![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: L'oreal, Sally Hansen, Max Factor, Chanel....
Coś u mnie za
*Sally Hansen Thin Lip Collagen Boost rewelacyjny kolagenowy błyszczyk lub za puder brązujący Vipery ? ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
które to serum Eveline? A Ziajia jest tylko na foto , czy też jest do wymiany?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
cos u mnie:
*Organique - świetnej jakości organiczny balsam o zapachu korzennym z masłem Shea sprzedawanym na wagę w specjalnych pojemniczkach-kupiony w firmowym salonie, genialna wchłanialnośc i zapach, bardzo wydajny, hignienicznie uzywany szpatułką- z 50 g zostało ponad 30 g,wystarczy malutka ilosc do spełnienia swojego zadania (Cena za 100 g wynosi 29 zł). *Mineral Care Spa - masełko do ciała o zapachu słodkiem wanilli, gęste esencjonalne, rewelacyjne.Mega pojemność 500 ml, pozostało tyle ile widac na zdjeciu czyli -dużo ![]() * Ziaja- seria Rebuild Ukierunkowane Ujędrnianie Uda.Pośladki.Biodra.Brzuc h.masełko o niesamowitym zapachu kumquatu, kwiatów Davana, drzewa Massoina cynamonu i anyżu, wyszczupla i ujędrnia. * Chanel Chance-próbka żelu pod prysznic (zdjęcie wkleję jutro) * Eveline -Serum wyszczuplające zużycie 20%, świetnie w działaniu ale ten efekt chłodzący dla mnie nie do zniesienia zaklinam się zawsze przed kolejnym zakupem ;-), chętnie wymienię na Avon (zdjęcie wkleję jutro) |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#11 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
szkoda cashmeree,ze tego wyszczuplacza Avon jest tak mało ![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- zapraszam |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie?
*Etiaxil - wersja dla skóry wrażliwej, użyty kilka razy, szkoda zeby się u mnie marnował *L'oreal Glam Shine Cream- błyszczyk w szmince nr 301 Casual Rose, sliczny naturalny jasny róż, z drobinkami, nadający ustom blask i efekt glamour, owocowy zapach.-użyta kilkakrotnie, niewielki ubytek. *L'oreal Glam Bronze-puder brązujący nr 1 soleil dore/golden sun kolor bardzo delikatny naturalny pierwszy z calej gamy kolorystycznej, 9 gr, z pędzelkiem (użytym jeden raz)oraz lusterkiem,zużycie 10%, widoczne jest słoneczko. *Sally Hansen Thin Lip Collagen Boost rewelacyjny kolagenowy błyszczyk, którego powiększająca formuła daje efekt pełniejszych i bardziej wyrazistych ust lekko rozbielonych, chroni i regeneruje.Zuzycie nie większe niż 10 %, higienicznie używany na palec.Lekkie przetracia na złotym pasku od noszenia w kosmetyczce. *Organique - świetnej jakości organiczny balsam o zapachu korzennym z masłem Shea sprzedawanym na wagę w specjalnych pojemniczkach-kupiony w firmowym salonie, genialna wchłanialnośc i zapach, bardzo wydajny, hignienicznie uzywany szpatułką- z 50 g zostało ponad 30 g,wystarczy malutka ilosc do spełnienia swojego zadania (Cena za 100 g wynosi 29 zł). *Mineral Care Spa - masełko do ciała o zapachu słodkiem wanilli, gęste esencjonalne, rewelacyjne.Mega pojemność 500 ml, pozostało tyle ile widac na zdjeciu czyli -dużo ![]() * Lasting Peformance Max Factor nr 105 Soft Beige - końcówka podkładu do twarzy na wypróbowaniew dwoch opakowanich nie wiem ile jest zawarte w opakowaniach ale wystarczy na porządne testowanie, mimo ze opakowanie wydają sie lekkie, dorzucę do wymiany *Vipera - Cashmere Veil & mierals - puder brązujący nr 705, delikatny mat, użyty kilkanaście razy, puszek nieruszany
CIUCHY, BUTY, KSIĄŻKI https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post86727593 KOSMETYKI, SUPLEMENTY, HERBATY https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post88990878 fragrantica Edytowane przez guniagusia Czas edycji: 2009-06-09 o 10:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
kaczino w oko wpadły mi te wymienione rzeczy:
Cienie potrójne IsaDora, kolor 06 Sandy Sky, minimalne zużycie (pierwsze zdjęcie?) Balsam do ciała Escada Magnetism, użyty 2 razy (jaka pojemnośc jest oryginalna?) Cosmetici Dora, Oliva mleczko do demakijażu w opakowaniu z pompką, zużycie minimalne, zaledwie 3 razy użyty oraz Puder sypki Clinique Blended Face Powder, nr Translucide 03, minimalne zużycie Edytowane przez Monika Wu Czas edycji: 2009-06-09 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się jeszcze Glam shine. A Tobie podoba się coś poza L de Lolita? Bo w tej chwili toczą się negocjacje dot. odlewek L LL i nie wiem co z tego wyniknie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za błyszczyk sally hansen?
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() Spodobały mi się te kosmetyki, zapraszam do mnie ![]() Poza wątkiem mam jeszcze 250 ml / 500 balsamu do ciała Aquolina o zapachu brzoskwini i moreli ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
GARNIER ROLL-ON ANTYCELLULITOWY " Płaski brzuch". 100 ml. Ubytek ok. 25 ml. Lanvin Eclat D'Arpege perfumowany żel pod prysznic 100 ml.Nowy. Puder nawilżający rozświetlający do ciała "Beyond Paradise" Estee Lauder.23 gr.nowy, zalakowany.Pisze na nim "Not for individual sale".1szt Moschino I Love Love Body milk.Balsam.100 ml.Tuba.Nowy,kupiony nieco ponad pół roku temu.( proszę pytać czy nie zaczęłam używać) pędzel Avon, |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() cos u mnie za: *Etiaxil - wersja dla skóry wrażliwej, użyty kilka razy, szkoda zeby się u mnie marnował *L'oreal Glam Shine Cream- błyszczyk w szmince nr 301 Casual Rose, sliczny naturalny jasny róż, z drobinkami, nadający ustom blask i efekt glamour, owocowy zapach.-użyta kilkakrotnie, niewielki ubytek. *L'oreal Glam Bronze-puder brązujący nr 1 soleil dore/golden sun? ![]() Edytowane przez magnum_357 Czas edycji: 2009-06-10 o 19:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() W takim razie odezwij się po powrocie i może coś ugadamy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
czy za lancome lextreme wymienilabys etiaxil?
![]() |
#26 | ||
Raczkowanie
|
chyba jednak podziękuję...pozdrawiam serdecznie
---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Cytat:
w twoim wątku znalazłam: Loreal True Match Minerals SPF 15 - sypki puder mineralny z pędzelkiem kabuki, kolor W5 sable dore- golden sand. zostało ok. 3/4 (mam go z wumianki-niestety dla mnie za ciemny ![]() kod z opakowania to 26E701 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18928 &recenzja=284720 Maybelline Puder mineralny nr 83 amber, z pędzelkiem kabuki, użyty tylko na jeden policzek w celu sprawdzenia koloru - ubytek minimalny. kod z opakowania to 26EN1M. ((nie wiem czy chce wymieniać, najlepiej na inny puder ![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=23718 Sephora Matujący puder w kompakcie (z lusterkiem i gabeczką) odcień D30- warm beige, beige dore, zużycie minimalne, kod z opakowania- 8030E. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=21778 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
*Etiaxil - wersja dla skóry wrażliwej, użyty kilka razy, szkoda zeby się u mnie marnował *L'oreal Glam Bronze-puder brązujący nr 1 soleil dore/golden sun kolor bardzo delikatny naturalny pierwszy z calej gamy kolorystycznej, 9 gr, z pędzelkiem (użytym jeden raz)oraz lusterkiem,zużycie 10%, widoczne jest słoneczko. ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz może coś u mnie za *L'oreal Glam Bronze-puder brązujący nr 1 soleil dore/golden sun kolor bardzo delikatny naturalny pierwszy z calej gamy kolorystycznej, 9 gr, z pędzelkiem (użytym jeden raz)oraz lusterkiem,zużycie 10%, widoczne jest słoneczko. ?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=341980
![]() |
#30 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:07.