|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Cilest kupić w aptece bez recepty?
podejdz do do rejestracji w swojej przychodni i powiedz na cyzm rzecz stoi - tabletki powinien ci wypisac inny lekarz.
|
|
|
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
ale ja chodze prywatnie..sorki ale do lekarza z przychodni nie pojde
|
|
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz co gdyby to była nie wiem moja koleżanka i wiedziałabym, że obie bierzemy te same pigułki to tak wykupiłaby dla niej opakowanie ale na forum może napisac każdy, a taką bajeczkę nei trudno wymyślić. Pomyśl może to jakaś nastolatka która sie boi zajść w ciąże i sobie taki sposób "po" wymyśliła, że weźmie całą paczkę naraz albo coś ?! takie akcje są totalnie nieodpowiedzialne !!!! jak dziewczyna przez 7 dniową przerwę nie mogła iść do zwykłej przychodni i poprosić o opakowanie to jej problem... to tak trudno w ciągu tygodnia zajrzeć do lekarz pierwszego kontaktu i poprosić o receptę ?!... Poza tym nie wiem co to za lekarz ale z moją panią doktorą ustalamy tak wizyty i ilość opakowań na recepcie żeby starczyło więc to chyba troche bez sensu....
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyno, przeciez ja jej nie daje tabletek, po co mnie opieprzasz?
|
|
|
|
#36 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak powiedziala kolezanka wyzej... sama stwarzasz niepotrzebne problemy... chyba latwiej tak to zalatwic niz meczyc sie z poczta, przelewami, przesylkami itp...
Edytowane przez ojejka89 Czas edycji: 2009-06-14 o 18:41 |
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
U pani doktor do której chodziłam na początku był jeden gabinet, z korytarzem, na korytarzu pielęgniarka i tyle. Żadnej typowej rejestracji. Jak po recepte to sie mówiło i wchodziło do gabinetu. Dr wypisywała jaki lek, pieczatka podpis a reszte uzupelniala pielegniarka. Wiec czasem jak dr nie ma, to jest problem niestety..
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
no to wtedy rzeczywiscie ma sie problem...
zostaje jeszcze lekarz rodzinny...
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co to jest miłość ? To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu. Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się, że przemókł do głębi serca http://s3.suwaczek.com/20090530040117.png http://www.suwaczki.com/tickers/p19ucsqvry96uqg4.png 15.12.2010 - prawo jazdy zdane |
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a swoją drogą, co z tego, że jej nie dajesz tych tabletek ? jak ktos wynajmuje mordercę ale sam nie zabija to też jest bez winy ? Mi tam naprawdę starczy, że pochwalasz takie zachowania, publicznie, na forum. To jest takie zdziebko nielegalne wiesz ( sprzedaż preparatów na receptę jeżeli nie jest się apteką)
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
spokojnie dziewczynki
|
|
#42 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawi mnie ile masz lat, że się tak mądrzysz, bo po awatarze widać, że niedużo. Wybacz Marwari, ale poza nieczytaniem ulotek (blablabla) denerwują mnie również takie zachowania.. :|
Edytowane przez Neciak89 Czas edycji: 2009-06-15 o 00:33 |
||
|
|
|
|
#43 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co to jest miłość ? To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu. Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się, że przemókł do głębi serca http://s3.suwaczek.com/20090530040117.png http://www.suwaczki.com/tickers/p19ucsqvry96uqg4.png 15.12.2010 - prawo jazdy zdane |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
Kiedy potrzebowałam recepty, poszłam do mojego lekarza. Nie miałam zapisanej wizyty. Nie wchodziłam nawet do gabietu lekarza. Powiedziałam pielęgniarce, że potrzebuje recepty i ona mi ją wypisała bez żadnego problemu. Radzę w ten sposób spróbować. Mogą robić problem jedynie w systucji kiedy badania miałaś robione bardzo dawno temu.
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie mówię, że jakaś starsza, mądrzejsza czy coś. No ale dziewczyna się wymądrza nie wiedząc co ja myślę, bo źle odebrała moją wypowiedź :|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:50.

chyba latwiej tak to zalatwic niz meczyc sie z poczta, przelewami, przesylkami itp...

.