|
|
#3511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
jutro nadrobię zaległości, przepraszam dzisiaj nie dam rady..
-- można umrzeć ze szczęścia, z nieszczęścia też? pora księżniczko zamknąć tę bajkę.. to nie Twoje miejsce przygotowywałam się na to cały tydzień, a nie potrafię sobie nadal z tym bólem poradzić.. przykro, gdy ktoś w ciągu 5 minut przekreśla Twoje marzenia.. i patrzysz, masz łzy w oczach.. wiesz o czym mówię? głupia byłam.. zakochana, ale bardzo głupia.. zakochanie nie usprawiedliwia mojej wewnętrznej ślepoty chciałabym teraz zniknąć.. nie wiem co mnie bardziej boli.. samo serce czy naderwane uczucia.. |
|
|
|
#3512 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale miło. <33 _________________________ __ dziś mam was w du.pie
i cały ten zalany deszczowymi łzami świat również nie bierzcie tego do siebie, przejdzie - zawsze przechodzi. Życie trzeba zmieniać od czasu do czasu, jeśli chcemy sięgać myślą coraz dalej. śmiałaś się kiedy mówił: jesteś jak tlen, nie wierzysz? ważne tylko serca bicie chociaż czas upływa. Tylko jest jeden problem. Boję się tego. Boję się tego mojego uwielbienia dla Ciebie.
|
|
|
#3513 | ||
|
xoxo
|
Cytat:
![]() i taki pasujący ![]() Cytat:
ja uważam,że powinnaś sama o tym zdecydować, tak samo jak o wzorze bo wg mnie robienie tatuażu dla szpanu nie jest dobre bo co za 5 lat ? sama chce tatuaż ale postanowiłam poczekać jeszcze rok i zobaczyć czy na prawdę go tak bardzo chce. i uważam również że jeżeli chcesz w ten sposób ozdobić swoje ciało to takowy tatuaż powinien mieć jakieś znaczenie, że jak będziesz babcią to będziesz na niego patrzeć i będzie ci coś przypominał a nie że będziesz patrzeć na niego z obrzydzeniem i żałować swojej decyzji. To nie jest kolczyk który wyciągniesz czy henna która się zmyje. a jeśli chodzi o tatuaz na plecach wg mnie jest okropny a po za tym co jak zajdziesz w ciąże? zgrubniesz i cały tatuaż się rozciągnie i będzie wyglądał okropnie. przemyśl porządnie tą decyzje. P.s ile masz lat ? _________________________ _ Teraz ja jestem bólem Krzywdzę innych Tym Czym byłam krzywdzona Z miłością jest jak ze słodyczami, gdy raz zasmakujesz nigdy nie masz dosyc Czekam... To jest gorsze niż codziennie śniący się koszmar! Odbiera mi siły, zdrowie, zmysły... Zależna od życia . Życie zależne ode mnie . Co zależy od miłości ? - Uczucia . W przyjaźni sa chwile lepsze i gorsze, smiech i płacz, ale zawsz przezywamy je RAZEM! Jeszcze zdążymy w dżungli ludzkości siebie odnaleźć! wiem! wiem, że nie można myśleć tylko o sobie, ale czy Ty też to wiesz? To nie świat zwariował,lecz ludzie się wyobcowali. Dlaczego niektórzy cierpią całe życie przez to, że "Bóg" wymyślając ich życiorys miał akurat gorszy humor ?! ..i już po raz 76: -wzeszło słońce, -piję samotnie poranną kawę, -zapominam wyłączyć radia wychodząc z domu, -zerkam na Twoje zdjęcie, -nerwowo stukam długopisem, pisząc list do Ciebie, -idę na pocztę, -wyrzucam potarganą koperte do kosza -wracam do domu, próbując o Tobie zapomnieć, -zasypiam na kanapie, wierząc że dziś mi się nie przyśnisz, -znów się budzę, mając w pamięci Ciebie i jego, gdy razem wyjeżdzacie ..i już po raz 77: -...
'Niczego nie obiecuj. Obietnice to czas, a czas zawsze przynosi ze sobą jakieś zmiany.' . Edytowane przez Plotkaraaa Czas edycji: 2009-06-11 o 22:39 |
||
|
|
|
#3514 |
|
Zadomowienie
|
+ Po co był ten wzrok, po co te nadzieje?
