|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.
Cześć
![]() a ja pojutrze mam obronę mgr i tak sobie myslę, że chyba pasowałoby się zacząc jprzygotowywać do niej w sensię się pouczyć no
|
|
|
|
#3182 | |
|
Zadomowienie
|
Bronię się w październiku. Teraz do lipca mam w planie skończyć 2 rozdziały, a praktyczny, to sobie na luzie przez wakacje po pracy mogę pisać. A będzie tam trochę zmyślania, bo w rozdziale praktycznym mam pisać na podstawie danych jakiejś firmy, tylko że ja nie mogę podać danych swoich klientów, bo u nas jest dość rygorystycznie przestrzegana tajemnica zawodowa i szef nawet mi nie pozwolił spytać się klientów, czy mogę użyć ich danych, więc muszę napisać zmyślone dane ogólne. A co do reszty, to mogę się oprzeć na danych finansowych klienta, ale mam je tak pozmieniać, żeby nie dało się poznać czyje to.
Cytat:
|
|
|
|
|
#3183 |
|
Zakorzenienie
|
za rok o tej porze pewnie już będziesz swój organizowac albo nawet już bedziesz po..
|
#3184 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jakoś nie myślę o ślubie
wcale....!!! tak jakby nie było go! wczoraj z przyjaciółką gadałam bo zaczęła mi o swojje kreacji na mój ślub opowiadac, ale ja jakoś nie miałam ochoty o tym ślubie gadać bez entuzjazmu jak rozmowa o frytkach jestem babą chce mi sie ryczeć na tej piosence nie wiem why http://www.youtube.com/watch?v=_6enlLfVQZI dzisiaj w ogóle próbowałam sobie wyobrazić co by było ze mną gdybym nie miała mojego TZa i jakoś nie ruszało mnie nic.........trochę mnie to martwi Moderatork M.a.r.t.a usunęła nam tag
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-06-14 o 17:59 |
|
|
|
#3185 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
Pamięta mnie tu jeszcze któraś ![]() Ja tak właśnie o was pomyślałam, weszłam tu by zobaczyć co u was słychać, a tu uwalniające się zboki i picze
|
#3186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3187 |
|
Zakorzenienie
|
a nie wiesz, czy nie dało się sprawdzić, kto go dodał
|
|
|
|
#3188 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3190 |
|
Zadomowienie
|
a to miło mi
![]() na razie to ten tytuł przyciągnął moja uwagę i stwierdziłam, że pomogę wam dobić do tego 5000 postu byście mogły założyć nowy wątek
|
#3191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3193 |
|
Zadomowienie
|
Lain, mi się tak morale obniżyły, że nawet na czwórki nie starczy pewnie
![]() teraz mam doła, bo tak bardzo chciałam pobiegać ale TŻ-a brzuch boli obżarł się pizzą ![]() a ja mam jakąś paranoję i nie chcę sama biegać bo się ze mnie będą ludzie śmiać, niby taka jestem odważna i w ogóle ale jak biegam sama to zaraz myślę, że wszyscy myślą że ona taka gruba i na pewno nie ma faceta i odchudza się żeby go sobie znaleźć ![]() --- Edit: A jednak pobiegał ze mną Kochany Mój
"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5, jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę" - George Eliot Edytowane przez wilczyca Czas edycji: 2009-06-14 o 20:03 |
|
|
|
#3194 |
|
Zadomowienie
|
Spokojnie, obrona wcale nie jest taka straszna
Ja jeszcze całkiem niedawno stresowałam się swoją - nie było czego się bać
|
#3195 |
|
Zakorzenienie
|
ależ Wy paplacie Babki
![]() jeszcze 433 dni
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-06-14 o 19:45 |
|
|
|
#3196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3197 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki po przerwie
![]() Cytat:
![]() A co do pracy, to też bym się bała mieć takie coś na pasku ![]() Cytat:
![]() kasia083, oczywiście że Cię pamiętamy Cieszę się, że się odezwałaś I już po długim weekendzie Spędziłam go z Moim Kochaniem i było siuper UPS... nie ma się co cieszyć, bo z wakacjami przychodzi... bezrobocie
|
||
|
|
|
#3198 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w sumie to jak był ten wcześniejszy to wszystkie tęskniły za sexi dzikimi kotkami i tytuł przeszedł jednogłośnie (no, może bez tego zboka, który wyszedł spontanicznie) więc szkoda by było znowu go zmieniać może nie zawsze jesteśmy poważne, ale taki nasz urok właśnie, kto powiedział, że po ślubie musi być poważnie?
