|
|
#3631 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
muzyka emocjonalna -najlepsza na świecie ^^ to i ja troszke z pezeta
![]() czuję pod skórą że u Ciebie nie jest spoko. musimy to przeczekać. nie wiem kiedy minął dzień, nie wiem kiedy mój papieros zgasł. nie chce mi się już wypełniać czasu. mija dzień, mija noc. może moglibyśmy wyjść razem gdzieś. albo nie robić nic razem. tak bardzo chciałam obok być, nie myśląc ile to kosztuje. tak bardzo byłeś Jeden jak nigdy nikt. nie ma cię gdy moje życie spada w dół. nie ma cię gdy wszystko łamie się na pół. kocham cie. wciąż cie kocham. kocham cie ku*wa i nie znam innych słów. tyle emocji złych. naprawdę mocnych słów. nieudanych prób. przegranych, ciężkich prób. Ten świat jest jakiś po*ebany dziś. To miejsce, ten kraj, ten kryzys, a w tym wszystkim ja i Ty. kiedy patrzę w Twoje oczy wiem że nie chce już niczego szukać. wciąż od nowa zaczynać coś, nie kończyć. ciężko będzie nam się nie rozłączyć. sory, już nie czuję że rozumiesz mnie. czuję jak dym z papierosa szczypie mnie w oczy. znów tylko ból. weź mnie za rękę i zaprowadź na krawędź. stój tam ze mną aż się zmęcze i spadnę. nie chce umierać, a samotność jest mordercą. nie pamiętam już jak mam czytać z Twoich oczu. moja dusza krzyczy próbując sobie przypomnieć.
|
#3632 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
;* <33 Twoje tez mi sie podobaja ) Baef - Tobie tez ;* nie mam zbyt duzo czasu, ale bede sie starac ![]() _________________________ _______ zapragnęłam, rzekłam. i stało się. Does it take your breath away ? / czy to odbiera Ci oddech ? But I wont be burned by the reflection Of the fire in your eyes. / ale nie zostane spalona sie przez odzwierciedlenie ognia w twoich oczach . Though you hear me, I dont think that you relate. My will is something that you cant confiscate. chociaz mnie slyszysz, mysle ze nie zdajesz sobie sprawy . moja wola jest czyms czego nie mozesz skonfiskowac . i find you in depths of doubt. / znajduję Cie w glebinach niepokoju.
miłość silniejsza niż śmierć. Powieki są po to, żeby nie patrzeć jak odchodzisz na zawsze. Edytowane przez destinyxB Czas edycji: 2009-06-13 o 14:00 |
|
|
|
|
#3633 |
|
Raczkowanie
|
Tak bardzo chciałabym, żeby jutro mogło się to zmienić.
Nie ma Cię gdy wszystko łamie się na pół. Dobrze, że nie wiesz co u mnie, bo pękło by Ci serce. Kocham Cię! kocham! wciąż Cię kocham ku.wa, i nie znam już innych słów. Z Tobą milczeć. To nie będzie proste, nie będzie intuicyjne. Gdy patrzę w Twoje oczy może wciąż jestem naiwna.
|
|
#3634 |
|
Raczkowanie
|
3martyna3 - w końcu wróciłaś <3 ,
Plotkaraaa, Rozsypanegwiazdy, kissable, xDJakJaCieLubiexD, Marzeniątko, Kamisha, Little Ballerina, dagmaruffka, nastychick nie da się tego wyrazić słowami, jakie jesteście boskie! ![]() _____ A serce bije nad stan, szybciej niż w normie Całujesz mnie, robisz to nawet fajnie A czas płynie, nieubłaganie. przyjdź, usiądź przy mnie, po prostu bądź... czy to zbyt trudne? w pewnym momencie popełniliśmy błąd. Nieodwracalny , głupi błąd Była na wycieczce z klasą, bardzo daleko. Chciała od Ciebie ucieć, dlatego na nią pojechała. Pewnego dnia spotkała tam Ciebie i bardzo się ucieszyła. Podbiegła najszybciej jak się dało a tu co? ze sklepu wyszła twoja dziewczyna, która rzuciła Ci się na szyję. Ona zapłakana ucieka do najbliższego wc i próbuję ze sobą skończyć, lecz w porę wchodzi jej przyjaciółka. (mój sen..) I pray at night, that our passing will cross/ Będę się modlił w nocy, aby doszło do spotkania naszych dróg you will always be in my life/ ty zawsze będziesz stanowić część mojego życia |
|
|
|
#3635 |
|
Raczkowanie
|
a ja Ci wierzę i ufam.
pomimo tego co oni mówią.' co wieczór mów mi dobranoc.' Ty już miałeś swoją szansę. teraz kolej na Niego.' marznę tu bez Ciebie.' a te 3 dni bez Ciebie trwają już wiecznośc.' przez Ciebie zwariuję. naprawdę. gdy słyszę dźwięk motoru od razu się okręcam, ale zazwyczaj słyszę: 'nie odwracaj się, to nie on.' przecież wiedziałam, że jesteś daleko. czy wierzyłam, że przyjedziesz? nie, chyba po prostu chciałam Cię zobaczyc. Ciebie i te Twoje oczy, które 'tak' na mnie patrzą. przecież to naprawdę nie mogłeś byc Ty, bo wiem, że nigdy mnie nie oszukasz. ale za takie oszustwo nawet dostałbyś buziaka na 'dzień dobry'. nie myślałam, ze bede kiedys za Tobą tęskniła. za tym, że nie ma Cię przy mnie. i za tym, że nie mogę wpatrywac sie w Twoje przesłodkie, błękitne oczy. Paajka, Marzeniątko, JednaNaMilion, xDJakJaCieLubiexD, lovers2friends, pattf, neetha, dontlookdown, DarlingForeverYours, Kissabble, Plotkaraaa, agattee, RealGirl89, 3martyna3, Imaginatioon, rozsypanegwiazdy, kamisha, Paranienormalnaa, nydee, nastychick, limitowana, Little Ballerina, defacto, papergirl, powinnam.
jesteście po prostu wspaniałe - codziennie Was okradam ![]() Edytowane przez chocolatelady Czas edycji: 2009-06-13 o 14:18 |
|
|
|
#3636 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
iluzji czar, ten robaczywy chłam ja pie.przę ten szajs, którym chce karmić mnie świat ulicznej sztuki smak twe oczy odbiciem, a wyrazem twarz reprezentuje hardkor kreuje rzeczywistość, tworze te słowa, miłość, zajawka, talent to wszystko od Boga, chocbyś sie znalazł na świata końcu, byle jakim dworcu, nie ważne skąd i nie ważne gdzie, ważne co masz w sercu, a drogi są dwie czy już wiesz ktorą wybrać chcesz?
|
|
#3637 |
|
Raczkowanie
|
trzymam Twoją dłoń, bo chcę być drogą Twoich myśli
|
|
#3638 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
___________________ Przyjdzie dzień, w którym zastaniesz mnie leżącą pośród kałuży Twoich obaw.
Gdy dostrzeżesz ociekające krople paniki, wtedy znikniesz i już nigdy nie wrócisz. A ja wstanę jak ze słodkiego snu i wyszepczę w mrok krótkie `surprise. Motyw samotności. Sen jednak nie jest lekarstwem na wszystko, a szkoda. W tej chwili przydałaby się osoba, która podjęłaby większość działań i decyzji za mnie. Moje niedoczekanie. usunęłam wszystkie Jego zdjęcia. nie chcę się na Niego patrzeć. wraz z procesem usuwania, stawał się Nikim. roz.pieprzę każdy mur tylko przy Tobie mogę istnieć.
|
|
|
#3639 |
|
Raczkowanie
|
' ja przed Tobą otwieram wszystkie części nieba .. '
. bym czuła się bezpieczna ... . ja na wszystko przyrzekam ! będę zawsze przy Tobie . życie jak rzeka . porywa . i winnych karze ! ja Ciebie mam . na zawsze mam . <3 ' wszystko ma swą cenę .. nawet jeśli w to nie wierzysz dziś ... ' wciąż bardziej bezsenna ... wciąż bardziej kamienna ... .. możesz wziąść mnie za rękę . możesz też śmiać się ze mnie .. kochałam tak jeden raz ... co warty człowiek sam . jak smutna jego droga ... chocolatelady- dziękuje słońce
to ten świat . na niego łatwo zrzucić winę . to ten świat a nie My jest skur.wysynem ! Edytowane przez nethaa Czas edycji: 2009-06-13 o 14:56 |
|
|
|
#3640 |
|
Przyczajenie
|
Czasem zrozumieć to wszystko jest tak trudno ..