+ Czasami rano, kiedy się budzę, robi mi się smutno i zastanawiam się, kto umarł? Potem sobie przypominam, co się stało i żałuję, że nie mogę z powrotem zasnąć. + niestabilny obraz własnego ja. + Tak naprawdę to możliwe, że wcale nie chcę być taka szczęśliwa, ani usatysfakcjonowana. Bo wtedy, co dalej? Chyba lubię samo poszukiwanie, dążenie. To jest to. Im bardziej się zagubisz, z tym większą radością docierasz do celu. A to dopiero. Mam wspaniałe życie, a nawet o tym nie wiem. + Tak bardzo boli, każde Twoje spojrzenie zadaje mi straszną ranę, a blizna pozostanie na zawsze... + Pierwsze westchnienie miłości to ostatnie westchnienie rozumu. + Moje serce rozpadło się na milion kawałków po to, byś choć jeden mógł znaleźć i przypomnieć sobie o mnie. + Miłość jest jak szyba, raz stłuczesz i więcej nie poskładasz. Ale zawsze możesz wstawić nową. ![]() + Zakochanie jest stanem chorobowym, a podczas choroby nie można zostać samemu. Ktoś musi mierzyć Ci gorączkę. + Miłość to jest słuchanie pod drzwiami, czy to jej buty tak skrzypią po schodach, miłość jest wtedy, kiedy patrzysz jak ona je, a sam nie możesz przełknąć... Wtedy, kiedy nie zaśniesz, zanim nie dotkniesz jej brzucha... Wtedy, kiedy stoicie pod drzewem, a ty marzysz, żeby się przewróciło, bo będziesz mógł ją osłonić.
|
#3515 |
|
Zakorzenienie
|
pośród ludzi co dla mnie żyją.
bo człowiek nigdy nie jest spisany na straty. i śpiewam swoje pieśni samotności. i myślę ile jeszcze mam kredytów w Twoim sercu. bez Ciebie wszystko nie ma sensu. tak często się gubię i wypuszczam z rąk szczęście. żeby każdy dzień był dobry, nieskalany w żaden sposób. spokojnie chcę oddychać i nie dusić się ze sobą. by świat w moich oczach wciąż wyglądał kolorowo. ja proszę o drugą szansę: bądź na każdym kroku.
|
#3516 |
|
Raczkowanie
|
nie dziekuje się za talent !
) ;****nie chce mi się juz was znowu wymieniac ale jesteście BOSKIE ![]() Tak bardzo chcialam obok byc, nie myslec ile to kosztuje. Czekalam kiedy powiesz mi, że ja i ty to cos na pewno, ze jest naprawde. Ale kocham cie. kocham wciąż cie kocham, ****a i nie znam juz innych słów. To jest zbyt trudne. tylko Ty się liczysz, tylko Ciebie chce. serce bije mi szybciej i szybciej. jeśli to nie jest miłość to chyba Bóg jest ślepy. I może dobrze, że los nie postawił na nas. Może czujesz to co ja. nic nie znaczy to, że mówię ci te słodkie głupstwa. Dobrze, że nie chcesz ze mną być, bo nie chcę nic na stałe. jeżeli coś się powtótrzyło to przepraszam ![]()
Edytowane przez RobCoChcesz Czas edycji: 2009-06-11 o 23:21 |
|
|
|
#3517 |
|
Zadomowienie
|
chyba jeszcze wczoraj pisałam z prośbą o opisy, że po długim czasie coś we mnie ruszyło, że on obudził we mnie uczucia.... a dziś gdy miał się ze mną spotkać, napisał, że z byłą jest.. ;(żaden opis nie jest w stanie opisać tego co teraz czuję, siedzę nad laptopem i płaczę a jutro do pracy...;((
|
#3518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja ulubienico, nie myśl o nim...to dupek i tyle. |
|
|
|
|
#3519 |
|
Rozeznanie
|
96LadyPoziomka96 dziękuję za pochwałę,dopiero zauważyłam.!
pocałunek o smaku jagodzianki. ale się porobiło! kiedy zabraknie czułości. spóźnieni kochankowie. chłopaki też płaczą.
