|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Modlitwa o 100% czyli 30 czerwca tuż tuż! Maturzystki 2009, odsłona X
hmm a co to za epuls xD to może ja też tam kogoś wyhaczę |
|
|
|
#1022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
później go znaleźć na nk, później resztę jego danych w necie, spotkać "przypadkowo" i znowu "przypadkowo" i wylądować na tej samej imprezie i voila!
|
|
#1023 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1024 |
|
Zakorzenienie
|
W ogole jaka ja mialam historie z tż ahhhh...
![]() jak go pierwszy raz ujrzalam... ![]() fajnie tak powspominac ;d |
|
|
|
#1025 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczynki ktora chetna na dobry czacik ;p?
|
|
|
|
#1026 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
uwielbiam takie historie
|
|
#1027 |
|
Wtajemniczenie
|
ehh fajnie macie tez bym tak chciala poopowiadac ale chce od wszystkiego odpoczać
|
|
|
|
#1028 |
|
Zakorzenienie
|
taki portal coś jak nasza klasa. tylko tak pelno malolatow. ja to mialam zanim powstala n-k
potem wszyscy gadali, ze nk robi sie jak wpalsnie epuls, bo jakies tam oplaty, pro konta itp ![]() http://www.epuls.pl xD |
|
|
|
#1029 |
|
Zakorzenienie
|
mnie moj przesladował w szkole i po jakims czasie usiadł koło mnie na ławce na przerwie i poprosił o numer..
|
|
|
|
#1030 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1031 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wiecie dopiero zobaczylam, ze nie ma mnie w liscie na poczatku watku ![]() Wiem, ze nie jestem z Wami od poczatku, dolaczylam niedawno...ale jakos tak smutno mi sie zrobilo...
|
|
#1032 |
|
Zakorzenienie
|
momento ;d
moze niedlugo dolacze chwila |
|
|
|
#1033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to nie specjalnie, jakoś bardzo mi ten wygląd nie przeszkadza, ale myślałam, że to jakoś "odgórnie" zostało zmienione
|
|
|
#1034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cięzko tak wszystkich sobie przypomnieć od kopa napisz do nicRu.ja mojego poznałam na treningach, więc niestety żadnej romantico historii nie ma
|
|
|
#1035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak weszłam to mnie aż cofnęło no cóż jutro idę w miasto może na kogoś przez przypadek wpadnę |
|
|
|
|
#1036 |
|
Rozeznanie
|
czesc
ostatnio mało sie udzielam. popadłam chyba w jakas depresje ![]() ryczec mi sie chce |
|
|
|
#1037 |
|
Zakorzenienie
|
Co do poznawania ludzi w klubach, jakoś nie wydaje mi się żeby to była najlepsza droga
każdy tam jest nastawiony na zabawę a nie szukanie drugiej połówki zresztą, jak ktoś idzie gdzieś z zamiarem znalezienia męża no to szanse są średnie. lepiej się na nic nie nastawiać to się pojawi i tak uważam, że najlepiej jak "przypadkiem" zakochamy się w znajomym znajomego np. domówki są dobre w tego typu zblizeniach to chyba najlepsza opcja bo i potem wspolni znajomi i można tez od nich wyciagnac jakieś info
|
|
#1038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1039 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie mój zobaczył na jakimś festynie (
) jak byłam z kuzynką, z którą znali się wcześniej. Do wczoraj myślałam, że to on na drugi dzień napisał do niej na gadu z prośbą o mój nr, ale okazało się że sama do niego napisała i zachęcała go do poznania mnie, bo widziała że cały czas się na mnie patrzył Ta wczorajsza opowieść zabrzmiała tak, jakby specjalnie szukała mi chłopaka, żeby sama miała trochę spokoju (?) na spotkania ze swoim lubym. A przecież nie narzucałam się jej i nie robiłam żadnych wymówek..Trochę mnie to dotknęło chyba. Dziś już się nie przyjaźnimy...
|
|
|
|
#1040 |
|
Zadomowienie
|
Czas spac...
