bo mi chciał zdjęcia pokazać, to Ja jeszcze u niego byłam w tych ludziach on-line. Spóźnione te portale jakieś są.

A co wy rozumiecie przez "ciekawa" trasa górska? Tzn. trudna czy ładna? Bo my z TŻ ostatnio jak wchodziliśmy na Śnieżkę czerwonym szlakiem, a schodziliśmy czarnym, to doszliśmy do wniosku, że następnym razem będziemy chodzić tylko tymi łatwiejszymi szlakami, bo przynajmniej widoki są ładniejsze. Jak wchodziliśmy na Szrenicę właśnie takim łatwym szlakiem, to dużo zdjęć napstrykaliśmy, a wtedy na tym trudnym, to same skałki i nic ciekawego do fotografowania.
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-11, 12:26   #3002
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
o tej godzinie na randki??? pewnie zostajesz u niego na noc
nie, on u mnie Odebrałam go z dworca, zahaczyliśmy o jego mieszkanko i na koniec przyjechalismy do mnie sesese

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
A to taki seler naciowy? Jak tak to z czym go jesz? Bo Ja lubię seler naciowy, ale sobie ostatnio kupiłam taki dip z niebieskim serem i była ochyda bleh
to nie ten jasnozielony na diete Jem kanapki z tymi zelonymi listkami on normalnego białego selera - ta bulwa ma na górze listki i to je wcinam.Pycha A naciowy jest mdły.

Cytat:
a mi tżcik powiedział właśnie że jego mama chce zaczynać u nas w mieszkaniu remoncik jak szybko sie da i jak znajomy fachowiec będzie miał czas to już za miesiąc o tej porze w naszym mieszkanku remoncik będzie w pełni a jak remoncik będzie zrobiony to moi rodzice już tylko czekają żeby nam sprzęty zacząć kupować i prawdopodobnie już jesienią będę się wymykać z lubina na potajemne noce w naszym mieszkanku
super

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
no mi wlasnie dzis TZ powiedzial, ze jak znajde taka prace zeby pokryc rate kredytu to juz bedzie super no ale wiadomo, ze mierze wyzej

a tak w ogole to zgrzeszylam
bylismy wlasnie z TZem na pizzy i piwku... z tego piwka to mi chyba urosnie miesien piwny, bo liczac to wypite z dziewczynami z roku w okienku ktore wypadlo w trakcie zajec na uczeni i to teraz z TZem to w sumie 4 piwka dzis poszly... a wczoraj tez bylo piwko... i w niedziele tez bylo piwko coz tak sie ostatnio nasililo i jeszcze dzis ta pizza
dżizz... musze sie porzadnie wziac za siebie

w ogole TZ mi opowidzial, ze to dziecko na ktore oczekuje jego kolega z pracy(ma sie urodzic koncem sierpnia) to prawdopodobnie ma jakas torbiel na nerce i kicha jest mam nadzieje, ze to nie bedzie nic powaznego
i tak rozmawialismy o ciazach, rodzeniu itp. i TZ stwierdzil, ze on nie dosc ze chce byc przy porodzie to on w ogole moglby przyjac taki porod stwierdzil, ze wszystko widzial na Discovery i go to ani nie razi ani nie obrzydza, a wydaje sie byc bardzo ciekawe
haha znalazl sie... wielbiciel mocnych wrazen
ja tez liczę, ze moje zarobki na poczatku co najmniej pokryja rate kredytu, tz uważa, ze będę zarabiać więcej, ale to sie zobaczy, na pewno licze na wysokie zarobki
Tez mam ochotę dzis zgrzeszyć kulinarnie
Faktycznie wielbiciel mocnych wrazeń, dobrze powiedziane

Cytat:
eee rozcinanie czego
ja tam prawde mowiac jestem z TZem na takiej stopie, ze mi w sumie zwisa czy by widzial czy nie jak bardzo chce to czemu nie - w koncu to jego dziecko.niczym go nie zszokuje, bo jak sam stwierdzil - juz to widzial nawet mu dzis powiedzialam, ze czasem jest tak, ze jak kobiecie nie zrobia lewatywy to zdarzy jej sie, no wiecie... a on stwierdzil "taaak? no i co z tego"
i nawet zadeklarowal ze sam mnie do porodu tam na dole wydepiluje zeby nie robily mi tego pielegniarki jakimis tandetnymi maszynkami
ja tez mam dekralaracje depilacji, ale i tak mam w planach depilacje laserową
Mój tez jak ogladalismy poród jakos normalnie to przyjął, ja bardziej to przeżywałam a on uznał, ze to naturalne.

