| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |      | 10 | 32,26% | 
| Kraków |      | 15 | 48,39% | 
| Warszawa |      | 6 | 19,35% | 
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-06-15, 10:56 | #1681 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................ 
				 | 

Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III

coś brzydkiego napisałaś   napisz jeszcze raz ze spacjami międzi literkami  ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Nasturcjo - ściałabym wiedzieć, czy ony dobre som , tzn czy się nie zjadają za szybko, nie rozlewają za bardzo, nie wysuszają ... i już chyba. 
				__________________  | 
|     | 
|  2009-06-15, 10:57 | #1682 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Myszko, ja bym kupiła srebrną albo szarą torebkę. A buty takie więcej szałowe   
				__________________ | |
|     | 
|  2009-06-15, 11:00 | #1683 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

Cytat: 
  ... Nasturcjo, babcie to robią zupki na rosołkach, nie tych z kostki oczywiscie, dodają dużą ilość koncentratu pomidorowego(likopen dla zdrowia) i... śmietanki(bo zupka babci dla Oblubieńca musi byc kaloryczna  i tyla. Joasiu   Edytowane przez Córka D'artagnana Czas edycji: 2009-06-15 o 11:01 | |
|     | 
|  2009-06-15, 11:01 | #1684 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Cytat: 
  ) ta też fajna http://www.e-rylko.com/produkt/r168_...r/0/k/120/pp/1 | |
|     | 
|  2009-06-15, 11:04 | #1685 | 
| Zakorzenienie | 

Hihi, ano troche brzydko było   Pochwalę się chociaż chyba nie na ustach bo sie wstydam, jest ***ut czerwona że na miasto chyba nie wyjde, będzie po domu  A pomidorowa babuni to na mięsku z koncentratem z pudliszek i zabielona kwaśna śmietaną 18%   | 
|     | 
|  2009-06-15, 11:05 | #1686 | 
				 | 

Vesenko, ślicznąś torebkę  ( mam ogromny sentyment do granatowych torebek  ) wkleiła, tez tak myslałm,ze granatowa świetnie komponowałaby sie z butami Myszki. | 
|     | 
|  2009-06-15, 11:07 | #1687 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-01 
				 | 

Hej, hej   witam się pourlopowo   Zaraz polecę na wstecznym, co by dowiedzieć się co porabiałyście kiedy mnie nie było   | 
|     | 
|  2009-06-15, 11:08 | #1688 | 
| Zakorzenienie | 

Kasia   Ty juz pourlopowo z nami? Myslałam, żeś wyjechała na 2 tygodnie. | 
|     | 
|  2009-06-15, 11:14 | #1689 | |||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-03 Lokalizacja: Shallow Grave 
				 | 

Cytat: 
  Ja też ostatnio mam fazę na czerwień - paznokcie nieodmiennie i z jaka namiętnością maluję na czerwono  Cytat: 
  Mama też doradza mi srebrną... Renatko  Nie przepadam za zielonym kolorem  Cytat: 
  w sumie to tylko torebka, ale buty leżą mi teraz w szafie...  Cytat: 
   Może faktycznie zakończyć poszukiwania granatowej i zaopatrzyć się w szarą ? Cytat: 
  , ale ja jednak chciałabym z lekkim wężowym motywem  A co sądzicie o tej ? - klik! 
				__________________ "It's been so long... Feels like pins and needles in my heart... So long... I can feel it tearing me apart..." ♥ | |||||
|     | 
|  2009-06-15, 11:15 | #1690 | 
				 | 

tym razem tylko tydzień  zresztą nie przepadam za dłuższymi wyjazdami, ckni mi się do domu  Wybyczyłam się, wypoczełam, naładowałam akumulatory i oficjalnie rozpoczęłam sezon letni tradycyjną jak co roku, lekką przyjarką na odnóżach przednich i tylnych   | 
|     | 
|  2009-06-15, 11:15 | #1691 | 
| rude jest piękne:) Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: nad jeziorem 
				 | 

