|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12
Cytat:
heh dość że kasują za ślub co łaska nie mniej niż 600zł to jeszcze za zapowiedzi
|
|
#1772 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny, my byliśmy wczoraj w kinie, pisałam to dziadowskie zaliczenie z chirurgii i mi kiepsko poszło ;(
No i trzeba zacząć uczyć się do takiego megaaa egzaminu ;( ciężko bo już siły nie mam, cały rok trzeba się uczyć i jeszcze teraz i zawsze, syfskie te moje studia ![]() Trzmcie się ciepło, wpadnę was odwiedzić za jakiś czas, i wsztskim PMkom które maja swój dzień w sobotę życzę dużo szczęścia i miłości
|
|
|
|
#1773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1774 |
|
Zakorzenienie
|
kobitki huuuuura nauki i poradnia odbębniona
![]() moj tż dał wczoraj w tej poradni taki popis śmichów i hihów ze znajomym z ktorymi spotkalismy sie na zajeciach ze babka ich nei mogła uspokoić myśmy sie z kolezanką ze smiechu popłakały a babka prowadząca powiedziała ze takiej grupy to jeszcze nei miała zeby tak zabawnie było bo zawsze to monolog i kazdy patrzy w sufit a zaczeło się od tych diabelnych wykresików bo mi i kolezance wyszło inaczej niz wszystkim (pomyliłysmy tempar4atury znaczy ja pomyliłam a ona spisała ode mnei no to miałysmy obie źle) no i jak przyszło do znajdywania tych dni niepłodnych to ona stwierdziła ze ta pomylona zbyt wysoka temperatura to nasz "dzień zakłóceniowy" no to moj wypalił ze jak ja mam dzień zakłoceniowy z kolezanką razem to on z jej tż-tem zdzwaniają sie i idą na piwo no ale mamy odbebnione teraz za tydzien idziemy do usc pozałatwiac dokumenty i do księdza my mamy przyjsc spisac protokół z wszystkimi dokumentami potrzebnymi i dopiero dostaniemy kartki na spowiedz i zapowiedzi co do kamizelki to moj bardzo chce miec taka ozdobną i musznik, bylismy ostatnio na weselu na ktorym pan młody miał ciemny garnitur koszule biał a i cienki sledzikowy krawat, butonierka mu po kilku godzinach sie popsuła zdjął marynakrke i własciwie nie było wcale widac ze to pan młody tylko wygladał jak zwykły gość weselny takze ja jestm za tym zeby pa młody sie odrózniał madziulko mi ta dziewczyna odpisała ze ma gdzies ten ustwór zapisany tylko musi poszukac pod koniec tygodnia da mi znac czy znalazła wiec od razu ci poślę jak dostane ![]() aaaaaaaa borok to tako naszo ślusko godka co nei martucha alez sie rozpisałam zmykm zaraz sie szykowac i dalej zaproszenia rozwozić dzis siemianowice i sosnowiec
|
|
#1775 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam dzis dzień wolny wiec pobuszuje po sklepach i pogoda znośna wiec mam okazje
|
|
|
|
#1776 | ||
|
Raczkowanie
|
Dzien dobry
![]() Cytat:
Cytat:
Ja tak mam tez z kosmetykami, czego jak czego ale ksiazek i kosmetykow to u nas chyba nigdy nie zabraknie![]() Mój Tż pojechal sobie pograc piłe zkolegami dzisiaj, wiec mam troche czasu dla siebie. POsprzatam i moze poleniuchuje troche na świerzym powietrzu, taka ładna pogoda jest.... EDIT Eh chyba sie stesknil bo wlasnie zadzwonil, ze po mnie przyjedzie i sobie poleze na sloneczku kolo boiska a on bedzie gral. ..Mezczyzni! Edytowane przez liliputek Czas edycji: 2009-06-11 o 11:33 |
||
|
|
|
#1777 |
|
Zakorzenienie
|
madzialenka w umowie nie ma ani słowa o "większej zaliczce" na zakupy, daliśmy 500zł zaliczki a reszta miała być z poniedziałek po ślubie. I mieliśmy płacić po ślubie. I dla mnie to nie jest oczywiste że mam dać na zakupy, ona prowadzi interes i powinna to tak opracować by młodzi płacili po ślubie. A tym bardziej że ona prowadzi jeszcze sklep meblowy i kase ma. Zreszta co mnie to interesuje, na umowie czegoś takiego nie ma