Po szczęście albo po szaleństwo. W ciemność. Ze mną. Ej, rusz się, świat nie czeka ! I uwierz mi, naprawdę chciałabym wiedzieć co czujesz. ; ( Jutro jest tajemnicą .. Obrazy wspomnień przebiegają między palcami. Szukam Pana. Proszę Pana.
|
|
#3641 |
|
BAN stały
|
..lecz nie wiedzą o tym, że najgorzej w życiu to samotnym być... Niee LanSuj Sięę BeyBe, bO mNąą niGdy niee Bedziesz. ! ;] Tysiące spojrzeń, tysiące marzeń, na przekór losu będą razem xD ..'bo mam swój świat i kredki na baterie'.. ![]() Mówisz o mnie..?mów do mnie..! . ` Inne zdania się nie liczą. Nie słucham ludzi, którzy są głusi, chociaż słyszą...! Dawno temu był chłopak..
Chłopak który pokochał... To było dawno temu . |
|
|
|
#3642 |
|
Rozeznanie
|
tak sobie myślę,że warto żyć.
nie popełniaj błędów. wsparcie od środka. nie jestem alkocholiczką,piję tylko jeden kieliszek. drink na dobry sen. burza mózgów z butelką. gotowa na wszystko? życie to nie serial. sen o makach. guma miętowa i pasta.
|
|
#3643 |
|
Raczkowanie
|
` I Am saucy , I swear and well me from this
![]() " Bóg całować karze i prowadzi przed ołtarze, lecz naprawdę nie wiesz jak tam jest " " ...Wyblakłe kalendarze i daty naszych marzeń ... " Me wariaty są ze mną . . . Jesteś moją nocą, moi dniem ![]() "Uciekaj już i powiedz, że to moja wina, gdy cały czas jak anioł stróż przy tobie byłam " " ... Tak minął rok, widuje was jeszcze czasami, nie powiem już, że byliście tak zakochani. . . Pusto w kieszeniach !! Nie masz szans.! ![]() _________________________ _______________________ Bo jest taka zasada, że z sąsiadem nie wypada ![]() |
|
|
|
#3644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz, zachowujesz się gorzej niż jakieś pie*przone zwierzę. jesteś taki śmieszny, gdy wywołujesz u mnie tą 'zazdrość' eh wybacz brak weny, nie mam warunków na myślenie i wgl ![]() ode mnie; życie ma jedna wspaniałą cechę - potrafi nas zaskakiwać. może chce dobrze, ale przynoszę ból spójrz w nasze oczy czerwone. synku, jestem w budynku na innym levelu!
|
|
#3645 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() moje opisy: Mam w sobie lajt dzisiaj tak jak zazwyczaj ![]() I'm in Love ;* Przechowuje w głowie jasny portret Twój. To zbrodnia emocje tłumić. Całuje Twoje zdjęcie. |
|
|
|
|
#3646 | |
|
Raczkowanie
|
Zbyt daleko, by ciebie kochać zbyt daleko, by ciebie mieć Ja jesteś, przecież jak noc, Ty jesteś jak dzień i już zawsze tak będzie I chodź by rozrzucił nas los, zmył ślady we mgle ... Odnajdziemy się wszędzie ![]() Dotykam swojej gwiazdy Obejmę ją na niebie ![]() Jak zapałka za ogniem Jak pustynia za wodą Jak modlitwa za Bogiem Ja bez końca Za tobą ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Cytat:
Cudne są
|
|
|
|
|
#3647 |
|
Raczkowanie
|
To ja podam może takie moje najczęstsze opisy, może komuś się przydadzą..
Takie optymistyczne: When nothing goes right- go left! ^^ Hakuna matata! I takie... tajemnicze trochę xD Trying to be an angel but I just can't find my wings.
Edytowane przez elphy Czas edycji: 2009-06-13 o 16:31 |
|
|
|
#3648 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez GochaSamocha Czas edycji: 2009-06-13 o 16:28 |
|
|
|
|
#3649 |
|
Raczkowanie
|
- chodź. poszukamy czterolistnej koniczynki, może przyniesie Ci szczęście...
- nie ma takiej potrzeby. moje szczęście jest teraz przy mnie. tak skromnie... ![]()
|
#3650 |
|
Raczkowanie
|
po prostu nie powiem, że to nie boli ...
tak, często o tym myślę ... jeszcze wczoraj ktoś tu był, wiesz...? a szczególnie w taki dni, jesteś mi bliski tak . przynajmniej nie będę wspominać upojnych nocy spędzonych pod gołym niebiem, bo nie pozwoliłeś mi do nich dojść ... nie pozwoliłeś. przecież ja chciałam tylko Twój uśmiech i Twój zapach. czy o tak wiele prosiłam... tak naprawdę, jest mi ciężko, tu w środku. i bolisz mnie. bolisz mnie jak nikt inny. 'Zastanawiam się dlaczego ja i Ty nie daliśmy rady być razem ...; 'Upływa czas, nie wiem kiedy minął dzień
Nie wiem kiedy mój papieros zgasł Nie chce mi się jeść, nie chce mi się wyjść Chociaż powinienem iść do przodu, jakoś żyć ...' |
|
|
|
#3651 |
|
Przyczajenie
|
- Jesteś straconą szansą... - Z mych oczu precz! Nie chcę cię znać, bo nie chce mi się chcieć! - Walisz ściemę! - Zwariowany wariat! ![]() - powiem nieskromnie, że robisz wrażenie! - twardo trzymam fason. - to dramat nie komedia. - Tam śmierdzi nauką - czas pijackich wzruszeń... - wynikiem żenady czy nieporozumienia jesteś? - Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć. - but you don't understand. you're just a boy. - wyglądasz tak nierozsądnie - to nieistotne. - niekontrolowane ruchy. - jestem buntowniczką. - Poszłam na wagary. Jestem młodocianym przestępcą. - Wcielenie zła. - gryźć, całować... ;* - Nie tęsknię za Tobą. Nie i uj! wena twórcza całkowicie mnie opuściła. wybaczcie... PODZIWIAM WSZYSTKIE! KOSMOS NORMALNIE !
|
#3652 |
|
Rozeznanie
|
możesz to mieć ale nie musisz!
come on and set me free ![]() Boję się słońca które rzuca cień. There must be an Angel moje myśli to kaszmir k0tku Stopy mam takie gorące /impreza ![]() patrz poza to co widać Uwierz, czasem mniej oznacza więcej! smak.. zapach Twego ciała.. ![]() Nie prześpij chwili. Możemy razem wiele we dwoje ;* Mam widziec wszystko tak kolorowo jak ty? Od problemów nie uciekniesz.. |
|
|
|
#3653 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a bierz.po to je dajemy ![]() __________ i coś co mi przyjdzie do głowy: Nie ogarnę tego świata. Nie ma w nim nic dla mnie. I jeśl wydaję ci się, że miałam na ciebie ochotę, to racja...wydaję ci się. i takie z przekazem dla niektórych dziewcząt ode mnie ![]() Zawsze w twoim życiu pojawi się 'On'. Będzie robić ci wodę z mózgu, wysłuchasz setki jego słodkich, pustych słów myśląc że to ten 'na zawsze'. Będziesz dla niego na wyłączność, by wiedział jak bardzo go kochasz. Potem po prostu zniknie. A ty będziesz szlochać w pustym, samotnym pokoju zastanawiając się co zrobiłaś źle. Pokazałaś mu przecież tyle miłości, dałaś tyle pięknych chwil. W końcu wypisujesz i prosisz w kółko by się odezwał. Najważniejsze by 'On' wrócił. A gdy przechodzisz koło niego przypadkiem, mając łzy w oczach, widzisz tylko ironiczny uśmiech. Próbujesz dojść do wniosku dlaczego jest taki okrutny. Zastanów się chwilę...naprawdę niewiesz?
|
|
#3654 |
|
Przyczajenie
|
GochaSamocha - ojjjj, cieszę się, że chociaż Tobie się podobają ; ) kradnij ;**
__________________ Chyba przywykłam już do tego, że Ciebie nie będzie. Że to były tylko słowa. A szkoda. I myślisz że jedno Twoje słowo i przylecę do Ciebie tak jakby wcześniej nic się nie stało ? tak myślisz ? To dobrze myślisz. kolejna noc, kolejny sen .. Nie ważne są żadne słowa, nasza miłość jest piękna. Nie liczy się nic, liczą się przyspieszone tętna. Niech tak zostanie, nie jesteś dla niej ..
Moje szczęście, uśmiechnij się do mnie. Edytowane przez pysiulaa Czas edycji: 2009-06-13 o 17:01 |
|
|
|
#3655 |
|
Rozeznanie
|
Trochę romantycznych dla zakochanych forumowiczek
Mam nadzieję że się spodobają ;*Najpiękniejsze chwile w te sloneczne dni- z Tobą ;* To dla Ciebie istnieje cały mój świat ;* Dzięki Tobie: kolorowe lato, kolorowe sny ;* Chcę w Księżycu, w Księżycu tulić Cię. ;* Rękom swobodę węży daj, we dwoje pokonamy strach..;* To właśnie ten uśmiech, twój uśmiech, nikogo więcej, sprawia że moje serce bije szybciej ;* Jedno spojrzenie, uśmiech bez słów, odczytam z ust, Namiętny dotyk, lekki jak puch, odczytam z ust, z Twoich ust. ;* subtelne gesty, kuszący wzrok chyba mogę zrobić kolejny krok?;> Spędzam z Tobą czas czuję się jak w siódmym niebie ;* hej czy masz już plany na dziś? ![]() Pozdrawiam i miłego popołódnia kochane ;* opisy macie przecudne
|
|
|
|
#3656 |
|
Rozeznanie
|
w świecie muzyki.
kiedyś wierzyła w los,dziś...wierzy w siebie. małżeńska układanka. wiedziała,że musi być samodzielna. odchodziła od zmysłów,ale musiała sobie radzić. razem,ale osobno. że jej zaradny i przystojny książę zniknął i już nigdy nie wróci. samotna i...wolna. dojrzałam do samotności. nie potrzebuję mężczyzny,by zapełnić pustkę. czuję się spełniona. czarna dziura i marzenia. coś tylko dla siebie.
|
|
#3657 |
|
Zakorzenienie
|
dlaczego nikt nie powiedział mi, że Tak będzie ? wrzuciłam monetę do Twojego serca. Znów zacząłeś mnie kochać. ile pikseli ma Twoje serce ? Już się rozkręcam. Coś mnie już kłuje. Tak, miałeś rację. Można Cię pokochać. moje ciało i serce. twoje ręce. Chciałbym móc jej pokazać moją Miłość. - Kochasz mnie ? - Wiesz, lubię puste kościoły. Mogę wtedy bez świadków porozmawiać z Bogiem... o Tobie. Podziękować mu za Miłość i prosić o jeszcze lepsze jutro.. Potrafie zmówić sto Zdrowasiek tylko za Ciebie... - Ale co to ma do mojego pytania ? - Zastanów się teraz proszę, przeanalizuj moje słowa i sam sobie odpowiedz... zapach Miłości skrywam po kątach. To są tylko głupie sny, nadzieje, które po klaśnięciu w dłonie rozpływają się w naszej atmosferze. Trafiło Ci się szczęście. Jej możesz mówić Moja Mała Blondyneczko. Ale to nie moja wina, że ja jestem brunetką.. Mniej pije, nie pale, znów biore leki.
Kupiłam sobie nowy telewizor i zrobiłam trwałą. P iję dużo zielonej herbaty... i tęsknię.
ya probé, ya fumé, ya tomé, ya dejé, ya firmé, ya viajé, ya pegué, ya sufrí, ya eludí, ya huí, ya asumí, ya me fui, ya volví, ya fingí, ya mentí Edytowane przez caroline060 Czas edycji: 2009-06-13 o 17:26 |
|
|
|
#3658 |
|
Raczkowanie
|
Sloneczka moje najdrozsze mam malenka prosbe cos o tym ze wiezylam caly czas w jego klamstwa ale juz mam tego dosc a do niego to nie dociera i dalej klamie chcem zeby sie zmienil..
bezz offa. By Cię dotknąć deszczem się stanę... Stanę się wiatrem by być tą, dzięki której oddychasz... Szczęśliwe zakończenie...nie tym razem...! Optymistka otoczona aurą pesymizmu... Chcę Cię dotknąć, pocałować... Chcę się Tobą rozkoszować ![]() Gratuluję, nie zazdroszczę Kolejna stała się moim narkotykiem I nie zaraźliwy wcale jest Twój uśmiech ! -.- !
|
#3659 |
|
Raczkowanie
|
Ze słonych kropel mały kruchy świat Twoja ślina ma smak papierosów i wina. nasz film z kategorii `ona i on` mający być mega hitem, zgasł pośród jeszcze palących się gwiazd. miłość się nie kończy,ona tylko więdnie Ona czekała na chłodne powroty cukrowego żołnierzyka, co rozkochał jej serce. dobijała się do drzwi czasu, z prośbą o zatrzymanie świata. a jednak wciąż słychać te same ironiczne śmiechy zapominasz o jej imieniu, zapominasz o jej istnieniu. mając czas na własne myśli, coraz częściej widzę siebie na dnie wielkiego słoika uciekasz mi spod palców, kiedy jestem pewna, że zbłądziłeś w mojej sieci utkanej z powietrza. Piękno jest tym, co czujesz wewnątrz i co odbija się w twoich oczach. powiedz mi co czujesz, gdy widzisz łzy w moich oczach. Herbata ma Twój smak. Przewijam w głowie jakieś pierdoły szukając tej luki, która mnie dręczy, męczy i rozstraja. bo czasem lepiej odejść od zmysłów by nie zwariować. Zinterpretuj mi tęsknotę, a powiem Ci czy tęsknie. potrzebuje kogoś, kto pokaże mi jak kochać na pożegnanie nie powiem ci nic choć krzyk sam ciśnie się do ust Od kiedy niebiosa na czubku nosa mamy. Dziś do naszych drzwi nocą, zastuka anioł z procą. Nawet nie zdajesz sobie sprawy, co jestem w stanie zrobić tylko i wyłącznie dla Ciebie. Hej Ty zostań! nieśmiertelnym wierszem bądź. Chciałam sięgnąć po gwiazdy i Księżyc. Nie wiem czemu tak szybko wstał dzień. przyciągnęła go, bo wierzyła w miłość,odepchnęła, bo nie potrafiła kochać. mój uśmiech znów oparł się o poręcz twoich ust. I zawsze będę dbała o tę odrobinę, którą posiadam, bo jestem za maluczka, by mieć cały świat Na palcach cicho wyjdziemy ponad świat myśleli, że nawzajem spadli sobie z nieba. marzyli, że kiedyś wsadzą w świat dynamit i razem podpalą ląd. tam gdzie jest moje miejsce, gdzie zachody słońca są najpiękniejsze, a księżyc wydaje się większy. kiedyś przyglądaliśmy się jak wybuch wulkan, lawa tłoczyła nam się prawie pod stopami krew filtrować będzie w nas i płynąć półsnem po żyłach, tętnicach. Obiecuje! To co było w tobie umarło To jaki byłeś naprawdę umarło Nic nie jest wieczne Burza wisi w chmurach; łzy ocieram o koszule. Tkwię w bezkresie pytań i zagadek... nie umiem żyć... Sama patrzysz mi w oczy, przykładasz broń do skroni, pociągasz za spust. jednej nocy ginę tysiąc razy. powiedz mi, jak to możliwe, że mimo wszystko budzę się z każdym kolejnym świtem? |
|
|
|
#3660 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
JejQ.. zaskoczyłaś mnie,nie spodziewałam sie.. *Ten wyzej kradne.. ![]() Nie jestem zawsze Twoja A Ty nie jesteś zawsze mój Kocham jedność którą jesteśmy Jedna nić, jedna linia Jak to namalować nie wiem Wypełnić kolorem 'tak bardzo Cię kocham' Sprawić żeby wiatr szeptał bryzą I powiedział że ciągle będę tutaj I że wiesz że mogę wysuszyć Twoje łzy Chyba czekam na czas by to naprawił Kiedy wpadniesz na to co ona próbuje Ci powiedzieć Nie stwarzam pozorów, że jest git, kiedy jest do dupy Więcej marzeń, niż czasu by je spełnić Więcej namiętności niż serce może zmieścić Głupie plotki o mnie i o reszcie Spowodują tylko sławę pośmiertnie |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.

;* <33 Twoje tez mi sie podobaja 

.

ale musze sie przyznac ze od kilku miesiecy obserwuje wasze forum i bardzo podobaja mi sie wasze opisy.