|
|
#3571 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
Weź mnie za rękę i zaprowadź na krawędź I stój tam ze mną, aż się zmęczę i spadnę. Możesz mnie mieć, więc mnie weź i nie martw się o mnie. Wypluwam krew otwartą raną w moim sercu. Nie chce umierać, a samotność jest mordercą. Nie pamiętam już, jak mam czytać z Twoich oczu. Jest mi wszystko jedno, a stoimy tak blisko siebie. I czuję się ****a całkiem żałośnie, gdy myślę o Tobie nocą i błądzę. ale dobrze, że nie wiesz co u mnie, bo pękło by Ci serce. Jeszcze wczoraj myślałam, że tylko Ty się liczysz, tylko Ciebie chce.. Naprawdę cieszę się, że widzę Ciebie znów Choć było tyle ciężkich chwil, tyle niepotrzebnych słów. wszystko, z nowej płytki Pezeta, polecam. ![]() _________________________
tak nawiasem, witam po dośc długiej przerwie właściwie to całą X część milczałam, ale codziennie zaglądałam na wizaż. jesteście fenomenalne. WSZYSTKIE. |
|
|
|
#3572 |
|
Raczkowanie
|
` Gdy jesteś przy mnie wiem, że kochasz mnie, całym sercem i całą duszą swą. Dla takiej chwili jak ta warto było urodzić się Dla takiej chwili jak ta warto jest żyć I żyj w przekonaniu, że jesteś jedyną w jego teraźniejszym świecie .! ' Za oknem noc przede mną same dobre dni . . . ' I od dziś jestem tylko twoją "dziunią" ![]() ` Wszystko się przeciw niej przysięgło i wszystko knuje intrygi ... Intrygi, intrygi, intrygi !!! ![]() Silny rozstrój psychologiczny " ... Może gdyby teraz porozmawiała z nim, powiedziała parę słów na pociechę, może przestałby cierpieć Gdyby mu powiedziała, że ma przecież przyjaciela, który go rozumie i ceni, może to by podniosło go na duchu .. "Ależ to niemożliwe ... to absurd - myśli - Nie przystoi nawet o tym myśleć. Mogłabym się jeszcze, nie daj Boże, zakochać, a to byłby absurd, ... głupio" Kiedy nastała noc i wszyscy zasnęli, ona podnosi swą rozpalona głowę, przykłada do ust i myśli: "A jeśliby tak zaryzykować, wyjść teraz z domu?,TAK wyjdę" Hipnotyzuje Pan nie spojrzeniem, lecz jadem języka ... ![]() A kto w dresie niechaj drze się .! ![]() Atak LoLa -Kocha cię matka? -Tak... -To cię w ch*uja robi ![]() Eh, życie, życie! Co z tego masz, że dwoje ludzi w drogi gnasz ?! " Gdy będziesz siedział w domu całkiem sam, Chodź ze mną, coś dla ciebie mam... Impreza z nami rozweseli cię _________________________ ___________ Bo jest taka zasada, że z sąsiadem nie wypada .! ![]() |
|
|
|
#3573 |
|
Raczkowanie
|
Cześć, jestem tu nowa ale śledze juz Was od jakiegos czasu i stwierdzilam ze przyszedl czas, zeby dac cos od siebie.