Jejku taka piekna pogoda dziś, moze na rowerek wyskoczymyCos trzeba zrobić fajnego, bo wreszcie lato A ja juz niegługo bede miała tylko roczek do slubu Chciałam jechac w sobotę do Zakopca, żeby chociaz z Gubałówki popatrzeć na góry, ale tz uznał, ze ma duzo nauki na egz końcowy, ja też mam dużó, ale mogłabym sie poświęcic A jutro nie pojedziemy, bo oddajemy auto do serwisu i pare godzin im zejdzie, ale ponoć max. dwie, ale i tak sie nie opłaca wypuszczać daleko. Chyba, ze do Ojcowa A może dziś do Ojcowa!!!!!O jaaaaa zaproponuje tzcikowiDobrze tak czaaem głosno pomyslec piszać cos na wizażu
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-11, 12:35   #3003
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
A co wy rozumiecie przez "ciekawa" trasa górska? Tzn. trudna czy ładna? Bo my z TŻ ostatnio jak wchodziliśmy na Śnieżkę czerwonym szlakiem, a schodziliśmy czarnym, to doszliśmy do wniosku, że następnym razem będziemy chodzić tylko tymi łatwiejszymi szlakami, bo przynajmniej widoki są ładniejsze. Jak wchodziliśmy na Szrenicę właśnie takim łatwym szlakiem, to dużo zdjęć napstrykaliśmy, a wtedy na tym trudnym, to same skałki i nic ciekawego do fotografowania.
dla mnie ciekawa to taka na ktorej cos sie zmienia. np. nie idziesz ciagle przez las albo nie podchodzisz non stop widzac ciagle to samo. tylko np. trasa ktora tu polecalam na Czerwone Wierchy: najpierw idzie sie luzacko Dolina Koscieliska, pozniej idzie sie kawalek przez las ale plasko, pozniej podchodzi sie lasem pod gorke, wychodzi sie na polane z ktorej widac wszystko dookola, idzie sie polana, pozniej lasem, pozniej sa skaly, wylaniaja sie coraz ciekawsze widoczki, coraz wyzsze gory, cale sciany schodzace pinowo w dol, nagle wchodzi sie w kamienisty zleb, pozniej lancuchy, jak juz wyjdziesz po lacuchach to czujesz sie jak w niebie bo jestes na polance ktora konczy sie przepascia, widac wszystko naokolo (lacznie z Giewontem od drugiej strony), wchodzisz wyzej i wyzej juz na otwartej przestrzeni, a wraz z wchodzeniem widoki sie zmieniaja i wylaniaja sie kolejne gory dokoola. i olbrzymia przestrzen a jak juz jestesc na szczyscie to widzisz zarowno polska jak i slowacka czesc no ciagle widzi sie cos innego na takiej trasie a jeszcze czasem jak wyskoczy jakas kozica albo swistak to juz w ogole (o niedzwiedziu nie pisze)
taka trasa moze byc zarowno latwa jak i trudna (z reszta to jest pojecie wzgledne, bo wiadomo, ze duzo tez zalezo od kondycji i ewentualnego leku wysokosci)

Jazzmanko kolor szlaku nie oznacza jego trudnosci nie wiem skad ludzie maja takie bledne przekonanie
najtrudniejszy szlak polskich Tatr - Orla Perc ma kolor czerwony a plaska traska przez Doline Suchej Wody, gdzie nawet na rowerze mozna zasuwac - kolor czarny)

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
ja tez liczę, ze moje zarobki na poczatku co najmniej pokryja rate kredytu, tz uważa, ze będę zarabiać więcej, ale to sie zobaczy, na pewno licze na wysokie zarobki
ja na jakies baardzo wysokie to nie licze bo nie chce sie przeliczyc wole sie milo zaskoczyc byle na poczatku pokryc ta rate i bedzie git

