Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12 - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-14, 12:55   #2011
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12

Fotograf mi napsiał,a bym potwiedział, termin sesji... chyba wyczuł , ze cos jest nie tak

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-14, 12:58   #2012
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Fotograf mi napsiał,a bym potwiedział, termin sesji... chyba wyczuł , ze cos jest nie tak
niech spada na bambus

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-14, 12:58   #2013
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Madzia a nie dasz rady znalezc innego fotografa?Takich zdjec chyba nie zrobi Ci mamaNo chyba ze ma wyjatkowy talent
To jest w ogole ten sam ktory bedzie wam robil zdjecia slubne?
Nie, to jest kompletnie kto inny, nawet z innego miasta (40 km ode mnie).
innego nie znajde, bo kiedys szukałam i nic nie było, został mi tylko ten.

wiem, ze mama mi takich nie zrobi ale wkurzyl mnie ten facet troche, bo nie lubie czegos takiego, ze umaiwa sie z toba na konkretne uslugi i ceny a potem wszytsko zmienia.

mam dylemat

Stary 2009-06-14, 12:59   #2014
agnes208
Zakorzenienie

A niemoze ci ich zrobic jakas kolezanka czy kuzyn jakis napewno lepiej bedzie radzila sobie z aparatem niz mama??
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-14, 13:03   #2015
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
niech spada na bambus
Dokładnie tak samo wczoraj pomyslałam
dzis mam jakąs rozterke.

ale z drugiej strony moze nie beda to profesjonalne zdjęcia, ale: ponad 300zł (lub 400zł) w kieszeni + dojazd+ czas rodzicow- bo sama tam nie pojade. a dla TZ chyba nie ebdzie róznicy czy to bedzie mega profesjonalne czy nie, wazne zeby go rozpalilo zaskoczyło. a takie zdjęcia zrobione przez np. moja mamę tez chyba nie bda takie złe??

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
A niemoze ci ich zrobic jakas kolezanka czy kuzyn jakis napewno lepiej bedzie radzila sobie z aparatem niz mama??
Przed kuzynem czy innym facetem (z wyjatkiem fotografa hehe) to ja tak prawie goła nie chce
myslalam jeszcze o swiadokowej ale w sumie co za roznica. nie znam nikogo takiego kto profesjonalnie robi zdjęcia a inne osoby chyba w podobny sposób je zrobią??

Stary 2009-06-14, 13:04   #2016
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie tak samo wczoraj pomyslałam
dzis mam jakąs rozterke.

ale z drugiej strony moze nie beda to profesjonalne zdjęcia, ale: ponad 300zł (lub 400zł) w kieszeni + dojazd+ czas rodzicow- bo sama tam nie pojade. a dla TZ chyba nie ebdzie róznicy czy to bedzie mega profesjonalne czy nie, wazne zeby go rozpalilo zaskoczyło. a takie zdjęcia zrobione przez np. moja mamę tez chyba nie bda takie złe??
hmm no nie wiem czy mama da rade Fotograf to profesjonalista.Niedawno jak mielismy sesje to sie przekonalam o tym ile daja wskazowki fotografa np odnosnie tego jak masz sie usmiechnac czy jak stanac zeby na zdjeciu wygladalo to dobrze.
Rozumiem ze Cie wkurzyl,ale skoro sie umawialiscie na konkretna cene powinnas byc stanowcza!Najwyzej jesli nie da sie przekonac do Twoich racji to zrob sesje a fotki wywolaj sama.

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2009-06-14 o 13:05 Powód: dopisek
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-14, 13:08   #2017
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
hmm no nie wiem czy mama da rade Fotograf to profesjonalista.Niedawno jak mielismy sesje to sie przekonalam o tym ile daja wskazowki fotografa np odnosnie tego jak masz sie usmiechnac czy jak stanac zeby na zdjeciu wygladalo to dobrze.
Rozumiem ze Cie wkurzyl,ale skoro sie umawialiscie na konkretna cene powinnas byc stanowcza!Najwyzej jesli nie da sie przekonac do Twoich racji to zrob sesje a fotki wywolaj sama.
tam za te 300 (lub 400zł) mial mi zrobic 15 zdjęc i je wywyolac.
(aktualnie, tylko zrobic, bez wywołania)
tu nie profesjonalne ale w ilosci ile bede chciała i za darmo .