Co do kamizelek...mój tż ma zakupioną na allegro używaną, za bardzo małe pieniądze razem z musznikiem i husteczką do butonierki. I będzie mial kamizelkę bo jak zdjemie marynarkę to będzie się wyróżniał. Kamizelka w ogóle nie ma śladów noszenia. Daliśmy za nią z przesylką coś ponad 25 zł a w sklepie taka koło 200zł. I tak z innej beczki....mamy kota 2,5 tygodnia a tak daje nam popalić że hej jest wszędzie i aż dziw że jeszcze niedawno ledwo stała na łapkach a wredota jest taka że szok...patrzy sie na nas i wtedy atakuje i czeka na nasza reakcje kładzie sie nam za plecami jak sie odwrócimy to wyciaga lapkę i patrzy tak niewinnie najpierw głaszcze a w najmniej spodziewanym momencie robi ciach pazurami i ucieka
|
|
#1778 | ||
|
Zakorzenienie
|
2 godzinki opalania
wygrzałam się, ze hoho. Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Superaśne sa takie kotki zazdroszcze
|
|
|
|
|
#1780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
agnes ale wiesz co u mnie to nawet małe spozywczaki dzis sa pozamykane tak zapytam gdzie mieszkasz... chyba ze zagramanicą
|
|
|
#1781 |
|
Zakorzenienie
|
No walsnie, dzis wszystko pozamykane
![]() własnie sobie spisywałam co mamy do zalatwianie jeszcze w tym miesiącu nie wiem jak my sie z tym wszystkim wyrobimy ![]() dzis bede musiala z TZ ustalic jakis plan dzialania, bo inaczej to sie nie da |
|
|
|
#1782 |
|
Zakorzenienie
|
tak wiem w polsce dzis jeden z 13 dni w ktore ustawowo zakazany jest handel ja teraz jestem za granica tutaj nie ma Bożego Ciała wiec wszystko otwarte. Choc poszłabym na procesje a pozniej spedziła popołudnie z rodzinka ech emigracja
|
|
|
|
#1783 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
baja i diamondbabe - a jakie uklady i kroki cwiczycie? i przy jakiej muzyce, ja sie wymadrzam ale sama dalej nie mam! ![]() Mnie sie tam te kamizelki podobaja. Przeciez nie musza byc wszystki na jedno kopyto, mozna mieszac kolory, wzory itd.. |
|
|
|
|
#1784 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ŚLUB CYWILNY 2009!!!!! Przygotowania, suknie, kwiaty... itp.
Witam!
Super, że założyłaś taki wątek ![]() Ja mam ślub w grudniu , przyjęcie i sama uroczystość zaślubin odbędzie się w pałacyku. Nie mam pojęcia natomiast czy zamówić DJa, przy zaślubinach będzie grał kwartet smyczkowy no ale później to chyba ludzie by sobie chcieli potańczyć. Nie wiem, będzie 40 osób i chciałam żeby to było przyjęcie a nie weselisko Zaczynamy o 17stej.
|
#1785 |
|
Zakorzenienie
|
dzis bedzie dzien serii niezdrowego jedzenia
od rana opychałam sie paczkami a na obiad zamowiłam pizze. TZ ma przyjsc ok 15.30 i pizza tez to sobie zjemy![]() nawet kac go po wczorajszym nie meczy, az dziwne..
|
|
|
|
#1786 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry dziewczynki
![]() Chciałam tylko zostawić mała wiadomość, będę miała pewnie kup* nadrabiania po weekendzie długim, bo rzadko będę tu zaglądała. Madzialenka... od tego są wolne dni ![]() Życzę Wam miłego (długiego) weekendu !
|
|
|
|
#1787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez zycze ci miłego weekendu
|
|
|
|
|
#1788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zgadzam sie z toba w 100%no ba
|
|
|
#1789 |
|
Zakorzenienie
|
co dzis porabiacie w ten wolny dzien??
jutro tez macie wolne??
|
|
|
|
#1790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1791 | ||
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczynki
Cytat:
Cytat:
ja wiem, ze tato by chcial zby tego dnia nie uronila ani jeden lzy smutku, ale ..same wiecie jak to jest cieszy mnie to, ze tato zdazyl dobrze pozac mojego tza przerpowadzic z nim meska rozmowe hehe i bardzo bardzo go polubic pare dni przed smiercia podarowal mojemu tz jego ulubiona pamitake i powiedzial ze traktuje go juz jak syna ..eh az mi sie lezka zakrcila dziewczynki a moze macie jakies pomysly jak mozemy ztzem zrobic podziekowania dla mam takie deliktane ![]() ja mam dzis tez wolne tylko na zajecia musze zmykac do szkoly..i chyba znowu probny gezaminek mam...za 5 tyg bede juz po egz ciekawe czy zdam ![]() juz sie doczekac nie moge powrotu do pl...
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
||
|
|
|
#1792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2009-06-11 o 14:26 |
|
|
|
|
#1793 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przesliczne!!! robicie uklad do tego czy po porstu kroki tylko do wiedenskiego? |
|
|
|
|
#1794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki ![]() edit będzie to mały układ, krok podstawowy przeplatany z kilkoma innymi figurami. Generalnie ma to być raczej coś prostego i luźno ułożonego, bo nie chcemy takiego układu, w którym jak pomylimy kroki to od razu będzie widać nasz błąd, ma to wyjść w miarę naturalnie Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2009-06-11 o 14:43 |
|
|
|
|
#1795 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ooo zgubila sie odpowiedz! Bardzo ladna melodia, bedziecie robic caly uklad do tego? Cytat:
sama tez nie wiem, bo tak jak mowilam Mama TZ tez zmarla (zanim my sie poznalismy) i nie chcialabym zeby to wszystko skupione bylo na mojej Mamie, bez wspominania jego. Delikatna sprawa...
|
||
|
|
|
#1796 |
|
Zakorzenienie
|
Bakteryiko odpisałam wyżej
|
|
|
|
#1797 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1798 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Kupiliśmy wczoraj garnitur Ciężko było znaleźć jego rozmiar, nie mogliśmy się zdecydować, czy kupować ten idealnie dopasowany czy zamawiać inny fason w odpowiednim rozmiarze, bo jego rozmiaru nie było. Ale cieszę się, że się zdecydowaliśmy na ten. Później TŻ będzie go miał na inne okazje, nawet do pracy. Za to będzie się wyróżniał muszką i lakierowanymi butami - b takie chcemy kupić. Niestety nie znaleźlismy jeszcze koszuli plisowanej z łamanym kołnierzem ani muszki ani butów... ale najważneijsze już jest No i kamizelki oczywiście już nei będzie.Cytat:
Aaa i dziękuję za komplement odnośnie tortu ![]() Cytat:
Cytat:
A my na 16 idziemy na procesję. Niestety TŻ jutro do pracy idzie, więc nie ma długiego weekendu A ja muszę się uczyć na obronę
|
|||
|
|
|
#1799 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie kochane. Wpadłam na chwilę oblookać co się u Was dzieje. Wczoraj byłam na przymiarce (4 już) i sukienka jest już prawie gotowa. 17 czerwca idę na dokończenie i po odbiór
) i że pętelki na siebie zachodzą - będzie poprawiać. Mam kilka zdjęć, ale nie mam ich jak zgrać na komputer, bo dzisiaj święto, a jutro jak na złość TŻ ma wolne. A nie chcę, aby widział jak ona wygląda Wczoraj poruszałyście kwestię gości, którzy się Wam wpraszają... Dziwna sytuacja... Wstydu nie mają czy jak? U nas było jasne ile ma być osób (do 60) potem lista się poszerzyła (przy zamawianiu zaproszeń) o 8 osób (jakoś to przeżyliśmy ). Z tego wszystkiego okazało się że nie wszyscy przyjdą, więc i tak stanęło na liczbie ok. 58 osób. Poza tym zaraszamy tylko najbliższą rodzinę (rodziców, rodzeństwo i rodzeństwo rodziców - bez dzieci i kilku najbliższych znajomych z każdej strony). Od początku chcieliśmy małe przyjęcie i tak wszystkim mówiliśmy... poza tym nie mamy aż tyle pieniędzy, ale robić nie wiadomo jaką imprezę.. Jeżeli ktoś tego nie rozumie, to bardzo mi przykro .. Jakbym chciała zapraszać swoją rodzinę - to nie zmieściłabym się liczbie 250 osób ![]() Poza tym wychodzim z założenia, że to nasz dzień i chcemy go przeżyć tak jak to sobie wymarzyliśmy. Poza tym, rodzice nasi płacą za restaurację, a my resztę, więc może my mamy więcej do powiedzenia w tej kwestii... Oprócz tego nasz wiek - myślę, też ma znaczenie Strasznie się rozpisałam uffffffffff...Zabieram się za czytanie ... |
|
|
|
#1800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zmeinie przy okazji dekoracje na letnia wybiore fotki do awansu zaodowego wiec nawet sie cisze ze ide..anuula dziekuje, tez mysle ze bedzie pasowala poszukamy takiej sklepach jak niebedzie to zamowimy
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.

i co nie daliscie mu nic??

Toz to chyba nałóg...

a wredota jest taka że szok...patrzy sie na nas i wtedy atakuje i czeka na nasza reakcje 

nie wiem jak my sie z tym wszystkim wyrobimy 
Będzie przesyłał Ci z góry dobrą energię 

A ja muszę się uczyć na obronę