|
|
#3520 |
|
Zakorzenienie
|
Po pierwsze nie odpowiem na prośby bo ja nie nadaje się do wymyslania tak o :P
więc bardzo przepraszam was kochane ;* *Po drugie: limitowana strasznie miło mi za wyróżnienie <3 sama jesteś cudowna !KaMa2704 strasznie mi przykro kochanie ;( nie będe wymyslać bo pewnie nie dam rady mozę wybierzesz sobie coś z tych u dołu ![]() --- Nawlekając na nitkę wszystkie swoje marzenia. Może kiedy zabraknie mi jednego dnia dla miłości. Podobno od miłości nie można zwariować. Tak mało o życiu wiesz. "Skoro mężczyźni są z Marsa, a kobiety z Wenus...to w takim razie, co my robimy na Ziemi?" Od wczoraj zastanawiam się co ci napisać. Nie chciałabym Cię idealizować,ale robię to każdego dnia . Milionowe żale toną w herbacie. ona jest pedałem. Życie to tęsknota za czymś, co trudno nazwać.. niech się wydarzy co ma się wydarzyć, lepiej jednak, byśmy byli wtedy razem. (...) bądź moim końcem świata. Bijmy brawo ludziom bez uczuć! Powiedz mi, że się boisz, uwierzę, że jesteś. Pamięć to nie spam, będę w niej i w Twoich snach Zobaczysz mnie wtedy gdziekolwiek nie spojrzysz Dziś mogę żyć tylko pustym wspomnieniem.. "Bez względu na to,ile to zajmie,ludzie zawsze będą szukali szczęścia..." Nie dam zniszczyć swych uczuć Nie powiem nigdy wróć znów. Dookoła same puste ściany Złapałabym cię za rękę i nigdy nie puściła. |
|
|
|
#3521 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Spoko, spoko. Zdecydowalam się już i przemyślałam, więc nie musisz się o to martwić ; ) 18. i dobrze wiem że jest to już poważna decyzja. jednak jestem jej pewna na 100% . a pytanie było do Was bo chciałam po prostu poznać większy'babski' punkt widzenia . ale zdecydowałam już , i jestem pewna miejsca . Bez offa: sam powiedziałeś carpe diem. teraz poznaję Cię bliżej, przez swoje czyny. czy to nie dziwne? bo lubię robić rzeczy, których nie pochwalasz. szczerze? nie wiem już nic o Tobie. Pezet. Muzyka emocjonalna. i nie chcę już nic więcej. a zwłaszcza Ciebie. wiem czego chcę, i wiem czego mam od siebie wymagać. bo mam charakter.więc odpuść. nie zmienia to jednak faktu, ze cholernie potrzebuję Twoich ramion. aby zyć normalnie. Dobranoc Dziewczyny ;* |
|
|
|
|
#3522 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze, jesteście fantastyczne
![]() odważę się wrzucić coś od siebie, takie tam moje ulubione. może i wam znane ![]() przecież musi być coś po drugiej stronie tęczy. i znów się zamiast marzeń zjawia ktoś. mine is the sunlight, mine is the morning.(: I wanna know that you will catch me when I fall. niby cokolwiek ale dziura w głowie nikt się nie dowie oddychamy cięższym powietrzem. nobody said it was easy no one ever said it would be this hard. // nikt nie powiedział że będzie łatwo, ale też nikt nie mówił że to będzie takie trudne. tak bardzo trudno zauważyć gdzie kończy się życie a zaczyna się sen. sialala, znów połykamy tęczę (: I'm a supergirl and supergirls don't cry. barwny świat szarzeje przez szybę zbrudzoną. oh take me back to the start. kochanie to nic to tylko ten świat. widzę czerwone drzwi i chcę, żeby ktoś pomalował je na czarno. jeśli mnie nie znasz to cóż pewnie nigdy nigdy mnie nie poznasz już. and yeah, everybody here's got somebody to lean on. // I każdy ma kogoś, na kim może polegać we live in a beautiful world, yeah we do.