Dobranoc Wszystkim
|
#1041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1042 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mojego TŻta poznałam... no dobra, ja go prowokowałam do poznania mnie. Do tego stopnia, że aż mi głupio jak o tym pomyślę, a koleżanki się z tego śmieją
![]() Wróciłam. Żyjemy oboje, oboje bez uszczerbku na psychice ![]() I wiecie co? Byłam przez jakieś pół h, może trochę więcej w akademiku i... strasznie zachciało mi się życia studenckiego Mimo że był tam spokój i cisza, bo sesja. Zaczęłam poniekąd nawet żałować, że nie będę w aku mieszkać, mimo że nie wyobrażam sobie mieszkania w 3 osoby w pokoju wielkości tego, w którym byłam. No i bardzo zaczęłam żałować, że nie będzie mi dane studiować w mieście, które jest ładne
|
|
|
|
#1043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na życzenie, tak po krótce ![]() , Może to nie jest jakieś tam romantyczne, ale jak sobie to przypominam to az mam motylki w brzuchu haha ![]() ![]() Pierwszy raz zobaczyłam M. na jego balu gimnazjalnym. Nie byłam z jego szkoły, po prostu przyszłam zobaczyć jak tańczą poloneza. Kochałam sie wtedy w innym chłopaku.. mało ważne. To był szok, po prostu miłość od pierwszego wejrzenia xD. Tak mi sie zdaje . Stałam na ławce z przyjaciołką.. a przede mną blond chłopak w długich włosach rozmawiał z koleżanką xD. Wpatrywałam sie w niego jak zahipnotyzowana. Naprawde mozecie mi nie wierzyć był jak Anioł.. xD. Rozpoczęcie roku w Liceum.. zobaczyłam Go! Chłopak z klasy "A". Stał całkiem blisko. Pomyślałam: `to ten którego widziałam na balu!`. xDD. Oczywiście nadal 'zakochana' w innym. Na przerwach widywałam M... nie powiem serce podskakiwało na jego widok, ale nie.. myślałam, że to kolejne zauroczenie, które z czasem minie xD. Przyszedł listopad..znalazłam Jego profil własnie na epulsie miłą i tak zaczęliśmy wirtualnie rozmawiać.. z czasem podałam mu numer gg i wiecie nocne rozmowy itp xD. Raz wychodziłam z lekcji PO iii wtedy pierwszy raz pomachał mi na przywitanie[myslalam, ze sie zesikam ![]() . Wiecie... w sercu pikawa i to dość ostra.. jakoś poszło. Powiedział co było na sprawdzianie z biologii xD ale tak zaczęliśmy rozmawiać w realu. Coraz więcej przerw spędzanych razem. Kilka pytań z ust ludzi z mojej klasy czy jesteśmy razem xD. Aaaa my, że Oczywiście, że nie. Jesteśmy przyjaciółmi xD. Z czasem tamten chłopak przestał dla mnie istnieć. Liczył się tylko M. Nie dawałam mu po sobie tego poznać . Nie wiedziałam co czuje do mnie. Nie wierzyłam, że ktokolwiek może się we mnie zakochać . Wigilia klasowa.. nie zapomnę tego ;D. M. przyszedł do mnie, rozmawialiśmy na korytarzu 3 godziny ;P. Cała klasa trzymała kciuki, łącznie z wychowawczynia telefonu. Zadzwonił do mnie. Byłam wtedy u babci. Myślałam, że wyjdę z siebie xD. 25 grudnia 2006. To pytanie: `Czy miałabyś ochotę.. być tą Jedynąąąą (jak to ładnie zabrzmi )? 'Czy jesteś w stanie kochać mnie tak mocno jak ja Ciebie?. Ja bez zastanowienia: TAAK! ![]() Jeszcze nigdy się tak nie czułam. To moj pierwszy chłopak. W tamtym roku Mikołaj bardzo się postarał mielismy jeden kryzys na ktory rozstalismy sie na poltora miesiaca, ale wrócilismy. Tfu tfu odpukac! Ale glupia jestem. Sorry xD Edytowane przez muchahahaha Czas edycji: 2009-06-14 o 23:17 |
|
|
|
|
#1044 |
|
Wtajemniczenie
|
czemu nikt nic nie pisze?
---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- muchaha piekna hisotira nie tlyko ja wierze w milosc od pierwszego wejrzenia :P![]() ![]()
|
|
|
|
#1045 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ale teraz idę spać, pewnie tak jak wczoraj będę pół nocy leżeć i się zastanawiać czemu nie mogę zasnąć no ale cóż... dobranoc
|
|
|
#1047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do tżtów. Mój to jest jakiś z innej planety. Nigdy na mnie nie krzyknął, nigdy nie sprowokował kłótni, nigdy się nie obraził, wydaje na mnie niemal całą swoją kasę i robi wszystko ,żeby uśmiech nigdy nie schodził mi z twarzy. Zapamiętuje każdą pierdołę - mówię,że by mi się koc przydał na nogi, to zaraz na urodziny mam koc, chciałam pierścionek - tydzień i mam, chcę gdzieś wyjść, to planuje nam wypad na miasto i kino. Nie wierzę, że tacy faceci istnieją, dosłownie jakbym takiego nie miała to bym się śmiała, jakby ktoś napisał, że jest facet, który nie ma wad. Nie znam żadnej jego wady, która źle by na nas wpływała. Kochany jest po prostu Wiele ze mną przeszedł - cała ta sytuacja z ojcem i straszliwa depresja, spowodowana ciągła i nieefektywną walką z cerą, a on szukał w internecie, pomagał, latał po aptekach, nigdy nie powiedział, żebym nie jęczała codziennie o jednym temacie.
|
|
#1048 |
|
Zakorzenienie
|
idę się kapac..
Muszka fajna historia Seren no to tylko pozazdrościć tZ.. Edytowane przez marcia1003 Czas edycji: 2009-06-14 o 23:27 |
|
|
|
#1049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() xDa co do tego żeby pójść za kimś kto ładnie pachnie xD to ja tak bym umiała xD |
|
|
|
|
#1050 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Seren faktycznie cudo Ci się trafiło ![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.

Mimo że był tam spokój i cisza, bo sesja. Zaczęłam poniekąd nawet żałować, że nie będę w aku mieszkać, mimo że nie wyobrażam sobie mieszkania w 3 osoby w pokoju wielkości tego, w którym byłam. No i bardzo zaczęłam żałować, że nie będzie mi dane studiować w mieście, które jest ładne