Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12 - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-11, 15:57   #1801
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12

TZ mial byc na 15.30. zamowiłam 2 pizze razem z bratem i mielismy we 3 zjesc . O 15.30 TZ zadzwonił, ze w ostatniej chwili go siostra poprosiła aby ja zawiózł gdzies za miasto bo inaczej stopa bedzie musiała brac bo teraz jak inaczej?? ok. ale czemu mu to mówiła jak ten juz prawie wychodizl do mnie?? TZ wrócil do domu o tej 15.40 ma sie wykapac i jechac od mnie wiec napewno z godzine sie spóźni.
wrrrrr

pizze juz jedna z bratem zjadłam, druga lezy i czeka. bedzie zimna, bedzie trzeba ją odgrzac.

a najgorzej, ze jak ostatnio sie z jego mama umówilismy na 19.00 i ja chciałam po drodze podjechac na poczte wysłac 2 listy (co by mi raptem max 5 min zajęło to TZ nie, bo sie do mamy spóxnimy a ile bysmy sie spóxnili?? 5 minut?? a do mnie to moze godzine wrrrr

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-11, 16:15   #1802
groszek80
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Ja również podzielam takie zdanie i zapraszałam tylko tych, których chciałam. Awantura w rodzinie?? Tego to w ogóle nie rozumiem, jeśli komuś sie nie podoba, ze ma przyjsc bez dzieci, to dla mnie jest oczywiste, ze on też nie musi przyjść. Wiecie, ja to bym się zdenerwowała konkretnie i takiej osoby, która mi fochy swoje pokazje wcale na własnym ślubie nie chciałabym widzieć. Dziewczyny bądźcie asertywne i nie pozwalajcie sobie ciotkom i wujkom wchodzić na głowę. Jak im się coś nie podoba to niech nie przychodzą. Poza tym, co to za rodzina, która nie akceptuje podjetych decyzji? Z reszta nie rozumiem w ogóle wyprawiania wesel dla ludzi, których sie prawie nie zna, a niby są rodziną. Ja rodziny z którą nie utrzymuję bliskich kontaktów nie zapraszałam.
Kolanka zgadzam się z Tobą w 100%!!! Mnie jeszcze najbardziej irytuje słowo "WYPADA" zapraszam kogo chce, a nie tych kogo wypada, w końcu to nasz dzień i chcemy go przeżyć z najbliższymi!!

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynki

Swieżo upieczonym zonkom składam najlepsze życzenia

Dzis wróciłam ze szpitala... Operacja sie udała, aczkolwiek jeszcze musze poczekac na wyniki badań histopatologicznych. Ordynator powiedział, że udało się wyciąć całego guza i powinnam miec spokój
Staram sie byc dobrej mysli
Byłam najmłodsza na oddziale i mówiono na mnie "laska", alo "młoda".
Jak dzis wychodziłam, starsze panie życzyły mi, żebym tu nie musiała wracać, bo jestem na to za młoda...
Dostałam L4 na dwa tygodnie, w środę idę na zdjęcie szwów.

Nasze mieszkanie nabiera kształtów, kupiliśmy juz kilka lamp, ale ciągle nie możemy sie zdecydowac na te do sypialni...

Kupiłam też bielizne na ślub, bo 18 czerwca idę na przymiarkę i muszę miec biustonosz, w którym pójde do ołtarza. Przeżyłam szok, bo jak wyciągnęłam biuostonosz z reklamówki, okazało sie, że jest brudny- miał ogromna plame na lewej miseczce
Przedtem tego nie zauważyłam... Chciałam to czyścic, ale siostra poszła z nim w moim imieniu do reklamacji i w sklepie go wyczyszczono
Rybulka cieszę się, że wszystko u Ciebie w porządku i operacja się udała!!! Szybkiego powrotu do zdrowia!
groszek80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-11, 16:15   #1803
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez groszek80 Pokaż wiadomość
Kolanka zgadzam się z Tobą w 100%!!! Mnie jeszcze najbardziej irytuje słowo "WYPADA" zapraszam kogo chce, a nie tych kogo wypada, w końcu to nasz dzień i chcemy go przeżyć z najbliższymi!!
dokladnie i ja sie własnie taką zasadą kieruję

a jak mi sie tamci zaczeli wpraszac i jeszcze tekst"jak nie my, to choc nasze dzieci by sie pobawiły - oraz ich męzowie /zony i ich dzieci) to myslalam , ze pękne ze smiechu i teraz sie ejszcze bardziej ciesze, ze ich nie zaprosilam

