Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka. - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-11, 21:27   #3031
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.

Cytat:
Napisane przez Formichiere Pokaż wiadomość
Oj no, ja też bym nie chciała Dla mnie to najpierw trzeba się życiem nacieszyć porządnie i wolnością, znaleźć dobrą pracę, żeby dziecku zapewnić dobre waruki i wykształcenie i dopiero potem myśleć o potomstwie... no ale wiadomo, tragedii jakby coś by nie było Ale wole z tym jeszcze poczekać, tak do 30-tki

mysle tak samoTyle, ze my bejbika chcemy przed moja 30, jakoś jak będe miała 27-28 lat.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
boje się jutrzejszego examu
Nie boj sie, wiesz juz przecież jakiego typu zadania są to dasz radę
Beę trzymac kciuki

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
suszę, bo nie mam znajomej kwiaciarki, a za "świeże" płatki w kwiaciarni zawołali 50 zł, no bez przesady, jak za 3 minutową przyjemność zostania nimi obrzuconymi ;/ a suszone też wyglądają ładnie.

Co do marzeń o pracy zaraz po studiach, bez doświadzcenia w branży za "minimum" 1800-2000 netto... życzę spełnienia i powodzenia
A pokaż jak wyglądaja takie suszone a jaki kolor będziesz mieć? Ja tez mam róże w ogrodzie to moze też ususzę - a one wygladaja tak samo ładnie?wlasciwie to nawet nie myślalam o rzucaniu platkami róż, ale mozna to rozwazyc jak ma ładnie wyglądać
A co pracy, nasz kolega dziewica jesli chodzi o doświadczenie zawodowe prosto po studiach dostał więcej niż ta kwota, jakoś 2,5 tys. Nie mając żadnego doświadczenia mozna sie dostac na program menadżerski i zarabiac 4-8 tys.
A co do doświadczenia to ja mam, nie uważam, żeby mi specjalnie tyłek ratowalo, bo najważniejsze to trafic na dobry moemnt jak firma kogoś szuka, trzeba mieć dużo szczęścia, bo wykształcenie teraz już ma każdy(mówię o takich stanowiskach o jakie ja mam zamiar sie ubiegać) i dlatego tez mam zamiar iśc na studia podyplomowe, zeby zwiększyć swoje szanse na sensowne wejście na rynek pracy, a 2 tys. netto to wcale nie są duże pieniądze. To wszystko zalezy jakie ma sie aspiracje, oczywiscie adekwatne do mozliwości. Wg mnie 2 tys. to wcale nie jest jakas nieosiągalna a tym bardziej wygórowana kwota, bo jak sie ma jakies umiejętnosci to sie je pracodawcy sprzedaje. Tylko nie sztuka skonczyc studia i nic z nich nie wiedzieć i byc ofiara losu, trzeba sie na czyms znać, byc aktywnym i szukac dla siebie możliwości, bo praca sie sama nie znajdzie i kasa sama plynąc nie będzie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
osobiscie znam pare takich osob, wiec nie jest to niewykonalne
z reszta zazwyczaj w trakcie studiow robi sie rozne praktyki i staze, wiec nie jest sie tak kompletnie bez zadnego doswiadczenia
znam nawet osobe w wieku 25 lat, ktora majac tylko staz (nie taki lipny z Urzedu Pracy tylko taki z 'konkursu') zrobiony po studiach, dostala prace gdzie zarabia 8 tys. na reke (ale to w Wawie)
grunt to miec szczescie