Edytowane przez Akwarynka Czas edycji: 2009-06-12 o 00:14 |
|
|
|
#3523 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Bardzo mi miło _________________________ __ Z Twoich ust kosztować świata, po obłokach z Tobą latać. Pomóż mi, wyszarpnij mi serce i przytul je, głaszcz i dotykaj. Zakazany owoc, dumnie krąży mi nad głową. ![]() odmierzam swe życie łyżeczkami kawy uwielbiam być w tych szarych miejscach o późnej porze jak filiżanka ciemnej kawy wzmogla rytm sreca rozdraznila moj zywy organizm serce jak z bajki, dusza jak księżniczka, uśmiech jak rumiane jabłuszko. jestem dzieckiem różowego misia w kształcie cytrynowo - arbuzowej marihuany. chodź ze mną po szczęście albo po szaleństwo w ciemność <3 Barwne motyle moich wspomnień niech zostaną dłużej przy mnie Wszystko byłoby OK, gdyby złodzieje serc oddawali swoje łupy. Masz potencjał. Za***iście duży potencjał. ;> Kiedyś się obudzę i znikną problemy wiem to, ciągłe wkur.wianie stanie się legendą tworzymy nową telenowele. Z tym, że ta będzie 100 razy lepsza od tych w telewizji, bo z Tobą w roli głownej ;>
Nigdy nie byłeś , i nigdy nie będziesz częścią mojego świata ... jesteś jego całością Tomek:* http://www.facebook.com/profile.php?id=100000553001805 Edytowane przez Kinderka13 Czas edycji: 2009-06-12 o 00:50 |
|
|
|
|
#3524 |
|
Zakorzenienie
|
Piękne macie te swoje opisy
Pozwolę sobie dodać mój obecny Róża więdnie między mną a Tobą ... I te które są lubiane przeze mnie ![]() Zdjęłam z nieba księżyc i rozmontowałam słońce... --to kiedy jest mi smutno Moje serce bije równomiernie, regulowane manualnie Całuj mnie pocałunkiem ust twoich, albowiem miłość twa słodsza jest nad wino... Szukaj mnie w niebieskim kolorze moich oczu Nauczona Legendą o Smoku Wawelskim nie zaspokajam głodu byle baranem ![]() ![]() Aby jelenia upolować trzeba go w wprzódy ujrzeć ![]()
Edytowane przez Mary Louu Czas edycji: 2009-06-12 o 01:35 |
|
|
|
#3525 |
|
Konto usunięte
|
..jeśli u mnie zasypiasz,to tylko w kącie mojej głowy.
gdybym mogła,schowałabym Twoje oczy w mojej kieszeni. moja i Twoja nadzieja.. uczyni realnym krok w chmurach. przeprowadźmy mały sprawdzian wytrzymałości duszy na ból. teraz pójdę z innym mężczyzną,potem zapytam,co wtedy czułeś. a potem wyznam publicznie,że Twoje uczucie nic dla mnie nie znaczy. a kiedy ona Cię kochać przestanie,zobaczysz obcą własną twarz,jakie wielkie oczy ma strach.. w moich słowach słoma czai się,nie znaczą nic. a samotność ma jest tarczą,której nie złamiesz. gryź,lecz najpierw sprawdź,czy Twoje zęby zniosą to. gryź,lecz nie dziw się,gdy zamiast łez usłyszysz śmiech. są słowa,których nigdy nie wypowiem.. wstyd jakiego nie znam w nocy - sznuruje mi usta. krzyczę w śpiące ucho Twe.. nie będę jadła - kocham Cię. niekochanym dzieciom wciąż chłodno.. niekochane dzieci tulą misie. dlatego,by nie widzieć go wczoraj,wykłułam oczy swe.. i by jego oddech nie drażnił mnie w nosie noszę watę. podaruj mi coś,czego nie zdobędę sama. pełnia człowieczeństwa wiele