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-11, 16:25   #1804
groszek80
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Juz jestem

Wkurzyłam sie, stalam w kolejce do kancelarii w Kociele. przyszła moja kolej, wchodze, mówie o co chodzi. a ksiądz do mnie: a nikt wam nie moił, ze takie sprawy zalatwia sie poza godiznami otwarcia kancelarii ja mówie, ze nie (bo 2 księzy nam chciało spisywac protokól własnie w tych godzinach : raz jak poszlam po kartki do poradni i dwa jak poszlam po akt chrztu - ale wtedy nie mileismy jeszcze wszystkich dokumentow) a ksiądz do mnie" to ja wam to teraz mówie, bardzo ie przyjemny był,. mówil, ze co sie tak z tym spieszymy. ze do 1 lipca mamy czas przeciez. w koncu go poprosilam , aby nas zapisal (nie chciałm ale w koncu ulegl). zapisal nas z wielkim niesmakiem na buzi na piatek o 19.
w piąetk:
- 16.30 - 17.30 tance
- 18.00 - 18.30 - msza i spowiedz
19- spisanie protokołu

Rybulko super, ze oparacja sie udalo. trzymam kciuki za pozytywne wyniki.

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

aaa i bym zapomniała. ksiądz zapytał sie mnie czy odbylismy juz pierwsza spowiedz: powiedziałam , ze nie. to prawie na mnie nakrzyczal, ze powinnam to zrobic 3 miesiące przed slubem
dziwny to krzyczy,z e za póxno, a z protokołem,z e sie spieszymy
Madzialenka dziwny ten ksiądz jakiś My już dostaliśmy w maju te karteczki na spowiedź,ale jeszcze nie poszliśmy, jakoś się troszkę obawiam, że trafię na jakiegoś moralistę, tak jak ostatnio i dopiero będzie cyrk, zwłaszcza, że mieszkamy razem od 15 m-cy!!

Jutro niestety idę do pracy... Tak to już jest ktoś musi pracować, aby ktoś mógł odpoczywać ... Widzę, że wiele z Was ma jeszcze na głowie pracę magisterską i obronę. Cieszę się że mam to już za sobą, minęło już sporo czasu, a jakby to było chwilę temu

Co do kamizelki to jak wcześniej pisałam mój TZ idzie w surducie angielskim i tam jest kamizelka i musznik do tego. Szczerze powiedziawszy, nie wiem za bardzo jaka teraz jest moda...

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

Mam lekko twarz indianki (dzisiaj byliśmy 2 godzinki na trawce - a w zasadzie na leżakach, ale nas deszcz wygonił), a teraz znowu świeci słonko ,
Madzialenka my często też pizzujemy Mamy swoją pizzerię gdzie zamawiamy 50-tkę, bo strasznie lubimy jeść - wczoraj wracaliśmy wieczorem po rozdawaniu zaproszeń i oczywiście znowu musieliśmy zahaczyć o "nasze jedzenie"

Zostało nam 4 zaproszenia!!!
groszek80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-11, 16:43   #1805
ilonkaczapela
Zakorzenienie

Dot.: ŚLUB CYWILNY 2009!!!!! Przygotowania, suknie, kwiaty... itp.

Cytat:
Napisane przez siehankowa Pokaż wiadomość
a suknia typowo do slubu? czy raczej bardziej wieczorowa?
my robimy skromniutkie przyjecie dla najblizszych (10 osob)... suknia wieczorowa w kolorze zielonym... tylko nie wiem co do tego?? bukiet? pojedyncza roza? a co z fotografem???? powinien byc czy nie???

