|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
jaki kolorek - pomocy
Witam!
Chciałabym coś w sobie zmienić. Postanowiłam zacząć od włosów. Bardzo proszę o udzielenie mi jakiejś porady odnośnie koloru a może i nawet stylu fryzurki. Zastanawiam się na jaki kolor najlepiej przefarbować włosy i jakie strzyżenie wybrać by moja twarz wydawała się szczuplejsza. Mam cerę naczynkową, czerwona i wydaje mi się iż obecny kolor jeszcze bardziej ja uwidacznia. Bardzo proszę o pomoc. Pomóżcie mi znów się uśmiechać patrząc na własne odbicie. |
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: jaki kolorek - pomocy
witam cie serdecznie odpowiadam ci na pytanie poniewaz jestes bardzoładn adziewczyna ten kolorek pasuje ci ale roznie mysle ze bedzie ci pasowal jakis ładny ale jasny odcien brązu nie ciemny zadne bordy wisnie czy czerwieni to odpada fryzorke masz super zebys miała optycznie szczuplekjsza buzie to poprostu zapusc włoski tak jak masz z ta grzyweczka tylko boki coraz dłuzsze takie jak masz głądkie ja cie widzę taka jesli jzu chcesz cos zmienic sliczny jasny odcien brązu badz ciemnego blondu o własnie ciemny blond cos pomiedzy łądne masz oczy kolor czrne wytuszowane rzęsy i super nic innego nawet w makijazy ci nie potrzeba ja tak widze pozdrawiam
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
bardzo dziękuje
na prawdę miło jest czytać tak pozytywne opinie o sobie. Nad jasnym brązem sama się zastanawiałam bo wyczytałam ze do typu urody lata taki kolor pasuje. Jeszcze raz dzięki za odp. |
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Tak, zdecydowanie jakiś fajny brązik, może nawet nie jednolity kolor, tylko pomieszaj sobie farby (najlepiej zrobic to u fryzjerki jednak), brąz z jakimś miedzianym odcieniem i wyjdzie cieplutki, ładny, nie za jasny, nie za ciemny kolorek.
Wyreguluj sobie brwi, koszt to u kosmetyczki góra 10 zł, a naprawde potrafi to dac swietny efekt. Pozdrawiam!!
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
a ja uważam ze ślicznie wyglądasz w tym kolorze,regulacja brwi i będzie super
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
pomyśl o zapuszczeniu włosów i przemalowaniu ich na jasny popielaty brąz
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Ja bym Ciebie widziała w takiej fryzurce
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
dzięki dziewczyny!
Miło jest mieć wsparcie w innych. Brwiami już się "zajęłam" dłuższy czas temu. Zdjęcie jest sprzed kilku miesięcy, ale fryzurka się nie zmieniła. Z propozycji krótkich włosów jednak zrezygnuje bo naturalnie mam kręcone i teraz je prostuje. |
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
skoro prostujesz wlosy to moze lepiej bylo by je skrocic i ukladac w "nielad"? piszesz ze masz krecone wlosy a te sa najbardziej podatne(zdjecie).ew zawsze mozesz zapuscic,dobrze scieniowac i napewno beda ladnie sie ukladaly bez prostownicy
co do koloru proponowalabym jakis jasny brąz
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
skleroza nie boli
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
a co myślisz o rudym kolorze ale moze nawet o ton ciemniejszy niz ten w przykładzie
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
szok!
ale fajnie w rudych wyglądam jak to zrobiłaś? a czy mogę tak dla porównania poprosić o takie samo zdjęcie ale w jasnym brązie? |
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Ależ Ty masz ładną buzię!!! naprawdę miło patrzeć na takie regularne rysy. Fryzurka którą masz teraz, jest świetna; z charakterem. Ale ja bym albo oziębiła ten blond, albo zdecydowała się na odcień zbliżony do mlecznej czekolady.
Z rudościami bym nie ryzykowała. |
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
ja bym poprostu przyciemnila blond i dodala refleksy
|
|
|
|
#16 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Twoje włosy są jasne i trudno uzyskać kolory zbliżone do naturalności (ja nie potrafię) ale jakiś brąz tu jest ![]() Pozdrawiam i ciekawi mnie co wybierzesz mam nadzieje że sie pochwalisz nam tutaj
|
|
#17 |
|
Przyczajenie
|
jasne że się pochwale efektem końcowym
![]() w końcu to wy mi pomagacie podoba mi się kolorek jak na załączonym zdjęciu ale zastanawiam się czy nie jest za ciemny. Co Wy na to? |
|
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:55.

mam nadzieje że sie pochwalisz nam tutaj