MAm nadzieje, ze jeszcze tego nie bylo: Ide wolno, ale nie cofam sie nigdy. Nie zawsze sie traci, kiedy się zostaje pozbawionym czegoś. Jeśli patrzy się razem w górę niebo się przybliża. Kochaj, żeby żyć i żyj, żeby kochać. Sztuka życia- to cieszyć się małym szczęściem. Miłość jest tęsknotą po utraconej połowie nas samych. Kto wierzy w wolność woli, ten nigdy nie kochał i nigdy nie nienawidził. Miłość jest czekaniem na szelesty, listy, na pukanie do drzwi. Mam sto lat i znam Cie sto lat. Kobieta ma tyle siły, że zadziwia mężczyzn. Dźwiga ciężary losu, roziwązuje problemy, jest pełna miłości, radości, mądrości. Uśmiecha się, gdy chce krzyczeć, śpiewa, gdy chce się jej płakać, płacze, gdy się cieszy i śmieje, gdy się boi. Jej miłość jest niekontrolowana. Jedyna niesłuszna w niej rzecz to to, żę często zapomina ile jest warta. MAm nadzieje, że komuś się spodoba=)
Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. Mark Twain
07.09.2010-oficjalnie kierowca ![]() Edytowane przez daredevil Czas edycji: 2009-06-12 o 19:00 Powód: literówka |
|
|
|
#3574 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ------------------------ Nie ma Cie gdy moje zycie spada w dol Nie ma Cie gdy wszystko łamie sie na pol Nie ma Cie i nie wiem juz gdzie jestes Tak bardzo chcialam obok byc, nie myslac ile to kosztuje, Tak mocno czulam to, Tak bardzo byles Mi potrzebny, Tak bardzo chcialam byc potrzebna Ci, niezbedna tak jak Ty Mi do dzis Tak bardzo byles jedny, jak nigdy, nigdy nikt Tak bardzo mocno chcialam z Toba zyc. i nie znam juz innych słów to jest zbyt trudne.... ![]() naprawde ciesze sie ze patrze w Twoje oczy znow ![]() bez Ciebie wszystko bylo dla mnie tak niewazne... tak dobrze czuje sie gdy jestes obok, przy mnie ![]() Ponawiam prośbe o wakacyjne opisy, że nie bedzie mnie 3 miesiące, i bedzie fajne bo to wkońcu Amsterdam . Ps. Nie dodaje dużo opisów, bo nie jestem w tym tak dobra jak WY Marzeniatko, papergirl, Paajkaa, Martusia1992 , Kissabble, JednaNaMilion , neee, Frizzelicious
|
|
#3575 |
|
Zakorzenienie
|
patrzę dwa miesiące wstecz. przypominam sobie...
bawię się w twojego anioła stróża . tego wieczoru księżyc był bliżej niż ty. mam dziewięć żyć, kocie oczy, nadużywam każdego z nich i nie śpię w nocy... w milczeniu odgaduję co mógł znaczyć ruch twoich źrenic.
|
#3576 |
|
Raczkowanie
|
Ile dziewczyn usłyszało już z Twoich ust słowa "kocham Cię" no powiedz ile?
A ja? Ja tylko Cię kocham. Tego nie możesz mi zabronić. Wybacz ale już tak dłużej nie umiem, nie potrafię żyć w kłamstwie. marzę o tym aby kiedyś obudzić się na bezludnej wyspie. Uwierzyłam Ci kolejny raz, po paru godzinach już tego żałowałam. |
|
|
|
#3577 |
|
Raczkowanie
|
Klasa .
1. Humor. ? Nieobecny. 2. Radość. ? Nie ma. była kiedyś tam. 3. Smutek. ? Jestem. ! 4. Miłość. ? Jak zwykle śpi.. 5. Przyjaźń.? Jestem. jestem.. 6. Nadzieja. ? Obecna. ale bardzo chora. 7. Wiara. ? jestem.. 8. Uśmiech. ? Ojj. nie chodzi już od miesiąca. 9. Życie. ? już głupie,ale jestem. 10. Szczęście. ? było tylko raz w czerwcu. więcej się nie pojawiło. ile życie tyle nadziei. zapewniam wrogom kontakt z podłogą. ubrana w gorzką codzienność. jem gwiazdy plastikową łyżeczką. zbyt piękne by oczywiste. wszystkie jesteście cudowne!