My też mamy przyjęcie na 10 osób Tak mniej więcej w połowie sierpnia. Obiad robimy w ogrodzie, bo mamy bardzo ładny u teściów, gdzie na razie mieszkamy (narzeczony jest po wypadku i nie może chodzić, więc tu nam łatwiej niż wracać do Wawy). Kupimy albo wynajmiemy namiot taki biały, 6x8. Później wam wrzucę zdjęcie miejsca, gdzie będzie przyjęcie. Udekorujemy kwiatami, wpuścimy też trochę ich do basenu, razem z pływającymi świecami na wieczór
Sukienkę będę miała dosyć prostą, kremową czy jakoś tak. Nie mam jeszcze upatrzonej, ale jestem niska i żadne bufy mi nie pasują. Do tego bukiet kulka z pięknych małych różyczek i jakichś jeszcze kwiatów, który teściowa mi zrobi (mają kwiaciarnie od 30 lat). Garnitur przyszłemu mężowi też jakiś ciekawy wybierzemy i myślę, że będziemy mieć dodatki do ubrań z czymś czerwonym, bo takie mam okulary a narzeczony kule, o których jeszcze wtedy będzie chodził

Zamawiamy firmę cateringową i chyba dwóch kelnerów na nas 10.

Więc mimo, że będzie nas niedużo, to chcemy mieć piękny ślub I wam też takiego życzę.

A na ile przed ślubem wszystko organizujecie? Bo nam zostały niecałe dwa miesiące, a jeszcze nić nie zrobiliśmy.
ilonkaczapela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-11, 16:45   #1806
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bakteryika Pokaż wiadomość
(...)
Z tymi kamizelkami widze caly ambaras (rany boskie jaka ja jestem stara - nikt juz nie uzywa takich slow )
Garnitur Pana Mlodego powinien pasowac do sukni stylem. Wiec jesli duza suknia, kamizelka i krawat jak najbardziej!
Jesli suknia koronkowa, powinien byc ciemny garnitur zeby byl kontrast (koronka sama w sobie przymula), wtedy jak tam sie chce, kamizelka, bez kamizelki.
Moja suknia jest na lata 40 i dlatego smoking.
Pan Mlody tez powinien sie wyrozniac w ten dzien, nie tylko panna mloda. Niedobrze jak wyglada jak jeden z gosci.
W kazdym badz razie to moja opinia - nie trzeba sluchac
(...)
Ja tam tez lubię takie słówka, jak "ambaras" Jak się z koleżanką spotkamy i mamy fazę na używanie w rozmowie takich słówek, niezłe jaja wychodzą
Co do wypowiedzio garniturach:

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
dzien dobry moje kochane

wpadłam tylko sie przywitac, bo jedziemy z mężem do jego dzidkow a pozniej na noc do jego rodziców... heh... niech ta noc szybko minie

miłego weekendu
Widzę, że z ogromna radością wypowiadasz słowo "mąż" Też juz się tego nie mogę doczekać

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
(...)
Rybulko...cieszę się, ze wszystko się udało i trzymam bardzo mocno kciuki za dobre wyniki !!!

RETY...zostało mi 30 DNI !!! boję się coraz bardziej.
Dziękuję serdecznie
Tylko ze szwami w tyłku niewygodnie jakoś
Nam zostało chyba 51 dni!

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
rozumiem jajwazniejsze ze juz po operacji
ciesze sie ze nie tylko my mamy taki poglad na kamizelki

nie dostaja bo nie musza byc wierzacy, ja jak bylam swiadkiem to tez niedostalam a jak przed slubem szlam do ksiedza dowodem to on tylko zapytal nas czy idziemy do komunii bo nie wie czy podejsc do nas czy nie..
Nasz ksiądz też nam nie przekazał żadnych karteczek do spowiedzi dla świadków. Na razie nawet nie pytał o ich dane
Zdziwiłabym się, gdtbyśmy miały inny pogląd na sprawę

