|
|
#3781 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
. Kiedys było inaczej czy sie zmini tego nie wiem...
człowiek patrzy na człowieka jak Na Kaina Abel.. ..Gdy dostaniesz cos od zycia zeby Ci nie bylo mało... Wtedy było fajnie niczym się nie przejmowałem Było źle to nie płakałem, że jest dobrze udawałem Ale od Ciebie zależy i to tylko twoja sprawa Zapamiętaj jedną rzecz "Życie to nie jest zabawa" Żeby wróciły te dni kiedy uśmiech był na twarzy Żebym spokojnie zasypiał i znowu zaczął marzyć Od samego początku zawsze do celu dążyłem A czy do niego doszedłem jeszcze tego nie odkryłem.
|
#3782 |
|
Zadomowienie
|
o rany dzięwczynki ale pędzicie ; o jak burza ; o przeczytam jutro wszystko
dawno mnie tu nie bylo. jakoś brakło mi weny. kompletny zamuł i niewiadomo co jeszcze ;/ Wszystko jest tak przygnębiające. Tak szare. Nikt nie powiedział mi, że będzie łatwo.. Probuję, wspinam się, ale to nie to samo. Bez Twojej pomocy nic nie zdziałam. Bez Twojego wzroku nic się nie uda. Bez Ciebie wszystko stracone. Odpowiadam Ci pytaniem na pytanie. Nigdy nie dowiesz się o co tak naprawdę mi chodzi. Szukam Cię pośród mlecznej drogi. Ubieram szminką usta. Odkrywam nową gwiazdę. Jesteś nią Ty. Przychodzę żeby cię spotkać, powiedzieć jak mi przykro.. Więc teraz zadaj swoje pytania i powróćmy do początku. chciałabym tylko spytać. ta odpowiedź nie musi być początkiem wszystkiego. rozgrywam swoją układankę, pomożesz mi?
|
|
#3783 |
|
Raczkowanie
|
Zamknęłam drzwi duszy mej na złoty klucz Tobie łatwo było odejść stąd W każdy sen mój po cichutku wkradasz się Słodki Narkotyku przecież wiesz być Twoją kobietą słodka śmierć. Wiatr mi Cię rozwieje Rano. Mieszasz ból z rozkoszą Kradnę nocą sen i ubieram się w grzech. Złóż kołyskę z rąk gdy upadam na dno Papierowy księżyc z nieba spadł. Ktoś kradnie nam powietrze. Pachniesz mą przyszłością pomóż, bo mi sumienie pieprzy. Jeśli będziesz przemawiał w gniewie, będą to słowa, których zawsze będziesz żałował. Szczęście zamknięte w pudełku z napisem: otwórz w razie potrzeb. A klucz zginął odrobina nadziei zamknięta na zawsze Świat do odważnych należy! Chciałabym kochać bez żadnych usterek. Każdy pisze swój własny życiorys, w którym kartki czasem trzeba wyrwać. Słońcem opętani oglądamy świat do góry nogami. Zbyt dużo nierealnych marzeń. Uśmiechała się. Patrzyła. Myślała... W końcu uniosła się ponad ziemię. Innych oczy uległy zdziwieniu. Ona latała... Była niebywale inna niż wszyscy! Tu ciebie nie ma, to tylko wyobraźnia, I może dobrze, że los nie postawił na nas. Dziś tyle się nakradłam ![]() garfieldo14 ;* limitowana ;* ewsienka ;* NieMyslPoczuj ;* pysiulaa ;* caroline060 ;* m4dziar4 ;* Kissabble ;* dagmaruffka ;* pattf ;* Dziękuję wspaniałe jesteście ;* Toogether93 ;* Little Ballerina ;* papergirl ;* rozsypanegwiazdy ;* PEREŁKI CUDNE JESTEŚCIE <3 Edytowane przez 96LadyPoziomka96 Czas edycji: 2009-06-14 o 23:18 |
|
|
|
#3784 |
|
Zakorzenienie
|
Trzasnę po raz kolejny drzwiami od pralki i wyjdę oknem!
