|
|
#3661 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
Dziewczynki błagam znajdzie się coś o tym że moja cierpliwość pomału się kończy, że zbyt długo karze mi czekać a ja nawet nie wiem czy warto... Że ciągle coś dla niego jest ważniejsze.... liczę na Was
i naprawdę bardzo proszę....------------------- Gdzieś między gwiazdami, głową w chmurach.... Kolejny raz zabijam czas.... tak bardzo Ciebie brak I nie wiesz czy warto, czy znów jesteś tylko zabawką.... A głowa pełna wątpliwości, nie wiem czy spokój kiedyś w niej zagości. I tak cholernie chciałabym byś dziś tutaj ze mną był.... |
|
|
|
#3662 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
miło to słyszeć, ja ciebie też bardzo często okradam. _________________________ _____ "cierpią, tracą chęć życia i w rozpaczy chwytają się bezmyślnie wszelkich środków by uśmierzyć ból i uciszyć krzyk cierpienia nieustannie wydobywający się z serca." Mieli po 16 lat i przed sobą cały świat.. nie przewidzisz tego co stanie się za kilka sekund, nie masz takiej mocy czy gdybyś wiedział, że jestem brzydka to wtedy także byś mnie pokochał? kompleksy zabijają człowieka od środka. |
||
|
|
|
#3663 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
..Nie oszukuj siebie,nie oszukuj mnie.. Wierzylam w Twoje klamstwa,chociaz czułam dzwiny lęk.. Klamstwo jest najgorsza rzecza jaka moze byc,dlaczego zadajesz mi tyle bolu..? kłamstwo łatwo sie wypowiada,ale trudno tlumaczy.. prawda boli,klamstwo jeszcze bardziej.. wybacz,nie mam nic wiecej.. ![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Cytat:
Czekanie na Ciebie,jest jak czekanie na deszcz w czasie suszy..
Czekanie działa,ze gorzknie cala slodycz w nas.. mam dosyc juz czekania i wspomnien.. ..w oczekiwaniu na kogos kto mnie potrzebuje.. czekanie sprawia bol,zapominanie sprawia bol..wszystko sprawia bol.. |
||
|
|
|
#3664 |
|
Raczkowanie
|
nie od zawsze byłam, lecz na zawsze będę.
wszystko przypomina mi Ciebie... ...
suck my (not existent) dick. ![]() Edytowane przez Michalinaaaaa Czas edycji: 2009-06-13 o 20:26 |
|
|
|
#3665 |
|
Raczkowanie
|
teraz kilka cytatów z filmu "Dlaczego nie!" :
myślała sobie: Będę Księżniczką, a tu będzie mój zamek... Przy takiej piosence... fajnie by było wziąść ślub, albo zatanczyc w takiej pieknej sukni przy kominku i kolorowych światełkach, głupia jestem co? Ja wypijam mu whisky, ty benzynę -Dzisiaj spełniło się moje marzenie, nawet dwa. -A ile masz jeszcze tych marzeń? -Jedno! No to powiedz mi to czego nigdy nikomu nie powiedziałeś. -w jedną noc nie może powstać nic ciekawego. -Dlaczego nie! - No, ale powiedział, że zadzwoni... - taa, na Wielkanoc i Boże Narodzenie zlożyć życzenia. Ale tego prawego sierpowego, to masz takiego w porządku! Możesz mi nalac bo z tym też mogę miec problem, a poza tym kobiecie nie wypada... podobno. ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- _________________________ _________________________ ' Chcę wiedzieć, czy to miłość, która wędruje od wieków. Czy powiązała Nas jedwabną nicią. ' - Jeśli ci powiem, że cię kocham, czy coś się zmieni między nami? - Jeśli mi powiesz, czy jeśli ci uwierzę? Kiedy cię zabraknie, zostają tylko wspomnienia u innych albo pozycje na rachunku. Jeśli coś kochasz,to lubisz się tym otaczać. Oni po prostu nie mogą inaczej, jeżeli chcą wyrazić siebie, to muszą wyrazić to właśnie w taki sposób jak brzmi hip – hop. Faceci są z Marsa, tak? To niech tam ku*wa wracają "Żyłam nadzieją, ze wrócę i odnajdę się.." Nie ma słów,którymi można by wystarczajaco oddać wdzieczność tym,którzy byli przy mnie od wczoraj do dziś `Nazwałabym to szczęśliwym trafem, ale żeby użyć takich słów trzeba wierzyć w nosorożce` Jak można mówić tyle głupstw na sekunde? Uczysz się ich na pamięć? Miłość jest przerażająca. Co ona robi z ludźmi? Letnie romanse kończą się z różnych przyczyn, ale kiedy po wszystkim, okazuje się że łączy je jedno, są jak spadające gwiazdy, widowiskowy rozblask światła na niebie, ulotny błysk wieczności i gasną jak iskry... "Jeśli kochasz, nie musisz mówić, że Ci przykro.." Musisz mi coś obiecać...Że się we mnie nie zakochasz Chyba przegraliśmy nasze szczęście... `Zabawne jak jedna chwila zmienia wszystko.` Musisz mi objecać, że nigdy się nie poddasz, choćby wygasła wszelka nadzieja Mam wszystko czego potrzebuję - powietrze i czyste kartki papieru. Lubię rano wstać, nie wiedząc co się zdarzy, kogo spotkam, gdzie mnie rzuci los. Człowiek nigdy nie wie jaka przyjdzie karta, trzeba brać życie takim, jakie jest. Sprawić, by liczył się każdy dzień. Gwarantuję, że będą trudne chwile. Gwarantuję, że kiedyś oboje lub jedno z nas będzie chciało odejść. Ale gwarantuję też, że jeśli nie poproszę Cię o rękę, będę tego żałował do końca życia, ponieważ w głębi serca wiem, że jesteś dla mnie stworzona. Chyba nie istnieje łatwy sposób, żeby zapomnieć o związku. Nie można pstryknąć przycisku i już po wszystkim. Bo to naprawdę wyboista droga. Można próbować pozostać w związku. Można zostać w domu i marzyć o tym jedynym, nieosiągalnym. Ale w końcu i tak trzeba czasu. To zadziwiające jak małżeństwa rozmawiają ze sobą,nie wiedząc o czym papla drugie. Kiedy fantazja staje się rzeczywistością nigdy nie wiesz co dostaniesz. Czasem rzeczywistość okazuje się być całkiem bliska marzenia. A czasem całkowicie przekracza twe oczekiwania... Wyjawienie swych ukrytych pragnień wymaga odwagi. Dzielenie się nimi jest jak hazard... Ale czasem zbliża nas do siebie. A innym razem nas rozdziela. Może prawdziwe jest powiedzenie: Uważaj, czego sobie życzysz, bo kiedyś to może się spełnić. Przyjaźń między mężczyzną a kobietą jest skomplikowana. Zwłaszcza, gdy łączyło ich coś więcej. Bywa tak, że miłość może być nawet silniejsza, jeśli powstała na bazie wspaniałej przyjaźni. Lecz dokądkolwiek to zmierza i skądkolwiek przychodzi, bycie przyjaciółmi nie oznacza, że ktoś godzi się na mniej. Czasami i to wymaga odwagi. Niemożliwe jest stwierdzenie, co czyni z kogoś mężczyznę. Bo nie ma dwóch jednakowych mężczyzn. Ale wiele można się nauczyć stawiając się na ich miejscu. Mężczyźni mogą być niesłychanie silni, a jednocześnie delikatni. Mogą być hojni, dzielić się wszystkim. Niektórzy, przynajmniej ci dobrzy, usiłują przejąć na siebie odpowiedzialność. Nawet, jeśli odpowiedzialność dotyczy kogoś innego. Czasami wzięcie odpowiedzialności za własne błędy jest cięższe niż wzięcie jej za czyjeś. Edytowane przez rozsypanegwiazdy Czas edycji: 2009-06-13 o 18:48 |
|
|
|
#3666 |
|
Raczkowanie
|
chocolatelady - nawet ja ? oj dziękuje
Ja jadę na procentów sto, olewam resztę... ![]() Możesz mnie nie lubić. Musisz dać respect. ![]() więc plotkuj,opluj, zbesztaj kotku Ja i tak sie będe śmiała ![]() Ci co mówią że nie mam historii i hulam będą ją pisać własną krwią na murach ![]() Moje życie jak hazard stawiane na jedną karte często innych przeraża ![]() Naucz się dostrzegać w ludziach to co mają wewnątrz. Nie bądź jak ta dziwka co ocenia tylko z zewnątrz ! Chcesz Mnie zranić? Uważaj uznaje kodeks jak Hammurabi ![]() wielcy gangsterzy opłacają swych kumpli ![]() Nie chciałabym być niegrzeczna ale pozwól, że zapytam, gdzie jest twoja kobieta ![]() Kocham jak patrzy chociaż nie robi wyznań ![]() Pozdrawiam wszystkie małolaty robiące się na szmaty ! ![]()
dzielą Nas tylko tysiące kilometrów <3 maturzystka 2010 egz. zawodowy 2010 Edytowane przez Imaginatioon Czas edycji: 2009-06-13 o 20:04 |
|
|
|
#3667 | |||
|
Rozeznanie
|
3martyna3 - ojojoj jaki ładny podpis ;*
![]() Cytat:
;*Łiii, gramy w zgadywanki ![]() ;* Dziekuję ;* Cytat:
![]() Cytat:
![]() 1. Pocałuj mnie w tyłek, a później przytul 2. Zmienna jak pogoda za oknem: raz w mej głowie pioruny, za chwilę samotna chmurka. 3. Ciało me zachowuje dystans, lecz dusza krzyczy z żałości. 4. Gdzieś pomiędzy przytul, a wypier.dalaj <kiedyś już dodawałam> 5. Z przykrości już wszystko mi jedno. Przepraszam, ostatnio nie mam głowy do próśb ;* ____________ 1. Nowa sukienka wśród zdartych szmat. 2. Z popiołu układam to co spaliłeś. 3. Ty nie wiesz co to znaczy podtrzymywać sztucznie przy życiu swoje serce. 4. Facet: nieskomplikowana maszyneria z wybrakowanym asortymentem. 5. -Co ja mam mu kupić na urodziny? -Kup mu linijkę. Myślisz, że co on robi codziennie tak długo w kiblu? 6. W naszym czerwonym samochodziku zabrakło benzyny. 7. Kraksa miłości. na każdym skrzyżowaniu. 8. Kochanie, zapnij pasy. Wpadamy w turbulencje. 9. Dziś nawet marchewkę starłam w kształcie serca. 10. Jeden baran, drugi baran, trzeci baran... Sporo tych facetów było w moim życiu. Będzie co liczyć przed snem. 11. Szklana kula pokazała mi nicość. 12. Wprowadziłam się dziś do nowego mieszkania. Naprzeciw mnie mieszka "Samotność", a piętro wyżej "Strach" i "Melancholia". 13. Bo kto powiedział, ze język jest tylko po to, by wyczuwał smak? ![]() 14. Wypycham bazgroł z Twym imieniem na margines mojego zeszytu. Nie będzie już w centrum kartki. |
|||
|
|
|
#3668 |
|
Raczkowanie
|
Popełniłes bład niepotrzebny i niebezpieczny
Był kodeks,był proces ten wyrok jest wieczny Zapadł wyrok za nieszczerość Wybiła godzina zero rap to uliczne granie, honor, szacunek i oddanie hip hop - muzyka, taniec, malowanie brzydzę się tego, że nienawidzę...
|
#3669 |
|
Raczkowanie
|
papergirl i rozsypanegwiazdy znów mnie zachwycacie
Możesz spróbować zakryć słońce, ale nigdy go nie zgasisz.
Nie wiedząc dokąd wleczesz się po labiryncie swoich marzeń. Niech ktoś mi opowie bajkę ,w której nie ma Baby Jagi Kiedyś jeszcze wrócisz do mnie... i wrócimy też do naszych wspomnień Kochasz czy nie, bo nie wiem czy się chwalić? Nic nas z sobą nie łączyło Zawsze kiedy patrzysz różowieją mi policzki. Na stole zimne kakao i pusta kartka papieru. Taka wielka jest ta bliskość, że miejsca brak na jeden obcy oddech. Gęstniała przy Tobie z każdym oddechem światła. Pod łóżkami w grubej szarości kurzu szukają sensu życia Mimo iż jesteś chamem, nabrałam się na Twe błękitne oczęta. Chowam smutki pod wibrującą sukienką. Tańczyć w takt melodii zmysłów. Są może cukierki o smaku pocałunków, zapachu nocy i w kolorze malin? To właśnie chęć bycia innym od pozostałych, sprawia, że jesteśmy tacy jak wszyscy czasami chciałabym być znowu dzieckiem i nie przejmować się sprawami dorosłych. po prostu cieszyć się życiem i nie odczuwać wpływu całego otoczenia. |
|
|
|
#3670 |
|
Raczkowanie
|
wybaczcie Kochane, że tak późno ..
![]() zabuus- # Bo liczysz się tylko Ty i nikt więcej!! <3 # I należysz do mnie, choć to nie kwestia posiadania <3 #Tyle razy się zawiodłam na ludziach.. wierzę, że tym razem będzie inaczej !! # I czuję się tak, jakby właśnie przed chwilą niebo się przede mną otworzyło.. tylko zamaist świętego w bramie witasz mnie Ty ! #Im mogę dać kopa w du.pę. Ty na to nie zasłużyłeś. # I czujemy się bezpiecznie, jakby cały świat był dla nas.. <3 talkshit- # Kochanie, jeśli tak dalej będziesz się zachowywał, wyginiesz jak dinozaury ;] # A idź w chole**! Nikt tu po Tobie płakał nie będzie! # Wiesz, niby do trzech razy sztuka. Ale ja .. nie wiem czy dam Ci tą trzecią.. # Wiesz.. to boli. Spróbuj się postawić na moim miejscu choć ten jeden , jedyny raz!! Proszę.. # Może będę tęsknić.. Może nawet będę płakać.! Ale bez Ciebie nie wiem, czy nie będzie mi lepiej.. Imaginatioon- # Wakacje -- 3 miechy-- Amsterdam!! #Pozostał mi- mój mały Amsterdaaaaaaaaaaam! | Vacation! ![]() #Dobra zabawa, hulanki, swawole i mili panowie- w Amsterdamie! ![]() # Będzie się działo, jak taka < imię> wyjedzie do.. Amsterdamu ![]() # Przyjmuję zamówienia na przystojnych panów z .. Amsterdamu! ![]() ( reklamacji nie uwzględnia się ;]) # Jestem tam, tam w tej duuuuuuziej , czerwonej kropce na mapie.!--> Amsterdam ! dontlookdown- # Gra niedługo się zatnie. Jakoś filmu ulegnie drastycznemu spadkowi. " Ona" znajdzie innego i już nie wróci. A ja..? Cóż.. Domyśl się. # Nie mam może kilku żyć, jak Ci panowie z Twojej nowej gry ani nie trzymam w ręku giwery, ale chciałam Ci dać moje jedno życie i trzymane w ręce serce. A Ty co. ? #Nareszcie! Juz < dzień tygodni>! Dziś spotkanie "z Nim"! #W takim momencie, to mam ochotę tylko na to, aby dać Ci kopa w du.pę. ;] # Jutro będzie inaczej, tak. ? Wsadź sobie w du.pę to "jutro" ;] #Aureoli, Kochanie nie zostawia się w szatni. =] # Kiedyś byłeś baardzo fajny i kochany. Po pierwsze chyba zapomniałeś jak to się robi, po drugie może już nic po prostu ode mnie nie chcesz.. # Zniszczyć wszystkie płyty z grami i filmami.. Ot, takie moje skromne marzenie.. # A mówiłeś, że jesteś delikatny.. # I powiedz, jak tu nie mieć Cię w du.pie?! #Związek powinny tworzyć dwie osoby. Nigdy nie byłam dobra z matematyki, ale wiem, że kur.wa ja, Ty i ona to 3! Powiedz, Kotku jeśli się mylę!!? #Czy zawsze coś musi stanąć na drodze Miłości?! #Zrozum, jak bardzo jesteś mi potrzebny.. ! Zrozum, jak bardzo mnie ranisz! # Nawet nie masz pojęcia, jak wszystko boli mnie w środku.. #Dławiąc w sercu rozpacz i hamując nachalne łzy.. # Wiesz co? Teraz to już mnie to nie obchodzi.! Mam nadzieję, że choć troszeńkę pomogłam. Jeszcze raz przepraszam, że tak późno. 3majcie się wszystkie! =**** _________________________ _____ - Kocham Cię. - ... - Odpowiesz mi coś? - Miałeś się we mnie nie zakochać.. iLy ;***************** <33333 P.S. CZĘŚĆ OPISÓW JEST Z WIZAŻU!! ;*
Edytowane przez Narcyza95 Czas edycji: 2009-06-13 o 20:14 |
|
|
|
#3671 |
|
Zakorzenienie
|
Skarby..
![]() Zjawiam się po krótkiej [albo i długiej] nieobecności, spowodowanej szpitalem... Otóż.. Chyba wspominałam coś na ten temat w poprzednich postach? ^^ Tęskniłam niesamowicie, alej już nadrabiam ;** Narcyza95, kochanie wiem, że troszkę się spóźniłam, ale mam nadzieję, że wybaczysz ... Coś dla Ciebie : ` Uczucia wystawione na próbę. Nie wiem, czy przetrwamy rozłąkę... ` Będziesz jeszcze jutro, jeszcze po jutrze... Aż w końcu odejdziesz, zabierając ze sobą każdą część mojego serca, które należy do Ciebie... ` Wiedziałam, że kiedyś będę musiała się z Tobą pożegnać, ale nie sądziłam, że tak prędko.... ` Potrzebuję Ciebie do przetrwania, jak tlenu ! ` Zatrzymaj czas! Chcę trwać w tej chwili z Tobą... ` ...Muszę się tobą nacieszyć. Szkoda, że nie da się tak na zapas... ` . Patrząc w Twe oczy widzę przepaść. Ty też się o nas boisz... `. Nigdy nie zapomnę chwil spędzonych z Tobą... ` Spójrz w moje oczy i zobacz w nich to, co ja widzę w Twoich... / bądź: .. to, czego ja nie widzę w Twoich. ` dlaczego nie potrafię zapomnieć..? ` Zawsze będę przy Tobie.... ` Nie mogę znieść myśli, że to już koniec... ![]() ` Ostatni raz powiemy sobie "Żegnaj", patrząc wzajemnie w cierpiące oczy... ` Choćbym chciała zapomnieć, nie potrafię... ` Twoje oczy wyrażają niesamowity ból. Boję się pomyśleć, jak boli serce... ` Od teraz widzimy się tylko we śnie... ` Będziemy cierpieć na odległość. ` Coś się kończy, coś zaczyna.... ` Nigdy nie zapomnę chwili, gdy pierwszy i ostatni raz zobaczyłam w Twoich oczach tęsknotę.... ` Nie umiałabym Cię nie pamiętać, jesteś najwspanialszą chwilą mojego życia... ` Oddałabym swoją przeszłość i przyszłość, abyś mógł pozostać zawsze teraźniejszością... `Spotykamy się wzrokiem, nieświadomi zbliżającej się rozłąki naszych oczu.... ` Wszystko we mnie cierpi na myśl, że to będzie nasze ostatnie spotkanie.... I mój opis: " Za 5 dni kończy się mój świat...." I kochana, ja też mam bal, w tę środę, ale jego niestety na nim nie będzie i ostatni raz zobaczę go 19 czerwca... Kocham Was i obiecuję, że nadrobię...
|
#3672 |
|
Rozeznanie
|
Witam moje Słońca, pamiętacie mnie jeszcze.?
![]() przepraszam, że tak na wstępie od razu, ale chciałam Was prosić o pomoc.. otóż w środę mam bal gimnazjalny i potrzebuje opisów o tym, że spędziłam w gimnazjum wiele miłych chwil, spotkałam niezapomnianych ludzi, a teraz muszę to zostawić za sobą i iść dalej.. liczę na Was i coś ode mnie: nie mam nic bez Ciebie, i bez Ciebie nie chcę nic. odpuszczam sobie, bo nie chce być dla Ciebie problemem. - Jego oczy.. - co z nimi.? - z nimi.? z nimi związane jest każde moje marzenie, każdy sen. bo... tylko On ma takie oczy. i gdy w końcu spotkają się ich spojrzenia zniknie cała przeszłość. wystarczyło, że ktoś taki jak on był gotów być ze mną – za samą tę gotowość nie miałam mu się jak odwdzięczyć. zawsze byłeś głosem, który doprowadza mnie do płaczu. może czas na zmiany.?
|
#3673 |
|
Rozeznanie
|
-Dlaczego płaczesz? -Zgubiłam instrukcję. -Do czego? -Do życia... -O czym pogadamy? -O tobie. -Co o mnie? -....kocham cię. -Boję się siebie. -A mnie? Mnie się boisz? -Boję... Boję się, że nie zdążysz mnie przede mną obronić. - Kochanie, jaki mam kolor oczu? - Kolor wiosennego świtu z mgłą, w której mógłbym błądzić całe życie... Wciąż drwi z jej marzeń śmierć, na nosie bal jej gra... widzialam,ze było zapotrzebowanie na opisy dotyczace balu.. w moich zbiorach znalazlam tylko to..: Niech zyje bal.. Ja w tym balu wiruję coraz prędzej Nie chcę już obcych żadnych Koniec grzecznej dziewczynki,zaczynam zabawe.. ![]() A wiec cała Wiara mocno znami buja sie parami machając rękami... |
|
|
|
#3674 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
:rolley es:![]() _________________________ __________ Lepiej żyć w gniewie niż w świecie składającym się tylko z szarości. Szczęście znajduje się w tobie. Zaczyna się na dnie twojego serca, a ty możesz je wciąż powiększać, pozostając życzliwym tam, gdzie inni bywają nieżyczliwi; pomagając tam, gdzie już nikt nie pomaga; będąc zadowolonym tam, gdzie inni tylko stawiają żądania. Ty potrafisz się uśmiechać tam, gdzie się narzeka i lamentuje, potrafisz przebaczać, gdy ludzie ci zło wyrządzają. Nie znam żadnej dorosłej osoby zdrowej na umyśle. Wszyscy mają fioła. Jeśli akurat nie walczą na Bliskim Wschodzie, to ubierają pudle w plastikowe płaszczyki przeciwdeszczowe bądź każą umieszczać swoje ciała w zamrażarce. Albo czytają "Sun", bo myślą, że to gazeta. Sekret wart jest tyle, ile warci są ludzie, przed którymi powinniśmy go strzec. Nawet ten, z kim przebywasz najbliżej, ktoś, kogo kochasz, nadal pozostaje dla ciebie osobnym światem. Na tym polega gorzki smak miłości. Dwoje ludzie stają się sobie tak bliskimi, że pragną być jednym, ale ich osobne przestrzenie na to nie pozwalają. W przestrzeni zawsze pozostajemy oddzieleni. Ciemność rozwiązuje wszystko: nie ma tu starań o to, by być kimś i robić wrażenie. Niektóre kobiety są po to, by je wielbić, inne - żeby je bzykać. Problem mężczyzn polega na tym, że ciągle mylą pierwsze z drugimi. Ten, kto nie ma dzieci, nie rozumie niczego, co warto zrozumieć. Panem jest zawsze ten,kto ma całą sytuacje głębiej w dupie. |
|
|
|
|
#3675 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
<33_ lepsze jutro? to było wczoraj, skarbie. przestałam już nawet odróżniać dzień od nocy. bo po co, skoro wyglądają tak samo? tak samo nie mogę jeść, spać, zacząć myśleć racjonalnie, czy w ogóle robić cokolwiek, co mogłoby świadczyć o moim człowieczeństwie. nie pytaj się głupawo, co mi jest. przecież widziałeś mnie nieraz taką. zgadza się, to miłość. ta pieprzona miłość mi się tak odwdzięcza. - myślisz, że to racjonalne, leżeć na betonie, kiedy z nieba wali gradem, a lada chwila rozpęta się burza z prawdziwego zdarzenia? - stul pysk i ciesz się chwilą. jestem naiwna. wierzę w kłamstwa z jego ust choćby nie wiem jak oczywiste były. chcę w nie wierzyć. więc nie pozbawiaj mnie tego. nie pozwolę ci odebrać mi tego, co kocham. mam taką cholerną słabość do ciebie, że lepiej nie pojawiaj się w pobliżu, bo nie daj Boże się na ciebie rzucę. chciałabym pamiętać, żeby o tobie zapomnieć. wstaję o 6 rano, jeśli w ogóle uda mi się usnąć. to nic, że zobaczymy się dopiero w południe. muszę się przygotować na twoją wizytę. i nie mam tu na myśli makijażu. bo wiesz, ja nadal nie wierzę, że cię mam. |
||
|
|
|
#3676 |
|
Przyczajenie
|
niby ulotny a niewątpliwy cień jego postaci..
czasem słońce, czasem chwile złe są dni kiedy się śmieję, są kiedy jest mi smutno.. ucieczka od rzeczywistości myślami daleko jeden krok do szczęścia? w szarym tłumie znajdziesz mnie gdzieś.. bo kochać to jedno jest, a drugie kochanym być idę z głową w chmurach, nie wiem skąd i gdzie.. ja w Twoich ramionach- nieistotny dysonans. ciągle z głową w chmurach, co za bzdura wszystko krąży gdzieś i zanika, zwykle gubiąc swój sens byś chwilę był mój, byś tylko był przy mnie ;** a Ty kim? kim dla mnie mógłbyś być? musimy odpocząć od siebie, bejbe! ![]() zagubieni w myślach, tysiące pytań w głowach.. pośród echa Twoich słów, nie odnajduję już granic wczoraj mali, dziś dorosły świat tak naprawdę ważna jest tylko chwila! dawno mamy już za sobą pierwsze kroki w chmurach.. bo wszystko to iluzją jest i magią! w obliczu marzeń wszystko wydaje się łatwiejsze widzę Cię, tak wiem, nie zrobię więcej nic.. zwyczajna i właśnie dlatego niezwykła osoba.. <3 i po promieniach uczucia dojdę do Ciebie.
|
#3677 |
|
Zakorzenienie
|
co noc maluje w głowe Twój obraz.
jedzie pociąg z daleka, na Miłość już nie poczeka... Należy żyć tak, aby nie wstydzić się swojego miejsca w kogoś pamiętniku Nie ma szczęścia na dwie osoby, każdy ma swoje własne, inne, prywatne. Na oberwane ucho każdy miś musi sobie zasłużyć. Wszystko od ludzi zależy. To co człowiek jednego dnia odczuwa, następny dzień może zmienić. Wszystko w życiu jest jak garnek z mlekiem. Nie dopilnujesz, wykipi. A jeśli na dokładkę kochanie w grę wchodzi, dwoje musi płomyka pilnować. Ludzie są jak wiatr. Jedni lekko przelecą przez życie i nic po nich nie zostaje, drudzy dmą jak wichry, więc zostają po nich serca złamane, jak jakieś drzewa po huraganie. A inni wieją jak trzeba. Tyle, żeby wszystko na czas mogło kwitnąć i owocować. I po tych zostaje piękno naszego świata… Dopóki miłość pozostaje niemożliwa do opisania, dopóty jesteśmy ludźmi, a nie tylko mieszaniną kodu genetycznego, fizjologii, skoków adrenaliny i Bóg wie czego jeszcze! I nie mieszajmy liter alfabetu z miłością, bo zepsujemy albo miłość, albo alfabet. Nawet gdyby świat miał się skończyć dziś, proszę mnie nie budzić...
|
#3678 |
|
Rozeznanie
|
dziekuję za opisy dzieczyny, od każdej ukradłam coś
![]() za pochwały również dziękuję ![]() __________ nauczyłam się szanować swoją samotność. chciałabym kupić trochę słońca. któraś miłość musiała umrzeć, padło na nas.. nie powól mi poddać się.
|
|
#3679 |
|
Raczkowanie
|
. a dla mnie tylko ten marzeń świat
. ten świat to science fiction . my tu znikamy, a razem z nami każdy problem . gdzieś znikło wszystko . nocne autobusy mkną przez miasto . ucałowałam noc w pełnym biegu . siedzę więc tutaj. Na brzegu wczoraj i dzisiaj . słychać jak miasto oddycha . patrzę w oczy miastu . dla mnie bezsenna noc znów . czuję więcej niż trzeba . złap noc za rękę . tyle w głowie mej, że nie mogę zasnąć . to miasto… ono ma mnie na własność . mojej miłości nikt nie pojmie . mam ochotę tańczyć albo patrzeć jak to robisz ty . czego się nie dotknę staje się gorące . chcę dziś pić i tańczyć aż wybuchną basy . zatańczyć na szczycie świata i pier_dolić straty . chcę na niego patrzeć całą noc i cały dzień . skradnę cię kochanie na przeciwny świata kraniec . bo miłość do ciebie jest jak opętanie . bez ciebie życie jest jak thriller . jesteś jak baterie – dajesz mi energie
|
|
#3680 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrabiam. ` Czuję się w tej sytuacji jak bezradne dziecko.... Dziecko, którym przecież jeszcze jestem. ` Nie umiałam spojrzeć Ci w oczy tak, abyś nie dostrzegł w nich miłości.... ` Kiedyś pragnęłam gwiazdki z nieba. Dzisiaj zastąpiłam tę gwiazdkę Tobą. Oba tak samo nierealne marzenia... `Odkąd Cię poznałam, moim ulubionym zajęciem jest spanie. Przynajmniej w snach mogę mieć Cię dla siebie... ` I wróć, bo mój świat z każdym dniem coraz bardziej szarzeje.... JednaNaMilion , Papergirl, realgirl89 , Kissabble , caroline060, Toriaa, Kastelle, erappa, xDJakJaCieLubiexD - Skarby, Was okradłam. ;* Cuda moje. <3
|
#3681 |
|
Wtajemniczenie
|
a coś o niedotrzymaniu danego słowa już po raz koleny, macie coś?