Cytat:

Jejku taka piekna pogoda dziś, moze na rowerek wyskoczymyCos trzeba zrobić fajnego, bo wreszcie lato A ja juz niegługo bede miała tylko roczek do slubu Chciałam jechac w sobotę do Zakopca, żeby chociaz z Gubałówki popatrzeć na góry, ale tz uznał, ze ma duzo nauki na egz końcowy, ja też mam dużó, ale mogłabym sie poświęcic A jutro nie pojedziemy, bo oddajemy auto do serwisu i pare godzin im zejdzie, ale ponoć max. dwie, ale i tak sie nie opłaca wypuszczać daleko. Chyba, ze do Ojcowa A może dziś do Ojcowa!!!!!O jaaaaa zaproponuje tzcikowiDobrze tak czaaem głosno pomyslec piszać cos na wizażu
ja jednak postanowilam nie uczyc sie dzis caly dzien i o 14 jedziemy z TZem na rowerek w strone Tynca
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-11, 12:49   #3004
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ja na jakies baardzo wysokie to nie licze bo nie chce sie przeliczyc wole sie milo zaskoczyc byle na poczatku pokryc ta rate i bedzie git

ja jednak postanowilam nie uczyc sie dzis caly dzien i o 14 jedziemy z TZem na rowerek w strone Tynca
a to ja na początku tez nieOgólnie mam nadzieję, ze ponizej 2 tys. nie zjadę na początek a na wysokie zarobki liczę w perspektywie czasuTzn. wysokie to dla mnie nie niskie Nie potrafię określik kwoty, chyba bardziej mając na mysli wyoskie myslę o satysfakcjonujących
Dobry wybór z tym rowerekiem
Ja nie umiem się uczyć cały dzień a egz i tak dopiero we wtorek to jeszcze sobie nim głowy nie zaprzątam
Nie wiem czy gdzie pojedziemy, bo sie grill zapowiada u nas
Dobra, spadampa
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-11, 12:53   #3005
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie umiem się uczyć cały dzień a egz i tak dopiero we wtorek to jeszcze sobie nim głowy nie zaprzątam
ja umiem, bo czasem sytuacja zmusza. caly przyszly tydzien mam tak, ze egzaminy rowniutko co drugi dzien sa poniedzialek, sroda, piatek, niedziela i do kazdego ucze sie dzien przed

haha moj 6 letni kuzyn zazyczyl sobie jakies zwierzatko, bo stwierdzil, ze musi sie nauczyc odpowiedzialnosci i opieki nad kims zeby pozniej jak bedzie mial wlasne dzieci juz umial no i chyba mu kupia krolika

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-06-11 o 13:16
Stary 2009-06-11, 15:13   #3006
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
nie, on u mnie Odebrałam go z dworca, zahaczyliśmy o jego mieszkanko i na koniec przyjechalismy do mnie sesese
to tak TO się teraz nazywa

a ja się uczę uczę i tak do wieczora przez ten zasrany egzamin... na szczęście jutro już wracam do domku i się spotkam z tżcikiem i on ma urodzinki i dam mu prezencik i pojedziemy na romantyczną kolację gdzieś za miasto odkryć jakąś nową knajpkę niech już będzie to jutro
wszystkie dziewczyny macie jakieś wyprawy fajne dzisiaj, jakieś grille i spotkania a ja jak matoł siedzę sama na stancji i zakuwam ale w sumie nie tak non stop hehehe w przerwach mebluję nam już łazienkę
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-11, 15:50   #3007
kaska87
Zakorzenienie

ja juz po grillu i idę się uczyć ale nie chce mi się jak nie wiem

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-11, 16:49   #3008
Formichiere
Raczkowanie