gdzie dziś jesteś. Wołam Cię, chociaż wiem, nic nie zmienię. Daj mi spokój który w Tobie tkwi, daj nadzieję, daj mi wiarę, aby dalej żyć, nadzieję, aby trwać... Edytowane przez pattf Czas edycji: 2009-06-12 o 19:40 |
|
|
|
#3578 |
|
Raczkowanie
|
' Tak bardzo chciałem Ci dzisiaj powiedzieć , że
mówię Ci , co chcesz usłyszeć i mówię to dla Ciebie ` kiedy moja miłość zgaśnie 'gdy nie będę chciał Cię słuchać , gdy nie będę z Tobą milczeć , ' będzie koniec nas , koniec . dziś , tak to czuję .. 'nie ma Cię , gdy moje życia spada w dół . nie ma Cię , gdy wszystko łamie się na pół 'pezet
|
#3579 |
|
BAN stały
|
Hej wszystkim
Jestem tu nowa ale od dawna kradnę stąd opisy teraz postanowiłam dodawać też coś od siebie:P mam nadzieję że coś się spodoba:PA ja myslalam ze to tylko milosc... Mylilam sie,to bol i cierpienie... Spojrzałam w lustro. Znów obca twarz. Kolejna łza.. Weź łopatke i idz bawic sie gdzies indziej!Moje serce to nie piaskownica. Popatrz na mnie jak na dziewczynę, a nie jak dobrą koleżankę...! Słodka?! Piękna?! Idealna?! Dla Ciebie Kotku Niestety Nieosiągalna!! ![]() "Pokaż mi którędy mam iść, by więcej Cię nie ranić. Jak nie ulec zatraceniu, w tak trudnej egzystencji. Rozświetl mi drogę, przynieś nadzieję, kiedy ja Ci jej przynieść nie mogę. Tak potrzebna mi Twoja przyjaźń, by nie błądzić jeszcze bardziej, tak potrzebne Twoje zrozumienie, by moje życie pustym nie było, i bezsensownie się nie toczyło." Narazie tylko to może komuś się spodoba:P
Edytowane przez BaLoNoWa PaNnA Czas edycji: 2009-06-12 o 20:34 |
|
|
|
#3580 |
|
Rozeznanie
|
-w jakim Ty świecie żyjesz? obudź się wreszcie dziewczyno! -nie chce się budzić. i nie chcę takiego świata. świecę jak gwiazda. zazdrości mi każda^^ i pewnie zabiłabym Cię, gdyby nie to że ostatnio nic mi się nie udaje. jakiś czas temu pewnie rzuciłabym wszystko żby biec do Ciebie. dzisiaj zwyczajnie mi się nie chce. pytasz dlaczego?..bo nie umiałeś być tak żałośnie dziecinny jak ja. na marnej tratwie w potoku kłamliwych słów płynę pod prąd. wiem, że lubisz loczki. -najdokładniej jak potrafię prostuję włosy. przytul mnie. chcę zbudować schron z Twych ramion. nie ma nic 'na zawsze'. świat pożycza, nie daje. gdybym kiedyś pozwoliła unieść się szczęściu to proszę trzymaj mnie mocno za rękę, wiem jak boli wracanie do rzeczywistości. wieczorami nie widać szarości. smutnych oczu nie widać. On -małe zło.
wiem że czasem zawodzę. mnie też to boli.
nie rozumiesz rzeczy, które mnie bolą. Edytowane przez JednaNaMilion Czas edycji: 2009-06-12 o 20:50 |
|
|
|
#3581 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny, mam ogromną prośbę, czy znalazłoby się coś o tym, że dla niego ważniejsze są gry, filmy itp. niż ja? lub o tym, że teraz, żeby zrobić mi na złość i żebym była zazdrosna ustawia sobie opisy na gg "'z nią"' etc. ale jakieś niedosłowne, żeby mógł się trochę zastanowić. mogą być o tym, że mi przykro i o tym że z jednej strony mam go gdzieś. bardzo bym prosiła o pomoc m.in:
frizz, kissabble, realgirl89, marzeniatko, agattee, powinnam, papergirl, paajka, peculiarity, little ballerina, kama2704, nydee, miluuu, rebelious, bananowalaska, kee, onax3, TiS, nastychick, styrana, kamisha, plotkaraaa, toriaa, i reszta, których nicków niestety nie pamiętam ![]() _________________ zrób coś dla mnie: opowiedz o mnie wszystkim swoim przyjaciołom. powiedz,że zostaniesz jeszcze.. nim odbierzesz mi powietrze. kiedy nie będę kochać nie zdołasz nigdy zranić mnie...