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
heh dość że kasują za ślub co łaska nie mniej niż 600zł to jeszcze za zapowiedzi
My naszemu daliśmy 300 złotych, choć powiedział, że nie jest to obowiązkowe, a jak chcemy dać, to możemy to zrobić od razu, ale z tym się nie spieszy Daliśmy od razu i już O opłacie za zapowiedzi też nic nie mówił Ludzie takie głupie rzeczy o nim gadają, a tu okazał się fajnym gościem

anika222, toście mieli wesoło w poradni Taki pieron z Twojego TŻa

Cytat:
Napisane przez liliputek Pokaż wiadomość
(...)
E tam nałóg..cos sie nam od zycia należy chyba Ja tak mam tez z kosmetykami, czego jak czego ale ksiazek i kosmetykow to u nas chyba nigdy nie zabraknie
U nas też nie zabraknie książek, kosmetyków i do tego jeszcze płyt
TŻ mi kupił tę książkę, nad którą się wczoraj zastanawiałam

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
(...)I tak z innej beczki....mamy kota 2,5 tygodnia a tak daje nam popalić że hej jest wszędzie i aż dziw że jeszcze niedawno ledwo stała na łapkach a wredota jest taka że szok...patrzy sie na nas i wtedy atakuje i czeka na nasza reakcje kładzie sie nam za plecami jak sie odwrócimy to wyciaga lapkę i patrzy tak niewinnie najpierw głaszcze a w najmniej spodziewanym momencie robi ciach pazurami i ucieka mały potwór
Ciekawe po kim ten charakterek ma
Ja tuż po ślubie kupię sobie świnkę morską TŻ ma królika Teraz nie mogę mieć świnki, bo nie wiem jak by na nią zareagował mój pies
Jak byłam mała miałam świnki i bardzo je lubiłam

sas, ja też jestem za kameralnymi podziękowaniami . W tej chwili i tak będzie ciężko nie tylko Tobie, ale też Twojej mamie .
A za zdanie egzaminu wszystkie będziemy trzymać kciuki i będzie dobrze

groszku, serdeczne dzięki

Edytowane przez Rybulka
Czas edycji: 2009-06-11 o 16:46
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-11, 17:47   #1807
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Hej laski
nigdy nie nadrobie tego co naskroblyscie

pragne podzielic sie z wami nowina

Jestem w ciezy
7 tydzien
mój oszalał na tym punkcie...
ciągle o mnie dba i kupuje mi co chcę witaminki itd

rodzice nie są zachwyceni, ale jakoś to przyjęli

na razie wiedza tylko rodzice i 4 kolezanki

mieszkamy już 3 tyg razem
super się mieszka

Edytowane przez strippi
Czas edycji: 2009-06-11 o 17:50
strippi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-11, 17:58   #1808
kaska87
Zakorzenienie

plaga ciąż juz 3

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-11, 18:00   #1809
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
plaga ciąż juz 3
no i co w tym śmiesznego?
3 na tyle dziewczyn to jednak chyba nie plaga

Edytowane przez strippi
Czas edycji: 2009-06-11 o 18:01
strippi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-11, 18:04   #1810
Candy80
Raczkowanie

GG do Candy80

Ja też chcę być na liście...

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20090822580113.html
Candy80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-11, 18:04   #1811
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
no i co w tym śmiesznego?
3 na tyle dziewczyn to jednak chyba nie plaga
dla mnie dużo a Wy planowaliście? ale dlaczego rodzice się nie cieszą, to dobra nowina chyba

Candy na liście mamuś? to musisz z TZ gadać niech się spełni jak najszybciej

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-06-11 o 18:07
Stary 2009-06-11, 18:06   #1812
Candy80
Raczkowanie

GG do Candy80

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
groszek, juz Ciebie dopisalam.
Ja teżchcę...
Nie, lista mamuś jeszcze daleko hen hen... chodzi mi o listę pm na sierpień...