Stary 2009-06-14, 13:18   #2018
Rybulka
Zakorzenienie

Ktosiu, dziękuję
Jestem w szoku, że to już 4 tygodnie minęły od Waszego ślubu!
Czas tak ucieka, że ani sie nie obejrzę, a będe stała przed ołtarzem

Ana, powodzenia na egzaminie

Ja jutro bronię pracę magisterską Nie mogę uwierzyć, że to juz koniec studiów... Czekałam na tą chwilę 5 lat
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-14, 13:19   #2019
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Ja jutro bronię pracę magisterską Nie mogę uwierzyć, że to juz koniec studiów... Czekałam na tą chwilę 5 lat
trzymam kciuki

a ja w srode bede miała pierwszą rocznicą mojego magistra

Stary 2009-06-14, 13:21   #2020
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe

Witajcie Drogie PM-ki

wszystkim tym które w ten weekendzik slubowaly zycze Wszystkiego Najlepsiejszego
Cytat:
o czesc no dlugo Cie nie byloMi zostaly dwa tygodnie i coraz wiecej melisy musze pic
Dziewczyny robicie panienskie?Ja jestem troche zla na TZ ,bo zrobil sobie juz kawalerskie i potem 3 dni chorowalfaceciii
a teraz jeszcze w Polsce chca mu koledzy zrobic kolejny wieczor....Do tego to sa tacy kolesie ,ktorzy zadnej nie przepuszczaJeden z nich rok temu sie ozenil ale widze ze nic sie nie zmienil.Wspolczuje jego zonie....bo on ciagle ogladala sie za innymi babami!!!
nie bardzo chce zeby TZ robil ten wieczor...ale nie chce byc zaborczaSama nie wiem...
no ja bylabym zazdrosna i pewnie strasznie przezywalabym ten wieczor martwiac sie czy glupstw nie robi ale pewnie bym puscila.. trudno... choc wczesniej powiedzialabym pewnie mojemu TŻ ze bede sie denerwowac bo to nie najlepsze towarzystwo dla niego (mam na mysli tych kolegow). A moj TŻ co najlepsze nie chce pozwolic mi pojsc na moj panienski tzn powiedzial ze jak mu nikt nie zrobi (wychodzi z zalozenia ze swiadek ma robic) to ja tez nie moge isc a jak to dziewczyny jest tak naprawde z tymi wieczorami panienskimi i kawalerskimi?? Kto je powinien organizowac?? ja myslalam ze to taka niespodzianka dla przyszlej pary mlodej ze ktos to organizuje bliski np swiadek czy co a doszly mnie sluchy ze panstwo mlodzi sami tez organizuja..sama nie wiem jak to juz jest oswieccie mnie prosze

Cytat:
Napisane przez jaguraaa Pokaż wiadomość
Witam wszystkie PM 2009
Dawnoooo mnie u Was nie było, ale to za sprawą tego, iż troszeczkę się u nas pozmieniało. Z moim TŻ, na początku marca postanowiliśmy, że chcemy mieć już dzidzi i się udało, za pierwszym razem!! Już 13 tydzień i dzidzia po pierwszych badaniach gen.i zdrowiutka Termin na 11 grudnia Jestem najszczęśliwsza na świecie TŻ szaleje z radości a jedni i drudzy rodzice popłakali si ę ze szczęścia jak się dowiedzieli w Wielkanoc Za tydzień w sobotę (20 czerwca) Nasz wspaniały ślub a w brzusiu nasze ukochane dzidzi
Sukienkę odebrałam teraz w środę, jest idealna, TŻ garnitur odbiera w poniedziałek, kwiaty wymarzone, ech mam nadzieję, że będzie pięknie
Pozdrawiam Was wszystkie, buźka
Moje serdeczne gratulacje bardzo się cieszę sama chcialabym mc tak sobie juz zaplanowac dzidzi ale mysle o przyszlosci kurcze i musze z z2 lata jeszcze poczekac jak sie zawodowo ustawie troszeczke. a szkoda... ale mysle ze jak bede miec 25 lat to czas najwyzszy dla mnie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
laseczki wrzucam kilka zdjęć, niektore słabej jakosci, ale na razie tylko takie mam
pięknie ślicznie wygladalaas powiedz jakie masz teraz wloski bo chyba takie krotsze z tego cow idze po fryzurce slubnej?? no chyba ze zle widze

