|
|
#241 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. II
Do Elixir des Merveilles doszedł mi jeszcze Hypnotic Poison i to na razie koniec listy marzeń, chwilowo nic więcej mnie nie kręci,
myślałam najpierw, że może She Wood, ale jak dla mnie to trochę zbyt męski zapach, chociaż kiedyś mi to nie przeszkadzało, skoro spryskiwałam sie męskim Kenzo pour Homme i 212 CH no, ale gusta z czasem ulec zmianie mogą
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
Stella In two
5th avenue Valentino ktorys z Rock'n'rose moze Pret a porter White musk TBS Euphoria Amor amor tentation bym nie pogardzila od biedy J'adore Jungle Kenzo d'ete Kenzo ale nic z wyzej wymienionych nie powala mnie na kolana
|
|
|
|
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
Be Delicoius i Pure Purple już u mnie na półce
![]() Resztę listy z przyczyn finansowych chwilowo zawieszam. Ale teraz będe korzystac i cieszyć się zapasami, które już mam |
|
|
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
Ciągle mi się wałkuje we łbie Kashmina i Zen. Uparcie od paru miesięcy. A ja uparcie ich nie kupuję.
![]() Postanowiłam sobie zainwestować tym czasem w atrakcje bardziej aktywne niż pachnienie.
|
|
|
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
Podobnie jak chwilowo pomarańczową Kropkę, pochłonęły mnie inne atrakcje; ale od dłuższego czasu chodzi za mną kilka zapachów. Podziwiam ich wytrwałość, kroku nie zgubiły ani razu ;] Marzą mi się niezmiennie:
* perfumy w kremie Le Baiser du Dragon, * Incense Extreme Andy Tauera, * oraz: paczula, paczula, morze paczuli w stężeniu namiętnie jesiennym. I z lekką nutką nieśmiałości: Kenzo Amour bądź Hypnotic Poison Elixir. ... No, pora sprawdzić czy wątek ma moc sprawczą. <Dyga grzecznie i trzepoce rzęsami.>
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
Nadal Loukhoum Keiko Mecheri, już od dłuższego czasu.
|
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
Właściwie to dużo tego nie ma:
BC w ilości każdej Winter Delice w ilości rozsądnej Gucci Rush Men w ilości odpowiedniej Hamuje mnie nieco ilość flakonów na toaletce i braki finansowe. Może by tak w pakiecie zużywać zapasy i oszczędzać kasę?
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2009-06-14 o 12:28 |
|
|
|
|
#248 |
|
Guerlain Lover
|
Oj trochę doszło, a wszystko przez wymiankę próbkową:
Stella edp Stella Sheer 2008 Diamond intense Angel violette Tempore Donna (wystarczy mała odlewka na większe testy) Magnetic beat |
|
|
|
|
#249 |
|
Rozeznanie
|
Euphoria Blossom
i oczywiście B Spot Benefitu
Edytowane przez och Czas edycji: 2009-06-14 o 20:51 |
|
|
|
|
#250 |
|
Zadomowienie
|
Odlewkowa wish - lista, bo na pełne flakony to ja sobie niestety nie mogę teraz pozwolić
![]() - Annayake Miyako - Botrytis Ginestet - już lada moment będzie - Hanae Mori Butterfly EDP - Eau de Sisley 1 - Belle de Minuit
|
|
#251 | |
|
BAN stały
|
Edytuje listę
![]() Cytat:
do listy dochodzą: -Olivier Durbano Turquoise - Parfums d'Empire Ambre Russe - Ginestet Le Boise - Serge Lutens Bois Oriental - Frederic Malle French Lover - Heeley Cardinal tak się cieszyłam że mi się lista kurczy a ona głupia nie chcę współpracować |
|
|
|
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
Padparadscha Satellite i troche rózanego aniołka
|
|
#253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#254 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Z poprzedniej listy (tej edytowanej) dziewięć zapachów mam lub miałam. Cytat:
![]() Marzenia? Prawie spełnione - żeby dotarł Turmalin i Jade. Pewne na rychło - Bois d'Ombrie. W perspektywie... Może Patchouli 24 Le Labo? Ale na spokojnie... Zamierzam "poużywać".
|
|
|
#255 |
|
Wtajemniczenie
|
Było:
French Lover - własna setka Safran Troublant - 15 ml maluch - już prawie spełnione Jardins de Bagatelle - tak z 10 ml Diptyque L'Eau Trois - wszystko przez Polly - mam Diptyque - L'Eau Diptyque Chergui - mam Dune Musc Maori - mam Oud 27 Pozostało do zdobycia: French Lover - własna setka Jardins de Bagatelle - tak z 10 ml Diptyque - L'Eau Diptyque Dune Oud 27 Plus nowe muszmiecie: Cedarwood Tea Aomassai
|
|
#256 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Po weryfikacji na mojej liście marzeń jest tylko Angel 100ml
flakon 25ml okazuje się być stanowczo za skromny jak na moją endless love do Aniołka
|
|
#257 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Dopisuję Versace wersję meduzową Czary-mary, żebym znalazła pracę, która nie będzie (za bardzo) kolidować z praktykami
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
|
#258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale się staram)Następny w kolejce Idole (z Hermesami coś ciężko, chyba nic z tego nie będzie )
|
|
|
|
|
|
#259 |
|
Zadomowienie
|
Tak mi jakoś wychodzi, że marzę o tym, czego nie znam:
Hypnose Elixir Pioson Elixir Elixir des Merveilles Flowerbomb Extreme Courious in Control Serendiptous Escada Collection Black Russian same słodkie elixiry ![]() A z tych znajomych to Innocent L Lolita Dolce Vita AA Herba Fresca, Mentafolia i Pamplelune Ogródek Śródziemnomorski Addict Wish Moon Sparkle
Edytowane przez aliś Czas edycji: 2009-06-15 o 19:56 |
|
|
|
|
#260 |
|
Raczkowanie
|
Czas uruchomić moc wątku.
![]() Envy me mi się marzy, na początek mała trzydziestka Jak już je kupię: Eternity Code
|
|
|
|
|
#261 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
miło że przynajmniej zapachową mamSabb, Daff... Turkusa nie znam... bo i ciężko było by mi poznać ale na niego jestem tak napalona żem gotowa brać w ciemno i to od zaraz |
|
|
|
|
|
#262 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#263 |
|
Guerlain Lover
|
Euphoria już jutro będzie moja
nr 1 mojej wishlisty mogę skreślic <jupi>
|
|
|
|
|
#264 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja bym teraz chciała Amour Indian Holi i, w dalszym ciągu, Molekuły 01 Może jeszcze coś lekkiego na lato, Armani White albo Mintea... |
|
|
|
|
|
#265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Crystal Noir ![]() ![]() 2. Envy Me 3. princess Vera Wang 4. Elle ysl (30ml wystarczy) |
|
|
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
1. Boudoir (jeszcze trochę...)
2. Maroussia 3. Classique (większa flacha) 4. Montale Paris - Chocolate Greedy (gdzież one są... :/) 5. Belle de minuit (j.w.) 6. Wish 7. Zastanawiam się nad Mariah Carey -M Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2009-06-17 o 12:28 |
|
|
|
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
Dawno listy nie było, teraz za to rozrasta się z dnia na dzień:
1. T.Ford Black Orchid (wszystko przez Zuzqie, bo mi o nim przypomniała )2. Bond No.9 Coney Island 3. zapas Etry 4. Dianthus albo coś innego z goździkiem pod obiema postaciami
|
|
#268 |
|
Zadomowienie
|
A mnie się marzy...
![]() Molekuły 02, albo coś z czego wyjdzie na mnie podobne zielsko ,i już od dłuższego czasu Vanille Bourbon Il Profumo - czekam na Noc zakupów w Galerii Krakowskiej i zniżkę 20% w Douglasie .
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio raczej nic nie kupuję, mam przesyt, po części też chcę oszczędzać, wykończyć jakieś flakony.
Jednak marzenia mam, inaczej oznaczałoby to że jestem chora albo że wyzdrowiałam ![]() - Tea for Two 100ml - Gaiac - Cinema w wariacjach we flakonach (taki kaprys, chciejstwo) - Hypnose Elixir we flakonie, ale niekoniecznie pełny flakon - Nature Millenaire zapas - Annick Goutal Duel (gdzieś on męskie jest, nawet o bycie unisexem bym go nie posądziła) choć odlewkę - małe marzenie to Max Mara Le Parfum, przyjemny aczkolwiek ulotny, jednak gdyby się trafiła okazja to czemu nie - Mauboussin, Histoire d'Eau albo Mauboussin EDT Marzy mi się też powykańczanie odlewek. Edytowane przez bluegirl Czas edycji: 2009-06-19 o 12:48 |
|
|
|
|
#270 |
|
Raczkowanie
|
Mauboussin Histoire d'Eau
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:28.

myślałam najpierw, że może She Wood, ale jak dla mnie to trochę zbyt męski zapach, chociaż kiedyś mi to nie przeszkadzało, skoro spryskiwałam sie męskim Kenzo pour Homme i 212 CH
no, ale gusta z czasem ulec zmianie mogą 

, ale czegóż się nie robi, żeby się trochę odmłodzić

)