kosztuje mnie. lubię chleb,więc sobie zjem i po brzuchu się poklepię. pod płaszcze się pcha,wyziębia nam serca wiatr.. jestem,w podtekście mieszkam gdzieś,w przenośni chowam się.. bywam zygzakiem w oku Twym i szumem w uchu. jestem powątpiewaniem w sens,formą ponad treść. bywam protestem,planem b i wlepką w metrze. a Ty kim? kim dla mnie mógłbyś być? może czymś w dotyku miłym tak jak plusz..? jeśli zwątpisz choć jeden raz,to choćbyś z pistoletem zaszedł mi drogę,powrotów nie będzie. w monosylabach ukryty sens. bełkotu potok - całą noc. ja wiem,już nie mam pięciu lat,że nic nie będzie wiecznie trwać. stopy krwawią,jestem brudem pod paznokciem Twym. fantastycznie elokwentni płodzimy złote myśli. samobójcze skłonności po dziadku,dziadków dwóch,więc umiera razy dwa.. uwielbiam,gdy cucisz mnie policzkiem. co kilka dni umawiam się w windzie z klaustrofobią. serce pojemne,jak przedwojenna wanna. mam czyściutkie sumienie i bilet pewny do nieba bram. i spływam,spływam po policzkach Twych.. mam być wdzięczna? za co? pytam się.. za niepokój,za nieprzespane noce? za zwątpienia,za obiecany raj,na który pewnie nie zasłużę? lubię ten stan.. rozkosznie sam na sam. nie mam pięciu lat,nie sprawisz,że na Tobie skończy się mój świat.. jak ja nienawidzę Twojej generacji,zwykła nienawiść dymi wam z dyni. przewodniczący chaos serce ma przebite strzałą. egzystencjalny paw,cały rękaw wkładam sobie w usta. ona ma siłę.. nie wiesz jak wielką.. będzie spadać długo,potem wstanie lekko.. zanim powiesz jej,że to był ostatni raz,zanim dzień spłoszy srebrnego ptaka nocy,rozkołysz,rozkołysz, rozkołysz jeszcze raz.. zanim,gdy na chwilę zamknie oczy - znikniesz.. zabierz jej,zabierz jej,zabierz jej z ręki nóż. zanim będziesz próbował odkupić ją za słowa,zobaczysz,jak na drugim brzegu rzeki,spokojnie,spokojnie ,spokojnie stoi z nim.. umierała długo,teraz rodzi się lekko. może wszystko już wiesz? może wszystko już masz? jesteś pewny,że to szczęście? może wszystko już wiesz? może wszystko już masz? może to właśnie jest szczęście? a co,jeżeli kocham inaczej? bezimienna,zbyt prawdziwa Twoja twarz. oni łez nie znają,dawno zapomnieli o nich.. zatańcz ze mną jeszcze raz,otul twarzą moją twarz.. chodź ze mną,by sens nadać życia krokom. ze mną ku słońcu,może gdzieś nad przepaść ze mną. ten świat nie ma sumienia,ten świat nie chce się zmieniać.. on swoje dzieci zjada,by karmić swoje pragnienia. jeśli zapragniesz znowu uciec,zawołaj mnie,a będę. nie zawsze możesz mieć co chcesz,choć gonisz tak,że brak Ci tchu. i z każdą chwilą Twoje dni coraz mniej realne są. ja się nie zmienię,więc poukładaj mnie,a ja zapuszczę w Tobie korzenie. chcą pstryknąć fotkę życiu jak paparazzi,szukają wściekle,lecz nie znajdują prawdy. i modlił się jak mógł,ten sam pijany bóg,którego ja wzywałam. Edytowane przez df3cc6c2e997633e57b9145321fcef026d2b0250_5ebf1ef22d206 Czas edycji: 2009-06-12 o 01:58 |
|
|
|
#3526 |
|
Zakorzenienie
|
Witam , długo podglądałam i okradałam , świetne opisy dziewczyny!
