|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
| Pokaż wyniki sondy: Co myślisz o przedłużeniu włosów [?] | |||
| super . ! |
|
475 | 61,29% |
| nie mam na ten temat zdania. |
|
40 | 5,16% |
| wolę zapuścić swoje. |
|
160 | 20,65% |
| wygląda to nienaturalnie. [!] |
|
100 | 12,90% |
| Głosujący: 775. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 |
|
Raczkowanie
|
hair do Jessica Simpson
hej! mam pytanko czy ktos posiada wloski typu clip in HAIRdo sygnowane przez Jessice Simpson?? zastanawiam sie nak kupnem, ale chcialam pogadac z kims kto juz je posiada, czy rzeczywiscie sa takie wspaniale
czy latwo sie je zaklada i ciezko o nie dba ??i czy lepsze sa te z naturalnych wloskow czy te syntetyczne rownie dobrze wygladaja? i czy jest jakis sklep w Polsce w ktorym mozna je kupic?? bo jednak przez allegro ciezko jest zamowic odpowiedni kolor... przepraszam za morze pytan ale ciezko znalezc w internecie informacje o nich.. z gory dziekuje
Edytowane przez lolili Czas edycji: 2009-06-11 o 20:39 Powód: okropne bledy ortograficzne!!! :) |
|
|
|
#2852 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Przedluzanie wlosöw-czescIII wätek zbiorczy
dziewczyny sciagala sobie ktoras z was wlosy zalozone metoda racon jesli tak to jak? sadzicie ze lepiej isc do fryzjera czy rownie dobrze mozna samemu?
|
|
|
|
#2853 |
|
Przyczajenie
|
http://www.youtube.com/watch?v=z8uzD...eature=related
...a to moje wymarzone włoski... |
|
|
|
#2854 |
|
Rozeznanie
|
Dobra kupuje chyba te naturalne wloski w promocji bo kosztuja tyle co sztuczne a maja dluzsza tasme, wiec niech beda.
Mam nadzieje ze 2 tasmy po 18cm stykna narazie. Fakt faktem kolor bedzie nieodpowiedni ale zawsze moge swoje walnac na braz. Akurat pare dni temu smarowalam sie na rudo brązowy :P |
|
|
|
#2855 |
|
Raczkowanie
|
Clip in pomocy!!!!!!
Bardzo proszę o nie kasowanie mojego wątku,otóż nie znalazłam danego tematu o CLIP IN.
Koniecznie chcę sobie teraz przedłużać włosy na lato.Raz już kupiłam syntetyczne przez allegro u oszusta.Cham sprzedał mi zniszczone,powykręcane,św iecące i śmierdzące plastikiem kudły w kolorze brązu.Aż mi się teraz płakać chce. Dostałam czarne od siostry,ale ja już nie chcę czarnych. Zamierzam kupić platynę,ewentualnie najjaśniejszy bląd lub jakikolwiek bląd który na 100 % będzie pięknie łapał wszystkie kolory.Włosy przede wszystkim mają być 100 % naturalne.I długie,marzą mi się ok 60 dalej. I coś czuję,że za dużo wymagam jak na miejsce w którym mieszkam .Bardzo bym Was prosiła o pomoc...Bardzo boję się kupować teraz włosy szczególnie przez internet. Chcę kupić te idealne i nie być rozczarowaną. Wprawdzie znalazłam takie włosy: http://allegro.pl/item626210780_remy...gie_super.html Ale czy nie dziwi Was cena?Czy one są naprawdę naturalne?Szkoda,że mają tylko 55 cm.To mi nie odpowiada.Chciałabym dłuższe. Bardzo proszę o pomoc. |
|
|
|
#2856 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
halloween ja mam synt clipy zamowione na all , nosze je od prawie 3 tyg codziennie (rozpuszczone) i sa swietne , dlugie ( ok55cm.tzn byly dlugie . ja je skorocilam ) i geste , baaardzo geste , jak chcesz namiar to daj znac . Edytowane przez ooodeta Czas edycji: 2009-06-11 o 22:02 |
|
|
|
|
#2857 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To bedzie moja 2 stycznosc, a wlasciwie pierwsza z tyloma wlosami. Wczesniej mialam dwa pasemka z jakies z gazety, ale to z 10 lat temu. To byla masakra.. wlosy tak sztucznie wygladaly ze szkoda pisac.Dobra, wydalam 50zl, mam nadzieje ze nie w błoto i ze faktycznie sa naturalne. Niestety teraz 50zl dla mnie to majątek, wiec bede sie modlic o to zeby to bylo w miare... Kurde jak to jest. Przez 25 lat mialam wlosy dlugie (no dobra moze troche mniej bo nie rodzimy sie z dlugimi ) Nie mniej wlosy po pas prawie az tu nagle pol rku temu zachcialo mi sie zmiany. Scielam na krotko - OK! Fajnie wygladalam.. i ostatnio bylam zeby mi podcieto koncowki i mnie doslownie opitolili Dlatego zalamka i poszukiwania CLIPów.. ehTyle ze kolor bedzie niezgodny ale co tam, moge miec dwukolorowe wlosy. |
|
|
|
|
#2858 |
|
Zakorzenienie
|
Wkleje swoje zdjeice jakie mam teraz wlosy. Wczesniej podawalam linki, czy ktoras moze mi doradzic czy zamawiac, jak tak to z ktorego linka, i jaki kolor?
Bo juz sama nie wiem, podalam te 3 linki z wlosami. Pozdrawiam na zdjeciu mam lekko mokre wlosy |
|
|
|
#2859 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: hair do Jessica Simpson
przylaczam się do pytania
|
|
|
|
#2860 |
|
BAN stały
|
to juz nie przedluzasz w salonie . wyslij zdjecie wlosow babie od tasm , niech ona ci doradzi . zreszta na zdjeciach nigdy nie wychodzi faktyczny kolor wlosow dlatego nikt oprocz ciebie nie moze wybrac idealnie
|
|
|
|
#2861 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
podaj linka o korych mowisz bo wydaje mi sie ze mam wlasnie te :d ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- czesc dziewczyny dawno mnie nie bylo jakos tak nie mialam czasu!!Jak tam ooodeo twe wloski jeszcze sie trzymaja? powiedz czy caly czas je krecisz?? bo ja mam zamariar bo po 2 myciach troszke sie wyprostowaly
|
|
|
|
|
#2862 |
|
Zakorzenienie
|
Do salonu ide popytac, ale te ceny mnie zniechecaja. Ten kolor na zdjeciu wyszedl jakis dziwny, troche inny niz moj w rzeczywistosci
|
|
|
|
#2863 |
|
Rozeznanie
|
To ja wkleje swoj kolor i dlugosc.
Jednak zamowilam ciemny brąz z clip'ów, bo nie bylo podobnego koloru do moich wlosow :-/ Zawsze moge wrocic do brązu lub miec dwukolorowe. Myslicie ze takie wlosy jakie mam pasuja do przedluzania? w sensie.. troche sie wywijaja, wiec prostowanie u mnie nie ma sensu bo w ciagu dnia sie wywiną.. no i moja dlugosc, czy nie sa za krotkie na 35cm wlosow na clipach? Jestem lakiem jakby co w tej dziedzinie ![]() W sumie moglam wziac brazowo rude z innej aukcji po 22zl sztuczne, ale az mialy chyba 60cm a obcinanie polowy wlosow byloby koszmarem dla mnie
|
|
|
|
#2864 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
oo alle no wlasnie dawno cie cos nie bylo moje sa caly czas pofalowane , juz nie tak bardzo jak wczesniej ale skret jest .. wiesz ja ich jeszcze nie bylam .. przymierzam sie wlasnie bo to juz 3 tygodnie noszenia , jestem z nich zadowolona , a ty mialas wrzucic zdjecia w rozpuszczonych |
|
|
|
|
#2865 |
|
Zadomowienie
|
Hej!
Bardzo chcialabym uslyszec opinie o tym http://www.4great-hair.com/ miejscu- czy z samego opisu, wydaje sie byc to rzetelne miejsce? ![]() Planuje przedluzyc u nich na wlosy slowianskie, microringi. Szczegolnie prosze TmargoT o opinie, bo juz sie wypowiadala o innych miejscach. |
|
|
|
#2866 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale chce je teraz na weekend zakrecic i sie boje ze popale musze to jeszcze przemyslec.... kurde moglam kupic naturalne dlatego ze mam tendencje do kombinowania a nia syntetykach niestety nie mozna i jestem zla... ale przezyje...jakos |
|
|
|
|
#2867 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Clip in pomocy!!!!!!
Halloween mogę Ci polecić te włosy 60n cm
http://www.dobrewlosy.pl/product_inf...016b3a4302b5ee
|
|
#2868 |
|
Przyczajenie
|
Hej, a ja będę miała jednak włosy na microringi, ale z końcówką keratynową (nie na taśmach) i mam w związku z tym pytanie (może trochę głupie) do was dziewczyny, bo nie mogę się tego nigdzie doczytać... Czy wszystkie włosy do microringów mają keratynową końcówkę, czy powinna być ona raczej silikonowa, a keratyna nadaje się tylko do zgrzewu???
|
|
|
|
#2869 |
|
Wtajemniczenie
|
o silikonowej nie słyszałam, końcówka do micro jest keratynowa na kształt takiej małej pałeczki, do zgrzewów tez jest keratynowa tylko w kształcie jakby paznokcia
|
|
#2870 |
|
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny
|
#2871 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jest wiecej cm taśmy niz na all. btw. czym sie różnia te włoski ?http://www.dobrewlosy.pl/product_inf...455e6f6a1bcc75 i http://www.dobrewlosy.pl/product_inf...455e6f6a1bcc75 ??? i tych tanszych to jest nawet wiecej cm taśmy. które lepsze? Edytowane przez kiciaaa Czas edycji: 2009-06-12 o 17:24 |
|
|
|
|
#2872 |
|
Wtajemniczenie
|
tym ze do droższych są doszyte spinki a włosy są te same, te drugie są bez niczego sama taśma
|
|
#2873 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tylko te bez spinek maja az 145 cm taśmy. ile kosztowałoby takie kupienie clipsow i doszycie hm? oplai sie czy lepiej odrazu wiecej zaplacic za gotowca mimo iz o 45 cm mniej ma niz sie meczyc z doszywaniem spinek? |
|
|
|
|
#2874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
LANESSO-ja nie wypowiadam sie już na temat,o ktory prosiłaś.dla mnie ta sprawa jest zakończona. |
|
|
|
|
#2875 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...7#post12729537
pomoze ktoras? to nie reklama
|
#2876 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
)Poczytalam troche drugiej czesci watku, ale tez w sumie nie trafilam na zdjecia waszych fryzur PRZED/PO. W ogole wstawialiscie fotki jakies?
|
|
|
|
|
#2877 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2878 |
|
Raczkowanie
|
Pisałam że chcę 100 % naturalne włosy i długie.Spójrzcie na to:
http://allegro.pl/item650697309_6_ta...cm_nowosc.html Byłyby idealne.Ale czy dziwne nie wydaje się to,że są takie tanie? Co sądzicie ogólnie? Jakość itp? |
|
|
|
#2879 |
|
BAN stały
|
a po co ci 6 malych tasm ??
|
|
|
|
#2880 |
|
Raczkowanie
|
właśnie, z takich wąskich taśm nie za wiele wykombinujesz...chyba że swoje naturalne chcesz tylko zagęścić...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:11.

czy latwo sie je zaklada i ciezko o nie dba ??i czy lepsze sa te z naturalnych wloskow czy te syntetyczne rownie dobrze wygladaja? i czy jest jakis sklep w Polsce w ktorym mozna je kupic?? bo jednak przez allegro ciezko jest zamowic odpowiedni kolor... przepraszam za morze pytan ale ciezko znalezc w internecie informacje o nich.. z gory dziekuje

.
To bedzie moja 2 stycznosc, a wlasciwie pierwsza z tyloma wlosami. Wczesniej mialam dwa pasemka z jakies z gazety, ale to z 10 lat temu. To byla masakra.. wlosy tak sztucznie wygladaly ze szkoda pisac.

jakos tak nie mialam czasu!!

Bardzo chcialabym uslyszec opinie o tym