Czy wraz z tlenem rozpuszczasz się w powietrzu? - Coś bzzzyyczy.. - To chyba moje serce - Serce?! - Noo, wiesz dawno nie zostało tak dotkliwie poruszone ![]() Proszę do mnie nie pisać, jestem pod wpływem wody mineralnej. |
|
|
|
#3785 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
more more kochana ;*coś ode mnie na dobranoc :Pamiętaj mnie, nie tą ze snów, tylko realną.. Uwierz czasami mniej oznacza więcej. A więcej mniej. I znowu będę w siódmym niebie?? żyję tym co jest teraz, nie tym co było! mimo wszystko, bądź mym aniołem stróżem. Potrzebuję Ciebie, lecz ty chyba coraz mniej mnie.. Wygasa coś co nigdy nie powinno zapłonąć. Proszę o opisy do mojej prośby z poprzednich postów! ![]() |
|
|
|
|
#3787 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie dziewczyny. Czasem Was podglądam, mnie dzisiaj naszła inspiracja
na stare piosenki, trochę cytatów na opisiki :Jak kochać po raz drugi... pierwszy raz Co dzień buduję nowy most, by przejść na drugi brzeg. Znałam też kogoś, kto nauczył mnie jak ranić nawet siebie By złożyć w całość to, co moje jeszcze jest. Znów patrzę jak tracisz siebie sam Nie przegram, wiem - zawsze mam co chcę Wieje wiatr - Ty unosisz mnie... Proszę nie mów 'Muszę odejść' , tyle jeszcze na nas czeka Zostań bo...jak nikt przynosisz mi powietrze Przecież nawet po najgorszej zimie, będzie wiosna Przy Tobie noc ma słońca blask mam nadzieję, że komuś się przydadzą... ![]()
|
#3788 |
|
Przyczajenie
|
I powiem ze szkoda mi kazdego dnia bo nigdy nie powtórzy się...
i.. będzie tak, jakbyśmy nigdy się nie poznali.. ;| '. dostała sex-fazy po groszkach extazy ' `Zróbmy niebo na zielono, błękit wisi tyle lat. (; ...zasłonimy okien świat... x] |
|
|
|
#3789 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zawsze zwarta i gotowa by nieść pomoc ![]() A te u góry znów zabrałam, tak bezczelnie ;] Cytat:
Ale z prośbą niestety nie pomogę ![]() Cytat:
![]() __________ 1. Kopnięto mnie w tyłek. o dziwo, boli mnie serce. 2. Parasolka nie chroni przed złym słowem, jaka szkoda... 3. Z zamkniętymi oczami przemierzam ulice. Lepiej wpadać na latarnie niż was zobaczyć. 4. Jak ostatni bąbelek w butelce wygazowanej oranżady. 5. Mamo, ten amor strzela do mnie z kuszy.! 6. I wszyscy wokoło krzyczą, żeśmy sobie nie pisani. 7. Różowe chmury piętro wyżej. 8. Już nie Ty zaprzątasz me myśli. 9. Tak bardzo boję się Ciebie zranić, że nigdy Ci nie powiem, że nie potrafię kochać. 10. Jedno dziecko na miliard rodzi się bez uczuć wyższych. Akurat padło na mnie. 11. Skaczę ze spadochronem z nadzieją, że któryś się nie otworzy. 12. Tak to już jest z próżnymi marzycielkami. Marzą o miłości, a gdy ją dostaną, marudzą, że zapakowana zbyt nie ładnie. 13. Oddałam serce do naprawy. 14. Moje schody prowadzą donikąd. 15. Baletnica w podartej sukience. 16. Wrzucę uczucia do sokowirówki. 17. Co mi po serenadach pod oknem i listach w plecaku. One nie są od niego. 18. Kocham swój ideał. To nic, że jeszcze go nie spotkałam. 19. Wiesz jak się żyje... bez życia? 20. Złamałam łopatkę w piaskownicy. Natrafiła na Twoje serce. 21. W portmonetce noszę uśmiech. Na specjalne okazję. 22. Ciężarówka wioząca szczęście zderzyła się z motocyklistą. Miał Twój kask... Edytowane przez papergirl Czas edycji: 2009-06-15 o 00:30 |
|||
|
|
|
#3790 |
|
Raczkowanie
|
cytatki, chyba wszystko U2.