Edytowane przez dontlookdown Czas edycji: 2009-06-13 o 01:06 |
|
|
|
#3582 |
|
Rozeznanie
|
Świat dzikiej paranoi.
Nie chce mi się wierzyć, że prawdziwe aspekty tego życia, są zwykłą iluzją. Nie jestem w ten sposób przystosowana. Echo kroków rozchodziło się wzdłuż szerokiego korytarza, a posmak porażki gładził podniebienie. zastanawiam się ile jeszcze razy popełnię ten sam błąd i ile jeszcze takich samych i trafnych wniosków będę musiała wyciągnąć aby wreszcie dać sobie z tym spokój Rozpadam się na drobne kawałeczki, które przemieniają się w pył. Zmieniam się z dnia na dzień. Z dnia na dzień próbuję nowych, niekoniecznie dobrych, rzeczy. Z dnia na dzień popełniam przeokropne rzeczy, raniąc przy tym najbliższych. Uczę sie na błędach, ale biorąc pod uwagę fakt, że wierzę w cuda, to ignoruję te nauki i dalej popełniam błędy licząc na to, że raz w życiu okażą się przydatne Niedostępna - nawet na receptę. obrazy wspomnień na których razem ja i ty.
|
|
#3583 |
|
Raczkowanie
|
Od daawna czytamWasze opisy;D Postanawiam coś dorzucić ![]() Oczywiście wszystkie z wizażu;P _________________________ __________ A gdy już wrócisz, to usiądę Ci na kolanach, oprę moje dłonie na Twoich ramionach i będę całować Twoją twarz. Kawałek po kawałku. Obiecaj mi, że mnie nie rozbierzesz, zanim skończę... Nie zostawiaj tego, którego kochasz dla tego, który Ci się podoba. Bo ten który Ci się podoba odejdzie do tej, którą kocha. .Sa takie spotkania w życiu,o których wiesz,ze nigdy wiecej sie nie powtórzą,ale przezywasz je całą duszą.. Mogę kochać się z Tobą wszędzie. Nawet na środku ulicy. Kochaj się ze mną, ale duszą. Ciałem to każdy potrafi Wystarczy,że serce mi bije ... Więc objąłam go tak mocno, ile tylko miałam sił.. Wciąż wydaje mi się, że zaraz wejdziesz... Zaczęła żyć, bo już nie chciała umierać bez niego Promienny blask pierwszego zakochania ... i pływaliśmy, i pływaliśmy w sobie aż do utraty tchu. Boje sie, że wrzątkiem mojej ślepej miłości oblejesz mi pewnego dnia dłonie.. Nie umiem przestać kochać w jeden dzień. Samobójstwo bez śmierci. Przytuliła się do Jego zapachu...
|
#3584 |
|
Zakorzenienie
|
Zanim wszystko sie odwróci, ukołysz mnie zanim ciebie stracę. W szarym tłumie idziesz sam, tak jak ja... Pomiędzy nami puste słowa o miłości. |
|
|
|
#3585 |
|
Raczkowanie
|
Pozwoliłam sobie znowu do Was zawitać.. ale chyba znowu nie na długo, przepraszam
Widziałam że pojawiły się wyczekiwane z utęsknieniem nastychick i destinyxB Mam nadzieje że moje ulubienice pamiętają że są najlepsze <3 ~~
~~ ja składam się z części niespójnych, przeczących sobie nawzajem.. ~~ nadgryziony wdzięk, pustej szklanki brzęk... ~~ wyjechać samotnie..w pustym przedziale przekroczyć wiele granic ~~ pamiętam tylko, że była wtedy wiosna.. ~~ po mej twarzy wolno tak.. toczy się kolejna łza.. ~~ twoje oczy moim domem się staną..