Baby ni zdanzam za Wami   Kasia-Contax ,Homyku witajcie   
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | 
|     | 
|  2009-06-15, 11:16 | #1692 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Wypoczętaś? Tymeno, szkoda życia na po domu. Jak nie teraz do ludzi, to kiedy? Dawaj fotkie   
				__________________ | |
|     | 
|  2009-06-15, 11:16 | #1693 | 
				 | 

Ooo i Mycha u nas jest    | 
|     | 
|  2009-06-15, 11:17 | #1694 | 
				 | 

Tymeno, własnie z tego powodu tez obawiałam sie wychodzić w czerwonej szmince na miasto,moja szminka to czerwień strażacka, jest widoczna jak cholera i to jak! jednak przy minimalnym, zerowym prawie makijazu, odpowiednim, oszczędnym  stroju, wyglada bardzo ciekawie, powiedziałabym,ze elegancko nawet. A spróbuj Tymenko założyć czerwoną szminke do teatru, w ogóle na wieczorne wyjscia, od tego zacząć. Myszko, ta srebrna kopertówka szykowna, piękna, też bedzie Ci pasowała do butów  Kasiu-Contax, witaj   Edytowane przez Córka D'artagnana Czas edycji: 2009-06-15 o 11:20 | 
|     | 
|  2009-06-15, 11:17 | #1695 | 
				 | 

Teresko, Joasiu    | 
|     | 
|  2009-06-15, 11:22 | #1696 | |
				 | 

Kasiu witaj !   Cytat: 
  Trochę cię waham bo nie ma granatowych akcentów ale podoba mi się fason  poza tym są szarości, buty mają szary przód... 
				__________________ "It's been so long... Feels like pins and needles in my heart... So long... I can feel it tearing me apart..." ♥ | |
|     | 
|  2009-06-15, 11:24 | #1697 | 
				 | 

Tymeno ,Reniu poka-poka w czerwonej szmince   ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Mycha ta szara piekna jest i bedzie pasowala   
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | 
|     | 
|  2009-06-15, 11:25 | #1698 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-06 Lokalizacja: z kamerą wśród zwierząt 
				 | 

Myszko, jam o meteorach mowila bo tu, odnotowany zostal ( na tem wlasnie punkcie ) szal cial i uprzezy  torebka, to rzecz dylematow wymagajaca a buty, w dodatku odlogiem w szafie lezace, rzecz taka co byc nie moze  Rawita kupila jakis czas temu swietny worek czarny, wtedy na aukcjach byly tez wlasnie takie niebieskie ( w identycznych odcianiu co Twe buty, choc bez skory weza ) i cena tez byla fajna  Mamo blyszczyka ogolnie nie polecam mimo, z dobrze kryje, niby nie wysusza, to jest lepki ( co zniecheca do uzywania ) i niestety, wymaga wielkiej precyzji przy nakladaniu ( sie rozlewa w konturach, zwlaszcza mych niemlodych juz ust ) a skad ja Wam Pudliszki wezme, he ?  jako, ze miast oddac sie namietnosci papierzystej pracy wole po-przymierzac blyszczki  masz Mamo zdjecie rozlanych czerwieni Kasiu Contaxow powitac wczasowiczkie poczemu tak krotko Cie nie bylo ? ( tesknilim niby, ale przygotowani bylismy na wieksze duszy, wzgledem nieobecnosci Twej, niepokoje )   | 
|     | 
|  2009-06-15, 11:29 | #1699 | 
				 | 

Im dłużej na nią spoglądam tym bardziej ja chcę...      
				__________________ "It's been so long... Feels like pins and needles in my heart... So long... I can feel it tearing me apart..." ♥ Edytowane przez SpanishMyszka Czas edycji: 2009-06-15 o 11:31 | 
|     | 
|  2009-06-15, 11:33 | #1700 | |
				 | 

Cytat: 
  Tereniu, a luknij w profil   Nasturcjo, nie muszą być Pudliszki, na pewno u siebie znajdziesz jakiś koncentrat, tez bedzie dobry. Edytowane przez Córka D'artagnana Czas edycji: 2009-06-15 o 11:36 | |
|     | 
|  2009-06-15, 11:38 | #1701 | |
| Zakorzenienie | 

Kasiu-Contax, ja też tęsknie na wyjazdach   jak jakaś stara kobieta tęsknie do swoich pieleszy  Cytat: 
  Po pracy Wam dam, co mam nie dać. Dartagnanko, jam zaprawiona w czerwieniach ale takich winnych, zgaszonych. Ta nowa jest właśnie taka strażacka ale spróbuję ją na wieczór z początku jak radzisz  Rawita brała chyba taką klik A ja tez kupiłam torebkę  Lniany wór, cudny, pochwale się wieczorem,  ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Nie widze nic w profilu Reni   Edytowane przez tymena Czas edycji: 2009-06-15 o 11:39 | |
|     | 
|  2009-06-15, 11:42 | #1702 | 
				 | 

Tymenko, teraz zobaczysz     | 
|     | 
|  2009-06-15, 11:42 | #1703 | ||||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
    Cytat: 
  Cytat: 
  Też mi się tak wydaje i chyba kupię sobie tę torebkę   
				__________________ "It's been so long... Feels like pins and needles in my heart... So long... I can feel it tearing me apart..." ♥ | ||||
|     | 
|  2009-06-15, 11:46 | #1704 | 
				 | 

Kasiu dopiero znalazlam ,to Ci Renia konspiratorka   
|     | 
|  2009-06-15, 11:46 | #1705 | 
| Zakorzenienie | 

Reniu, napiszę raz jeszcze - przepięknie Ci w czerwieni   Zmykam jeszcze pobuszowac po Twoim albumie   | 
|     | 
|  2009-06-15, 11:50 | #1706 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ "It's been so long... Feels like pins and needles in my heart... So long... I can feel it tearing me apart..." ♥ | |
|     | 
|  2009-06-15, 11:51 | #1707 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................ 
				 | 

Contax powrócił   Nasturcjo - dzięki za foto, kolor miodzio, ale jak się rozlewa, to kiszka  Pomidorowa mojej babci, to zawsze była robiona na mięsku, z duzą ilością marchewki i podbita śmietanką i mąką. Ryż do niej był dawany.  Ja robię na rosole i z sokiem pomidorowym i bazylii dodaję, bo tak lubię. I makaron. Ale babcią to jeszcze nie jestem (chyba), więc mój przepis raczej sie nie nada.   
				__________________  | 
|     | 
|  2009-06-15, 11:59 | #1708 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-06 Lokalizacja: z kamerą wśród zwierząt 
				 | 

I ja pobuszowalam u Reni, ukryciucha  ( miast sie pochwalic obliczem swym czerwono-promiennym  z cicha siedzi ) Slicznas Coro, a nadobnas, ho ho  Najmilszym chyba dzisiaj dla mnie akcentem ( no chyba, ze Oblubieniec zaskoczy mnie futrem ) byly Corkowe planty jesienia nie pamietam kiedy ostatni raz wdychalam atmosfere jesiennego Krakowa. i ten fragment, od Szewskiej w kierunku UJ, znany mi przeciez z pamieci, i "w domysle" gdzies tam zejscie do ukochanej mi Loretanskiej z milczacym kosciolkiem. Reniu  z tym to westchnieniem pod powiekiem oddale sie w kierunku Pomidorowej po Polsku   | 
|     | 
|  2009-06-15, 12:04 | #1709 | |
				 | 

...  się zgadza  Cytat: 
  --- Wzruszyłam sie normalnie, ręce mi drżą  , niemalże palpitacji serca dostałam od Waszych dziewczyny komplimentów  Dziękuję  Myszko, zapraszam   | |
|     | 
|  2009-06-15, 12:13 | #1710 | 
				 | 

Muszkieterowa Córko i jam pobuszowała  ślicznie Ci   
				__________________  | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.