|
|
#961 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czerwiec 2009- nasze zakupy:)
Anies i Praline - przeboskie zakupy
![]() Sukienka z all czy ze sklepu? Edytowane przez megami Czas edycji: 2009-06-12 o 14:02 |
|
|
|
#962 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale nie we wszystkich miastach mimo tego były. Ja jestem z Lublina i u Nas ich nie było kupiłam w Warszawiedziękuję ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
taki top ma też anies jest bardzo praktyczny - i nie jest to taka czysta biel wiec pasuj mi do balerinek z Dorotothy Perkins - one też mają czubki w takiej złamnej bieliniestety nie na all jest taki sklep u Nas w Lublinie gdzie sprzedają rzeczy znanych marek np. z Zary tyle, że z wycięta metką, albo sukienki Marca Jackobsa Ta akurat ma metkę firma w ogóle nieznana - Miss Line. Były jeszcze w innych kolorach - ta góra z co u mnie jest czarna - granat, szary, złamana biel, różowy i czarny Cytat:
A bluzka jest za ciasna na mnie w biuście ![]() Dziękuję . spodnie kupiłam jakieś 2 tygodnie temu.Dziękuję zuziu ![]() Cytat:
![]() ![]() jakbym miała podwójnie to bym ci chetnie oddała dziękuję ![]() jak wyżej: ze sklepu
|
|
#963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pytałam o bluzeczkę bo myślałam, że np. źle leży itp., ale widzę, że nie w tym problem więc mogę śmiało szukać, tylko gdzie ja znajdę taką na swój biust
|
|
#964 |
|
Zadomowienie
|
Powiem Ci że niestety może być to trudne, bo ja ją kupiłam na ebayu i była jedna jedyna.
![]() ale trzymam kciuki! ------- i jeszcze dodaje zdjecie w spodniach - trochę głupią minę zrobiłam :P i jakośc jak się okazuje tragiczna :/
|
#965 |
|
Zadomowienie
|
Poppet a skąd te fajne czarne czółenka z kokardkami?
|
#966 |
|
Zadomowienie
|
to moje letnie zakupy
sweterek z Primarka 3f spodenki Next 2f torba na plaze 1f |
|
|
|
#967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Boskie zakupy naprawde, jestes kolejna osoba ktorej zazdroszcze tej bluzki z kokarda, dawno ja kupilas ? Czemu ja ich u siebie wcale nie widzialam Top TS tez jest uroczy... nie no wszystko jest super. Znow poczulam chec szturmu na galerie, a siedze w robocie, buuu. |
|
|
|
|
#968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak z cenami? możesz napisac cos wiecej o nim
|
|
|
#969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bluzeczka z kokardka jest slodka i ta cena a w plaszczyku bardzo fajnie sie prezentujesz
|
|
#970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zakuwam jak głupia, roboty tyle, że nie wiem w co włożyć w ręce i nie mam czasu pochodzić porządnie po galeriach ![]() Wyskoczyłam dziś na 30 minut i to tylko zeby wpaść do Mango, wskoczyłam jeszcze do Zary kupiłam torebkę (bo mam już za długo odwyk co do bluzeczki z H&M z kokardką to powiem ci, że np w Krakowie pojawił się ok. 2 miesiące temu i ostatni raz widziałam je z miesiąc temu albo i wcześniej
|
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny blagam o pomoc!!!!!!!!