Tancerko, ja też na żadną sie nie wybieram Jedziemy na jednym wózku TŻ właśnie poszedł z bratem i przyszłą bratową na spacer nad Zakrzówek a ja siedzę na prawem międzynarodowym Bu, porażka:P Przed chwilą skończyliśmy oglądać "Opowieści z krypty"... nie wiem czy oglądałyście kiedyś ten boski serial, ale polecam! Świetne odstresowanie przed egzaminami i masa dobrego, czarnego humoru zmieszanego z odrobiną kiczu
Buźka i powodzenia w nauce, a dla tych co dzielnie walcza z knigami powodzenia!! Ja smykam do swoich
Formichiere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-11, 18:00   #3009
kaska87
Zakorzenienie

na PM2009 kolejna w ciązy

Stary 2009-06-11, 19:07   #3010
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
na PM2009 kolejna w ciązy

ciekawe ile u nas będzie zaciązonych mam nadzieję że to nie będę ja bo chciałabym być w ciązy po slubie i nacieszyć się życiem we dwoje, no ale gdyby było to nic by się nie stało
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-11, 19:12   #3011
BlackAngel
Adwokat diabła

Hej!
No więc ja pojechałam sobie do rodziców do domku, a tż został w domu szkoda ze nie chciał jechać..

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-11, 19:14   #3012
Formichiere
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
ciekawe ile u nas będzie zaciązonych mam nadzieję że to nie będę ja bo chciałabym być w ciązy po slubie i nacieszyć się życiem we dwoje, no ale gdyby było to nic by się nie stało
Oj no, ja też bym nie chciała Dla mnie to najpierw trzeba się życiem nacieszyć porządnie i wolnością, znaleźć dobrą pracę, żeby dziecku zapewnić dobre waruki i wykształcenie i dopiero potem myśleć o potomstwie... no ale wiadomo, tragedii jakby coś by nie było Ale wole z tym jeszcze poczekać, tak do 30-tki
Formichiere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-11, 19:15   #3013
tancerka212
Zakorzenienie

hehehe a do mnie właśnie doszly wieści od tżta z domu że szwagierka się doigrała i zaraz dostanie opieprz od swojej przyszłej teściowej
Stary 2009-06-11, 19:18   #3014
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Formichiere Pokaż wiadomość
Oj no, ja też bym nie chciała Dla mnie to najpierw trzeba się życiem nacieszyć porządnie i wolnością, znaleźć dobrą pracę, żeby dziecku zapewnić dobre waruki i wykształcenie i dopiero potem myśleć o potomstwie... no ale wiadomo, tragedii jakby coś by nie było Ale wole z tym jeszcze poczekać, tak do 30-tki
ja przed 30-tką chciałabym mieć 2 dzieci myslę że po roku będziemy się starać..

mam nadzieję że przed slubem nie zaciążę przez tą gafę z tabsami...
Stary 2009-06-11, 19:20   #3015
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
hehehe a do mnie właśnie doszly wieści od tżta z domu że szwagierka się doigrała i zaraz dostanie opieprz od swojej przyszłej teściowej
za co?za co?

Stary 2009-06-11, 19:21   #3016
tancerka212
Zakorzenienie

a co do ciąży to ja mam nadzieję że przed śubem mi się to nie przydarzy ale w razie czego to zamienimy się terminami ślubu ze szwagrem ale wolę już nie uprawiać sexu przez rok niż z nimi się zamieniać
Stary 2009-06-11, 19:21   #3017
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
za co?za co?
ales Ty ciekawska
Stary 2009-06-11, 19:23   #3018
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
za co?za co?
oj nie chcę mi się tu pisać na forum publicznym bo w koncu ona też pm 2010 i nie wiem czy nie przeczyta sesese w każdym razie za chamskie panoszenie się itp... teściową wyprowadziła z równowagi w końcu i będzie buba
Stary 2009-06-11, 19:24   #3019
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
oj nie chcę mi się tu pisać na forum publicznym bo w koncu ona też pm 2010 i nie wiem czy nie przeczyta sesese w każdym razie za chamskie panoszenie się itp... teściową wyprowadziła z równowagi w końcu i będzie buba
aż tak nie lubisz swojej przyszłej szwagierki??
Stary 2009-06-11, 19:27   #3020
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
aż tak nie lubisz swojej przyszłej szwagierki??
ja bym ją lubiła gdyby czasem używała mózgu... nienawidzę jak ktoś zachowuje się jak kompletny idiota, do tego nieodpowiedzialnie i jeszcze przynosi szkodę innym ludziom przez własną bezmyślność. starałam się ją polubić ale jej zachowanie zaczęło razić nie tylko mnie ale kolejną część rodziny... a nawet roku jeszcze nie jest ze swoim tżtem a już wyprowadza wszystkich z równowagi
Stary 2009-06-11, 19:29   #3021
kaska87
Zakorzenienie

