|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 |
|
po prostu Em :)
|
Dot.: Maturzystki 2008 powracają do życia :P cz. XI
U mnie niektóre rzeczy przepisują, inne nie, ale.. WFu nigdy.
|
|
#3812 |
|
Zakorzenienie
|
Czas na ostatni odcinek House'a
![]()
|
#3814 |
|
|
Ja uwielbiam swój WF, w przyszłym roku zapisuję się na ochotnika.
|
|
#3815 |
|
Zakorzenienie
|
I ja bym chciała zacząć 2 kierunek, ale na 3 roku raczej i po tym jak poprawię maturę za rok
![]() Ostatnio marzy mi się dziennikarstwo, ot tak... zawsze chciałam na to iść, ale po tym kierunku według mnie bardzo ciężko o pracę. Myszko: Znalazłam wkońcu fotografa, dziękuję za pomoc Mam dzisiaj dziwny dzień, taki przygębiający, uczyć się nie mogę, co chwila moje mysli odlatują w daaal, ale wieczorem sobie pojadę z tż do Gdyni, na pączki ( i pewnie na jakąś kolację ).Ciekawe jak tam Pretty w pracy się ma Odezwij się kochana jak wrócisz bo mnie ciekawość zżera jak to wszystko wygląda.A jutro mój pierwszy dzień ( dzień próbny, dzień szkoleniowy, sama nie wiem jak to nazwać), nie znam obsługi kasy fiskalne, nie umiem zrobić pięknego naleśnika, ani tym bardziej kebaba, nie umiem obsługiwać żadnych urządzeń do napojów itp, tak więc zapowiada się ciekawie
|
|
|
|
#3816 |
|
Zakorzenienie
|
Martuś pokaż który się zgodził
|
#3817 |
|
Zakorzenienie
|
a ja bede miec @ i mam wieeeeelki apetyt
kolega dostal z domu paczke z 80 paczkami i zjadam wlasnie 3, a tz poszedl po piwo i chrupki tez sie czujecie tak przed @ zachcianki jak w ciazy>
|
#3818 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa i ja mam dzisiaj okropny apetyt, a teraz mi się chce słodkiego więc już wyganiam tż i lecimy na pączki
|
|
|
|
#3819 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dziisaj olewm unie, i ide do przyjaciolki a potem na impreze, pospie jakies 4h, pojade na zakupy, a potem bede sie znowu uczyc, o xD
|
#3820 |
|
Zakorzenienie
|
A ja już wiem, że nie będę zaczynać drugiego kierunku. Być może kiedyś, ale to już po skończeniu tych studiów.
Nie wiem, czy jestem aż tak mądra, żeby studiować dwa kierunki. A nie chcę poświęcać pieniędzy, żeby okazało się, że muszę zrezygnować, bo nie daję rady. Chcę skończyć ten, obronić magistra i dopiero wtedy być może pomyśleć o następnych. Jeśli udałoby mi się ukończyć germanistykę, to sądzę, że wtedy mogłabym zacząć coś innego i ukierunkować się: albo np. TiR, albo europeistykę. Bo na mnie europeistyka + filologia robi wielkie wrażenie, tak wielkie, aż sama jestem przerażona i automatycznie gromadzą mi się myśli, że ja po prostu jestem zbyt głupia. Wróciłam z roweru. Moja kondycja jest kompletnie do....., pod górę musiałam schodzić z pojazdu i go wlec, modląc się, żeby dalej było prosto z lekkim spadkiem terenu. Jednak po czterech latach bez ćwiczeń trochę zapomniałam, co to jest ruch
|
|
|
|
#3821 |
|
Zakorzenienie
|
jutro ide z tz na anioly i demony
![]()
|
#3822 |
|
Zakorzenienie
|
Widzialam. Takie o. Dobrze nakrecony, ale nie ma w nim nic, o czym nie slyszalam.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#3823 |
|
Zakorzenienie
|
DsC Tak z ciekawości zapytam - słyszałam, że dojazd z centrum Katowic na GWSH jest niezbyt wygodny, ale chyba jedzie tam sporo autobusów...
(info na str. www). Nie wiesz jak jest naprawdę? ![]() Ciekawe, kiedy będzie mnie stać na kolejny egzamin na prawko (i wcześniej kilka godzin jazd). Może za 3 lata?
|
#3824 |
|
Zakorzenienie
|
Wen ja czytalam i strasznie mi sie podobalo
![]() Nija ja zdaje w czwartek juz, strasznie sie boje bardziej niz egzaminow na studiach
Edytowane przez Mariolcia =P Czas edycji: 2009-06-13 o 09:36 |
|
|
|
#3825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powtórka z (wczorajszej) rozrywki. Boli mnie w okolicach trzustki (czy ja się znam na biologii... ), jestem cała rozpalona, a temp. 37,0, do tego zaczęło grzmieć i padać. Mam zacząć się martwić czy nic złego się nie dzieje? ![]() Ostatni odcinek House'a - zaskoczył mnie, ale nie musiałam zbierać szczęki z podłogi
|
|
#3826 |
|
Zakorzenienie
|
weszłam na stronę swojego LO i jak tam teraz fajnie zrobili profile. Są niby normalne, tak jak zawsze, ale rozszerzone dwa przedmioty profilowe, a trzeci się wybiera dowolnie.