Edytowane przez Candy80
Czas edycji: 2009-06-11 o 18:07
Stary 2009-06-11, 18:08   #1813
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Candy80 Pokaż wiadomość
Ja teżchcę...
Nie, lista mamuś jeszcze daleko hen hen... chodzi mi o listę pm na sierpień...
aha a ja myślałam, że chodzi o dzidzię ale jestm zakrecona przepraszam

Stary 2009-06-11, 18:13   #1814
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
dla mnie dużo a Wy planowaliście? ale dlaczego rodzice się nie cieszą, to dobra nowina chyba
nie planowaliśmy, ale nie uważaliśmy już...

jak się planuje to nie wychodzi
Stary 2009-06-11, 18:16   #1815
agnes208
Zakorzenienie

Strippi no to wam bardzo gratuluje skoro wy jestescie szczesliwi to reszta niewazna rodzice jak ochlona tez pewnie beda szalec z radosci Hehe zaczynaja sie sypac PMki juz 3 zafasolkowane to ktora nastepna??
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-11, 18:17   #1816
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
jak się planuje to nie wychodzi
dobre
a rodzice źli, że przed ślubem czy co? przecież nie jesteście jakimis małolatami

Stary 2009-06-11, 18:18   #1817
atomufka
Zakorzenienie

strippi gratulacje
To teraz chyba musisz odstawic jazde konna?

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-11, 18:19   #1818
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
Strippi no to wam bardzo gratuluje skoro wy jestescie szczesliwi to reszta niewazna rodzice jak ochlona tez pewnie beda szalec z radosci Hehe zaczynaja sie sypac PMki juz 3 zafasolkowane to ktora nastepna??
no ja się cieszę, ale na razie nie dociera ta nowina do mnie...
tż za to szaleje ze szczęścia

Cytat:
dobre
a rodzice źli, że przed ślubem czy co? przecież nie jesteście jakimis małolatami
no tak, że przed samym ślubem

no ja mam 24 lata już... ale traktowana jak dziecko

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
strippi gratulacje
To teraz chyba musisz odstawic jazde konna?
niestety tak...
jednak czasami będę wsiadać tak na spacer tylko... ehhh
Stary 2009-06-11, 18:23   #1819
Candy80
Raczkowanie

GG do Candy80

Cytat:
aha a ja myślałam, że chodzi o dzidzię ale jestm zakrecona przepraszam
Nie... ja jestem zakręcona i zapomniałam wcisnąć "cytuj".... i wylądowałam na ońcu a tu o dzidzi...

Stary 2009-06-11, 18:25   #1820
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
no ja mam 24 lata już... ale traktowana jak dziecko
skąd ja to znam mnie tez jak dziecko traktują

Stary 2009-06-11, 18:26   #1821
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej laski
nigdy nie nadrobie tego co naskroblyscie

pragne podzielic sie z wami nowina

Jestem w ciezy
7 tydzien
mój oszalał na tym punkcie...
ciągle o mnie dba i kupuje mi co chcę witaminki itd

rodzice nie są zachwyceni, ale jakoś to przyjęli

na razie wiedza tylko rodzice i 4 kolezanki

mieszkamy już 3 tyg razem
super się mieszka
Gratuluje Ci kochana serdecznoe poprostu super czytac jak coraz wiecej z nas ma juz maluszka w brzyszku i wszystie jestescie szczesliwe..ehh.. ja to odkladam z moim tzem ale nie wiem na jak dlugo hehe a cio do rodzicow w glebi duszy napewno sa szczesliwi tylko potrzebuja troszke czasu
Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
sas, ja też jestem za kameralnymi podziękowaniami . W tej chwili i tak będzie ciężko nie tylko Tobie, ale też Twojej mamie .
A za zdanie egzaminu wszystkie będziemy trzymać kciuki i będzie dobrze

groszku, serdeczne dzięki
[QUOTE=baja_86;12711619]ja na Waszym miejscu zdecydowałabym się na podziękowanie w kameralnym gronie tuż po błogosławieństwie, tak byłoby chyba najlepiej i dla was i dla waszych mam

dzięki dziewczynki..mysle ze to najlepsze rozwiazanie prozmawiam jeszcze o tym z tzem...hm..i nie mam jeszcze pomyslu na jakis maly preznecik dla mam ale cos wymysle pewnie..
bede liczyc na wasze wsparcie duchowe podczas gezaminu
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-11, 18:33   #1822
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-11, 19:20   #1823
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem w ciezy
gartuluje!!!!

a jak z mala?