boje się jutrzejszego examu

Stary 2009-06-11, 19:32   #3022
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
to się ucz ja zakuwałam cały wtorek i dałam radę.. teraz chciałam się zabrać za kolejny egzamin, ale jakoś tak to odwlekam

tancia ja tez nie lubie takich bezmózgich ludzi

no i jestem zła na TŻta co też się odbija na nauce..

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2009-06-11 o 19:36
Stary 2009-06-11, 19:33   #3023
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
to się ucz ja zakuwałam cały wtorek i dałam radę.. teraz chciałam się zabrać za kolejny egzamin, ale jakoś tak to odwlekam
własnie to robie cały dzień, ale i tak sie boję

Stary 2009-06-11, 19:33   #3024
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
ja też
Stary 2009-06-11, 19:36   #3025
chilanes
Zakorzenienie

suszę, bo nie mam znajomej kwiaciarki, a za "świeże" płatki w kwiaciarni zawołali 50 zł, no bez przesady, jak za 3 minutową przyjemność zostania nimi obrzuconymi ;/ a suszone też wyglądają ładnie.

Co do marzeń o pracy zaraz po studiach, bez doświadzcenia w branży za "minimum" 1800-2000 netto... życzę spełnienia i powodzenia
Stary 2009-06-11, 19:38   #3026
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
suszę, bo nie mam znajomej kwiaciarki, a za "świeże" płatki w kwiaciarni zawołali 50 zł, no bez przesady, jak za 3 minutową przyjemność zostania nimi obrzuconymi ;/ a suszone też wyglądają ładnie.
50 zł pogłupieli.. nawet nie za 3 minuty tylko za 3 sekundy

Cytat:
Co do marzeń o pracy zaraz po studiach, bez doświadzcenia w branży za "minimum" 1800-2000 netto... życzę spełnienia i powodzenia
mój kolega własnie dostał pracę za 2700zł "w zawodzie" na rękę a jeszcze studiów nie skonczył nawet i doświadczenia nie miał więc chyba da się
Stary 2009-06-11, 19:40   #3027
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:

ja również nie jestem wcale tak optymistycznie nastawiona.. po studiach chciałabym chociaż jakiś interesujący staż znaleźc aby zyskać doświadczenie.
Stary 2009-06-11, 20:02   #3028
lain
Zakorzenienie

Cytat:
osobiscie znam pare takich osob, wiec nie jest to niewykonalne
z reszta zazwyczaj w trakcie studiow robi sie rozne praktyki i staze, wiec nie jest sie tak kompletnie bez zadnego doswiadczenia
znam nawet osobe w wieku 25 lat, ktora majac tylko staz (nie taki lipny z Urzedu Pracy tylko taki z 'konkursu') zrobiony po studiach, dostala prace gdzie zarabia 8 tys. na reke (ale to w Wawie)
grunt to miec szczescie

no i nie bylismy na rowerze, bo o 14 cos sie burzowo zrobilo. ale potem sie wypogodzilo i pojechalismy do ZOO pospacerowalismy i popstrykalismy zwierzatkom fotki juz chyba wiekszosc ma wprawe w pozowaniu, bo ladnie im to wychodzi

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-06-11 o 20:04
Stary 2009-06-11, 20:23   #3029
kaska87
Zakorzenienie

spadam się dalej uczyć

proszę trzymajcie kciuki bo nie chcę iść do tej baby na ustny

Stary 2009-06-11, 20:29   #3030
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
spadam się dalej uczyć

proszę trzymajcie kciuki bo nie chcę iść do tej baby na ustny
ja nie będę mieć możliwosci poprawy w razie czego dopiero wrzesień więc ty i tak masz lepiej
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości