|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Prosze o opinie
:d
Edytowane przez fraia Czas edycji: 2009-06-16 o 20:32 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Prosze o opinie
Witaj
Myślę, że kształt i budowa paznokcia do poprawki i dopracowania, ale od wypowiedzi na temat strony technicznej są tu inni guru , ja tylko tyle powiem, że zdobienie całkiem sympatyczne i dość równo i starannie rozłożone. To dobrze rokuje na przyszłość |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Moim zdaniem (kolejnego samouka
) pazurki pod względem wizualnym są dość fajne- skromne, ale staranne Chociaż frenchyk wydaje mi się trochę nierówny... Pazurki wg mnie są za płaskie i ja bym podpiłowała jeszcze boczki. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
właśnie dlatego trzeba iść do szkoły !!! ale wiecie chciałam sama sprawdzić lub przekonać sie czy jest sens wybierać sie do szkoły bo nie każdego da sie nauczyć ,, śpiewać " ;p czy będę miała cierpliwość i chęci teraz wiem ze chce sie uczyć teraz tylko kasa i do szkoły :P ale czekam na opinie dalej i dziękuje
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:14.

Myślę, że kształt i budowa paznokcia do poprawki i dopracowania, ale od wypowiedzi na temat strony technicznej są tu inni guru
, ja tylko tyle powiem, że zdobienie całkiem sympatyczne i dość równo i starannie rozłożone. To dobrze rokuje na przyszłość