|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak przestać być nieśmiałą i w końcu zdobyć chłopaka?
Cytat:
Też byłam pewna,że z tej Waszej rozmowy wynikną same pozytywy,a tu proszę..echhh.. Jestem ciekawa jak to będzie z R..oby nie to samo..heh;/ Weź sobie gorącą kapiel i idź się polóż,sen jest dobrym lekarstem..ochłoniesz trochę przynajmniej..
|
|
#4142 |
|
Raczkowanie
|
Przykro mi. Bardzo niedojrzale sie zachowuje ten B.,niewiem o co mu chodzi...Tak, lepiej bedzie jak poki co odpoczniecie od siebie. Strasznie ci współczuje kochana i jestem z toba
|
|
|
|
#4143 |
|
Rozeznanie
|
tez uwazam, ze powinnas to przemyslec. on chce chyba 'łapac wiele srok za ogon', byc z Toba," korzystac z zycia ", sie nie nagazowac i nie wiem co jeszcze...
to nie jest fair. |
|
|
|
#4144 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze, Marzenka myślalam że jakoś inaczej się to ułoży z tym B.!
Tak, teraz jest dobry czas żeby sobie to wszytsko poukładać i odpocząć od tego B.....
|
#4145 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W Twojej opowieści najbardziej rozbił mnie argument z wiekiem. Tylko kto tu jest od kogo młodszy... (podejście chcę zjeść 5 lizaków i mieć 5 lizaków to chyba przedział wiekowy 5-8?). Co i dlaczego, można by opowiadać dużo, długo i do upojenia, tylko po co? Pod żadnym pozorem nie siedź dzisiaj w domu. Chociażby aparat w rękę i polować na focie. Za Twoje zachowanie masz u mnie wielki szacunek. Niewielu ludzi potrafi przyjąć takie rzeczy, nie wybuchając emocjami. Jeszcze jedna sprawa - pomyśl, co zrobisz, jeśli zadzwoni i powie, że przeprasza, że się pomylił, że teraz już wie jak bardzo jesteś dla niego ważna, że nie będzie utrzymywał kontaktu z tymi innymi, że tylko Ty i kocham Cie i nie mogę bez Ciebie żyć? Behind, dzisiaj Ty masz wielki dzień? Powodzenia
|
|
#4146 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
cały weekend przed nami, a dziś chcę z nim pogadać..zobaczymy..w każdym razie trzymajcie kciuki za mnie
|
|
#4147 |
|
Zadomowienie
|
Marzenka szkoda, ze tak wyszło. ale wychodzi na to, że to B. jest niedojrzały i nie warty Ciebie. Z resztą Dziewczyny już wszystko na ten temat powiedziały, nie będę się powtarzać. Trzymaj się Słońce
edit: Behind powodzenia!
Every person has magic in them, they just don't know they possess it. Edytowane przez Moni_sss91 Czas edycji: 2009-06-12 o 12:04 |
|
|
|
#4148 |
|
Zakorzenienie
|
DSB nie wiem jakbym zareagowała na taki telefon.. teraz wszystko jest zbyt świeże, nie potrafę podjąć racjonalnej decyzji..Jak sobie wszystko przemyslę to chyba dopiero wtedy będę mogła podjąć ewentualne ostatnie kroki. Co do wieku to on jest starszy.
Dzisiaj nie będę siedzieć w domu, umówiłam się z przyjaciółką, później może wezmę kartki, ołówek i w plener tak, aby odpocząć. ![]() Behind moja "historia" nie ma co Cię przygnębiać, bo R. i B. to dwie różne osoby. Powodzenia maleńka. ![]() Dziewczyny dziękuję za wszystkie słowa wsparcia. Dzisiejszy dzień jest 100% lepszy pod względem humoru niż dzisiaj, lepiej się czuje. Udanego dnia Wam życzę. |
|
|
|
#4149 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A pochwalisz się swoimi rysunkami?
|
|
#4150 |
|
Zakorzenienie
|
To myślisz, że całkowicie B. przekreślić?
Jak narysuje coś sensownego, to pewnie, że się pochwalę.
|
|
|
|
#4151 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() zobaczymy jak się sprawy potoczą..będzie co ma być chyba.. powiem mu szczerze co myślę i co mi lezy na serduchu..i się okaże
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2009-06-12 o 12:37 |
||
|
|
|
#4152 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Powiem Ci jedno: czas przyniesie rozwiązanie. Jeśli poczuje, że spartolił, sam się odezwie i znajdzie sposób, żeby przekonać Cię, że faktycznie "moja Marzenka" to nie forma retoryczna. A jeśli nie... cóż, jego strata, prawda? Pochwal się tak czy inaczej;-)
|
|
#4153 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie!
Właśnie przeczytała cześć waszych wypowiedzi. Też jestem nieśmiała. mam prawie 19 lat - nigdy nie miała chłopka, nigdy nie byłam na randce, nigdy się nie całowałam z chłopakiem... czy ze mną wszytko ok?
|
#4154 |
|
Zadomowienie
|
ja gadałam wczoraj na gg z Jaśnie Panem
sam sie odezwał, gadaliśmy z 4 h i znowu zaczęliśmy się umawiać i wróciliśmy do zeszłej soboty, to on powiedział, ze to ja nie umiem się konkretnie określić czyli wychodzi na to, ze obydwoje siedzieliśmy i czekaliśmy, aż któreś się odezwie ... można i tak ![]() agnessss ja mam 18 lat i moje doświadczenie w sprawach damsko-męskich jest też zerowe ,ale nie czuje się przez to jak wyrzutek społeczeństwa, albo jakiś odmieniec. Na każdego przyjdzie czas
|
#4155 |
|
Zadomowienie
|
agnesss
jesli to jest jakis wyznacznik to ja mam blisko 20 lat i tez zerowe doswiadczenie wiec jest pare takich osob jak Ty ![]() spokojnie, nie ma paniki
|
#4156 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4157 |
|
Zadomowienie
|
agnessss
powiedz im ze jestes roztropna i czekasz na odpowiedni moment wiadomo ze lepiej kogos miec ale nic na sile jak nie ma nikogo odpowiedniego na horyzoncie to tez nie ma co z siebie desperatki robic byle by rodzinie zaimponowac ![]() takze uszy do gory
|
#4158 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko jeszcze przed Wami dziewczyny,myślę że nie ma co się spieszyć i na siłę kogoś szukać
byle jaki to lepszy żaden![]() R. po mnie przyjeżdza o 18.30 ale się stęskniłam
|
#4159 |
|
Raczkowanie
|
Behind Ty tu się szykujesz na "randkę"
a mnie zostaje rower z kumpelką
|
#4160 |
|
Zakorzenienie
|
Z pleneru nici, nic nie narysowałam. Ok. 14 zadzwonił kolega i po głosie wyczuł, że coś nie tak. Wyciągnął mnie i dopiero teraz wróciłam do domu. Tak sobie pogadałam i mi duuużo lżej.
Dzisiaj jak tylko ustawiłam status dostępny to B. od razu napisał. Rozmawialiśmy na początku o pięknie kobiety. I nie wiem czy to było w celu podlizania się czy co, ale cały czas pisał, że mało na świecie jest tak pięknych kobiet jak ja. Suuper. Wczoraj z resztą też ok. 23 napisał i rozmawialiśmy o wszystkim i o niczym tak do 2.00.. ale jakoś dziwnie mi się rozmawiało, taka wewnętrzna blokada mi się chyba włączyła. Dzisiaj cały dzień rozmyślań.. nic konkretnego z tego nie wyszło, bo nie/stety cały czas mnie do niego ciągnie..Behind powodzenia
|
|
|
|
#4161 |
|
Marudziara
|
Ja daję sobie spokój z facetami to nie na moje nerwy.Poczekam sobie na zdecydowanego i dojrzałego faceta bo jak narazie same dzieci
![]() Powodzenia dla Was uciekam z tego wątku ale będę zagladała czasami.Jeśli coś się zmieni napiszę
|
#4162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powodzenia
|
|
|
|
|
#4163 |
|
Raczkowanie
|
Zła odpowiedź, jutro masz to odrobić;]
A co, niby z dnia na dzień, pstryk i koniec? Zdecydowanie nie. Semele, nie narzekaj, rower dobra rzecz, a z kumpelką też dla świeżości dobrze jest się spotkać, co by odpocząć od nas;] Tak przy okazji postów agness pojawiła się kwestia wieku, hehehe, czuję się stary w tym wątku;]
|
#4164 |
|
Zakorzenienie
|
DSB eee, stary? Po prostu dojrzały
Jutro coś tam może naskrobie, zobaczę. Noo ja wiem, że nie ma pstryk i koniec. A szkoda. Ale na chwile obecną mnie do niego ciągnie i kropka..
|
|
|
|
#4165 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko czekam, aż mi ktoś zacznie bawić się nikiem i powstanie teoria, że D to od Dziadek;D Pewnie, że by się chciało zapomnieć tak na zawołanie, też bym chciał, bardzo. Tylko czy taka prosta wersja czegokolwiek by nas nauczyła...?
|
|
#4166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tym emocjonalnie siedemnaście lat, to chyba nie za dobrze |
|
|
|
|
#4167 | |
|
Marudziara
|
Cytat:
hihihi ja już zostałam nazwana babcią ze wzg. na mój wiek ![]() Marzeniątko oczywiście dam znać jak poszła obrona
|
|
#4168 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja tam jestem dumny z mojego wieku, z kwiatka na kwiatek nie skaczę (przypominam, że w środowisku mojej płci to jest powód do dumy!), a poza tym, gdybym trochę dorósł, to bym już wiedział, że bycie razem to umowa dwojga ludzi, którym pasuje seks między nimi a dodatkowo nie lubią samotnie jadać śniadań.
|
|
#4169 |
|
Marudziara
|
The
End koniec znajomośći przynajmniej z mojej strony nie mam 10 lat aby oczekiwać na spotkanie wrrrrrrrrrr To co napisał Wyrak to prawda 1. To, ze on sie Tobie podoba, bynajmniej nie znaczy, ze Ty sie jemu podobasz. 1a. Nie, nie wiesz ze mu sie podobasz, gdy tego nie widac i tak, Twoja percepcja moze znieksztalcic rzeczywisty obraz sytuacji. 2. To ze Tobie sie wydaje, ze sie jemu podobasz, choc on nic z tym nie robi od x czasu i ma dziewczyne/narzyczona/zone, oznacza najpewniej, ze mu sie nie podobasz/nic do Ciebie nie czuje. 3. Jesli spotkalas sie z nim x razy w ciagu y tygodni, z jego strony nie padly zadne deklaracje i nie zbliza sie do Ciebie fizycznie, oznacza najpewniej, ze mu sie nie podobasz/nic do Ciebie nie czuje, traktuje Ciebie jak kolezanke. 3a. Jesli sie spotykacie, zero deklaracji, ale on sie do Ciebie dobiera, to moze mu chodzic o lozkowa znajomosc a nie romans wszechczasow. Reasumujac punkt 3: jesli on nie sklada zadnych deklaracji, nie masz podstaw do wyciagania wnioskow, ze marzy mu sie romans wszechczasow. 4. Rozmowy na komunikatorach to tylko rozmowy na komunikatorach, gdzie latwiej o zludne poczucie bliskosci, niz w rzeczywistosci. Same z siebie nie znacza za wiele, badz wrecz nic. 4a. To ze skomentuje Twoje fotki na naszej klasie, nie znaczy ze chce zaczac z Toba romans wszechczasow. Reasumujac punkt 4: internet daje zludne poczucie bliskosci i latwosc komunikacji, ktore nie przekladaja sie automatycznie na prawdziwe zycie. 5. (najwazniejsze!) Jesli kolega z pracy, studiow, wykladowca, lektor, sasiad, przelozony etc. usmiechnie sie do Ciebie, powie dzien dobry, do widzenia, czesc, kupi Tobie kawe po lunchu, pomoze wyniesc smieci, to wcale nie znaczy, ze mu sie dziko podobasz i jest niesmialy, tylko najpewniej, ze jest po prostu mily dla kolezanki z pracy/sasiadki itd. Samo takie zachowanie nie jest podstawa do wyciagania jakichkolwiek wnioskow.
Edytowane przez mandragona Czas edycji: 2009-06-13 o 10:17 |
|
|
|
#4170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dodałabym jeszcze oglądanie filmów w dwójkę, bo strasznie nie lubię oglądać filmu sama. ![]() Poranne śniadanko gotowe. Kawka i grzanka. Ktoś wpada? ![]() Pogoda w Łodzi zarządziła protest.. pada, jest szaro i buro-jako.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.

Tak, teraz jest dobry czas żeby sobie to wszytsko poukładać i odpocząć od tego B.....

cały weekend przed nami, a dziś chcę z nim pogadać..zobaczymy..w każdym razie trzymajcie kciuki za mnie 

wystarczy Marzena 

sam sie odezwał, gadaliśmy z 4 h i znowu zaczęliśmy się umawiać i wróciliśmy do zeszłej soboty, to on powiedział, ze to ja nie umiem się konkretnie określić
czyli wychodzi na to, ze obydwoje siedzieliśmy i czekaliśmy, aż któreś się odezwie ... można i tak