![]() and you can dream so dream out loud // i możesz marzyć, więc wykrzycz swe marzenia. don't you worry about a thing today, take the heat from the sun. // zapomnij dziś o swoich zmartwieniach, załóż słoneczny kapelusz. ![]() no I could never take a chance 'cos I could never understand //nie mogę nigdy nie spróbować bo wtedy nigdy nie zrozumiem. teach me, I know I'm not a hopeless case //naucz mnie, ja wiem, że nie jestem beznadziejnym przypadkiem. everything was ugly but your beautiful face and it left me no illusion. // wszystko było brzydkie ale twoja piękna twarz, i to pozbawiło mnie złudzeń. I know that everything is not ok but you're like honey on my tongue //wiem że wszystko idzie źle ale jak miód smakujesz mi so don't let the bastards grind you down // więc nie pozwól byle komu pogrążyć cię. I know you'd hit out if you only knew who to hit // wiem, że chcesz ugodzić, gdybyś tylko wiedział kogo uderzyć I wonder what's gonna happen to you you wonder what has happened to me //zastanawiam się, co się z tobą stanie, ty zastanawiasz się, co będzie ze mną. it was a beautiful day, don't let it get away. ![]()
Edytowane przez Akwarynka Czas edycji: 2009-06-15 o 00:56 |
|
|
|
#3791 |
|
Zakorzenienie
|
kochasz mnie czy nienawidzisz ?
dopiero za plecami można liczyć na szczerość. Ty wypełniasz moje sny. mimo wszystko.. dużo Nas łączy. dziś tak to czuję..
|
|
#3793 |
|
Przyczajenie
|
"Poślizgnęłam się na śliskim parapecie Twego serca..." "Gdybyś Ty... teraz chciał, przytulić mnie..." "Byliśmy chyba zbyt szczęśliwi..." "Przeterminowana..." "Spojrzeć w oczy Twe i nie mówić nic" "Tak cudownie się zaczęło A już żegnać trzeba się" "Obiecałeś do końca walczyć o Mnie..." "Zapomnieć, wymazać, uciec..." "Kiedyś zapomne" "Bez Ciebie życie traci sens..." Ejj... nie martw się wiem, co czujesz... Ale to jest przecież życie... Mnie chłopak rzucił po roku... Chciałam popełnić samobójstwo... Wzięłam 3o tabletek ketonalu... Karetka, szpital i te sprawy... Po 2 miesiącach bycia osobno zdałam sobie sprawe, że nie warto było. On wrócił do mnie... po 2,5 miesiąca... nie mógł wytrzymać beze mnie podobno... ale wiesz? jeśli to prawdziwa miłość to przetrwa wszystko. Mam nadzieje, że się jakoś ułoży... Uszy do góry |
|
|
|
#3794 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bardzo miło dziewczynki ![]() Ty wybijasz szybę, ja próbuję ją skleić, ale... ogólnie jesteśmy szczęśliwi, że spotkaliśmy się w tę noc. chyba jest mi źle w tym momencie. i będzie tak jeszcze przez najbliższych tysiąc momentów, a później się ogarnę i będę nadal robić swoje. no pewnie, przecież nic takiego się nie stało. przecież.. to nie był dobry pomysł, żeby całkowicie obnażyć się z uczuć. cześć kochanie, tęskniłam. ale tak naprawdę, nie wiesz od ilu to 'teraz' i przez ile ono będzie. życie wyszarpuje mi się z ramion, im ciszej proszę by dało mi odetchnąć, tym szybciej biegnie. nie było już nic, co by było w stanie na powrót zawiązać te relacje, dać nowe podwaliny pod związek, który oparliśmy na naszych lękach. lecz wbrew wszystkiemu, chcę. wróć do mnie, bo kto będzie mnie ratował?