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
dzięki
to jeszcze Wam butki pokazę. Chciałam kupić inne ale żadne nie miały odpowiedniej wysokości obcasa i stanęło na tych...
butki bardzo ładne

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Cytat:
trzymam kciuki

a ja w srode bede miała pierwszą rocznicą mojego magistra
no ja tez trzymam kciuki magistra bede miec za rok ale jeszcze 4 egzaminy w tym roku

ja ysle byle do przodu z egzaminkami ale wam ktore w tym roku sie bronia zycze 5.0 z obrony
Stary 2009-06-14, 13:26   #2021
Rybulka
Zakorzenienie

Madzia, diamondbabe, dziękuję za trzymane kciuków Na razie w ogóle się nie stresuję To chyba przez ten szpital wrzuciłam na luz- zrozumiałam co jest w życiu najważniejsze...
Stary 2009-06-14, 13:30   #2022
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe

Cytat:
Madzia, diamondbabe, dziękuję za trzymane kciuków Na razie w ogóle się nie stresuję To chyba przez ten szpital wrzuciłam na luz- zrozumiałam co jest w życiu najważniejsze...
ja po glebokiej depresji zrozumialam ze nie ma sie co denerwowac sa w zyciu wlasnie wazniejsze rzeczy masz racje kiedys to nerwy mnie niszczyly dzis juz biore wszystko z przymruzeniem oka bardziej bo nerwy nie pomogaja a bardziej szkodza i powiem szczerze ze wiecej spraw mi lepiej idzie tak wiec bycie pozytywnym pomaga
Stary 2009-06-14, 14:23   #2023
ktosia86
Zakorzenienie

Rybulko my też ciągle nie możemy uwierzyć, że to wszystko już za nami. Mnie też trochę brakuje tego całego szumu związanego z przygotowaniami, zresztą ja jestem taką osobą, która lubi mieć dużo na głowie a w tej chwili jest kompletnie odwrotnie, bo studia jak na razie skończyłam, wyszłam za mąż i czasem to aż mi się nudzi

Trzymam kciuki za Twoją obronę!
Stary 2009-06-14, 14:25   #2024
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Rybulko my też ciągle nie możemy uwierzyć, że to wszystko już za nami. Mnie też trochę brakuje tego całego szumu związanego z przygotowaniami, zresztą ja jestem taką osobą, która lubi mieć dużo na głowie a w tej chwili jest kompletnie odwrotnie, bo studia jak na razie skończyłam, wyszłam za mąż i czasem to aż mi się nudzi

ja zamąż jeszcze nie wyszłam, ale tez czasami mi sie nudzi mam 5 miesięcy wakacji w sumie (miesiąc juz minął) i tak sobie powoli wszystko to organizuję

Stary 2009-06-14, 14:27   #2025
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
tam za te 300 (lub 400zł) mial mi zrobic 15 zdjęc i je wywyolac.
(aktualnie, tylko zrobic, bez wywołania)
tu nie profesjonalne ale w ilosci ile bede chciała i za darmo .

A masz jakis fajny aparat bo na dobrym aparacie zrobisz tez super rzeczy moze pozycz taki aparat jak ktos ma a pozniej poobrabiasz sobie w photoshopie i moze bedzie ok.
Stary 2009-06-14, 14:29   #2026
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
A masz jakis fajny aparat bo na dobrym aparacie zrobisz tez super rzeczy moze pozycz taki aparat jak ktos ma a pozniej poobrabiasz sobie w photoshopie i moze bedzie ok.
mam w sumie jakąs normlaną cyfrwkę. Hm... pomysle, czy mam od kogos pozyczyc lepszy sprząt, ale chyba bedzie z tym cienko

Stary 2009-06-14, 14:35   #2027
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
mam w sumie jakąs normlaną cyfrwkę. Hm... pomysle, czy mam od kogos pozyczyc lepszy sprząt, ale chyba bedzie z tym cienko
No tak by było dobrze bo akty to nie sa zwykle zdjecia to jest zabawa światłem cieniem szaroscia ostroscia wtedy maja ta tajemniczosc emocje niby nie widac za duzo bo np tylko pośladki i plecy a faceta doprowadzi to do szaleństwa
Stary 2009-06-14, 14:36   #2028
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
ja zamąż jeszcze nie wyszłam, ale tez czasami mi sie nudzi mam 5 miesięcy wakacji w sumie (miesiąc juz minął) i tak sobie powoli wszystko to organizuję
Ja przed ślubem nie miałam czasu się nudzić, bo oprócz studiów i przygotowań pracowałam na cały etat (i w sumie nadal pracuję), a to zabiera mnóstwo czasu niestety. Także fajnie, że możesz wszystko spokojnie organizować, bo my czasem mieliśmy taki kocioł, że nie wiedzieliśmy za co się zabrać.
Stary 2009-06-14, 14:44   #2029
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
No tak by było dobrze bo akty to nie sa zwykle zdjecia to jest zabawa światłem cieniem szaroscia ostroscia wtedy maja ta tajemniczosc emocje niby nie widac za duzo bo np tylko pośladki i plecy a faceta doprowadzi to do szaleństwa
tutaj tez chce takie zdjęcia , gdzie w kadrze są np. tylko moje posladki, plecy - mysle, ze zrobienie tego kolorach czarno-białych, moze mała zabawa jakims programemm do obróbki zdjęć cos by dała.
mysle, ze moze by to wystarczyło co??
jak myslisz??
Cytat:
Ja przed ślubem nie miałam czasu się nudzić, bo oprócz studiów i przygotowań pracowałam na cały etat (i w sumie nadal pracuję), a to zabiera mnóstwo czasu niestety. Także fajnie, że możesz wszystko spokojnie organizować, bo my czasem mieliśmy taki kocioł, że nie wiedzieliśmy za co się zabrać.
wyobrazam sobie. studia + praca + przygotowanie do slubu to naprawde cięzkie wyzwanie. cięzko znaleźć czas by to wszytsko pozalatwiac.

Stary 2009-06-14, 15:04   #2030
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
tutaj tez chce takie zdjęcia , gdzie w kadrze są np. tylko moje posladki, plecy - mysle, ze zrobienie tego kolorach czarno-białych, moze mała zabawa jakims programemm do obróbki zdjęć cos by dała.
mysle, ze moze by to wystarczyło co??
jak myslisz??

wyobrazam sobie. studia + praca + przygotowanie do slubu to naprawde cięzkie wyzwanie. cięzko znaleźć czas by to wszytsko pozalatwiac.
Mysle ze moze cos z tego wyjsc ale musisz zadbac też zeby nie miec na tych zdjeciach zadnego tła uzytkowego tzn szafek i takiego dła domowego czy czegos takiego mozesz wykorzystac kieliszek z winem np wode ktora pokropisz np ciało nasmarowane balsamem wtedy ładnie sie ona zbija w kroplem super to wyglada, jakies korale najlepsze do tego chyba perły bo ładnie kontrastuja, takie zdjecia latwiej ci bedzie obrobic. Mnie bardzo podobaja sie takie akty na ciemnym tle i takie z woda. Kiedys widzialam taki ze laska sciagała majtki ale na zdjeciu było widac tylko te koronkowe majtki tak w polowie łydek i jej rece super wygladało. A facetom dało by do myślenia
Stary 2009-06-14, 16:37   #2031
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez agulkaa Pokaż wiadomość
Misiu miałaś śliczny tort i mów mi tu szybko ile takie rzeźbione cudo kosztuje i ile dałas za welon, który notabene też jest śliczny i w moim stylu

tortu wyszło 13 kg i kosztowal nas ok 800 zł
a welon - 300 zł

Cytat:
Napisane przez anjadka Pokaż wiadomość
Kliwia myśleliśmy o 30 butelkach czerwonego i 10 bialego? Bo do obiadu, a niekotrzy tylko winko pija...hmmm
to zdecydowanie za dużo
na nasze wesele, 140 osob, kupilismy 14 butelek, 7 bialego i 7 czerwonego i tylko 2 butelki calkowicie wyoite, 5 rozpoczetych a reszta nieruszona