Szkoda, że jak ja chodziłam, to tak nie było - zamiast infy wzięłabym biologię (chociaż teraz mam jej po dziurki w nosie )i internet bezprzewodowy (chociaż nie widziałam, żeby ktoś do liceum z laptopem chodził), tablice interaktywne i skomputeryzowana sala matematyczna
|
#3827 |
|
Zakorzenienie
|
Nija dzieki
nie licze, ze zdam, bedzie co bedzie
|
#3828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeśli jeszcze do tego jesteś przed @ to jest to normalne jeśli się nie pomyliłam przy wpisaniu nr indeksu to zdałam geo ekon. ![]() ale nie spodziewałam się, że tyle osób obleje...
|
|
#3829 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sala matematyczna z komputerami też była w moim LO. Ale ten internet, fajnie ![]() Cytat:
![]() Gratuluję
|
|
#3830 |
|
Zakorzenienie
|
Tesiaczek, pamietam jak u mnie przedszkolu nie bylo placu zabaw, a we wrzesniu po tym, jak poszlam do szkoly, zbudowali piekny, drewniany. Sprawiedliwosci nie ma.
Pracownie fizyczna tez skomputeryzowali po maturze, ale to mnie w ogole nie rusza Z wiaadomych wzgledow.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#3831 |
|
Zakorzenienie
|
Ja lubię matematykę
i może bawiłabym się na komputerze zamiast dostawać uwagi za to, że uniemożliwiam naukę kolegom nie moja wina, że kończyłam zadania wcześniej, a oni nie mili nic przeciwko nawet sami mie zaczepialiA remont zaczęli jak byłam w 3 klasie i tynkowali szkołę. I dyrka na rozpoczęciu mowi, że bedziemy mieli piękną groszkową szkolę. A ja do koleżanek Co oni ją w gropki pomalować ![]() Zmykam już spać, bo od juta biomed
|
#3832 |
|
Zakorzenienie
|
wstawac spiochy
ja juz po sniadanku i siadam dale do gramatyki
|
#3833 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie spie od 6..
koleś od prawa umówił się z nami na 8 po wpisy, o 8.30 zaoczni mieli mieć egzamin. Przyszedł o 8.30 i powiedział,że wpisy od 11.. mam dosyć takiego lekceważenia mojego czasu... a na dodatek http://wiadomosci.onet.pl/1989069,11,item.html !
|
#3834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze przynajmniej, że się zdecydowałam wcześniej, żeby zacząć ekonomię, bo wcześniej się wachałam. A sriksa najwyżej zaocznie kiedyś zrobię jak będzie mi się chciało
|
|
#3835 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie bylo ok, siedzielismy 7 godzin w kinie w Sopocie i szkolili nas, tzn mowili jak postepowac z klientem, jakie sa ich standardy, itp. Przepytali nas z filmow jakie teraz wchodza i powiedzieli ze mozliwe beda takie male testy na znajomosc filmow i tego jakie premiery sie szykuja duze Pozniej zwiedzilismy te kino w Sopocie, wszystko co gdzie jest, projektornie tez; szkolenia na poszczegolne stanowiska beda w przyszlym tygodniu najprawdopodobniej ![]() Ogolnie fajna atmosfera jest, kierownictwo każe do siebie mowic po imieniu a nie per Pan/Pani, sa w wieku jakies 26-30 lat wiec mlody zespol. A Twoj TŻ dostal jakiegos meila informującego kiedy ma przyjsc na te skzolenia? Bo nam mowili ze to juz prawie wszyscy ktorzy dolacza do zespolu, ze brakuje jedynie z 5 osob z Gdańska ogolem bylo tylko 6 osob (w tym ja ) a z kina sopockiego jakies 40 Cytat:
mam dylemat czy w tym roku zaczynac kolejny kierunek czy jednak nie
|
||
|
|
|
#3836 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#3837 |
|
Zakorzenienie
|
Pada, pada, pada, a we wtorek ma być 33 stopnie w Polsce płd-wsch, super. Idę szykować lodówkę na moje przyjście. I jeszcze we wtorek będę musiała jechać do CK. Ugotuję się
![]() La Mar Enfortuna - Ta ostatnia niedziela - jakie piękne wykonanie! |
|
|
|
#3838 |
|
Zakorzenienie
|
przeczytalam ten artykul i chyba zloze podanie na fir [bo u nas jak sie juz studiuje na ue to nie bierze sie udzialu w rekrutacji :P]
jak mnie wezma to ok, jak nie to nie xD ale poradzilabym sobie moze, bo wiekszosc przedmiotow juz mialam, chociaz potem wyjdzie ze bede na 4 i 3 roku firu zarazem dobra ide do mojej unii bo w poniedzialek egzamin
|
#3839 |
|
Zadomowienie
|
tak, to czego mi brakowało przed poniedziałkowym egzaminem to zdecydowanie przeziębienie ;|||| kocham gripex ;/
kurczę.. szkoda, że to wprowadzają jednak... nie mogą sie jeszcze 2 lata wstrzymać?;/
|
|
#3840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ku*******a Na razie projekt. Nic nie jest przesadzone. Zaczna sie protesty mam nadzieje. Sama zaraz napisze maila do tych popier***** lencow. Ale jestem zla
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:12.

(info na str. www). Nie wiesz jak jest naprawdę? 
nie moja wina, że kończyłam zadania wcześniej, a oni nie mili nic przeciwko