Bardzo prosze , niech ktoras z was pomoze mi w zakupie tej oto torebki MANGO w tej chwili kosztuje 109 zl, wszystkie koszty przesylki i torebki pokrywam! zalezy mi na czasie! jezeli ktoras z was moze byc w galerii dzis albo jutro prosze o zakup. Ta torebka znajduje sie tez w Focus parku w Bydgoszczy (widzialam dzis pare sztuk) !!!! ale nie starczylo mi juz na nia kasy i zaluje, ze nie kupilam a nie jestem z Bydgoszczy ![]() ps. Jesli znajdzie sie jakas pomocna wizazanka, to prosze niech zwroci przy zakupie uwage czy owa torebka ma pasek dlugi w srodku |
|
|
|
#972 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#973 |
|
Raczkowanie
|
Moje ostatnie lumpowe:
1. Sweterek niebieski z krótkim atmosphere 3,50 2. Sukienko-bokserka? Top shop 3 zł 3. Sukienka w stylu Asos z różyczkami 4. Krótki panterkowy atmosphere 2 zł 5. Różowy swetrzak 2 zł 6. Sukienka z kokardą atmosphere 80 zł (nie lumpowa )7. Bluzka z kokardką Vero moda 3,50 Reszta później
|
|
|
|
#974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poka,poka torebkę ![]() Mam ten sam problem - jednak 8 egzaminów w sesji to trochę za dużo też chciałabym już spokojnie pobuszować po sklepach a nie iść do sklepu i mieć wyrzuty sumienia,że się nie uczę ![]() PS widziałyście jeszcze gdzieś tę przepiękną torebkę co ma anies? ja ją widziałam raz i to w pomniejszonym rozmiarze
|
|
|
|
|
#975 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Dawno już nic nie wklejałam...jakoś tak... dziewczyny-świetne zakupy-jak się tak patrzy na takie zbiory to aż samemu się chce na galerię najechać póki co wklejam z czerwca i końcówki maja ![]() większość butów już byłą noszona dlatego nie mają już metek i są "noszone" ![]() 1) taka letnia torebka-c&a--prezent od koleżanki 2) czarna torebka camamieu-około 50 zł-jedna z moich ulubionych 3) czarna torebka orsay- 39 zł 4) brązowa torba reporter-około 50 zł 5) kolczyki h&m - 9,90-są boskie 6) kolczyki new yorer- 3, 45 od pary, te w takim dziwnym kształcie to ze sklepu acommodo-około 5 zł 7) pierścionek c&a - 7 zł trochę kosmetyków: krem do rąk z ziaji kokosowy, jeszcze kupiłam taki ale z koziego mleka, mydło do kąpieli ziaja masło kakaowe, perfum YSL-PARIS- promocja w rossmanie 50 zł, balsam i antyper z avonu
|
#976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ja dzis widzialam w focus park w bydzi -byly 2 szt |
|
|
|
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
cd
![]() różowe baletki atmosphere - sh około 5 zł czerwono różowe buciki jacqueline riu - 29 w promocji ![]() czarne cichobiegi Deichman- 39 zielone i fioletowe mokasynki- 29 zł za parę brązowe koturny vero moda-39 zł błyszczyk essense- około 8 zł puder prasowany max factor-9,99 allegro tusz 2000 calorie- 18 zł allegro
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
I mam jeszcze do was pytanko
Czy jak rejestruje sie na stronie mango i chce dokonac tam zakupu, np torebki za 109 zl to musze miec ta kartke taka jak na ebay czy zwykla ktora dokonuje przelewow do allegro? i czy place iles za wysylke ???? na czym to polega
|
|
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
i jeszcze
kolczyki h&m 7 zł komplet pigmentów MAC-6,5 allegro- zdjęcie zapożyczone kupiłam jeszcze na osobnej inne kolory pigmentów ale nie w komplecie więc nie będę pokazywać zdjęcia-za dużo ich by było ![]() Koniec. Było jeszcze sporo ciuchów ze szperaczka ale większość albo już poukładana w szafie albo w praniu....innym razem wkleje ![]() zapomniałam o jeszcze jednej torebce:P jak ja mogłam ![]() pikowana, zwykły sklepik-79 zł
5, 10, 14, 15, 20, 25, 30, 35, 40 Edytowane przez harajuku-fish Czas edycji: 2009-06-12 o 16:43 |
|
|
|
#981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kwestia gustu, ja bym jej nie kupiła, nawet gdyby przecenili na połowę a co dopiero za 200zł Pokaże swoją jak znajdę chwilę czasu
|
|
#982 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() widzę, że spódnicę z ZARY jednak sobie zostawiłaś
|
|
#983 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.Chyba od dzisiaj przeceny w Mango? Może uda Ci się taniej kupić .Cytat:
Cytat:
Cytat:
. Płaszczyk jest bardzo ciekawy, mierzyłam kiedyś podobny, też z działu Trend, ale dół był bardziej rozkloszowany Sukienkę Atmosphere/fioletową posiadam, z resztą już o tym wiesz . Bokserkę z kokardką też mam .A tak w ogóle to wszystko bardzo gustowne!
