|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#151 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Modlitwa o 100% czyli 30 czerwca tuż tuż! Maturzystki 2009, odsłona X
dlatego ja nigdy na poczcie nie oplacam bo tam to 2 tyg nawet idzie przelew
|
|
|
|
#152 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#153 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() napadamy! Cytat:
dobraej! spadam do kuchni pichcić ![]() ![]() aha i nie mam siły nadrobić tych stron w nowym wątku xD więc nie krzyczeć na mnie ^^ |
||
|
|
|
#154 | |
|
Konto usunięte
|
zaraz na gygy sie bede do was odzywac
![]() ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- david guetta feat. kelly rowland - when love takes over (radio edit) kocham ta piosenke ![]() zaraz na gg sie do was bede odzywac ![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Cytat:
![]() a moj kumpel placic za mp4 to wogole zginal przelew ![]() ![]() dlatego ja poczcie nie ufam |
|
|
|
|
#155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#156 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to jest pyszne ja czesto to nawet na obiad robie... do tego dodaje czesto swizutkkie kajzerki z serkiem ziolowym... taka przekąska do tego a salatka tak:pierś z kurczaka pokroic na malutkie kawałeczki i obtoczyć cale w przyprawie chilli ( nie boj sie nie bedzie takie ostre jak sie wydaje ale bedzie super )sałate lodową oskubac na male kawaleczki sos czosnkowy teog tak- smietana i majonez wymieszac (smietany trosze wiecej) dodac czosnej (przez praske, jak nie masz cienutko posiekac) i dodac troszke wody zeby to sie z ta salata zmieszalo )grzanki robie takL po prostu kroje chlebek na malutkie kawaleczki obtaczac troske w oleju z ziołam prowanslakmi (oze byc tylko tez bazylia ) i smazyc na patelni ![]() wszystki wymieszac i mmm palce lizac z buleczką to juz w ogole miod :d |
|
|
|
|
#157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#158 |
|
Wtajemniczenie
|
kasia spokojnie na pewno kasy nie stracisz zadzwonisz i bedzie ok
![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- lece do rysunku Ld kasia troche to ciemno tlumacze takze pytaj **
|
|
|
|
#159 | |
|
Zakorzenienie
|
Wróciła !! Głowa mnie rozbolała coś, TŻ napisał że się jedzie uczyć do kolegi... nigdy się kurde nie uczył tydzień przed egzaminem i to jeszcze w piątek
gdzie jutro ma wolneCytat:
Ja zobaczę arkusze w poniedziałek to mi gałki oczne z orbit wystrzelą ![]()
|
|
|
#160 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
to juz wiem co bedzie jutro na obiadek a ja myslałam ze te grzanki to tak oddzielnie.. takie chlebki a tu widze ze to takie kosteczki mają byc a jak wkroje tam ogórasa i papryke to bardzo popsuje smak? bo ja lubie warzywka no
|
|||
|
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
No wiesz ja miałam opracowaną odpowiedź na pytanie z ustnego polskiego: 'dlaczego nie zabrałaś trenów Kochanowskiego?' albo odpowiedź na pytanie polonistki: 'dlaczego mówimy rodzynki w cieście a nie ciaście?' xD Jestem miszczem odpowiedzi xD
Matko oglądam 'przyjaciół'. Właściwie to oglądam i ściągam na zmianę. I nie wiedzieć dlaczego ryczę tam ze śmiechu ^^ Malwinka jaki bank wybieramy? Ale to się spieszyć trzeba, bo to do niedzieli będzie potem znika i na następny rok dopiero ;C Ale wtedy będzie też rzut beretem I sesja jak dobrze pójdzie :|
|
|
|
|
#162 |
|
Konto usunięte
|
Marguerita ja sienie ucze
|
|
|
|
#163 |
|
Wtajemniczenie
|
kasia nie wiem szczerze
pewno tak ale ja najbardziej kocham tak jak jest wlasne szkoda ze malo warzyw ale to jest pysszzzne
|
|
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
dobra ogarne sie i powystawiam troche rzeczy na all bo bida
![]() w ogóle to musze poszukać sobie jakieś fajnej grzwyki na bok bo zmieniam image przez 5 lat ta sama mi sie znudziła
|
|
|
|
#165 |
|
Konto usunięte
|
Hałsa oglądam
|
|
|
|
#166 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
no nic.. to jutro ide na zakupy nie mam sałaty lodowej w domu
Edytowane przez Totylkokasia Czas edycji: 2009-06-12 o 17:14 |
|
|
|
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
O nie! O nie! Ginę xD Chłopak, który chodził do mnie do gimnazjum teraz do LO tego samego dostał powołanie na konsultacje do kadry Polski w piłce xD! Umieram! A tak go nie lubię, no. Jasnego! Teraz autografa nie dostanę ;C
Malwinka ciesz oczy i uszy xD http://wiadomosci.ox.pl/wiadomosc,10...nie-tylko.html |
|
|
|
#168 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
spokojnie, na początku nie było tyle, nicru Cię dopisze
|
|
|
|
#170 |
|
Zadomowienie
|
sorki dziewczyny, że tak sobie poszłam bez słowa i nic nie odpisałam na temat tej torebki, ale musiałam iść do ogródka mamie pomóc, bo się męczy ...zresztą nie powinna nawet tam pracować...ale nie o tym nie o tym ... torebka pikowana z zary na allegro była kiedyś kiedyś juz nie pamiętam dokładnie kiedy taka jasna ale patrze teraz i już jej nie ma, pewnie ktoś kupił. Były też czarne lakierowane też ładne ale też nie ma
więc nie pomogę...sama tez ubolewwam, bo zary w okolicy nie mam ![]() idę dziś na mini babski wieczór ... mam w planach nie pić a sączyć tylko soczek, zobaczymy czy wytrwam
|
|
|
|
#171 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
no no
musiałam się urwać, bo burza wtargnęła i ominęło mnie zamykanie kolejnej części i oczywiście zamiast sprzątać czytałam i jadłam jak głupia ![]() a teraz czuję się taka ciężka więc sprzątanie i pranie znów przesuwam na później ![]() kurde boję się tych wyników trochę.. bo wiem, że na anglik i biologię będę zła, a polski to jest wielki znak zapytania zte to udanej zabawy ja jutro idę na zlocik motorów ^^ potem może na dyskotekę, miałam iść w niedzielę, ale jakby tak wypaliło z pracą to odpada ;p już tak dawno się nie bawiłam-cały czas w domu siedzę.
Edytowane przez Renia90 Czas edycji: 2009-06-12 o 17:39 |
|
|
|
#173 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie, nie ... nie mogę się upić a dziś znowu na wizażu imprezka? może jak wrócę w miarę wcześnie to się dołączę? ja też zaczynam się bać wyników ![]() przypomniała któraś tu temat 30 czerwca i mam głupie myśli ... Renia dzięki |
|
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
Po raz 834049894458 znajduje ogłoszenie, że poszukują sprzedawcy do Prima Mody. Wysyłałam im CV ze 2 razy, zaniosłam im CV i nic
|
|
|
|
#175 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakiś dochodowy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() babeczki zrobione stygną właśnie co by można je spróbować xDsałatka też już gotowa, a za jakieś minut 5 ide robić Anlejkowe ciasto ^^ |
||
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwszy post w nowym wątku... nie myślałam, że to będzie taki post
![]() Jestem bliska rozsypania się na kawałki. Ale musze się trzymać. Dla niego. Wczoraj miał wypadek. Poważny. Wpadł w poślizg i uderzył w drzewo... Jest w rozsypce. Fizycznie nie jest bardzo źle... ale jego psychika Samochód jest do kasacji... Prawy przód zmiażdżony... Jeszcze policja zachowała się jak świnie, kretyni. Rozmawiali z nim jak z gówniarzem, nie potrafili powiedzieć za co mandat. Nie wiem co robić... jak mu pomóc? Stracił wszystko co miał... to był cały jego majątek. Jedyna rzecz która była tylko jego, na którą sam ciężko pracował za granicą...Jeszcze nie miał AC ...
|
|
|
|
#177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie szukają sprzedawcy po dwóch fakultetach, ze znajomością trzech języków obcych i kilkuletnim doświadczeniem. ![]() ![]() shewa jej dobrze przynajmniej, że nic mu się nie stało. Trzymajcie się
Edytowane przez paula007 Czas edycji: 2009-06-12 o 17:57 |
|
|
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
Oo kurde połozyłam się na momencik i usnęłam na moment
|
|
#179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musisz być przy nim, co wiecej można zrobić...
|
|
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
shewa
przykro mi, nie wiem co napisać, co poradzić.. nieciekawa sytuacja jak pisze Agusia najważniejsze żebyś przy nim była |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.

**
gdzie jutro ma wolne

dobrze przynajmniej, że nic mu się nie stało. Trzymajcie się