|
|
|
#3795 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Miłość To Takie Nic,które Może Być Wszystkim... Ale jak długo można nic nie mówić jak masz doła Może kiedyś sie z tym pogodze jednak nigdy niezapomne... `..i nagle poczuła,że miłość zawodzi.. ! And Don't Ask me Hw I Fell ![]() i wracam w przeszłość . wspominam chwilę dobre . ' bezopamiętania. jego głos rozbrzmiewał w pamięci jej. słyszała go nawet w ciszy . ' i wiesz...? to była miłość. ta największa i prawdziwa " Słowo kocham traci wartość. " Za ciasne głowy na myśli, za twarde serca na miłośc.. Domyślam sie co możesz teraz przeżywać ;( Ale z czasem wszystko się ułoży ;* Trzymaj się ciepluko i Pamiętaj ze jestesmy z Toba ;* ![]()
|
|
#3796 |
|
Wtajemniczenie
|
i głowa do góry ![]() Odrzucam te chwile i wszystkie słowa, którymi złamali, opętali. Któregoś dnia rzucę to wszystko i wyjdę rano niby po chleb.
|
#3797 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, macie może coś o opalaniu się?
*mam jeszcze czas by byc grzeczną dziewczynką ![]() *malinowo- truskawkowy zawrót głowy * myślisz, że mi żal? ooo nie kochany.. jestem samowystraczalna ![]() *.. i będę się śmiać i cieszyć życiem! a co! *pomóż mi się wzbić ku słońcu.. |
|
|
|
#3798 |
|
Gość
|
Dzieki laski. Dzisiaj jest lepiej spedziłam noc na rozmyślaniu i na dobre mi wyszło . Jak mu jeszcze zależy to sam się odezwie, a opisy wszystkie już pozapisywałam do pamiętniczka. ;*
Idź dalej, trzymaj klucze, to nie jest to czego potrzebuję od Ciebie.. Bo może właśnie o to w tym wszystkim chodzi.. Czekać, aż otrzymasz to, co dla nas najważniejsze. Jeśli przestajesz być sobą w związku to znak, że należy odejść. Proste nietaktem byłoby zapytać Cię, czy brak Ci mnie. więc tylko się tu pokręcę i znajdę sobie coś do roboty, żeby odciągnąć moje myśli od tęsknoty za tobą. /o I'll just hang around and find some things to do to take my mind off missing You. / Gdybyś tylko mi powiedział Kochanie czego potrzebowałeś, może zrobiłabym wszystko, co w mojej mocy by powstrzymać Cię od wychodzenia z mego życia.. /if you could only tell me Baby what you neded meybe I could my best to stop You walkin' out of my life./ Powiedz, czy to koniec, czy tylko zgubiliśmy drogę? /ell me is it over or have we just lost our way ?/ Dlaczego nie przyjmiesz, że po prostu byliśmy tylko snem? /Why don`t You pretend we were just a dream.?/ Tylko pstryk i już nie ma mnie .. czasem bardzo tego chcę. ' Jesli odejdziesz, zabierz mój oddech... bez Ciebie jest mi niepotrzebny Odczekać kilka godzin, albo kilka dni, parę miesięcy, może rok. Potem znów zaświeci słońce... Oddychaj szeptem, przytul mnie. Oddychaj w ciszy, ogrzej mnie. Słów na które już za późno jest... Wszyscy ludzie szarzy albo czarni. I jacyś tacy nieszczęśliwi.. Nie chce mi się jeść, nie chce mi się wyjść Chociaż powinienem iść do przodu, jakoś żyć Może trzeba to przeczekać, ale nie wiem już czy to jest mądre Mój czas jest wolny, a Ciebie nie ma w nim Myślę co moglibyśmy przez ten czas zrobić Jest tyle kin, tyle filmów, tyle miejsc nowych Może moglibyśmy tam pobyć, albo zostać tu i poleżeć na podłodze Ale znów jesteśmy gdzieś indziej na starcie I chyba znów przez to rozmijamy sie całkiem Nie chce mi sie już wypełniać czasu Mija dzień, mija noc i światła gasną -Co Ty w nim widziałaś? -Ja go kocham wbrew temu wszystkiemu ! <33 Patrzyli razem w piękny zachód słońca..objął ją..pocałował.. i odszedł. Te nasze codzienne awantury coraz bardziej nas oddalają od siebie . </3 Czasami mam ochotę wyrzucić telefon przez okno. Lub rzucić nim o ścianę. Lepiej myśleć, że nie dzwonisz z powodu zepsutego telefonu niż, że o mnie zapominasz.. Mogę Cię potrzebować, ale to nie znaczy, że się o tym dowiesz. Teraz truskawki zastępują mi smak Twoich ust. Tylko nie wiem już, czy naprawdę istniejesz.. Jak to się stało, że jedyny człowiek, który sprawiał, że byłam szczęśliwa, teraz potrafi sprawić, że jestem smutna? /How could the one who made me happy,make me feel so sad ?/ Wspaniałe opisy..<3 papegirl, drift, rozsypanegwiazdy, pysiulaa, Toogether93, ewsienka, limitowana, marzeniatko, m4dziar4, agattee, przypadkiemJa, Akwarynka, IzaAabell, lovers2friends, Paajka, pattf, tegochcialam,kissabel |
|
|
|
#3799 |
|
Rozeznanie
|
Mam alibi, pytaj o co chcesz. Ja kocham Cię.
gdy serce stoi w miejscu gdy serce wciąż nie działa oczy gorączkowo szukają treści w blasku liter jesteś abyś był przyjmij to życie jako barwę
|
#3800 |
|
Zakorzenienie
|
kuracja słoneczna
![]() ja pamiętam tylko ten - z wizażu. _______ to nie była miłość. nowa sytuacja wydawała się być prosta. zwalasz z nóg. kopiesz mój mózg. myśląc nie wiesz nic uwolnij to w sobie bez wyjaśnień
|
#3801 |
|
Zadomowienie
|
30cm ponad chodnikami!
... i proszę mnie tylko brutalnie nie sciągać na ziemię. słabiutko zesputa jakość, słabiutko.. Po każdym małym oddaleniu, czuję jak Twoja grawitacja staje się silniejsza. Nie ma Cie , gdy moje życie spada w dół. Jesteś moim talentem. Stałość można namalować tylko chłodnymi barwami, trzymającymi się na dalekim planie. Twoje linie papilarne i moja skóra - spalam się jak papier. Tutaj marzenia umierają pod chodnikami. Tutaj dusisz się i oddychasz tym samym powietrzem. |
|
|
|
#3802 | |
|
Gość
|
Cytat:
`. Najmę przytulną poduszkę. ;* `. Szczerze: jestem sama mówiac kłamstwem: nie szukam miłości. Niedość ze szalona to jeszcze wolna jakiś chętny .? ;* tylko to przychodzi mi teraz namyśli. Poprosiłaś o nietypową proźbę. Eh. nie chcę być wyrozumiała ale moim zdaniem po co szukać miłości kiedyś ona sama Ciebie znajdzie albo poznacie się przypadkiem. ; ] bez offa. |
|
|
|
|
#3803 |
|
Zadomowienie
|
Aaaaa! ile strn do przecytania
hyym ![]() zaraz sie abieram tylko dodam jakies tam opisy )Czy ten pan tej pani pociągnie dzisiaj z bani, czy ta pani temu panu też` I nigdy nie dam nikomu siebie w taki sposób jak dałam Tobie Wykrzycz mi głośno wszystko co byś chciał I zawsze będę dbał o tę odrobinę, którą posiadam, bo jestem za maluczki, by mieć cały świat." temu panu też`
|
#3804 | |
|
Raczkowanie
|
Dodam parę od siebie:
*Po prostu wstań i już nigdy się nie poddawaj! Zycie jest tylko jedno. *Nic łatwiejszego niż zmienić kobietę przeciętną w wyjątkową... Wystarczy ją pokochać... *Everyone is a moon and has a dark side wchich he doesn't show to anybody/ Każdy jest księżycem i posiada ciemną stronę, której nie pokazuje nikomu. *Miłość jest niczym, bo nic jest wszystkim, a wszystko jest miłością. *Jak najlepiej trafic do serca mężczyzny? Nożem, przez klatkę piersiową ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
Wiem, że prosba jest dziwna i nietypowa... Dziękuję, że coś jednak dodałaś
|
|
#3805 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje za pochwały słoneczka
![]() ______________ nienawidzisz mnie, czy tego co było między nami? nie byłabym twoim narkotykiem, tylko twoim powietrzem, twoim słońcem. iść do góry, pieprzyć smutek zbędny. kolejna szklanka spada trupem w dół. razem spoceni, pozbawieni sił. wiem, żebyś bardzo chciał zatrzymać mnie na parę dni.
|
|
#3806 | |||||
|
Zakorzenienie
|
dontlookdown przepraszam, ale nic nie potrafię wymyślić, a on się zachowuje strasznie dziecinnie
Cytat:
i cieszymy się, że Ty już jesteś Cytat:
i wzajemnie Cytat:
po to tu wklejamy swoje wypociny ;p Cytat:
daj szansę miłości nie wystawiaj na próbę mojej cierpliwości nie będziesz żałował jejkuu, nie pomogłam Cytat:
co do prośby, to nie mam weny do tego dziś ;p _______ walające się po kątach okruchy samotności będę miała siłę iść tam, gdzie mieliśmy iść razem nie przemawiasz do mnie ani fizycznie, ani intelektualnie i od tak po prostu potrafisz postawić kropkę na końcu naszej miłości Bywa, że w sercu łamie się życie a usta nasze się śmieją z najwyższej półki sięgam zakurzone wspomnienia Ty - jeden kawałek mojego życia deszczowy, aczkolwiek przyjemny dzień w jego ramionach zaciskam dłonie i usta, by nie powiedzieć za dużo wiesz, poznałeś mnie w bardzo dziwnym momencie mojego życia
|
|
#3807 |
|
Raczkowanie
|
my lips like sugar.
jesteś tylko zwykłym katarem. niedługo przejdziesz. wystarczy tylko tona chusteczek. jesteś taaaka malutka .. że będziesz mi wchodzić pod kurtkę jak będzie padać. ^^ { tekst mojego lubego . } - nie czytam Ci w myślach .. musisz mi powiedzieć co myślisz. - teraz się boję .. - jasne -,- - nie boję się Ciebie .. boję się tego, że mogę Cię stracić, że pewnego dnia znikniesz. bo w Tobie jest coś takiego, że nic więcej nie chcę. - za dojrzała jak na swój wiek .. - .. to przez miłość . to nie lans - to rzeczywistość . -czuję się zhańbiony .. -zhańbiony ? dlaczego ? ; > -bo to największa hańba dla chłopaka, gdy dziewczyna przez niego płacze .. przepraszam, nie chciałam się w Tobie zakochać. tak wyszło .. bo czasami mam tak , że chcę przejść przez ulicę w najszerszym miejscu. i wtedy nagle pojawiasz się Ty ..
|
|
#3808 | ||
|
Gość
|
Cytat:
Cytat:
te wspaniałe pomarańczowe kradne i zapisuje w pamiętniczku ;* Musisz w to wierzyć. Kiedyś spotkasz Go i powie, Ci że jesteś dla Niego tą jedyną. Wszystko jest nijakie. Dzisiejszy dzień w szczególności. Nie chcę szybko, nie chcę młodo, nie szczęśliwie i wśród bliskich. nie jest najgorzej. to tylko przejściowa grypa uczuciowa. Kolejny papieros i białe wino. Upijam się do ciebie, jutro ty do mnie. za dużo mi tu ciebie. nie chcę! Bez emocjonalnych huśtawek, rozregulowywania ostrości, pulsowania obrazu. Potem pocałował mnie i szepnął: 'Cały czas pamiętałem Twój zapach'. Wykupiłam sobie pakiet 6oo całusów od Ciebie.. Chol.era no.. szkoda, że nie ma w nim oferty łóżkowej ! Z taką szybkością jaką wyrzuciłam wszystkie Twoje rzeczy przez okno, chcę żebyś i Ty z mojej głowy wyszedł. Cholerna idiotka.. wystarczyło wtedy nie mówić, żeby odchodził, gdy tak naprawdę serce mówiło coś zupełnie innego ! Przyjaciółka próbowała mnie powstrzymać, ale musiałam Ciebie spróbować. teraz uzależniłam się od Ciebie i nie umiem się odkochać. będę marzyć, że całuję usta, za którymi tęsknie, mając nadzieję, że marzenia te spełanią się.. najbardziej za Nim tęsknie, kiedy robi się późno. próbuję poczuć Jego oddech i ciepło Jego rąk. chora rzeczywistość bardzo szybko pryska, kiedy zaczynam zanosić się płaczem... to chyba najwyższy czas, by wreszcie zrozumieć- On nigdy nie potrafił poświęcić się całym sercem- to zawsze ja kochałam za nas dwoje.. ostatnio myślę o rzeczach, przez które przeszliśmy.. i nie wiedziałam co, jeśli Ciebie nie będzie przy mnie.. SMS.. łapię za telefon z uśmiechem na twarzy.. kiedy odbieram wiadomość znowu czuję rozczarowanie.. tym razem to znowu nie Ty.. Ty znowu nie masz czasu. a ja? przecież wiesz, że czekałam. jedna kolejka, druga, trzecia.. rozum jest już pijany, serce na chwile uśpione.. tak, alkohol doskonale zastępuje rzeczywistość. wiesz, czuję ulgę, kiedy leżysz obok, przytulasz mnie i mówisz, jak mnie kochasz.. czy będziesz miał tyle odwagi, żeby obiecać mi, że będziesz zawsze przy mnie i zawsze będziesz mnie kochał? a czy obiecując mi to, będziesz miał świadomość, że danego słowa powinno się dotrzymać? a największą jej wadą było to, że przeogromnie tęskniła. myślała o nim nieustannie. to weszło jej w nawyk. najgorsze było jednak to, że chciała się tego oduczyć, natomiast nie wiedziała jak. I chu.j - pomyślałam, bo myślę raczej zwięźle. - Dlaczego sama do Niego nie zadzwonisz ? - Bo pomyśli, że mi zależy. To taki wstyd pozwolić Tobie odejść daleko. Dziekuję Ci że nie odszedłeś, kiedy powiedziałam 'zostaw mnie'.. I kiedy nie utrzymywałeś ze mną kontaktu to nauczyło mnie, żeby być silną tylko proszę, nie chcę być pomyłką w Twoich wierszach.. Ty i ja ? lepiej nie.. bo to byłaby raczej smutna historia. On i ona. tak różni od siebie. nie widać ich przyszłości. ona z nim. i po co to ? przyszłość nie widzi dla nich szans. a no takie jakieś bezsensowne . ; * brak weny . ;( |
||
|
|
|
#3809 |
|
Raczkowanie
|
* Jestem sama... Tak bardzo sama, że aż mi zimno...
* I znów kolejny dzień, w którym udawać muszę szczęscie... * Bo każdy ma swojego anioła i jest dla kogoś aniołem... Tylko do cholery gdzie jest mój?! * Gdzie jesteś mój książe na białym koniu? * Gdzie jest ten mój cholerny Romeo? Zamarznę na tym balkonie! * P****ol wszystko i się śmiej, wstaniesz rano będzie lżej.
|
#3810 | ||
|
Gość
|
Cytat:
Cytat:
a wszystko ch.j strzelil.
Zero marzen, zero tolerancji. Niedawno razem trzymając się za ręcę szliśmy tak szybko przemineło.? Ej Skarbie, zapamiętaj ,że ja zawszę będę pamiętać.! -A co to jest skarb.? - rzecz najważniejsza w życiu. -ale jeżeli on jest dla mnie najważniejszy.? - tak Ci się tylko wydaję tak jest tylko w tanich bajkach. - bez happy endu smutny finał. - nie no bo z wesołym finałem! - Jak Cię wykorzysta i zostawi też będzie wesoły.? - Tak bo zostane wykorzystana. ;D Edytowane przez hotiie Czas edycji: 2009-06-15 o 12:13 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.

B</3

wystarczy Marzena 

more more kochana ;*
na stare piosenki, trochę cytatów na opisiki :

a te powyższe, niestety, pasują do mojej chorej sytuacji. <3

i głowa do góry