no i nie bylismy na rowerze, bo o 14 cos sie burzowo zrobilo. ale potem sie wypogodzilo i pojechalismy do ZOO pospacerowalismy i popstrykalismy zwierzatkom fotki juz chyba wiekszosc ma wprawe w pozowaniu, bo ladnie im to wychodzi
No dokladnie grunt to mieć szczęścieAle szczęściu pomaga wykształcenie, ale nie jako sam papier, tylko idąca za tym wiedza i umiejętnościA na studiach wbrew częstym opiniom, mozna sie dużo nauczyć.
U nas padało, w koncu nigdzie nie pojechalismy, bo sie zagadaliśmy
Mam pomysł na biznes, ale potrzebowałabym lokal na Rynku i kase na startI jedno i drugie nie bardzo mozliwe...ide jutro po zdrapki to może chociaz kase na obiad wygram haha
Dziewczyny ja tez powinnam sie uczyc, bo mam ostatni egz we wtorek i najgorszy, bo temat maglowany przez te studia kilka razy niby sie to wszystko wie, ale jak babka przypieprzy testem to można się wyłożyć, bo zamotać proste zagadnienia, zeby sie wydawały trudne to ona nieźle potrafi. To sa te testy w stylu jedno niepozorne słówko zmienia sens zdania i wszystkie odpowiedzi pasuja, ale tylko jedna jest prawidłowa.
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-11, 21:27   #3032
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
ja nie będę mieć możliwosci poprawy w razie czego dopiero wrzesień więc ty i tak masz lepiej
żaden wrzesień nie jest gorszy od ustnego u niej....

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-11, 21:32   #3033
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
żaden wrzesień nie jest gorszy od ustnego u niej....
KAsi a nie panikuj, mądre dziecko z Ciebie
Brat mi chce przykleic takie Hello Kitty na auto, żeby się zgrywało moim zielonym listkiem(ponad 3,5 roku po zdaniu prawka), zeby ludzie wiedzieli, że kobieta za kierownicą a Hello Kitty będzie tłumaczyło moje ostre hamowania i inne dziwne zachowania na drodze
Stary 2009-06-11, 21:34   #3034
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
KAsi a nie panikuj, mądre dziecko z Ciebie
Brat mi chce przykleic takie Hello Kitty na auto, żeby się zgrywało moim zielonym listkiem(ponad 3,5 roku po zdaniu prawka), zeby ludzie wiedzieli, że kobieta za kierownicą a Hello Kitty będzie tłumaczyło moje ostre hamowania i inne dziwne zachowania na drodze
niech naklei jak będę w Krk i zobaczę autko z HK to będę wiedziała, że to Ty

Stary 2009-06-11, 21:55   #3035
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
niech naklei jak będę w Krk i zobaczę autko z HK to będę wiedziała, że to Ty
jasne, żebyś mnie rozpoznała i zdążyła uciec
Spadam do tż. Musimy sie teraz soba nacieszyć, bo w weekend pewnie pierwszy raz w życiu będziemy siedziec razem, ale każde z nosem w notatkach, niezbyt miła perspektywa, ale jak mus to musw ogole to w wakacje mam zamiar(trochę zbyt ambitny, ale może sie uda) napisać pierwszy rozdział mgr
Stary 2009-06-11, 21:58   #3036
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
suszę, bo nie mam znajomej kwiaciarki, a za "świeże" płatki w kwiaciarni zawołali 50 zł, no bez przesady, jak za 3 minutową przyjemność zostania nimi obrzuconymi ;/ a suszone też wyglądają ładnie.

Co do marzeń o pracy zaraz po studiach, bez doświadzcenia w branży za "minimum" 1800-2000 netto... życzę spełnienia i powodzenia
Ja mam ślub w czerwcu, to mam nadzieję, że u babci w ogródku znajdą się jakieś kolorowe kwiaty. A jak nie to wcześniej sama posieję takie co na czerwiec zakwitną i to chyba dobry pomysł.

Te widełki Ja podałam, więc czuję, że to do mnie w chwili ukończenia studiów będę miała już za sobą 2 lata doświadczenia w zawodzie. Rok stażu w biurze rachunkowym i rok w miejscu gdzie teraz pracuję i zamierzam jeszcze parę lat tam popracować. Teraz mam 1200, bo mam czasochłonne ale mało płatne zlecenia i jestem na umowie zlecenie ze stałym wynagrodzeniem, a nie jak inni, którzy dostają % od tego co robią. Chociaż ostatnio oddałam koleżance 4 takie zlecenia, więc będę teraz miała czas na coś lepszego. Tak więc w listopadzie jak już się obronię, to liczę na 1600-1800 netto, a w ciągu kilku następnych miesięcy myślę, że dam radę wyciągnąć 2000 tys. albo i więcej. Koleżanki z 3 letnim doświadczeniem zarabiają u nas min. 3 tys netto, więc myślę, że te moje rozważania o wynagrodzeniu są dość realne.

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Cytat:
w ogole to w wakacje mam zamiar(trochę zbyt ambitny, ale może sie uda) napisać pierwszy rozdział mgr

To jest ambitny plan, ale do zrobienia pod warunkiem, że już teraz zaczniesz gromadzić materiały. Ja rok temu też tak chciałam, ale wymyśliłam to w trakcie wakacji, a biblioteka była zamknięta, więc sobie mogłam chcieć.

Byłam dzisiaj z TŻ na procesji w kościele, w którym będziemy mieli ślub. Msza i procesja trwały łącznie bite 3 godziny

Edytowane przez Jazzmanka
Czas edycji: 2009-06-11 o 22:01
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-11, 22:07   #3037
kaska87
Zakorzenienie

brzuch mnie boli z nerwów nienawidzę sesji a już na pewno examów u tej pani prof.

Stary 2009-06-11, 22:08   #3038
tancerka212
Zakorzenienie

no i dupa nie było ochrzanu dla szwagierki bo się pokłóciła ze szwagrem i zamknęła w pokoju i teściowa jej nie miała jak dorwac
a ja już w nosie mam naukę, wykąpałam się i umyłam włoski, spakowałam plecak do domu i jutro spadam na weekend do mojego słoneczka świętować jego starzenie się swoją drogą to moje kochanie mnie zaskoczyło bo jak sie go mama zapytała co chce na urodziny to odpowiedział że "coś do domu i że np patelnia by sie nam przydała" normalnie facet by co innego powiedział a mój skarb chce na urodziny patelnie a teraz właśnie z mamą lepi pierogi ale skarba udało mi się upolować

Samoa ja też bym chciała napisać ten pierwszy rozdział w wakacje ale chyba nie wyjdzie nic z tego bo jak wyjedziemy za granicę a potem będę miała praktyki to nic z tego nie będzie
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-11, 22:17   #3039
lain
Zakorzenienie

Cytat:
w ogole to w wakacje mam zamiar(trochę zbyt ambitny, ale może sie uda) napisać pierwszy rozdział mgr
ja nie tyle mam zamiar ile jestem zmuszona, bo inaczej wpisu nie dostane za proseminarium
no ale moj promotor ostatnio przeciez radosnie stwierdzil, ze wlasciwie pierwszy rozdzial to ja juz mam
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-11, 23:08   #3040
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
To jest ambitny plan, ale do zrobienia pod warunkiem, że już teraz zaczniesz gromadzić materiały. Ja rok temu też tak chciałam, ale wymyśliłam to w trakcie wakacji, a biblioteka była zamknięta, więc sobie mogłam chcieć.
mam książki na ten temat w domu, a biblioteka u mnie jest czynna cały lipiec, więc raz sie wybiorę pokserowaćDo części empirycznej będę korzystać z danych dostępnych w necie, więc jakbym jakims cudem sie zapędziła to i drugi rozdział napiszęSpecjalnie wymyśliłam taki temat, zeby sie dużo nie nalatać

Cytat:
brzuch mnie boli z nerwów nienawidzę sesji a już na pewno examów u tej pani prof.
jeju żal mi Cię, że tak przeżywasz

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
Samoa ja też bym chciała napisać ten pierwszy rozdział w wakacje ale chyba nie wyjdzie nic z tego bo jak wyjedziemy za granicę a potem będę miała praktyki to nic z tego nie będzie
jakbys do tego zestawu dodała pisanie pracy to by juz nie były wakacje Odpuśc sobie nawet myślenie o tym Ja dlatego mam zamiar sie za to zabrać, bo nie mam specjalnych wakacyjnych ani stażowo-praktykowych planów, w sierpniu dwa tygodnie tylko i na weekendy z tż wyjazdy a w tygodniu będe robić nic, więc moge to pożytecznie wykorzystać

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ja nie tyle mam zamiar ile jestem zmuszona, bo inaczej wpisu nie dostane za proseminarium
no ale moj promotor ostatnio przeciez radosnie stwierdzil, ze wlasciwie pierwszy rozdzial to ja juz mam
o to ja mam tylko konspekt, który musze jeszcze uzupełnic i zasuwam po wpis
Stary 2009-06-11, 23:16   #3041
lain
Zakorzenienie

Cytat:
jakbys do tego zestawu dodała pisanie pracy to by juz nie były wakacje Odpuśc sobie nawet myślenie o tym Ja dlatego mam zamiar sie za to zabrać, bo nie mam specjalnych wakacyjnych ani stażowo-praktykowych planów, w sierpniu dwa tygodnie tylko i na weekendy z tż wyjazdy a w tygodniu będe robić nic, więc moge to pożytecznie wykorzystać
to ja mam na lipiec bardzo intensywne plany: w tygodniu praktyki i pisanie pracy, w weekendy rower, imprezy i Tatry ale ja wiem, ze jakby bylo bardziej luzno to bym w rezultacie tracila czas juz jakos tak mam, ze im wiecej do roboty tym wiecej zrobie

Cytat:
o to ja mam tylko konspekt, który musze jeszcze uzupełnic i zasuwam po wpis
fajnie ci
ja konspekt to juz w marcu musialam pokazac
ale w sumie dobrze, ze terminy gonia, bo w koncu do konca czerwca mam byc obroniona
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-11, 23:53   #3042
tancerka212
Zakorzenienie

dobranocka lasencje, jutro tu albo jeszcze wpadne albo juz nie tylko prosto popędzę do mojego ukochanego- mam jakiś przypływ miłości przed jutrzejszym spotkaniem bo przez tą ciągłą naukę mam wrażenie że nie widzieliśmy się z tżtem uż z miesiąc słodkich snów
Stary 2009-06-12, 02:22   #3043
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

tancerko a kiedy Ty nie masz przypływu miłości?
ja właśnie wróciłam z pracy przed chwilą...
trzymam kciuki za zdające jutro
Stary 2009-06-12, 08:06   #3044
tancerka212
Zakorzenienie

dzień doberek śpiochy wpadłam się przywitać i jednocześnie pożegnać- będę w niedzielę jak już naładuję sobie akumulatorki na cały kolejny tydzien pod kocykiem u tżta
Stary 2009-06-12, 08:26   #3045
kaska87
Zakorzenienie

cześć, wstałam o 5:00 stresuję się trzymajcie kciuki o 11:20

Stary 2009-06-12, 08:40   #3046
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
cześć, wstałam o 5:00 stresuję się trzymajcie kciuki o 11:20
ja też się stresuję i śniadania nie mogę zjeść przez to
aż strach pomyśleć co będzie przed ślubem.. tego przecież nie będzie się dało poprawić drugi raz we wrześniu
Stary 2009-06-12, 08:44   #3047
Jazzmanka
Zadomowienie

Witojcie

Ale ten czas leci. Dzisiaj ostatni dzień urlopu

Tancerka, u nas się w domu ostatnio pobił talerzyk i z takich małych zostały 4 i każdy inny jak napisałaś o 20% zniżki w Home&You to weszłam na ich stronę, ale jak zaczęłam oglądać różne rzeczy do domu, to się rozmarzyłam co Ja bym tam nie kupiła do naszego mieszkanaka (przyszłego) i zapomniałam, że miałam szukać talerzyków A w ogóle, to napiszę Ci coś na priv.
Stary 2009-06-12, 08:59   #3048
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Witojcie

Ale ten czas leci. Dzisiaj ostatni dzień urlopu

Tancerka, u nas się w domu ostatnio pobił talerzyk i z takich małych zostały 4 i każdy inny jak napisałaś o 20% zniżki w Home&You to weszłam na ich stronę, ale jak zaczęłam oglądać różne rzeczy do domu, to się rozmarzyłam co Ja bym tam nie kupiła do naszego mieszkanaka (przyszłego) i zapomniałam, że miałam szukać talerzyków A w ogóle, to napiszę Ci coś na priv.
to pisz szybciutko bo ja za niecałe 10 minut znikam
a na stronie home and you nie ma połowy rzeczy jakie są w tym sklepie więc lepiej wybierz sie osobiście to i oko się nacieszy

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Jazzmanka musze jechać juz na egzamin przepraszam że nie mogę czekać na priva ale siła wyższa...
Stary 2009-06-12, 10:20   #3049
asiulek1705
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Cichutko tutaj 3mam kciuki za Was dziewczyny
Stary 2009-06-12, 11:02   #3050
centipede
Zadomowienie

Hej Oj cichutko dzisiaj
Trzymam kciuki za wszystkie zdające!
I dziękuję za ostatnie trzymanie kciuków, bardzo się przydały! Egzamin do przodu i to z ładną ocenką

Przyszło mi wczoraj zamówienie z Biochemii Urody, kurczę jakie fajne mają tam mazidełka
Stary 2009-06-12, 12:19   #3051
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Przyszło mi wczoraj zamówienie z Biochemii Urody, kurczę jakie fajne mają tam mazidełka
A co masz? Co masz? Co kupiłaś?

Ja dzisiaj idę na zakupy do Rossmana, ale z listą zakupów bo jestem po wypłacie i pewnie będę toczyć wewnętrzną walkę, żeby nie kupić za dużo, a przecież oszczędzam
Stary 2009-06-12, 12:24   #3052
can't be perfect
Wtajemniczenie

hej dziewczynki

3mam kciuki za wszystkie zdające

a ja porposze o wielkiego kopa bo jakoś nie moge sie zabrać za nic, a w przyszłym tygodniu 2 egzaminy i to wcale nie łatwe.. w sumie to zostały mi 4, jesli zdam przedtermin
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-12, 12:29   #3053
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
hej dziewczynki

a ja porposze o wielkiego kopa bo jakoś nie moge sie zabrać za nic, a w przyszłym tygodniu 2 egzaminy i to wcale nie łatwe.. w sumie to zostały mi 4, jesli zdam przedtermin
proszę się zabrać za naukę
Stary 2009-06-12, 12:34   #3054
centipede
Zadomowienie

Cytat:
A co masz? Co masz? Co kupiłaś?

Ja dzisiaj idę na zakupy do Rossmana, ale z listą zakupów bo jestem po wypłacie i pewnie będę toczyć wewnętrzną walkę, żeby nie kupić za dużo, a przecież oszczędzam
Jazz i uda Ci się kupić tylko to co masz na liście? ja przeważnie wychodzę z czymś nadprogramowym

Kupiłam żel hialuronowy, macerat z kocanki, hydrolat oczarowy i olejek myjący mam jeszcze chrapkę na hydrolat migdałowy
Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
hej dziewczynki

Can't do nauki marsz!!!
Stary 2009-06-12, 12:35   #3055
can't be perfect
Wtajemniczenie

Talking Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
proszę się zabrać za naukę
dzięki już lecę
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-12, 13:18   #3056
kaska87
Zakorzenienie

już napisane boże, ale sie boję o 16:00 będą wyniki

Stary 2009-06-12, 13:53   #3057
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
już napisane boże, ale sie boję o 16:00 będą wyniki
Kasiu myśl pozytywnie (wiem, że łatwo się mówi), jestem pewna że wynik będzie jak najbradziej pozytywny
Stary 2009-06-12, 14:12   #3058
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Kasiu myśl pozytywnie (wiem, że łatwo się mówi), jestem pewna że wynik będzie jak najbradziej pozytywny
trzeba mieć co najmniej 4 by zaliczyć od kiedy 3 to jest zła ocena?! mi by wystarczyła z tego przedmiotu trója

Stary 2009-06-12, 14:14   #3059
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
trzeba mieć co najmniej 4 by zaliczyć od kiedy 3 to jest zła ocena?! mi by wystarczyła z tego przedmiotu trója
Dlaczego takie dziwne zasady obowiązują? Jeszcze trochę i dowiesz się na co zaliczyłaś, 3mam kciuki żeby bylo 4, a nawet i lepiej
Stary 2009-06-12, 14:17   #3060
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Dlaczego takie dziwne zasady obowiązują? Jeszcze trochę i dowiesz się na co zaliczyłaś, 3mam kciuki żeby bylo 4, a nawet i lepiej
bo 3 to słaba ocena ale w regulaminie jest, że jak ma się 3 to jest zaliczone to ona sobie wymyśla

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości