|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#332 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Modlitwa o 100% czyli 30 czerwca tuż tuż! Maturzystki 2009, odsłona X
Dobranoc wam
|
|
|
|
#333 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też idę dzisiaj wcześniej spać.
Dobranoc |
|
|
|
#335 |
|
Zadomowienie
|
Wchodze na wizaz, patrze... ostatni post na maturalnym watku ok godz 14 ... mysle.." cos dziwnie tu cicho"
![]() a tu takie buty, .... Was zostawic na jeden dzien i juz nowy watek, oj wy szalone ![]() VINKA masz dzis urodziny ![]() ?Rosnij duza!! Wszystkiego najlepszego !!! ![]()
Edytowane przez Szarosc Teczy Czas edycji: 2009-06-13 o 00:48 |
|
|
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
Malwinko kochana, wszystkiego najlepszego
Zdrowia, szczęścia, zdanej na 100% matury i wymarzonych studiów. ![]()
|
#337 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wlasnie na odwrot potrzebuje ostatnio czulosci, zblizen, przutulania no ogolnie wiecie o co chodzi. w sumie to ja zawsze bardzo potrzebuje, ale ostatnimi czasy to juz przesadnie mocno...
![]() Malwinko kochana spelnienia najskrytrzych marzen, 100 % z matury, wymarzonych studiow i udanych napadow na bank z Anlejką gdzie podzialy sie wszystkie nocne spamerki hęę? ogladalam GA, byl odcinek o swietach i tak mi sie zachcialo tamtej atmosfery ![]() ---------- Dopisano o 01:53 ---------- Poprzedni post napisano o 01:06 ---------- nie no nie wierzę, nikogo tu nie ma xD ide sobie, a phiii xDDD |
|
|
|
#338 |
|
Konto usunięte
|
witam was spamerki
jajeczkuje...znowu rpzez 2 tyg nie dotkne swoich piersi. ale boli;/ opowiem pokrotce. wczoraj rpzyszla do mnei kumpela, chwala ejj za to, gadamy nagle domofon , pytam "kto tam" slysze "otworz" i pytam M"laska komu ja otworzylam" za chwile wchodzi Tż.. i mowi "wiedzialem ze ktos tu ebdzie' pow mu zeby wrocil pozniej przyszedl po 22. wiecie ,dobrze ze rpzyszedl, naprawde, bo ja bym oszalala, a tak to spkojniej w mojej glowie, jasne ze mam zwale itp, ale spokojniej, pogadalismy, zostal do rana. nie wrocilismy do siebie, zoabczymy jak to bedzie, ale potrzebne mi bylo zeby jeszczego miec przy sobie. esh juz nie gadam bo zaczne beczec znow heh dobranoc |
|
|
|
#339 | |
|
Zadomowienie
|
Wróciłam z imprezy, spałam 3 godzinki ... obudziłam się i pierwsza myśl "ciekawe ile naspamowały w nocy?" Wchodzę a tu co? Nie wierze...normalnie nie wierze.
Takaaa ciasza... ![]() Cytat:
Ja wczoraj miałam imprezkę klasową...miał być babski wieczór, tylko dziewczyny z klasy, ale dołączyli się też chłopacy. Ogólnie dużo mamy wspólnych wypadów na domki nad jezioro, albo wypadów gdzieś na piwo. Jutro np. jest mecz...moja klasa kontra matematyczna i dziewczyny mają przyjść kibicować Pierwszy raz mam taką zgraną klasę...oczywiście są wyjątki, ale to normalne. Malwinka Wszystkiego NAJLEPSZEGO! Wstaaawać!Co tak długo śpicie?!
|
|
|
|
|
#340 |
|
Zadomowienie
|
melduję swą obecność, życząc zgromadzonym miłego dnia!
zte...odsypiamy :P
|
#341 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#342 |
|
Zakorzenienie
|
Witam witam
![]() Ja ostatnio stanowczo za długo śpie ![]() ale jaki miałam sen znowu Malwnka oczywiście wszystkiego najlepszego, duuużo procentów i wytrwałości w spamowaniu
|
|
#343 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Grałysmy w jakieś skakanie ![]() i coś tam jeszcze ale już dokładnie nie pamiętam ![]()
Edytowane przez Marguerita Czas edycji: 2009-06-13 o 10:08 |
|
|
|
|
#345 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wcinam owsiankę, zaraz ciepło się ubieram i do roboty a jutro wreszcie pójdę na rower ![]() Vinka sto lat!!!
|
#347 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Lir, oby bylo dobrze...
Dziewczyny jade na wies -.-' (myslalam ze posiedze spokojnie ale matka mi nawet tam pewnie nie da opoczac) wiec jak cos to wpadne tu wieczorkiem lub w najgorszym razie w poniedzialek... Moze sie jakos rpzegrzebię rpzez wątek, bo juz widze, ze kilka osob musze do listy dopisac, np infante ![]() Aaaaaaaaa! VINKA 100 lat 100% 100 facetów
|
#348 |
|
Zakorzenienie
|
Malwinko wszystkiego co najlepsze!
Lir ![]() nicRu mam nadzieję, że jednak odpoczniesz miałam wstać o 7:00, wstałam po 8:00.. miałam jechać do piekarni-nie pojechałam bo pada deszcz znowu wRRR! miałam sprzątać od rana to dopiero zaczynam |
|
|
|
#349 | |||||||
|
BAN stały
|
Pierwszy raz w te wakacje sie wyspałam normalnie cud
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja wiedziałam że są tu wariatki, ale żeby aż takie? ok.. może ja sie nie znam na tych cudach ekologicznych kosmetykach no ale cóż.. wole kupi puder jednak![]() Cytat:
ja też sie wybieram na UWr... no jak sie człowiek o swoje nie upomni to już koniec ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
no to stwierdziłam że sie nie odzywam i nie mam zamiaru juz sie wychylac... koniec! nikomu na siłe sie nie bede prosic... spedze sobie te wakacje z Hałsem, filmami od Tż-ta, ksiązkami, simsami jak je zdobęde, z przyjaciołmi jeszcze z gimnazjum (na szczescie na nich zawsze mozna liczyc ) no i z wami moje kochane ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
patrząc na te wasze wojaże nocne to ja sie spodziewałam jakis 12 stron a tu marne 4 stronki... no kobiety wziąc sie w garśc
|
|||||||
|
|
|
#350 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a Ty wiesz co my mamy tam zanieść?
|
|||||
|
|
|
#351 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja z moją klasą nawet nie mam ochoty się spotykać, nie lubiłam jej, nie byliśmy zgrani i w ogóle często były kłótnie, razem z TŻ mamy wspólnych znajomych i z nimi spędzi się wakacje no i mam jeszcze przyjaciółki które niedługo wracają na czas wakacji no i oczywiście wizaż i Was moje drogie
|
|
|
#353 |
|
Zakorzenienie
|
Marguerita, zte ja chyba Was tez nie widzialam... moge zobaczyc? albo nie pamietam...
![]() ![]() ![]() ja sie szykuje i spadam do miasta, do jedengo hotelu spytac czy do pracy nie potrzebuje... ehhh, zludna nadzieja :| juz mam tego dosc |
|
|
|
#354 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam siły was nadrabiać oO
Czuję się paskudnie, coś strasznie pyli i ja już mam zawalone gardło i zapuchnięte oczy...do tego katar... echh...
|
|
|
|
#355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() link juz do ciebie poleciał
|
|
|
#356 |
|
Pani Buka
|
a wiecie co, ja mam dość tej pogody... od rana jest zimno, buro i pada... a ja miałam iść na rajd nocny... co prawda to bliżej Kielc a tam wg prognoz bez deszczu, ale to i tak nie nastraja pozytywnie :/ połowa czerwca, pff.
jeśli dobrze pójdzie to pojawię się dopiero jutro ale nie wiem :/ EDIT: Oh, Vinka ma dziś urodziny? Duuuży buziak ode mnie!
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2009-06-13 o 11:06 |
|
|
|
#357 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
co za pogoda... nic porobić nie można... |
|
|
|
#358 |
|
Zakorzenienie
|
Czytałam do późna późna. Potem miałam jakieś złe sny, ale... pod koniec śniło mi się, że miałam dziecko
Maleńką, śliczną córeczkę I byłam niesamowicie szczęśliwa z tego powodu, za wszelką cenę nie chciałam się obudzić. Nie mam pojęcia, co może oznaczać ten sen. U mnie od rana szaro mocno, pada (akurat teraz chyba nie), ale o dziwo mi to w tej chwili nic a nic nie przeszkadza, bo taka pogoda idealnie się z moim humorem komponuje... |
|
|
|
#359 |
|
Zakorzenienie
|
no z tą pogodą to masakra
|
|
#360 |
|
Zadomowienie
|
też chce ujrzeć
![]() przyłączam się do życzeń dla Maliwnki ![]() Syd..instynkt macierzyński
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.

Dobranoc 

Ludzie z klasy olewają chyba kogo się da i nic się nie dzieje także ogólnie to nudno bym miała gdybym nic nie robiła heh. Też macie coś takiego w klasie? Że już w ogóle praktycznie się z nikim nie spotykacie, bo nikomu niepasuje/nie chce się/cokolwiek? Mnie osobiscie to wkurza, ale co zrobić.

no to stwierdziłam że sie nie odzywam i nie mam zamiaru juz sie wychylac... koniec! nikomu na siłe sie nie bede prosic... spedze sobie te wakacje z Hałsem, filmami od Tż-ta, ksiązkami, simsami jak je zdobęde, z przyjaciołmi jeszcze z gimnazjum (na szczescie na nich zawsze mozna liczyc
echh...