Cytat:
Napisane przez diamondbabe Pokaż wiadomość
pięknie ślicznie wygladalaas powiedz jakie masz teraz wloski bo chyba takie krotsze z tego cow idze po fryzurce slubnej?? no chyba ze zle widze

do fryzurki slubnej włosy mialam do połowy pleców

dziekuje kochane za wszystkie komplementy

co do tych koron o dokladnego znaczenia nie znam, ale na dniach postaram sie cos wiecej dowiedziec i dam znac wtedy

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-14, 16:39   #2032
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diamondbabe Pokaż wiadomość
ja po glebokiej depresji zrozumialam ze nie ma sie co denerwowac sa w zyciu wlasnie wazniejsze rzeczy masz racje kiedys to nerwy mnie niszczyly dzis juz biore wszystko z przymruzeniem oka bardziej bo nerwy nie pomogaja a bardziej szkodza i powiem szczerze ze wiecej spraw mi lepiej idzie tak wiec bycie pozytywnym pomaga
Ja też po obronie licencjata wiem, że stres jest okropnym doradcą... Do dzis wstydzę sie tamtej obrony
Dlatego dzis nie daje sie stresowi Zobaczymy jak będzie jutro
Są dla mnie ważniejsze rzeczy: choćby zdrowie i dobre wyniki badań, ślub i szczęście u boku TŻa

Także duzo pozytywnej życzę Ci, diamondbabe, tak samo, jak innym dziewczynom, nie zapominając o sobie
Dobrze, kochana, że wyszłaś z depresji i to z tak dobrym nastawieniem

Cytat:

Dogadałabys się z moja przyjaciółką, która zawsze ma dużo na głowie i podziwiałam ja jak ona na wszystko znajduje czas. Dowiedziałam sie jak to jest pół roku temu, kiedy zaczęłam pracę, studiowałam dwa kierunki, przygotowywałam się do slubu i pisałam prace magisterską. Było ciężko, ale dało sie wszystko zorganizować i sprawy zaczynają nabuerac juz normalnego tempa

Cieszę się, że od lipca będe na pełnym etacie, bo w ten sposób szybciej mi zleci czas do ślubu
Stary 2009-06-14, 17:47   #2033
anjadka
Raczkowanie

Cytat:
to zdecydowanie za dużo
na nasze wesele, 140 osob, kupilismy 14 butelek, 7 bialego i 7 czerwonego i tylko 2 butelki calkowicie wyoite, 5 rozpoczetych a reszta nieruszona
Ale u nas połowa gości będzie pić tylko wino, no i do obiadu zejdzie z 10 pewno butelek bo tez raczej będą wszyscy pić... nam na pewno wódki 2/3 zostaną, ale o wino się właśnie martwię. Ile kupić zeby nie bylo za malo ani za duzo.
Ja sama z koleżanką ostatnio na weselu wypilam 2 butelki wina, i nawet przy tańcach i 12h zabawy nam w głowach nie szumiało;/

A czemu właściwie brałaś ślub w cerkwi jestes z prawosławia?
anjadka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-14, 17:49   #2034
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez anjadka Pokaż wiadomość
Ale u nas połowa gości będzie pić tylko wino, no i do obiadu zejdzie z 10 pewno butelek bo tez raczej będą wszyscy pić... nam na pewno wódki 2/3 zostaną, ale o wino się właśnie martwię. Ile kupić zeby nie bylo za malo ani za duzo.
Ja sama z koleżanką ostatnio na weselu wypilam 2 butelki wina, i nawet przy tańcach i 12h zabawy nam w głowach nie szumiało;/

A czemu właściwie brałaś ślub w cerkwi jestes z prawosławia?
A to chyba, ze tak

A slub w cerkwii, bo my oboje prawosławni

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-14, 17:52   #2035
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
A to chyba, ze tak

kurcze oglądałam Twoje foty, cudnie wyglądałaś a korony bmba! co jakiś zwyczaj? co one oznaczją?

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-14, 17:53   #2036
anjadka
Raczkowanie

Cytat:
A to chyba, ze tak

Aha, bo zdziwilo mnie ze nie wiesz po co są te korony..

"Młodzi całują krzyż, który jest na przedniej części koron, symboli czystości życia, a batiuszka podaje korony świadkom stojącym za młodymi. Ci będą trzymali korony prawie do końca ceremonii nad głowami młodych."

A tu więcej o zwyczajach prawosławnych: http://slub.onet.pl/1358322,obyczaje_artykul.html

Wszytsko u was było?
anjadka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-14, 18:18   #2037
kliwia
Zakorzenienie

no kolejna mamusia na watku gratul;acje

Ja mam teraz taki kociol. praca, dom, sesja, pisanie mgr do konca czerwca, i jeszcze przygotowania juz mam dosc. a nauka do egzmainow mi wcale nie wchodzi jakos te regulki i teroria nie trzyma sie kupy i nie moge zapamietac tego shitu :/ :/ :/
No ale to juz ostatnia sesja
Ja bym byla szczesliwa mogac sie ponudzic troche
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-14, 18:18   #2038
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe

Cytat:

do fryzurki slubnej włosy mialam do połowy pleców

czyli przedłużałaś czy tak Ci urosły??

Cytat:
Także duzo pozytywnej życzę Ci, diamondbabe, tak samo, jak innym dziewczynom, nie zapominając o sobie
Dobrze, kochana, że wyszłaś z depresji i to z tak dobrym nastawieniem
Stary 2009-06-14, 18:27   #2039
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Ktosiu, dziękuję
Jestem w szoku, że to już 4 tygodnie minęły od Waszego ślubu!
Czas tak ucieka, że ani sie nie obejrzę, a będe stała przed ołtarzem

Ana, powodzenia na egzaminie

Trzymam kciuki, mocno

Madzialenko, w domu raczej nie da zrobić ładnych aktów, do zrobienia takich zdjęć potrzebne jest profesjonalne światło, bo to ona odgrywa największą rolę w takich zdjeciach, nie chodzi o to, by ustawić w cyfrówce opcje czarno-biało, tylko, zeby oświetlenie było skierowane na daną część ciała, a resztę przykrywał tajemniczy cień, poza tym sprzęt - zwykłą cyfrówką nie wiele zdziałasz, bo nie da rady ustawić odpowiedniej ostrości, przesłony, czasu naświetlenia itd. I bez dobrych technicznie ujęć photoshop na niewiele się zda. No ale to tylko moje zdanie.

Zapomniałam dodać, ze spadliśmy z ambony dziś

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami

Edytowane przez Scio
Czas edycji: 2009-06-14 o 18:30
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-14, 18:34   #2040
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Napisane przez jaguraaa Pokaż wiadomość
Witam wszystkie PM 2009
Dawnoooo mnie u Was nie było, ale to za sprawą tego, iż troszeczkę się u nas pozmieniało. Z moim TŻ, na początku marca postanowiliśmy, że chcemy mieć już dzidzi i się udało, za pierwszym razem!! Już 13 tydzień i dzidzia po pierwszych badaniach gen.i zdrowiutka Termin na 11 grudnia Jestem najszczęśliwsza na świecie TŻ szaleje z radości a jedni i drudzy rodzice popłakali si ę ze szczęścia jak się dowiedzieli w Wielkanoc Za tydzień w sobotę (20 czerwca) Nasz wspaniały ślub a w brzusiu nasze ukochane dzidzi
Sukienkę odebrałam teraz w środę, jest idealna, TŻ garnitur odbiera w poniedziałek, kwiaty wymarzone, ech mam nadzieję, że będzie pięknie
Pozdrawiam Was wszystkie, buźka
GRATULUJE wszystkiego dobrzego dla przyszlej mamusi

Cytat:
laseczki wrzucam kilka zdjęć, niektore słabej jakosci, ale na razie tylko takie mam
Slicznie wygladaliscie, wszystkiego najlepszego

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość

Miłego wieczorku życzę
Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
BAW SIĘ DOBRZE!!!!!
A dziekuje, bawialam sie dobrze, nawet bardzo dobrze !
Zjawily sie wszystkie moje najwazniejse kolezanki, nawet takie ktorych kiolka lat nie widzialam i z daleka przychaly - bardzo sie cieszylam!
Ubawilysmy sie do 4 na disco
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości