|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Maturzystki 2008 powracają do życia :P cz. XI
ktos tak wczesnie wstaje czy spac nie moze?
![]() ![]() ![]() I jak tam dziewczyny,co studiujecie ?
|
|
#3692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
urodzona3maja: po pierwsze, jak można się do Ciebie zwracać? Bo masz długi nick A po drugie: na pierwszej stronie jest lista kierunków i miasta, w których studiujemy ![]() lele, ale ci dobrze! A ja jeszcze 3 egzaminy!
|
|
|
|
|
#3693 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj wieczorem napiłam się jabłkowego Reddsa i zasnęłam jak niemowlę
Słyszałyście o pożarze w kokpicie australijskiego Airbusa? http://fakty.interia.pl/swiat/news/p...irbusa,1321767 Co się dzieje z tymi samolotami?
|
#3694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to tak samotnie pilas? Ja tez po alkoholu szybko zasypiam ![]() Lele gratuluje zdania sesji, bo jestem pewna ze obejdzie sie bez poprawek |
|
|
|
|
#3696 |
|
Zakorzenienie
|
ucze się matmy bo w poniedziałek mnie czeka zaliczneie całego semestru, a przecież w weekend bedę na wesleu;] więc dzisiaj caaały dzień z matmą spędzam! i ak mnie będziecie widziały za długo na wizażu to kopa w dupke i do roboty mnie wyganiać
![]() sukienka na wesele już wyprasowana wisi, butki kupione więc teraz tylko zrobić się na bóstwo i bawić się
|
|
|
|
#3697 |
|
Zakorzenienie
|
a mi dalej nauka unii nie wychodzi, jestem na 115 str na 500 ;|
a jeszcze notatki. ale wmawiam sobie ze jak pzeczytam cala ksiazke to bede miec chociaz ogolna wiedze, zeby chociaz posciemniac, ale prawidziwie ![]() i bede pisac i pisac i pisac byle jak najwiecej, zeby sie jej czytac nie chcialo ![]() ![]() Zetka, taaaak, wstala tak "rano"
|
#3698 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądałyście film "Marley i ja" ? Było mi strasznie smutno ,że tak się skończył
![]() Ja idę sobie poodpoczywać bo najbliższe zaliczenie we wtorek i wieczorem się wezmę za naukę dopiero
|
#3699 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co sie dzieje, hmm moim zdaniem to tak jak z samochodami- tez sie cos dzieje. a ze teraz sie wiecej slyszy o problemach z samolotamni to dlatego, ze ich wiecej lata, ale nie sa jeszcze tak powszechne jak samochody.. dasz rade Cytat:
my zawsze istniec bedziemy![]() Hula bawisz sie dizen po mnie. mojej sukienki nie trzeba prasowac, wisi erozwieszona i nawet busiki pod nia postawilam. jest sliczna Pretty na bank nie bedzie poprawek, ewentualnie bede emogla pojsc na dopytke z etyki, wiec to luz bo to tylko zaliczenie na ocene |
||
|
|
|
#3700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dobrze bo nie cierpię tego robić i zawsze prosze o to kogoś innego
|
|
|
|
|
#3701 |
|
Zadomowienie
|
lele, Hula, ale mam nadzieję, że zaprezntujecie jakąś fotkę z Waszym udziałem po weselach ;D
|
|
#3702 |
|
Zakorzenienie
|
taaa
moja głowaaaaa, dzisiaj przede mną tabletki i finanse i rachunkowość ![]() dzisiaj moja współlokatorka zabiera już większość rzeczy i jedzie do domu... ![]() bo za tydzień już będzie w Stanach i tylko na jeden dzień jeszcze przyjedzie na egzamin i się pożegnać. jak ten rok zleciał!!
|
#3703 |
|
Zakorzenienie
|
a ja bylam w kosciele na jasnej gorze
a teraz kuje slowka bo dzis musze je skonczyc![]() ville dzieki, strzelalam na tym jezykoznawstwie, dlatego mysle ze nie spr, bo ustrzelic 9 na 13? nic nie wiedzialam nic.
|
#3704 | ||
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
I co? I nic, mieszkam w miejscu, gdzie pająków jest mnóstwo i nie da się ich unicestwić raz na zawsze. Dlatego będą mi masowo wchodzić przez okno i wyłazić spod podłogi. Wiem o tym. I co teraz? Mam powiedzieć rodzicom sorry, ale ja nie mogę mieszkać w takich warunkach, sprzedajcie to mieszkanie i kupcie coś innego? A może w ogóle dajcie mi kasę na swój pokój/mieszkanie? Nie, nie mamy takich możliwości finansowych, dlatego też oczywistym stało się to, że muszę przełamać swoje lęki. Oczywiście, że to nie jest łatwe. Wymaga naprawdę silnej kontroli naszych zachowań. Ale jest do zrobienia.Uważam, że nieuzasadnione lęki, to oznaka naszej ogromnej słabości, a ze słabościami trzeba walczyć! I proszę, nie mów, że lęk przed gazem jest uzasadniony. Każdy lęk jest uzasadniony. Możesz umrzeć idąc ulicą, bo cegła spadnie Ci na głowę. Ryzyko związane z życiem i tyle. ![]() Cytat:
Ja mam w domu wszystko na gaz, świetnie mi z tym i uważam to za coś normalnego. Każdy lęk da się pokonać. Każdy. Tylko trzeba mieć w sobie wystarczająco dużo siły.
Edytowane przez emememsik Czas edycji: 2009-06-11 o 13:51 |
||
|
|
|
#3705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja po tym wypadku kiedy już wyszłam ze szpitala nie chciałam wsiąść do samochodu i poszłam piechotą do domu (ledwo to zrobiłam fizycznie - wynik wypadku), po prostu nie potrafiłam wsiąść do auta. po kilku dniach stwierdziłam, że przecież to bezsensu i wsiadłam z mamą. całą drogę myślałam, że dostanę zawału, cały wypadek mi się przypominał (w szpitalu nie pamiętałam wszystkiego), kiedy minęliśmy tira to myślałam, że koniec ze mną;P ale potem już było coraz lepiej i teraz w ogóle się nie boję
|
|
#3706 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3707 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zastanawiam się, czy Wy zawsze jesteście takie opanowane, rozważne i w ogóle. Ale nieważne ![]() Jak do września nie znajdę odpowiedniego mieszkania/pokoju to zastanowię się co dalej. Burza idzie
|
|
#3708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie też chyba burza będzie
|
|
#3709 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
postaram się Cytat:
moaj wspołlokatorka z pokoju już we wtorek zabrala wszytskie swoje rzeczy i się wyprowadziłą |
||
|
|
|
#3710 |
|
po prostu Em :)
|
Nija, Ty poważnie ostatecznie idziesz na FiR?
|
|
#3711 |
|
Zakorzenienie
|
Zobaczymy
Na razie wszystkim udzielam takiej odpowiedzi.Jak złożę papiery to się pochwalę Na razie muszę iść do fryzjera i zrobić zdjęcia, żeby mieć to z głowy.
|
#3712 |
|
Zakorzenienie
|
Nija, a czy Ty wiesz, ze potem bedziesz sie musiala meczyc z cyferkami przez cale zycie ?;>
jesli to lubisz - to ok. ale na studiach nie ominie Cie zaawansowany rachunek prawdopodobienstwa, rozszerzona matma [nad czym ja ubolewam, ze mam tylko podstawy calek, macierzy : ( ] ja ide na fir na magisterke prawdopodobnie ![]() i bede sie potem bawic w rozliczenia, gielde, moze nawet cfa ^^
|
#3713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak złożę papiery to pochwalę się gdzie i na co. EDIT: I że na tym kierunku raczej się liczy, a nie studiuje dzieła starożytnych filozofów czy zastanawia nad przyczynami Reformacji.
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez Nija_ Czas edycji: 2009-06-11 o 14:50 |
|
|
|
|
#3714 |
|
Zakorzenienie
|
A ja rozumiem Niję, jeśli chodzi o strach przed czymś. I rozumiem, że szuka mieszkania bez gazu w sytuacji, gdy się tego boi.
OK., to pewna słabość, strach, ale każdy ma coś takiego, czego się boi i stara omijać w życiu. Można zaakceptować mieszkanie z gazem, sądzę, że Nija potrafiłaby kiedyś to przełamać, ale po co ma to robić, gdy jest możliwość uniknięcia tego? Gdyby była zmuszona, gdyby nie znalazła wolnego od gazu mieszkania, to jestem pewna, że Nija poradziłaby sobie z tym, ale po co utrudniać sobie życia na siłę, pozwólmy sobie na słabości i lęki. Dlatego, Nija, życzę powodzenia w szukaniu idealnego mieszkania
|
|
|
|
#3715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tu wybierasz sie na kierunek, gdzie matma jest na bardzo zaawansowanym poziomie, przynajmniej powinna byc z zalozenia, ale w sumie w trybie zaocznym moze nie bedzie az tak zle ![]() dzisiaj wieczorem chyba jade z mama pouczyc sie jezdzic ![]() a poki co.. powinnam wlasnie robi notatki z unii, zeby sobie zrobic "sciage" z tego czego sie wlasnie uczylam
|
|
#3716 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3717 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I to ja będę ponosić konsekwencje mojego wyboru, jakikolwiek on będzie
|
|
#3718 |
|
Zakorzenienie
|
ville na zaocznych w ciągu roku jest ok.80% materiału tego co przerabiają w ciągu roku dzienni wieć chyba to jest znaczna różnica
|
|
|
|
#3719 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, ale ja nawiązałam do wypowiedzi Vill, gdzie nie mówiła o ilości materiału, ale o poziomie, w tym przypadku, matematyki.
|
|
|
|
#3720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć może tylko ten jeden wykładowca ma takie podejście.. Nie wiem jak to jest naprawdę
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.

I co? I nic, mieszkam w miejscu, gdzie pająków jest mnóstwo i nie da się ich unicestwić raz na zawsze. Dlatego będą mi masowo wchodzić przez okno i wyłazić spod podłogi. Wiem o tym. I co teraz? Mam powiedzieć rodzicom sorry, ale ja nie mogę mieszkać w takich warunkach, sprzedajcie to mieszkanie i kupcie coś innego? A może w ogóle dajcie mi kasę na swój pokój/mieszkanie? Nie, nie mamy takich możliwości finansowych, dlatego też oczywistym stało się to, że muszę przełamać swoje lęki. Oczywiście, że to nie jest łatwe. Wymaga naprawdę silnej kontroli naszych zachowań. Ale jest do zrobienia.