|
|
#3199 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() BArdziej podziwiam takie osoby, ze sie zebrały i zastanawiam się jak one tak moga biegać, bo to męczące i nudne ![]() Co do ocen - ja mam morale takie jak zawsze, stały poziom a póki co najniższa moja ocena to 4,5 nie ma pojęcia dlaczego tak się dzieje, ale co ja sie będe zastanawiać, wazne, żeby stypednium jak najwyższe wpadło ![]() U mnie dziś mami zrobiła imieniny i wszyscy mowili, że za rok o tej porze będzi imprezka Moja mama ma imieniny 18, 19 nasze wesele - pić nie umierać haha![]() A w sobotę juz po sesji na luzie idziemy na wianki na koncert Lennego Kravitza
|
||
|
|
|
#3200 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Spoko loko Nie wiesz jak działają nasze kciuki? Jeszcze się nie zdarzyło, żeby tu któraś czegoś nie zaliczyła jak my trzymamy ![]() TŻ mówi, że na weselu będziemy mieć albo Bolsa, albo Smirnoffa. |
|
|
|
|
#3201 |
|
Zakorzenienie
|
no i zleciał kolejny dzionek na nudnej nauce... z jednej strony masakra bo egzamin coraz bliżej a z drugiej strony to fajnie bo bliżej do ślubu a my z tżtem ostatnio nie możemy się go już doczekać
wczoraj jak zaczęliśmy w tej knajpie gadac tak się nagadać nie mogliśmy i potem przyszliśmy do mnie do domu i tak gadalismy gadaliśmy aż noc nastała późna i trzeba było się rozstać każdy do swojego łóżka...a tż właśnie dostał od mamy 100zł żebyśmy sobie kupili coś do domku naszego ![]() chyba idę spać bo jutro znów cały dzień z nosem w zeszycie spędzę...
|
#3202 |
|
Zadomowienie
|
spadam spać
o 10 do 12 proszę trzymać kciuki i o 13 też bo mam wewnętrzny egzamin w szkole jazdy ...
|
#3203 |
|
Zakorzenienie
|
cześć i czołem idę zanieść pracę do dziekanatu i podbić obiegówkę
|
#3204 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello
Ale naskrobałyście przez weekend. Chociaż z drugiej strony myslałam, że z 20 stron będę musiała nadrabiać![]() Ale jestem zmęczona. Cały czas ziewam aż wstyd Brak snu daje się we znaki W szkole było ok Wszystko zaliczone Byle do przodu Miłego dnia zyczę Ja musze nadrobić wszystko w pracy, bo taki bałagan się zrobił, że szok
|
#3205 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Zapomniałam Wam powiedzieć, że moja ciocia ma już dla nas prezent ślubny Ponoc to cos co sie nam przyda. Mam nadzieje, że garnki, patelnia albo jakieś talerze, bo agd to ja sama chcę. Kurde nie wiem czy wypada się samemu odzywac przy rozdawaniu zaproszeń, ze się chce kasę...bo jak trafię na kogos kto tez juz kupil prezent a w zaproszeniu znajdzie karteczkę to moze mu byc przykro...Ale chyba ludzie powinni się domyślić, ze tż juz tyle lat nie mieszka z rodzicami to wszystkie sprzęty agd i rtv mamy.Jak ktoś mi da jakąs patelnię czy cos w tym stylu to sie ucieszę, bo to faktycznie sie przyda, boje się tylko takich problemowych prezentów, ktore juz mamy. Wygodnie by było jakbyśmy kupili przed slubem miejszanie to pewnie byłby to jeden z tematow i byśmy mogli powiedzieć, że wyposażenie juz mamy tak, zeby sami ludzie rozkminili, że nie trzeba nam nic kupować, bo nie chce im mówić wprost, bo może to niegrzeczne????NIe wiem czy każdy pyta o to czy prezent czy kasiora. |
|
|
|
#3206 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie koleżanki
Za wilczycę 3mam kciuki tak jak prosiła ![]() U mnie wczoraj pojawił się temat wodki na wesele, moja mama stwierdziła, żeby kupic ją w najblizszym czasie. Ale każdy ma inne zdanie co do już konkretnego alkoholu ![]() Zapowiada się u mnie ładny dzien, nareszcie bez deszczu
|
#3207 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny ja się obudziłam z mega dołem bo dziś znów nauka od rna do nocy i nic miłego mnie dziś nie spotka bo nawet z domu dziś nosa nie wystawię tylko będę siedzieć i się uczyc
|
#3208 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie w rodzinie jest tak, że 90 % ludzi daje kasę. Bo młodzi już najlepiej wiedzą co im jest potrzebne. Ja tez zawszę daję kasę, tyle na ile mnie stać. I do tego kupuję jeszcze 2 filiżanki-symbolizujące parę(takie moje głupie skojarzenie Na temat prezentów to ja chcę jeden- serwis oboiadowo-kawowy od mojej chrzestnej U nas takie coś kupuja własnie chrzestni. I ciocia się śmiała, że tradycyjny prezent chcę Ale mogłam jej bezpośrednio powiedzieć co chcę, bo mam super kontakt z chrzestną. A jak ktoś zapyta co chcemy to powiemy, że pieniądze. A jak nikt nie zapyta to nie będziemy mówić. Zresztą wszyscy wiedzą, ze będziemy remont domu robić i że na to są potrzebne pieniądze, to się sami domyślą, że wolelibyśmy pieniądze. A jak ktos prezent kupi to nie będę rozpaczać. Ale z tego co widziałam na tych weselach co byłam, to rzadko kto przynosi prezenty. Prezenty to kiedys się kupowało jak nic w sklepach nie było i sprzęty były mocno drogie. a z drugiej strony to chyba 3 żelazka czy miksery chyba nie cieszyły.
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-06-15 o 10:37 |
|
|
|
|
#3209 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczyny
dawno nie miałam tak męczącego weekendu ![]() w ogóle to jestem tak zestresowana, bo jak się okaże, że nie zdałam tych dwóch weekendowych egzaminów to będzie jedna wielka bo praca oprawiona, podpisana czeka na obrone a ja egzminów nie zdam a wczorajszy egzamin to jakaś masakra była zobaczymy co dalej... juz bym chciała być po tym wszystkim a co do pieniędzy i ślubu, to mi też tak głupio chyba będzie mówić ze chcemy pieniądze, i chyba na zaproszeniach tego nie napiszemy, ale na szczęście u nas też zazwyczaj każdy daje pieniądze Tancerko trzymaj sie dzielnie jak za kogoś trzeba jeszcze trzymać kciuki to własnie to robię ![]() Kasia083 pewnie, że Cię pamiętamy
|
#3210 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dobry
![]() Potrzebuję pomocy chodzi mi o to czy się jej nic nie stanie? nie pożółknie?Odpisała mi ta kobieta i kurczę chyba się wybiorę na przymiarki tylko muszę podpytać co gdzie jak kiedy i za ileWilczyca trzymam kciuki! Cytat:
Cytat:
albo właśnie, że chyba już wszystko udało Wam się kupić, uzbierać itd i chyba powinno być ok![]() Cytat:
i wódka chyba też coś ostatnio, przynajmniej Pan Tadzio u mnie w okolicy nam podrożał mam nadzieję, że zdążymy przed kolejnymi takimi rewelacjami.Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.

w sensię się pouczyć no

Czyli bronisz sie na spokojnie po wakacjach?
massakren

wcale....!!! tak jakby nie było go! 

Ja musze nadrobić wszystko w pracy, bo taki bałagan się zrobił, że szok