![]() ______________________ Mam do Ciebie blisko tak, tak o oddech tak o raj... tak nas dzieli mało, że aż strach. Make you feel my love. Nie ufaj mi, gdy rozum śpi. Niech noc nam zamknie drzwi. Nie ufaj mi gdy głos mi drży. Dbaj o niespełnione sny W niespełnieniu cały czas... Z Tobą widzę niebo w niebie Jesteś bliżej niż chce mózg Nie chcesz schodzić z moich ust. Co jutro będzie z nami? no co?! ____________________ Przepraszam, że wszystko z jednej piosenki, ale od wczoraj ją uwielbiam. <3 |
|
|
|
#3682 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
______________________ Na ustach wypisane milczenie, a krzyczą o pomoc.
Dwadzieścia cztery godziny wyzbyte cienia entuzjazmu. czy stara miłość nie rdzewieje? oczywiście, że nie rdzewieje. wszyscy faceci są jak narkotyki. czasami przygnębiają Cię, a czasami wynoszą Cię w górę. to ten leciwy gaj o pomarszczonej korze i brudnej suchej ziemi. Gdzie martwe ptaki ćwierkają pod Twoim butem.
|
|
|
#3683 |
|
Gość
|
Ostatni raz pozwolilam na to by Ci liczyło się coś innego niż ja. Mówiłeś,że już nigdy nie złamiesz obietnicy a tu co.? Wierzyłam w każde Twoje słowo choć wiedziałam, że to kłamstwo. Co innego mówisz, a co innego robisz. Choć każde usłyszane słowo z Twoich ust brzmiało jak kłamstwo nie traciłam nadzieji na dalsze życie. `Nie wiem czy o to chodziło,ale mam nadzieję że pomogłam ;* _____________________ ________________________ Tak się starałeś, dbałeś tak o mnie. Ja Cię omijałam, ale teraz widzę jak kochałam. Jak zwykle, jeden cios, a ja znowu gleba.. Bam ! Znów to robimy. Mijamy się używając zbędnych słów, unikając kontaktu wzrokowego. Kochamy się nienawidząc. Odpowiedzialność pomieszała nam szyki. Jesteśmy bohaterami chorego spektaklu. Świadomie i na opak. Najskuteczniejszy sposób zachowania linii: jedynie zlizywać z ust szminkę. Umarli za młodu, kiedy świt miał dopiero przynieść lepszy dzień. Zginęli znienacka. Jestem Masochistą. Zerkam na Twe zdjęcie. Chwila gdy jestem wpatrzona w Twoja uśmiechniętą twarz przynosi ukojenie moim zmysłom, sprawia radość że kiedyś byłeś MÓJ. Jednak rówieśnicze przynosi stokroć większy ból, który przeszywa cale moje ciało. Jednak im dłużej Cię nie widzę, tym częściej zerkam na zdjęcie. Kotek.<3
|
|
|
|
#3684 |
|
Wtajemniczenie
|
hotiie
dziękuję o to chodziło ;** _____________________ Mogę być całkiem sama, łatwa rzecz, żaden dramat nie rób scen dla frajera przecież nikt na miłosc nie umiera Na placz sie nie nabiore, już nic się nie zmieni. w tym naszym "sam na sam" nudno troche mam, w naszym "sam na sam" na serce dziś umieram _________________ Pięknie jej w tym oknie. Włosy rozwiane plącze mi wiatr. Kocham to życie, kiedy nie nudzi mnie żadna z chwil. Zamiast być tak piękna jak poemat, chwilą żyj za chwilę chwili nie ma Z plastykowych rzęs, płynie sztuczna łza, tak już czasem jest, nawet gdy oczy są ze szkła. L.A.L.K.A - to nie ja. Zamiast chwilą żyć chcemy w oknie tkwić. |
|
|
|
#3685 |
|
Przyczajenie
|
wszystko trwa dopóki sam tego chcesz..
tylko to, że Ciebie nie ma.. wszystko co mam, wszystko co chcę. możesz milczeć sobie i tak wimy oboje. zniewala mnie blask Twoich oczu. I łapię Cię za rękę by imię Twoje zgadnąć. niech kończy się świat, pojutrze czy dziś- nieważne! nie pasujesz Ty i nie pasuje ja... bo ja, bo Ty, bo tylko MY! uśmiech skrada się przez twarz. póki radość jest w nas! ![]() smaku Twego nie znam, choć tak często Cię mam na końcu języka. Nikt tak pięknie nie mówił, że się boi miłości.. nieważne są żadne słowa, nasza miłość jest piękna! Więc wolisz nie śmiać się, niż chwilę śmiesznym być. Jak kochać to księcia, jak kraść to miliony. gdy jest się bardzo smutnym, to kocha się nawet zachody słońca.. ułamek sekundy niech nie decyduje o moim patrzeniu na świat wszystko czego pragnę, spala się, zanim wyciągnę po to ręce. i nagle skończy się to wszystko w co wierzysz, co kochasz zasypie śnieg.. ale Ty, Ty mnie dobrze znasz, wszystko o mnie wiesz. w czterech ścianach własnych marzeń. miało być tak pięknie... Ty jesteś jednym, a ja drugim końcem.. daleko nam do siebie strasznie. wszystko się może zdarzyć ![]() gdy tylko czegoś pragniesz, gdy bardzo chcesz. warto śmiać, cieszyć się, warto kochać. nasze kolorowe życie jest takie szare. Nostress, myślę tylko o sobie. Ale czy tej nocy też myślisz o mnie? Noc jak każda inna.. Jesteśmy celem w grze zwanej manewrami szczęścia. Nie ma sensu żyć wspomnieniem. zabiorę Cię własnie tam ;* ! Tylko Ciebie naprawdę potrzebuję, tylko na Tobie naprawdę mi zależy. czas już zabrał tamte chwile. Obok jesteś wciąż i nie ma Cię.. ![]() Kochaj mnie, to takie łatwe! Wystarczy tylko za siebie nie patrzeć.. czekam na jeden gest.. między chodnikami myśli, a krawężnikami słów.. kochankowie w ciemnościach. bo ja kocham się uśmiechać.. <3 a szczęście pachnie malinami.. zatańcz ze mną jeszcze raz.. nastrojona na miłość. Burdel w mej głowie, jak w damskiej torebce.. otul twarzą moją twarz. jest tu kilka takich miejsc, by zapomnieć i pamiętać! przez chwilę popatrz jeszcze wstecz.. Twoje oczy mówią mi o niebo więcej niż każda nasza rozmowa.. Choć często niepewnie, a czasem tak trudno, wciąż warto próbować.. nigdy nie jest za późno..
|
#3686 |
|
Zadomowienie
|
caroline060 - cudowna po prostu. <3
chocolatelady - dziękuje, bardzo mi miło. ;** ___ w jej oczach były duchy wszystkich chłopców, których odesłała. a Ty ? znalazłeś już schody do nieba ? jesteś dobrym chłopakiem, wiesz. nie pozwól, żeby świat to zmienił. bo czasami piękno tkwi w samej próbie. wiesz, do bani być przypisem z historii miłosnej kogoś innego. poczuć smak dziecięcych lat. chociaż jeszcze raz. zamknąłeś oczy, gdy od Twoich słów krwawiło jej serce. w tym pokoju nie ma klamek w drzwiach. źdźbła trawy kołysze wiatr. już nie tęsknię. bo przecież 3 lata 5 miesięcy i 4 dni już nie brzmią tak efektownie.
|
#3687 |
|
Rozeznanie
|
Kochane prośba ;* . Coś o tym że sie nam totalnie wali Już któryś dzien z rzędu . Boje się ze tego nie da się już uratować . Moge spróbować ale niewiem czy nie jest zapóźno
Nic nie polepsza naszej sytuacji tylko ja pogarsza i nie wiem czemu on sie tak zachowuje . I to że jak sie dzieje coś to go nigdy przy mnie nie ma . Prosze naprawdee ! jakies niedosłowne albo i niech beda takie ostre żeby mu po piętach poszło . Boje się tego co będzie dalej . ![]() ![]() ![]() _______ Niebezpiecznie jest wierzyć w to, że coś trwa wiecznie.. Nie ma Cię gdy wszytsko łamie się na pół ! Bo wolę opuścić moje życie udając, niż musieć zapomnieć Ciebie na jedną całą minutę Przepraszam brak ochoty na nic . ;(
|
#3688 |
|
Wtajemniczenie
|
Może mogłoby być trochę inaczej
Może mogłoby być trochę jak dawniej ... nową płytą Pezeta się jaram ![]() fajne teksty więc dodaję
|
#3689 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętasz te dziewczyny były słodkie jak miód, dziś to materialistki co chcą Porsche i ch*j!
dobry czas to nie rolex ale chwile co są wolne. jeden za miłość bo dwa jest za hajsy; trzy za te panny które ściągają majtki, cztery za melanż, a pjona dla typów którzy nie mieli szóstek a się znają na życiu. W tym mieście najczęściej zazdrość rodzi agresje Żyję jak mogę, kocham jak umiem. ...to taka chwila, że brak mi lepszych słów. Dziewczyny dało by rade jakieś opisy o tym żeby się przełamał ? Że miłość nie może czekać ? Bardzo bym prosiła ;* papergirl, Kissabble, Frizzelicious, Plotkaraaa, agattee, RealGirl89, nydee, nastychick, limitowana,pattf, kamisha, powinnam, peculiarity. i Wiele innych nie wymienionych !
|
|
#3690 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wielkie dzięki te wyżej to już wgl mi przypadły do gustu Dziękuję agattee ![]() ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ---------- XxValedictionxX *I znowu nam nie idzie. I znów masz to gdzieś. I znowu masz mnie w du***. *Czy nic nie da się zrobić.. Czy zatoniemy jak Titanic? *Zawsze myślałam, że będziemy trwać razem wiecznie. Widocznie Ty myślałeś inaczej. A może po prostu coś Ci się odmieniło,cóż.. *Nie chce tego kończyć, więc czemu Cię tu nie ma? *Ja Cię kocham, a ty śpisz. *Ja się tak staram, a Ty i tak masz na NAS wyje****. _____________ Ode mnie.. *Czy pamiętasz jak chodziliśmy razem po łące.. To bylo NASZE miejsce. Pamiętasz? Bo ja zapominam. *Bawisz się mną jak dziecko klockami LEGO, budujesz potem niszczysz. *Czemu tak mnie wyniszczasz? Czy sumienie Cię nie gryzie? *Boli mnie głowa na samą myśl o Tobie. *Czemu tak się ranie. Sama sobie sprawiam ból. Niby chcę Cię wymazać z pamięci, ale tak mocno wryłeś się w moje serce, że jest to nie możliwe. *Czy byłam tylko twierdzą, która zdobyłeś..Czy czas na nowsze podboje?
Edytowane przez ollgu Czas edycji: 2009-06-14 o 00:12 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.

i naprawdę bardzo proszę....

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

;*

Boje się tego co będzie dalej .