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
superr
Stary 2009-06-11, 19:35   #1824
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bakteryika Pokaż wiadomość
U mnie placi sie 90% przed weselem, a zaliczke wplacilam 1500zl. Szczerze mowiac nie zdziwilo mnie to, ale babka od razu nas uprzedzila o tym jak zastanawialismy sie nad sala - wiec wydaje mi sie to fair.

baja i diamondbabe - a jakie uklady i kroki cwiczycie? i przy jakiej muzyce, ja sie wymadrzam ale sama dalej nie mam!

Mnie sie tam te kamizelki podobaja. Przeciez nie musza byc wszystki na jedno kopyto, mozna mieszac kolory, wzory itd..
Baktrryjka, z jakiej stronki wzielas te ostatnie foto? Szukam doklandie takiego fulara. tzn. musznika

strippi, mega gratulacje!!! No i szkoda, ze rodzice niezadowoleni, szczegolnie, ze Wy zaraz i tak zmieniacie stan cywilny
Cytat:
plaga ciąż juz 3
"Nie smiej sie dziadku z cudzego wypadku (...)"

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-11, 19:38   #1825
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
wiatropylna nie jestem my od lutego tylko raz i chyba ostatni przed ślubem bo mam lęki

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-06-11 o 19:39
Stary 2009-06-11, 19:46   #1826
ravserge80
Raczkowanie

GG do ravserge80

Hejka Laseczki
dojechalam szczesliwie do domku, za mna 1100km w 11h niezle co??? No ale po autostradach to sie pedzi

Mowilam zebyscie tyle nie produkowaly, teraz mam 10 stron do nadrabiania no!!!!!

Gratuluje wszystkim przyszlym mamusiom!!!!!!!!!

Wczoraj mialam pierwsza przymiarke, znow schudlam, wiec troszke suknia bedzie zwezana, ale ogolnie to jest poprostu idealna i najpiekniejsza na swiecie!!!!!!! Dobralam tez kwiat do wlosow, welon i bizuterie. Panie dorabiaja mi tez 2 szeleczki, tak na wszelki wypadek, jakby cos mi sie tam zsowalo

No to tyle chyba z nowosci, jutro ide na manicure probny i do ksiedza obgadac ostatnie szczegoly, no i musze podzwonic do kamerzysty, fotografa, kwiaciarki, zeby ich juz poumawiac na konkretne godziny! We wtrorek druga przymiarka, w czwartek trzecia i jak bedzie ok to odbieram suknie
JEJKU TO JUZ ZA TYDZIEN!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

bylo 76kg.....jest 62kg.....bedzie 58kg
ravserge80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-11, 19:51   #1827
Bakteryika
Wtajemniczenie

Cytat:
Baktrryjka, z jakiej stronki wzielas te ostatnie foto? Szukam doklandie takiego fulara. tzn. musznika

Oj jagus ja chyba nie pomoge za bardzo - wpisalam na google i weszlam na images. Nie mam pojecia co to za stronka byla - oj sorki!!

strippi, mega gratulacje!!! No i szkoda, ze rodzice niezadowoleni, szczegolnie, ze Wy zaraz i tak zmieniacie stan cywilny
gratulacje pannom oczekujacym!!!

tutaj cos znalazlam
http://www.dessire.pl/muszniki-krotkie-cat-48.aspx
http://www.dessire.pl/muszniki-dlugie-cat-47.aspx
http://www.sashaties.pl/

Edytowane przez Bakteryika
Czas edycji: 2009-06-11 o 20:05
Bakteryika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-11, 20:07   #1828
jaga_2001
Zakorzenienie

dzieki bakteryjka, juz sama znalazlam

AV by jaga_2001
Stary 2009-06-11, 20:12   #1829
Bakteryika
Wtajemniczenie

Cytat:
dzieki bakteryjka, juz sama znalazlam
a ty lobuzie!
Bakteryika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-11, 20:16   #1830
jaga_2001
Zakorzenienie

dzieki Bakteryjka, tylko, ze moj TZ szuka dokladnie identycznego musznika jednolity, ciemny ale cieply odcien brazu...

AV by jaga_2001
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości