|
|
#61 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jak zobić ładne tipsy ;)
Cytat:
co tu tym babeczkom tłumaczyć, skoro im się "takie podobają"... Myślę, że jedyne co możemy zrobić, żeby nawrócić nasz naród z tej tipsowej drogi, to po prostu wykonywać swoją pracę rzetelnie i profesjonalnie. A najlepszym "kijem, co to zawróci tę Wisłę" niech będę nasze właśne, zadbane dłonie i paznokcie.Powiem Wam jedno- byłam ostatnio w małym osiedlowym sklepiku na zakupach, stoję przy kasie, Pani grzecznie mnie obsługuje, ja płacę jej pieniązki do ręki a ona- Yyyyyyy, jakie Pani ma piekne paznokcie to już normalnie sztuka jest, sztuka przez duże 'S'.... Myślałam, że umrę z dumy I tak sobie teraz myślę, że tej Pani to już nikt nie wcisnie, że łopatowate tipsy są ok, bo ona sama miała okazję zobaczyć jak piękne mogą być wystylizowane paznokcie. I to jest klucz do sukcesu- same musimy szerzyć prawdę o stylizacji, o tym, że nie jest banalna i tandetna. I że nie musi ani boleć, ani straszyć sztucznością
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zadomowienie
|
A ja nie lubię jak mnie w konia robią...
Już głupia uwierzyłam, że dziewuszka z pierwszymi tipsami dzielnie walczy i żądna wiedzy jest . A tu chyba nie o to chodzi...O, nowy post -właśnie co do Sztuki - szczerze mówiąc parę dni temu w moim średnio mało-dużym małopolskim miasteczku po raz PIERWSZY (wiem, aż żal - naprawdę to rzadkość, nic tylko tipsy frencz, płaskacze i łopatki) zobaczyłam "w realu" wspaniale przedłużony frencz z kamuflażem, wysoki uśmiech, i och, ach, jak na zdjęciach z Waszych galerii... Ech... Wiem, w kiepskim miejscu żyję
Edytowane przez Aper Czas edycji: 2009-06-13 o 19:26 Powód: dopisek |
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Aż mi się klnąć zachciało... Po kiego grzyba Honka piszesz, że tylko sobie chcesz robić paznokcie? No kurde... Jak i tak widzimy, że masz już swoje "klientki" ... A tak wielce byłaś żądna wiedzy bo że niby sobie chciałaś robić.. Wcale nie! Chciałaś wyłudzić info od prawdziwych stylistek i to baaaardzo drogie info... Tylko miałaś na to sposób
![]() Teraz zwracam się do tych nie pseudostylistek ![]() Wiecie co laski? Bedzie wiecej tych pseudo no to ok będą krzywdzić ręce klientek.. Ale zobaczy jedna, zobaczy druga, że paznokcie wcale tak nie mają wyglądać i co? I właśnie zwrócą się do Was o pomoc i już napewno zostaną WASZYMI klientkami ![]() sasasassa |
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
tak dziewczyny macie rację!!! daję nastepne fotki,zebyscie mialy co komentowac!!!!moje wczesniejsze prace,napisalam tak,ze nie bylam na kursie,bo stwierdzilam ze cos jeszcze doradzicie
|
|
|
|
#65 |
|
Zadomowienie
|
Serio myslisz, że jesteśmy na tyle niedoswiadczone żeby nie widzieć, że to nie są Twoje prace?
Porównując amatorszczyznę z pierwszego załącznika do paznokci z drugiego od razu widać, że ukradłaś czyjeś prace. Żaaall
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
litości, masz nas za idiotki?
|
#67 |
|
Zadomowienie
|
Ech, chyba wątek do zamknięcia... Szkoda się tu produkować! Honka, "gratulacje" - jak ci tak świetnie idzie, to zapiszę się na "kurs" do Ciebie
przeglądarka zainstalowana, zapisywać zdjęcia potrafię, mam GIMPa - też mi wyjdą takie zdjęcia,tfu -paznokcie jak Tobie?
|
|
|
|
#68 |
|
Rozeznanie
|
Ciekawe, czy Emilia Jasińska wie, że jej opublikowan w czasopiśmie praca jest twoją pracą hihi?
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Nieeeeeeno... to już przegięcie... Żeby kraść czyjeś prace? I co tym chciałaś udowodnić? Chyba swoją głupotę za przeproszeniem. Żal dla takich ludzi! Kobieto ile Ty masz lat ... :| Ja mam 19 i w życiu mi się nie śniło, żeby komuś kraść zdjęcia prac... Potępiam takie zachowanie!!!
Laski trzeba zamknąć ten temat. |
|
|
|
#70 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny, nie zamykajmy watku.. bo tu sie zaczyna robic ciekwawie i interesująco jak w "modzie na sukces" ciekawe czym nas jeszcze zaskoczy honka... moze tak na prawde to szkoliła sie u Tranga ( albo Trang u niej
) i jeszcze bedziemy sie w kolejce ustawiac ..? ;>
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
hahahahhahahahahaha robi się ciekawie hahahahaha za***iste jesteście!!!!!!!!
|
|
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
Honka, miej litość... dla siebie nie dla nas
Zrobiłaś z siebie kompletną idiotkę No słow brakuje na taki deb...izm ![]() Dziewczyny, dajcie sobie spkój- to mi śmierdzi jakąś prowokacją |
|
|
|
#73 |
|
Rozeznanie
|
Honka, twoje zachowanie to po prostu żenada.
|
|
|
|
#74 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
|
|
|
#75 |
|
Rozeznanie
|
Bo te drugie to pewnie z tych żelek z biedronki zrobine
hahaha! dobre po prostu żal...
|
|
|
|
#76 |
|
Przyczajenie
|
dajcie biednej dziewczynie już spokój
pewnie ma nas już dość heh
|
|
|
|
#77 |
|
Grażynka od kota
|
na początku postanowiłam sie nie wypowiadać w tym temacie...
ale jednak: po co ciagnąć temat i skoro jego autorka nie umie sie zachować pomimo swojego wieku... Od początku przypominała mi `panią z solarium we wsi` z szacunkiem dla dziewczyn pracujących w solarium i wsi Ona napisze `hahahaha` i co tutaj komentować? Ona i tak sobie kupi tipsy french 500sztuk i bedzie robić to co do tej pory.Amen |
|
|
|
#78 |
|
Rozeznanie
|
Ogólnie ,,honka81'' lśni inteligencją
Jej wypowiedzi są takie błyskotliwe ... A jakie dziewczyna robi postępy w nauce... Pierwsze dwa zdjęcia to paznokcie których za darmo bym nie chciała, a nawet z dopłatą za ich noszenie, a tu proszę, nagle dziewczyna robi piękne paznokcie!!! no fenomen... widziałyście takie rzeczy!?
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Nooo masz rację.. to chodzący fenomen
Ciekawe jaki cennik ma
|
|
|
|
#80 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#81 |
|
Przyczajenie
|
Honka wyparowała.......
---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- ..jak zrobić ładną linię C ale na sobie, Ciekawe....
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Wyparowała bo może już jej wstyd albo ... Uznała, że osiągnęła swój cel = udana prowokacja
![]()
|
|
|
|
#83 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#84 |
|
Rozeznanie
|
ehh, inteligentna odpowiedź
|
#85 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pewnie mysli, że jak ma kolczyk w nosie to może nosa zadzierać. oj jak można czyjąś prace ukraćś i odpisywać tylko hi hi żal
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
27 lat? Eh.. Faktycznie, wiek nie zawsze jest adekwatny do poziomu inteligencji oraz odpowiedzialności za swoje czyny ...
|
|
|
|
#87 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Też można ..
|
|
|
|
#89 |
|
Przyczajenie
|
Tak honka hahahahha podziwiam, iż umiesz się śmiać ze swojej głupoty....
|
#90 |
|
Rozeznanie
|
przynajmniej dziewczynka jest szczęśliwa
śmieje się sama z siebie zero problemów... im człowiek głupszy tym szczęśliwszy, bo dużo mu do szczęścia nie potrzeba mamy tu dobry przykład ps. kiedy na kursy można do ciebie się zapisywać??? dobre.... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.

zwątpiłam i odeszłam. Co więcej tłumaczyć?
co tu tym babeczkom tłumaczyć, skoro im się "takie podobają"... Myślę, że jedyne co możemy zrobić, żeby nawrócić nasz naród z tej tipsowej drogi, to po prostu wykonywać swoją pracę rzetelnie i profesjonalnie. A najlepszym "kijem, co to zawróci tę Wisłę" niech będę nasze właśne, zadbane dłonie i paznokcie.
to już normalnie sztuka jest, sztuka przez duże 'S'....
I tak sobie teraz myślę, że tej Pani to już nikt nie wcisnie, że łopatowate tipsy są ok, bo ona sama miała okazję zobaczyć jak piękne mogą być wystylizowane paznokcie. I to jest klucz do sukcesu- same musimy szerzyć prawdę o stylizacji, o tym, że nie jest banalna i tandetna. I że nie musi ani boleć, ani straszyć sztucznością

Już głupia uwierzyłam, że dziewuszka z pierwszymi tipsami dzielnie walczy i żądna wiedzy jest
. A tu chyba nie o to chodzi...

przeglądarka zainstalowana, zapisywać zdjęcia potrafię, mam GIMPa - też mi wyjdą takie zdjęcia,tfu -paznokcie jak Tobie?