|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1711 |
Rozeznanie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę, część 4
piszę PeWu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1712 |
Zakorzenienie
|
Oddam:
Kelly Caleche 2ml f Kate Moss 2ml f CN 21 !!!Innocent T.Mugler - 1,5ml r Rose of Bulgaria - 2ml r T.Ford Black Orchid EDP 1,5ml r Kenzo Tiger 2ml r Flowerbomb EDP - niecałe 1,5ml f AA Gentiana ponad 1,5ml r Tendre Kiss1,5ml r Tous Touch 1,5ml r Eau d'Italie Paestum Rose niecały 1ml r Bond No9 New York Fling nieco ponad 1ml r Durbano Jade ok.2ml r Durbano Amethyst ok.2ml r CN Scent Intense ok.2ml r Lolita Lempicka EDP 1,2ml f Angel - ok. 3ml r Delices de Cartier niecałe 1,5ml f L'Or de Torrente 1,5ml r Escada Moon Sparkle 1,5ml r Gucci ENVY me ok. 1,5ml f Hermes Hiris ponad 1,5ml r Chopard Madness Natural Black ok.1ml r Alice in Wonderland Parfums d'Imperfiction ponad 1,5ml z atomizerkiem ETRO Heliotrope ponad 1ml r Fendi Celebration ok.1ml r Szukam: O.Durbano Black Tourmaline V.Westwood Anglomania V.W. Let It Rock CDG White Houbigant Quelques Violettes Arrogance Poudre Ambre de Cabochard Charriol EDP Guerlain Meteorites Yardley April Violets FRESH: Cannabis Rose, Tobacco Caramel Floris China Rose D'Orsay Femme de Dandy Ayala Moriel Immortelle L'Amour Orlane B21 Hermes Hermessence Rose Ikebana Memo Lalibela Eadward Fragrances Indulge Burberry Brit Red
#1713 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam te dwa, ale może znajdziesz coś jeszcze.
![]() |
#1714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chciałabym wypróbować: Anglomania Black Tourmaline PG Coze K.Mecheri Genie de Bois Frapin Terre de Sarment Może tak być? Alice oddam całą ![]()
![]() |
#1715 |
Zakorzenienie
|
kochane wizażanki, poszukuję pilnie odleweczki ok 5 ml MOSCHINO FUNNY, w zamian to co w wątkach(podpis)
Z góry dziękuję za jakikolwiek odzew ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1716 | |
Zadomowienie
|
Mam:
* Lulu Guinnes "Lulu Guinnes" * Lutens "Sa Majeste La Rose" * Penhaligon's "Lily of the Valley" * Penhaligon's "Ellenisia" * L'Artisan "Premier Figuier" * Lorenzo Villoresi "Teint de Neige" * Lorenzo Villoresi "Alamut" * Casanova "Surprise" * L'Artisan "Tubereuse" * L'Artisan Premier Figuier * Serge Lutens "Datura Noir" * Etro "Ehliotrop" * A. Goutal " Quel Amor" * A. Goutal " Songes" * A. Goutal "Le Chevrefeuille" * E. Coudray "Vanille & Coco" i " Ambre et Vanille" * Schiaparelli " Schocking" * Bvlgari "Omnia Amethyste" * Esprit "Collection" * Christian Dior " J'adore" * Christian Dior "Dolce Vita" * Cacharel "Amor Amor" * PAco Rabanne "Ultra Red" * Guerlain "Aqua Allegoria Ylang&Vanille" * Armani "Code" Edp * Chanel " Coco mademoiselle" * Christian Dior " Miss Dior Cherie" * Kenzo "Amour" * Thiery Mugler "Alien" * C.H 212 sexy * Rodriguez for her EDT * Kenzo Flower * Demeterki ( kilka próbek ) * Lancome Hypnose EDP * Armani Diamonds * Nina Ricci Nina * Issey Miyake L'Eau D'Issey * FlowerBomb Extreme * Elizabeth Arden Spiced Green Tea * Nina Ricci Belle de minuit Niektóre z próbek są robione przeze mnie, inne fabrycznie. Szukam: * Comme des Garcons z serri 7 Sweet, Palisander, Harissa, CdG 2 * Micallef Patchouli, Automne, Vanille Mandarine, Night Aoud * Parfumerie Generale: L'Eau Rare Matale, Cadjmere, Coze * Serge Lutens: Arabie * F. Malle French Lover * Tumulte PH * Wenge * Schiseido Feminite du Bois * Givenchy Hot Couture EDT * L'Artisan: Timbuktu, Ambre Extreme, Fleur de Liane, Jour de fete, Fleur d'Oranger Zapraszam na PW! ![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Cytat:
Robimy wymiankę? Co interesuje Cię u mnie? Przepraszam, za opóźnienie w odpowiedzi ![]() Edytowane przez agusskaa2 Czas edycji: 2009-06-23 o 15:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1717 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() ![]()
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-06-08 o 17:24 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1718 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1719 |
Zadomowienie
|
Poszukuję odlewki Flowerbomb i Innocenta.
W zamian mogę zrobić odlewki Max Mara Kashmina, CK One, Moshino Funny, Eau des Merveilles, Muszę się jeszcze dowiedzieć skąd wziąć atomizerki do odlewek ![]()
![]() |
#1720 |
grozi wypollizowaniem
|
z klubu atomizerkowego-własnie trwa "nabór"
![]()
#1721 |
Zakorzenienie
|
agusskaa2:
MAM : * Comme des Garcons z serii Incense: Avignon, Kyoto, Jaisalmer, Ouarzazate * Givenchy Organza Indecence * Tumulte PH * Shiseido Feminite du Bois * Donna Karan Black Cashmere * YSL Nu * L'Artisan: Timbuktu, Passage d'Enfer, Mechant Loup, Mure&Musc, La Chasse aux Pappilons, EDIT: przepraszam za wiadomosc prywatna ale innaczej nie moge do czasu az przeinstaluje system. Skarbiatko: Próbki do Ciebie wysłałam (w piatek). Adres mój jest na (i w ) kopercie. Cos mi padło w skrzynce i nie mogę wysłać PW.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2009-06-09 o 07:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#1722 |
Guerlain Lover
|
Szukam malutkiej próbki Wish Chopard - kto podratuje???
|
![]() ![]() |
![]() |
#1723 |
Wtajemniczenie
|
Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:
Luxe Patchouli CDG Susanne Lang cashmere micallef watch fissore cahmere for men armani prive bois d'ences Na wymianę mam: Statkus CDG Zagorsk CDG kyoto CDG2 CDG Palisander CDG woodcoffe CDG jaisailmer Demeter Holy Smoke Amouage Eau d’Amouage Menard L’eau de kasaneka Molecule 01 Escentric 01 Lutens Chergui Lutens Bois oriental Lutens Un Bois Vanille Lutens Fleurs d’oranger Lutens Serge Noir Lutens Douce Amere Lutens Clair de Musc Lutens Santal de mysore Feminite du Bois Etro Etra Le Feu LesNez Let me play the lion L’artisan Poivre Piquant L’artisan la chasse aux papillons extreme L’artisan passage d’enfer L’artisan Safran Troublant L'artisan verte violette Satellite Padparadsha Carla Fracci Hamlet Annick Goutal Ences Flamboyant Revelation IHP Habanita PG musc maori La maison de la vanille vanille givre des antiles NR EDT Alchimie cabaret gres naj-oleari Kenzo Jungle Tigre angel sunessence mira bai ogródek nilowy Edytowane przez soulie Czas edycji: 2009-06-14 o 09:51 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#1724 |
Raczkowanie
|
ROZPACZLIWIE poszukuję Guerlain Aqua Allegoria Tiare Mimosa jeśli ktoś posiada takową próbkę... to błagam dajcie znać!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1725 |
Nindżopesz
|
Rozpaczliwie szukam kropelki Demeter Bonfire i odlewki YR Neonatura Cocon.
Oddam: Diptyque L'Eau Trois 5ml Organza Indecence stara około 3,5 ml i po mililitrze: Organza Indecence nowa - no i poooszzłooo. Prada Intense Prada Prada Demeter Mulled Cider Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2009-06-11 o 22:31 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1726 |
Zadomowienie
|
Poważnie zastanawiam się nad oddaniem V&R Flowerbomb w wersji deo, ok 45ml.
muszę pozbyć się kilku flakonów ze swojej kolekcji, jest ich za dużo... A zbieram na nowe. |
![]() ![]() |
![]() |
#1727 |
Zakorzenienie
|
KasiaxQ!
mam Orlane B21 - odlewkę w atomizerku, zostało jakieś 1,5-2 ml - mogę oddać całość ![]() Nina jabłuszko - bmp r L'eau par Kenzo - bmp r Samsara edp - mp r Coco Mademoiselle edp - dp r Christina Aguilera - 2xmp f CK Escape - dp r In white JdP - mp r Puma Jamaica - mp f Innocent TM - mp r Angel TM -bmp r Neonatura Cocon - bmp r Pink Sugar - mp r AA Grosselina - bmp r AA Winter Delice - bmp r Gucci by Gucci bmp r Organza klasyczna - mp r L de LL - odlewka ok 3 ml r HB Deep Red - mp r Demeter Thunderstorm - dp r Demeter Strawberry Ice Cream - dp r Demeter Black Russian dp r Esprit du Tigre - bmp Dzing! - dp Theorema - bmp SL Cuir Mauresque - mp Perły Lalique - mp Kapsule Woody - mp dp - duża próbka lub odlewka mp - próbka ok 1-1,5 ml bmp - poniżej 1 ml do testów f - firmowa r - robiona |
![]() ![]() |
![]() |
#1728 |
BAN stały
|
Szukam do testów:
Scent CN/Scent Intense oraz zapachów LesNez |
![]() ![]() |
![]() |
#1729 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1730 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nadal zainteresowana Neonatura Cocon ? Bo mam całą flaszkę 50 ml i mogłabym zrobić Ci odlewkę 5 ml tylko że dopiero za jakieś 7 - 10 dni bo właśnie pokończyły mi się atomizerki i muszę kilka kupić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1731 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Mulled Cider mam około 1 ml, obu Prad nawet mniej, poza tym mam odrobinę Addicta, kropelkę Idole de Lubin, Mauboussin EDT, Black Kenneth Cole, damskie Tumulte... No, Diptyque jeszcze mogłabym troszkę odpsikać, tak z pół ml :/ Mogę jeszcze zrobić próbki: Gucci PH, Black Cashmere, Avignon CdG, Maroussia, Mauboussin EDP, Demeter - Cinnamon Bun, Leather, Caramel, Fireplace. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1732 | |
BAN stały
|
Znajdziesz coś u mnie?
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1733 |
Nindżopesz
|
Dzięki, Kokonika zawsze mi mało
![]() A co chciałabyś w zamian? Hm, może lepiej dogadajcie się z Miszoną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1734 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1735 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1736 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Uff, akurat Mauboussina EDP mam pół flakonu więc mogę odlać z 5-7 ml. Black Ck niestety została tylko kropelka na jeden test. Więc jak? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1737 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1738 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Wymiana też mi pasuje, wybieraj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1739 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1740 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Hm, na pewno chciałabym poznać Maroussię, Fireplace i Leather, jeśli masz więcej niż kropelkę, to powiedzmy tak po mililitrze. I do tego może jeszcze tę kropelkę Black. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.