Szczególnie: powinnam, papergirl,marzeniatko, rebelious, JednaNaMilion, Little Ballerina, nydee, Kissabble, paajkaa, Plotkaraa, kee, lillyback, KaMa2704, lovers2friends,nastychick Dodam coś od siebie ![]() mam już dosyć tej ciszy myślałam , że lubisz moje emocje , ale teraz mnie nie znasz. tak mocno chciałam twoich oczu , twojej skóry... nie pamiętam już jak mam Ci czytać z oczu twoja slina ma smak papierosow i wina.. w oczach krople krwi , odkryta ręka , a na niej tysiąc blizn nie chce mi się jeść , nie chce mi się wyjść , mój czas jest wolny a Ciebie nie ma w nim. myśląc, że to piekło w mojej głowie nigdy się nie skończy... tu Ciebie nie ma , to wyobraźnia wiem , że nie chciałeś , wiem to
,,Pieniądz i czas to najwięksi terroryści" Trener personalny , kosmetolog , dietoterapeutka 21.03.2016 dr. D.F. Mentor 450cc okrągłe Edytowane przez Majka007 Czas edycji: 2009-06-12 o 07:46 |
|
|
|
#3527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie smuć się dla takiego zje*ba. ![]() __ też mam satysfakcję. bajkowy maraton. I'll do my cryin' in the rain daj mi swój numer kochanie, a zobaczysz co się stanie brak Ci towarzysza rozmów? jedź w góry - echo zawsze Ci odpowie
|
|
#3528 |
|
Raczkowanie
|
nadzieja matką głupich
więc odpuść chłopcze
|
|
#3529 |
|
Konto usunięte
|
Serce bije mi szybciej i szybciej
Cały czas myślę, że zaraz tu przyjdzie Mocno chwytam jego dłoń i oddalam się z nim I dotykam jego ust wargami Mogłabym przysiąc był tutaj przed chwilą Ciężko dysząc trzymaliśmy się mocno Chciałabym umieć mu pokazać tę miłość, którą czuję Nawet teraz mocniej niż na początku Rzeczywistość już mnie nie przeraża jak kiedyś Ale bez niego jestem pusta nawet gdy idę przed siebie Nie chce żebym mówiła o tym, żebym próbowała Nie chce żebym patrzyła tak na niego prosto w oczy Bo nie chce musieć mówić mi, że już mnie nie kocha Mam już dosyć tych miejsc Tego, że muszę tkwić w tym, być tu, nie tego chcę Tak bardzo chciałabym, żeby jutro mogło się to zmienić Żebym mogła dać ci to co chcę ci dawać i dostać to od ciebie Tak mocno chciałam twoich oczu, twojej skóry Tak bardzo chciałam twoich dłoni, tak mocno czułam to Tak bardzo chciałam obok być nie myśląc ile to kosztuje Tak mocno czułam to Tak bardzo byłeś mi potrzebny, tak bardzo chciałam być Tak bardzo byłeś mi potrzebny, tak bardzo chciałam być Potrzebna czy niezbędna tak jak ty mi do dziś Nie ma cię, gdy moje życie spada w dół I nie ma cię, gdy wszystko łamie się na pół I nie ma cię i nie wiem już gdzie jesteś Gdy bez ciebie będzie łatwiej, gdy bez ciebie będę mogła być Tam gdzie mieliśmy iść razem zawsze Ale kocham cię, kocham, wciąż cię kocham kur** I nie znam już innych słów, to jest zbyt trudne Gdy przestaniesz tak naprawdę znaczyć już cokolwiek dla mnie Gdy nie będę już tak bardzo chciała cię widzieć Gdy nie będę chciała cię słuchać, gdy nie będę z tobą milczeć Gdy nie będziesz czuł do mnie tego już tak mocno I jeśli mimo wątpliwości to nie będzie proste, nie będzie intuicyjne Będzie koniec nas, koniec |
|
|
|
#3530 |
|
Rozeznanie
|
zmysłowo,nastrojowo.
najtrudniejsza próba miłości. oliwa sprawiedliwa. skrzydła motyla. to fantastyczny miesiąc. nie raz pojawi się okazja,aby błysnąć talentem. zapowiada się fantastyczny miesiąc! warto teraz postawić sobie poprzeczkę wysoko. nikt tak,jak ty nie zrozumie i nie pocieszy w gorszych chwilach.
|
|
#3531 |
|
Zakorzenienie
|
Więc stroję miny i obrażam formy, trochę inaczej niż ci twórcy, których kochają salony.
pomarańczem umyj mi głowę ,chcę pachnieć jak lato. '' ) pachniesz mą przyszłością . nasze pocałunki, przepełnione dzikim pożądaniem, chciwe, spijające rozkosz ze swych ust. ` utonąć we własnych urojeniach . w twojej głowie nie ma miejsca na piękno.
|
|
#3532 |
|
Zakorzenienie
|
nie chcę iluzji istnienia, pustego uwielbienia.
w powietrzu parował twój ciepły oddech. czułam twój smak, byłeś dla mnie tak bliski. twoje wilgotne włosy obok mojego policzka. więc dziękuję ci, że pokazałeś mi najlepszych przyjaciół, którym nie mogę ufać. i dziękuję ci, za okłamywanie mnie. za twoją przyjaźń i dobry czas, który mieliśmy. możesz zabrać to z powrotem. kupiłam kilogram marzeń, na które nie ma reklamacji. co jest w nim takiego, że nie nadążam za swoim tętnem? pół setki bogów na obłoku klaskało w ręce, gdy szła chwiejąc się w biodrach . |
|
|
|
#3533 |
|
Raczkowanie
|
Lód w mojej krwi rani moje żyły.
Znów tylko ból zaciska mi pętle na szyi. Weź mnie za rękę i zaprowadź na krawędź I stój tam ze mną, aż się zmęczę i spadnę. Chciałbym z Tobą pójść lecz nie umiem stawiać kroków.. Sama nie wiem jak nisko już upadłam... Milczę, jakby ktoś trzymał zimny nóż na moim gardle. Moja dusza krzyczy. Ale dobrze, że nie wiesz co u mnie, bo pękło by Ci serce.
|
|
#3534 |
|
Zakorzenienie
|
KaMa2704 skad jestes? Przykro mi
![]() zeby nie bylo: `True love doesn't have a happy ending, because true love never ends. |
|
|
|
#3535 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kochanie, On wtedy był z byłą, bo akurat spedzal z Nia czas, czy są znowu w związku?? Bo nie wiem jak to odczytać? Choć jakby nie było to jest palantem, a MY piękne, wyjątkowe, madre, błyskotliwe kobietki ![]() takimi śmierdzialami z pustą głową się nie przejmujemy !!!!! Także 'leave it, f*ck it', ja wiem, że nie jest łatwo, ale zamartwianie zabiera nam zbyt wiele pozytywnej energii i cennego czasu. Nie warto! Wiem, że miało być pieknie i lepiej, ale trzeba złapać dystans do takich sytuacji zanim zaczniesz ryczeć byle gdzie i byle kiedy z tego podowu, a przeciez cały świat nie musi widzieć Twoich artystycznie rozmazanych pięknych oczu ![]() także włączamy opcje "życie jest piękne" i idziemy dalej idz gdzies z kolezanka, czy znajoma,czy kimkolwiek z kim miło sie spędza czas na jakas kawe, kino, zakupy, spacer, cokolwiek i się odmóżdż ![]() trzymam kciuki za lepsze dzisiaj i jutro i pojutrze i każdy kolejny dzień buuuuuziakia ja dziekuję Tym, co to się podobają te moje bagroły a teraz troche opisów ![]() /tzn. na poczatek tak troche inaczej niż zwykle, na smutno/ 1. najwyższy czas ogarnąć pożar w burdelu.. 2. pomacham rączką albo dwiema. oczywiście na dowidzenia. 3. i jeszcze nie wiem, co jest lekiem na całe zło. 4. już nawet nie wiem, ile lubiłam słodzić kawę. 5. czasem jest, jak nigdy dotąd.. 6. i chcę tak 'pstryk' i mnie nie ma. 7. nie zawsze błyszczą mi się oczy. czasem szklą się od płaczu 8. też mam słabości i bywam smutna. 9. moment kiedy ma się dość. 10. wiszę głową w dół włosami zamiatam ziemię... 11. muszę się na troche zgubić.. i reszta ![]() 1. Ładne masz oczy.... ... do mnie czy do Ciebie ?2. Jak dla mnie, możesz zostać na śniadaniu ![]() 3. Moje ulubione zakończenie? On idzie do Niej, a Ona do siebie ![]() 4. Przyznam się za Ciebie do wszystkiego, w imie czegoś tak pięknego 5. - Zapomniałam jak masz na imię... - yyy ?!?!?! - Choć w zasadzi to nie ważne ![]() 6. - Jak masz na imię? - A jakie jest Twoje ulubione ? ![]() 7. Nie masz szans nawet u mnie sprzątać 8. Nawet sie facet nie odzywaj, nie mam drobnych ![]() 9. "-Poczuj kocie ruchy.." Poczuła kocie ruchy, wskoczyła na dach i sp*erdoliła ![]() 10. Będę matka, żoną i kochanką.
![]() http://frizzelicious.blogspot.com/ "Życie jest jak pudełko czekoladek..." i w pewnym sensie za to właśnie je kocham.. ![]() Edytowane przez Frizzelicious Czas edycji: 2009-06-12 o 11:23 |
|
|
|
|
#3536 |
|
Rozeznanie
|
Witam ponownie . Po długiej chyba niezauważonej nieobecności
Musiałam nadrobić 1o stron ! Taka lekturaa ![]() Ale genialne opisy jak zwykle tam gdzieś z przodu migneły mi pochwały i prośby ale jak rozumiecie jest już chyba za późno na to ![]() ![]() Kama2704 - kochana ! Głowa do góry kopnij go w du_pe i powies jajkami do góry ! debil i tyle _____ Najpierw odrzucałam wszystkie telefony od ciebie . Potem wyłączałam telefon . A teraz ? Teraz zmieniłam sobie numer .. I co ? Fajnie się tak rozmawia z czyjąś pocztą?
- Taa , że niby ja jestem zimną su_ką ? ![]() - No a co może tak nie jest ? ![]() - Widocznie uczę się od mistrza . ![]() Ona obdarzyła go bezgranicznym zaufaniem , on okazał się totalnym ch_jem . ![]() weź mnie za rękę, zaprowadź na krawędź i stój tam ze mną aż spadne.. - Powiedz 'Kocham cię' i popatrz mi się prosto w oczy . - Ale dlaczego .. ? Ty przecież wiesz że jaa , że ja.. - Że ty .. Umiesz świetnie kłamać . Tak wiem . ![]() Tak bardzo byłam pewna . Popatrz jak pewność może zgubić człowieka .. Gubie smutek gdzieś przy czwartej kawie i kilogramem żelek .
|
#3537 |
|
Zakorzenienie
|
Miłość odmóżdża ... Boję się życia po snach z Tobą w roli głównej <3
|
#3538 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję za pochwały i przepraszam że nie odpowiadałam na prośby - brak czasu
![]() ______________________ z prochu powstałeś i w proch się obrócisz, wszystko stanie się niczym.. jeśli chcesz, zabij mnie, tylko szybko, jeszcze dziś.. nigdy nie kończący się sen, sen o tobie. czasem myślę, że ten ból, który w sobie mam, po coś jednak jest. ale teraz póki co szaleje we mnie krew. zapomniałam twoje imię, wściekła podeptałam je.. mam własną śmierć, tak jak ja, jest głucha na twój głos.
|
|
#3539 |
|
Raczkowanie
|
dontlookdown - takie takie twórcze. <3
kamisha - i znów powaliłas mnie. ;) ;* Że nawet idąc z nią chciałbym biec. Bo się wziął niewiadomo skąd. I jedną myślą burzy wszystko. Oddała słodycz swoich ust. I tak malujemy świat, szukamy swoich barw. Lekkością marzeń, ciągle razem. Lubię, gdy pachniesz latem. Inna od wszystkich Twoich łez. Ubrana w lekkie Nic.
|
|
#3540 |
|
Zadomowienie
|
Jestem oślepiającą, gorącą kulą białego światła potęgi.
tu zostawiłam swoje serce. z zapachem słodkiego deszczu na pulsującej skroni. przemoknięte serca miast. Dziś nad światem zmienił ktoś nieba błękit chmur atrament kwestia odpowiedniego nastawienia. Niebo koloru malin ;> marzenia wśród brzoskwiniowych obłok. przez jedno slowo zawstydzona tak jak owoc rumienie sie bez oporów. Gubiąc gdzieś po drodze sens deszczowych słów tylko Jego oczy płonely czekoladowo. Cukierkowy maczo. całujesz mnie - robisz to nawet fajnie. czekam aż świat zazieleni się na śmierć. Pajęczy most tkany marzeniami. I na łące kwiatów, wydeptac ścieżkę szczęścia. Jakby trochę magii ktoś odebrał mi. Wróćmy jeszcze do tych dni kiedy sie spełniały sny. być tą, przy której życia barwy płyną jak opętane Gdybym Cię nie spotkała, to bym Cię sobie wymarzyła.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.

wystarczy Marzena 

INSTAGRAM:
) ;****

<3

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
--to kiedy jest mi smutno 

Musiałam nadrobić 1o stron !
Taka lekturaa