|
||||
|
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
Moje
Torba Moodo 40 zł balerinki w panterke i takie same tylko czrane całe po 40 zł sztuka oraz zdjecie w lateksowych leggach bo jakaś wizazanka prosiła
|
|
#985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdroszczę a zwłaszcza tej bokserki z kokardką z Top Shopu edit: już doczytałam ,że ze sklepu
Edytowane przez su$ka Czas edycji: 2009-06-12 o 17:52 |
|
|
|
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
ona123ona
mean praline poppet siisii cudne, wspaniale zakupy ![]() sukienki, spodnice zazdroszcze pozytywnie ![]() niektore z Was pokazaly sie w ciuszkach, to juz w ogole wow olciek, sliczna sukienka atmo z kokarda i biala tunika Aneta, swietnie wygladasz w lateksach, ale nogi
|
#987 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do butków- radzę kupić dopóki są cena nie jest wysoka.A jak nie zdecydujesz się w nich wyjść to masz 30dni na zwrot ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Spódniczka z Zary także bardzo urocza chyba muszę poszukać takiej dla siebieQUOTE=6roove;12728337]ona123ona mean praline poppet siisii cudne, wspaniale zakupy ![]() sukienki, spodnice zazdroszcze pozytywnie ![]() niektore z Was pokazaly sie w ciuszkach, to juz w ogole wow [/QUOTE]dziękuję bardzo !!! ![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#988 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#989 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://allegro.pl/item653168668_atmo...ki_roz_38.html http://allegro.pl/item653174819_atmo...ki_roz_38.html Mam nadzieję, że się jakoś pomogłam
|
|
#990 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
od Dorothy Perkins
![]() Cytat:
![]() Galerie czekają!! ![]() Cytat:
i poszłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dziękuję ![]() Cytat:
mamy taki lumpeks gdzie sprzedają z H&Mu, ten płaszczyk miał metkę o dziwo z USA kosztował 80 $ wiec nie omieszkałam kupić zresztą widziałam go ostatnio na blogu tej dziewczyny co jej zdjęcie wstawiłam i się zakochałam! normalnie cud, że znalzł sięw Lublinie ![]() a ze spódniczki jestem MEGA MEGA MEGA MEGA zadowolona a Tobie jeszcze bardziej wdzieczna, w którymśpoście wyżej pisałam że Ty kupiłaś i obdarowąłam cię mnóstwem buziaków! oczekuje na odwzajemnienie tych buziaków oczywiscie :PCytat:
a co do płaszczyka moze to był ten sam tylko na zdjeciu u mnie wyszedł inaczej Cytat:
a bokserke kupowąłam na ebayu... musiałam się w poscie wyżej machnąć Cytat:
A wiesz miałam do Ciebie pisać smsa czy byłaś moze na Narutowicza i widziałaś ten płaszczyk i zapytac się co o nim myślisz i czy powinnam go kupić od tego mojego głośnego zastanawiania - TŻ wział w sprawy w swoje ręce pojechał i kupił ![]() No szkoda tych bluzek że u Nas nie było, faktycznie.
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:30.

Super są
ale nie we wszystkich miastach mimo tego były. Ja jestem z Lublina i u Nas ich nie było 
jest taki sklep u Nas w Lublinie gdzie sprzedają rzeczy znanych marek np. z Zary tyle, że z wycięta metką, albo sukienki Marca Jackobsa
Kiedy kupowałaś te spodnie?
wszystko super, ale w zaznaczonych sie zakochalam i chetne bym przygarnela, chetnieeeee 

a w plaszczyku bardzo fajnie sie prezentujesz