-musisz lubić Dziś to Dziś Ciebie polubi. A o Wczoraj zapomnij to ono zapomni o Tobie... - a o jutrze też coś masz? - o Jutrze nie wolno. Ono nie jest nasze... o świcie do każdego przyjeżdża wóz i przywozi mu jego Jutro. Ale wcześniej nie wolno tego dotknąć, bo nie wiadomo czy będzie Twoje. |
|
|
|
#3586 |
|
Raczkowanie
|
zabuus, talkshit, imaginatioon, dontlookdown !!!! - dziewczęta, jutro dodam opisy do waszych próśb. Już zaczęłam wymyślać, ale chcę, aby było ich jeszcze trochę i muszę nad nimi pomyśleć. Niektóre będą z wizażu, ale myślę, że niewiele. dontlookdown- dupek.! ja to się powyżywam na nim. Trzymaj się, Kochanie, on jeśli robi to złośliwie, nie zasługuje na taką świetną w 100% laskę jak Ty!! "z nią"?! a nie sobie ją w du** wsadzi, jak jest ważniejsza!! ale raczej zastosuję się do prośby i opisy postaram się, aby były subtelne. ;* Trzymajcie się wszystkie, opisy postaram się dodać albo z samego rana, albo dziś baaaaardzo późną nocką.
iLy ;****# Usiłuję zapamiętać, że po każdym mrugnięciu otwiera się oczy / podnosi się powieki. # Nawet ogień i lód potrafią w jakiś niewyjaśniony posób z sobą współistnieć.. # ` Dlaczego, u diabła nie potrafisz czytać mi w myślach?! To takie denerwujące być mentalną niemową!! ` # To właśnie przez cierpienie, ludzie stają się perfekcjonistami.! # Chwyciłam Cię za rękę.. Krzyczałam w niebogłosy, wiłam się przed Tobą,upadłam do Twoich stóp... a Ty nadal leżałeś, tak nieskazitelnie blady, przykryty do połowy białym płótnem. Po raz pierwszy byłeś głuchy na mój płacz i moje wołanie.. a przecież obiecałeś, że "nigdy" .... <3
|
|
#3587 |
|
xoxo
|
nie ma cię gdy wszystko łamie się na pół
dobrze że nie wiesz co u mnie bo pękło by Ci serce jesteś dla mnie? jesteś ze mną ? kiedy przestanę myśleć gdzie jesteś i co robisz? ciekawe?czy brak cienia jest dowodem nieistnienia?! Dziś zostały po nas tylko zdjęcia, które już nic nie znaczą... na dnie pudełka złote obrączki... Szkoda, że wszystko nie układa się tak jak przewidywał mój plan życiowy... Mogę jedynie próbowac pogodzic się z nowym nieokreślonym planem, który się tworzy każdego dnia... Ty jesteś dla mnie miły i ja jestem miła dla Ciebie, jednak to za mało by mówić o miłości.. -Babuniu, jak to było z Twoją pierwszą miłością? - Wiesz kochanie,codziennie rano powiększałam serce, które kiedyś narysowałam. Miałam swój magiczny, czerwony pisak. Z każdym słowem, gestem, pocałunkiem stawało się większe i większe.. Ale pewnego wieczoru, gdy przepełniała mnie ta śmiertelna tęsknota, zaczęłam malować.. - I Co, babciu, co było dalej? - Zauważyłam, że pisak się kończy. Tak bardzo próbowałam dokończyć, próbowałam kolorować pustą przestrzeń. Pomimo wszystko widać było różnicę, zwyczajnie.. Środek różnił się od reszty. Zrozumiałam, że wszystko się zmienia, że powinnam znaleźć inny, taki, który będzie dla mnie odpowiedni.. Bo widzisz wnusiu, trzeba cieszyć się każdą przebytą do końca drogą, nie można cofać się do tyłu, przecież nic na tym świecie nie trwa wiecznie. A moja miłość złamała tę barierę, rozumiesz? Świat zostawił mózg w stosach kolorowych bucików,plastikowej biżuterii i komentarzach do zdjęć na prostackich portalach. Przepraszam, którędy do nikąd..?? Wszyscy mówią że świat disneya jest najszczęśliwszym miejscem na świecie. Cóż pewnie nigdy nie byli w twoich ramionach.
|
#3588 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wątek jest po to by dodawać nowe opisy. Wymyślone przez siebie, z wierszy czy z tekstów piosenek - nieważne, ważne, by wcześniej nie pojawiały się w wątku. / przepraszam z offtopa. za momencik dodam opisy ![]() you are just a teardrop hitting the ground . / Jesteś poprostu łzą, co spada i uderza o ziemię. zamknij swoje oczy i przypomnij sobie te wszystkie kłamstwa, którymi mnie karmiłeś. chodzę rozbita. emocjonalnie zmarznięta. do tej pory w moim życiu chmury blokowały dojście słońcu, Ty to zmieniłeś. nie trać swoich fałszywych łez na mnie.
I will never forget. I will never regret. Łódź, 8.11.2011 - 30 Seconds to Mars 23.11.2012 - MUSE ![]() Edytowane przez carmenkaa Czas edycji: 2009-06-12 o 22:25 |
|
|
|
|
#3589 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za wszystkie pochwały maleńkie
![]() --- I don’t want to stay another minute // Nie chce żebyś został ani minute dłużej Dybie wciaż, dybie na mnie złe, czai się w zakamarkach bram. ![]() Nie da się żyć, zwiariuje jak nic. To jak sen, kochanie jak sen, wystarczy, że zamkniesz oczy. Samobójczo Ci uległa jestem. Łykam plankton obietnic. Stoję w bolesnym szpagacie pomiędzy "zostaję", a zuchwałym raczej - "nigdy więcej". Żadnych łez, żadnej żałoby, wszystkich chcę widzieć w czerwieni. |
|
|
|
#3590 |
|
Zakorzenienie
|
Strasznie mi miło kochanie ;**
Twoje opisy pokradłam :P--- "· Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia i nie ma powodu, abyście nie miały tego mieć." "A nic tak nie wkurza dziewczyny, jak oskarżenie jej o to, że się wkurza."” bicie serc. "Każdy pragnie miłości absolutnej, a takiej miłości nie trzeba szukać w innych, lecz w sobie. Ona drzemie w nas i tylko my możemy ją w sobie rozbudzić. Ale do tego potrzeba nam drugiego człowieka. Życie ma sens tylko wtedy, gdy mamy u swego boku kogoś, kto odwzajemnia uczucia." Paulo Coelho - No, ale powiedział, że zadzwoni... - taa, na Wielkanoc i Boże Narodzenie zlozyć życzenia. - Ale jesteście umówieni na jutro nie? -Co zrobisz jesli on z Tobą nie będzie? - nadal będę czekać.. serce pojemne jak wanna. chcesz ze mnie kpić? nie poczułam nic, daj bis, nie powiedziałeś tego w ryj to nie powiedziałeś nic. Uderzam marzenia z bata. Letni romans. połóż mnie na swym ramieniu, połóż jak pieczęć na sercu, poczuj smak mego pragnienia... "Kocha się za nic. Nie istnieje żaden powód do miłości." /Paulo Coelho — Alchemik / przed snem wypowiedz moje imię. kieszenie pełne czereśni "Ułamek sekundy niech nie decyduje, o moim patrzeniu na świat. Potrzeba czasu, by trochę zrozumieć, potrzeba wielu lat.." "Kiedy nie miała już nic do stracenia, dostała wszystko..." Paulo Coelho |
|
|
|
#3591 |
|
Rozeznanie
|
dead as history
oh, tak mi przykro , że nie jestem fajna bo nie słucham techno well I met you at the blood bank whiskey bent, and hellbound. i'm a SOPHOMORE A million miles away... i never sleep an uninspired day In a town that's cold and grey we will have a sunny day |
|
|
|
#3592 |
|
Wtajemniczenie
|
teraz wiem ile w jego myślach było mnie.
Jego oczy już nie widziały mnie. ciągle mało mi było jego słów.
|
#3593 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny! bardzo dziękuje za wszystkie opisy związane z Budapesztem. ; )
nie będe tutaj wymieniać bo wszystkie są cudne i teraz nie wiem które wybrać. xDD wiedzialam ze moge na was liczyc. ^^ a teraz pare moich. ; ) _________________________ ale widzę, widzę to jak na mnie patrzysz takim.. takim pożądającym wzrokiem. czuję Twój oddech na sobie.
- Kocham Cię. - a gdybym teraz wyjechał na koniec świata ? - kochałabym Cię dalej. - ale czy byś .. no za mną .. ? - tak tęskniłabym. - ale czy byś.. - tak umarłabym z tęsknoty. - chodzi o to czy byś pojechała za .. - tak, za miłością swojego życia. i nigdy nie zapomnę tego uśmiechu,kakaowych oczu, tych ciemnych jeansów i tych ponętnych brwi. ![]() i czuję to, czuję że w nocy przypominasz sobie o mnie. o tych wszystkich naszych wspólnych chwilach, i marzysz aby one powróciły.. - cii.. - dlaczego mnie uciszasz ? - cii.. - ? - chcę usłyszeć czy Twoje serce naprawdę szybciej bije gdy mnie widzisz. ^^ tak skromnie. ![]() |
|
|
|
#3594 |
|
Rozeznanie
|
Kochane Wasze opisy są przecudowne
![]() jak tu z takich nie korzystać ![]()
|
#3595 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3596 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jutro moja droga, dziś chyba nic już nie wymyślę ![]() __________________ W świecie idiotów stoisz pierwszy w kolejce. Muszę wybrać tylne wyjście. Ty byłeś światłem słońca w dzień. Po co ukrywać, że mamy inne perspektywy Czy sumienie mogę traktować jako słabość?
|
|
#3597 |
|
Zadomowienie
|
Frizz & papergirl - no zgadnijcie.
Majka007 - uwielbiam takie kradzieże. miło mi bardzo. KaMa2704 - a to du.pek. :/ spróbuj nie myśleć o nim. będzie lepiej. dontlookdown & anyszowska - dziękuję za wyróżnienia, ale coś wena ode mnie dzisiaj odeszła. ;( może jutro coś wymyślę. __ wejść na drzewo i patrzeć w niebo. tak zwyczajnie. kC - nie, nie, nie 'kocham Cie'. już bardziej 'kopne Cie' najtrudniejszą częścią żegnania się, jest robienie tego ponownie każdego dnia. 'smutek jest jak ocean - głęboki, ciemny i większy od nas wszystkich. a ból jest jak złodziej w nocy - cichy, nieustępliwy, niesprawiedliwy. zmniejszony przez czas, wiarę i miłość.'
prawdziwe historie miłosne nie mają szczęśliwego zakończenia, one nigdy się nie kończą. ♥ Edytowane przez nydee Czas edycji: 2009-06-12 o 23:35 |
|
|
|
#3598 |
|
Zadomowienie
|
W ciszy mojego pokoju
Wciąż słyszę szmer twego głosu. podczas ostatniego pocałunku,skradłeś mi oddech. Mogę dać ci wszystkie moje kody. Zrób mnie częścią swojej zabawy, którą oboje znamy Tracąc czas na rozmyślaniu o tobie. oddychając słońcem. Uwielbiam ukrywać się w Twoich ramionach Bezskuteczne jest myślenie że pewnego dnia wrócisz no to dobranocnych
|
#3599 |
|
Raczkowanie
|
dontlookdown - oj. dziś już nic nie wymyślę, przepraszam ;*
związek z Tobą to jakieś niewyobrażalne nieporozumienie i ciężko sobie wmówić, że życie jest próbą Nie jestem gotowa nikogo pokochać, nawet w snach - to jakiś przepis na szczęście? - nie, to po prostu miłość. Zabij mnie i powiedz, że będziesz kochał aż po grób Jestem Twoja, nawet gdy nie ma gwiazd na niebie Moje długie włosy, to znak naszej niekończącej się miłości pf. :<
|
|
#3600 |
|
Raczkowanie
|
Wróciłam
![]() Oj, długo mnie nie było. Widzę postępy, postępy. No ja wiedziałam,że jesteście wybitne wszystkie!----------------------------------------------------- dusza nie znalaby teczy, gdyby oczy nie znale lez. pozytywne myslenie przyciaga miłe zdarzenie tylko trawa milczy gdy ją depczą mor.da w piasek i nie kiełkuj
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.