|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jestem w związku z obcokrajowcem- część II
Cytat:
![]() Jak wloski obcielas o jakies 5-6 cm to jest duzo jesli pod uwage wezmiemy dlugosc Twoich wlosow przed scieciem Czyli teraz masz cos jak Ja? albo i krotsze? jak sié czujesz w nowej fryzurce? Cytat:
CO do drugiej cesci Posta... Wyobrazilam sobie Ciebie wchodzácá przez lufcik Swojá drogá Szien cos cpa zapewne i nam tu takie historie wciska ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
PS. w Pradze jeszcze nie bylam ![]() Cytat:
Cytat:
Roux TZ wogole od tamtej pory sie nie odezwal? ![]() A co do mnie: Pracy mam pod zieurki w nosie: atmosfera nie ciekawa Jutro supervisor powinna mi powiedziec czy wie cos na temat moich pieniedzy.. zobaczymy. W piatek kolejna wyplata... jesli znowu cos bedzie nie tak to nawet do pracy nie przyjde.Szkoda czasu i zdrowia.
Edytowane przez Lovely_Girl Czas edycji: 2009-06-15 o 09:40 |
|||||||
|
|
|
#4622 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny
![]() przebrnęłam teraz w pracy przez te 6 nowych stron, uff ![]() szien - dobrze, że wszystko się szczęśliwie skończyło tajka - 3mam kciuki za Ciebie, dzisiaj masz te rozmowy? Malaja - gratuluje trwałej na proste włosy ![]() Amoura - co z tymi milionami??wygrałaś czy nie? bo chciałabym się już zacząć pakować a co do tych domków,to takich nie ma w okolicach lizbony, szkoda, widziałam je tylko na zdjęciach w moim przewodniku...ale azulejos jest pełno, mój tz nawet ma je w domuAnessa - też witam serdecznie a tak w ogóle to tylko 10 dni zostało do przyjazdu tż...do chwil pełnych radości ![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- emanko - moja dobra koleżanka jest z grekiem i mieszka już w grecji, o czym pisałam wcześniej.ale ona jest za bardzo zabiegana na wizaż ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Lovely - widzę, że już w lepszym humorku? |
|
|
|
#4623 |
|
Wtajemniczenie
|
ja znam związki polsko-greckie - co zresztą można łatwo przeczytać przeglądając moj profil na nk
![]() tylko na wizażu jestem sama ![]() nawet są z Lublina mam nadzieje, że uda mi się je spotkać jak będę już w Gr ![]() do końca czerwca siedzę tu a po 1 lipca (najpóźniej do 12 lipca) śmigam stąd... więc za długo nie będę Wam marudziła
Edytowane przez emanko Czas edycji: 2009-06-15 o 10:00 |
|
|
|
#4624 |
|
Wtajemniczenie
|
Szczerze mówiác to tak sobie
|
|
#4625 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzisz ![]() Cytat:
ja dzis na sniadanie jadlam szproty w oleju tz patrzyl na mnie jak na ufo ![]() Cytat:
co do pracy to jestem w szoku.. kto ma wiedziec co sie stalo z tymi pieniedzmi jak nie twoi przelozeni?? naprawde dla mnei to karygodne aby zaplacic komu 45£ na 2 tyg ![]() mam nadzieje ze wyrownaja ci przy kolejnej ![]() Cytat:
mama da rade, dzieckiem nie jest a my jedziemy dzis zaplacic czesc za samochod i juz w srode bedzie nasz
|
|
#4626 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale historie Szien sá najlepsze ![]() Co do wyplaty to area manager ma dzwonic wyzej i sie dowiedziec.. no zobaczymy ![]() Poprzednia firma byla lepsza.. nie dosc ze nie chciala mi wyplacic pieniedzy za 6 tygodni to jeszcze raz dostalam wyplate: 4 funty z pensami dostalam na caly miesiác bo wyplaty byly miesieczne! Mam szczescie co? ![]() A na jaki samochod sie zdecydowaliscie?
|
|
|
#4627 |
|
Rozeznanie
|
lovely - ale lepiej już pomiędzy Tobą i tż?czytałam, że przygotowujesz mu urodzinowe prezenty
kropka241- gratuluje zakupu autka |
|
|
|
#4628 |
|
Zakorzenienie
|
Lovely na forda mondeo
|
#4629 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ah! to Ty tez masz makarona skaranie boskie z nimi eh ![]() TZ pojechal sobie na 2 dni do Abruzji,ale wroci ... ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
![]() Mam nadzieje,ze juz was nie bede w akcie desperacji opuszczac ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Cytat:
,jak wroci za 2 dani bedzie na to czas,mowilam mu,ze chce z nim porozmawiac i ,ze mam kilka waznych pytan,pol dnia mnie tym meczyl ,ale doszlam do wniosku,ze lepiej porozmawiac na spokojnie,bo wczoraj to wszystko tak na wariata byla ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Mam nadzieje,ze za kilka dni nie bede znowu plakac ,ale jakby co to wy mnie pocieszycie prawda ?
|
|
#4630 | |||||||||
|
Rozeznanie
|
Polowe posta mi zezarlo.
wlasnie mowili w BBC, ze zmarla pierwsza osoba chora na swinska grype, u mnie BBC News jest wlaczone non-stop, sledze sytuacje w Iranie i dzwonie co godzine do TZ z News update .Wiecie dumna jestem z naszego narodu, ze obalilismy komunizm, patrze teraz na Iran i widze, ze to byl wyczyn. W jaki sposob garstka ludzi portrafi podporzadkowac sobie caly kraj, miliony ludzi? Szkoda, ze nic w Iranie nie wyszlo, bo taka okazja sie nie powtorzy, caly swiat patrzyl na nich przez te ostatnie dwa dni, a teraz dziennikarze maja nakaz wyjazdu, telefony komorkowe nie dzaialaja, internet jest blokowany, nie wolno sie gromadzic, aresztowania, zabici i dupa blada. Muszez przelozyc prawko, nie jestem jeszcze gotowa, a w tym tygodniu duzo nie pojezdze, mialam dzisiaj jechac do Oxfo, a pojade jutro, to juz dwa dni. Prace powinnam juz konczyc, a cigle mi sie cos psuje, glupie dowody!, glupia matma, glupi Oxford!. Cytat:
Ciekawa jestem twoich wloskow, chcialas sobie humor poprawic fryzjerem ![]() Cytat:
Wyobrazam sobie ten lufcik, tez mam w lazience, wlasnie sprawdzalam, czy bym sie przcisnela, nigdy w zyciu, tylek by mi zostal na zewnatrz ![]() Cytat:
) boli.Cytat:
Wogole znam ten bol, matematyka, Cambridge, podziwiam Marie, wiem jaka meke przeszla. Cytat:
Moja kuzynka jest z Anglikiem, niejadkiem, on sie glownie slodyczmi zywi i owocami morza, normalnego obiadu nie jada, jak sa w Polsce to jest zawsze wieelki problem, bo on nic nie lubi, jedyne co je w PL to jest chalka z dzemem, meczacym gosciem jest bardzo. I nie jest to mile, bo nasza rodzina w Pl nie mowi po angielsku, ale zawsze wszyscy sie staraja przyjac go po krolewsku, a jedyne co widza to jego krecenie nosem na wszystko, nawet sie dziekuje nie nauczyl przez 8lat, niezbyt jest to kulturalne. p.s. ja nie mowie, ze Twoj TZ taki jest tylko tak mi sie przypomnialo przy okazji ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za wyplaty i wszystko inne Cytat:
Cytat:
![]() No to bedziemy opijac twoja fure,
Mozesz byc kim zechcesz, po prostu stan sie kims kim chcialabys byc... Edytowane przez 7sweety7 Czas edycji: 2009-06-15 o 12:05 |
|||||||||
|
|
|
#4631 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
mam nadzieje, że chociaż tż mi to jakoś wynagrodzi . Gratuluję samochodziku...zastanawia m się czy lecieć z Krk czy z Wawy czy autobusem ![]() Romanaccia - oczywiście, że pocieszymy. przytulimy, nawet i![]() p.s. nie jestem taka groźna
Edytowane przez emanko Czas edycji: 2009-06-15 o 12:04 |
||
|
|
|
#4632 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I nie dziekuje narazie za nic zeby nie zapeszyc ![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Kazdy powód dobry do wypicia
|
|
|
#4633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio mam mniejsze lub wieksze kryzysy przez co czasem moze mi sie zdarzyc odchodzenie w akcie desperacji ,a jak bic to tylko prosze moj kuperek zostawic w spokoju,bo to moja ulubiona czesc ciala
|
|
#4634 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4635 |
|
Rozeznanie
|
padam, mam za sobą nieprzespaną noc
bolał mnie brzuch tak, że nie mogłam spać, a teraz musze pisać na kompie kilkanaście stron, a oczy same mi się zamykają...chcę do domu! |
|
|
|
#4636 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a niedługo Twoje Kochanie zawita w Twe progi
|
|
|
|
|
#4637 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje emanko
|
|
|
|
#4638 |
|
Wtajemniczenie
|
Eskadio ominelam Twoje pytanie nie wiem jak to sie stalo
![]() Z TZtem jak z kazdym innym raz jest dobrze a innym razem nakopala bym mu do Wez sobie jakies leki (np.aspiryna) cherbatka z cytrynka lub z sokiem malinowym i do lozeczka po pracy
|
|
#4639 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Eskadia - może to zwykłe przeziębienie po pobycie na łonie natury w pogodę deszczowo-zimną. Jak wrócisz do domciu to zaaplikuj sobie jakieś albo medykamenty chemiczne albo domowe sposoby i...wskakuj do łózia na kurowanie ![]() A jutro będziesz tryskała energią i nas wszystkie zarażała nią |
|
|
|
|
#4640 |
|
Rozeznanie
|
dzięki dziewczyny, kochane jesteście
na pewno pójde spac po pracya ja pewnie z moim tz też sie będę
|
|
|
|
#4641 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja tez się ) ale potem...jest milusio.
|
|
|
|
|
#4642 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ahh opowiem Wam cos![]() Dzisiaj w pracy taka kobieta ktora tam pracuje mowi do mnie tak : "Nie lubimy Cie juz" Ja karpik jak ten ludek ---> ![]() i pytam sié "dlaczego? "A ona do mnie: " bo Ty zawsze rano wygládasz slicznie" Mowie teraz do TZta ze Kim z pracy powiedziala ze mnie nie lubiá juz a on zdziwiony pyta dlaczego? Wiec mu powiedzialam co i jak ![]() Ten sié zaczál smiac i napisal mi cos takiego: Cytat:
|
|
|
#4643 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w sumie prawdy nigdy się nie dowiecie ![]() Cytat:
wiadomo było, że bez walki się nie poddadzą Cytat:
|
|
#4644 |
|
Rozeznanie
|
Lovely - no widzisz Pięknoto
teraz tylko zgłoś się do fotografa(może byc ten mój M.H.emanko - oj, mój tz dostanie lanie, bo zostawił mnie samiutką na rok |
|
|
|
#4645 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() u mnie jestbyło odwrotnie..to ja wyjechałam pod koniec września 2008 roku... ale..i tak to ja się zemszczę na nim, że mnie wypuścił ![]() a on...może się w jeden jedyny sposób zemścić...a w jaki to....niech pomysli sam
|
|
|
|
|
#4646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak a'propos to miałam dzis taaaaaki sen że od kilku godzin sie pozbierac nie mogę ![]() Eskadia wracaj do zdrowka!!! Lovely zazdrosna to i ja jestem
|
|
#4647 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co mial im powiedziec? ze brzydko wygládam?
|
|
|
#4648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no chyba, ze mial ciezka noc
|
|
#4649 |
|
Rozeznanie
|
lovely - ej, skromnisiu, wszyscy mówią, że piękna jesteś więc nie bądż nieśmiała(tak jak np. ja)tylko to wykorzystaj, hehe
![]() roux666 - dzięki, postaram sie nie rozłożyć, bo potem nie nadążę za Wami emanko - ooo, to w takim razie Twój Tż Tobie ![]() a tak apropo - mój tż mi zawsze mówi,że najlepiej wyglądam kiedy wstaje z łóżka, czyli taki styl"out of bed", bez make-up(dla mnie wyglądam wtedy najgorzej),no ale skoro lubi oglądać potworki, to jego sprawa |
|
|
|
#4650 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=Eskadia;12768084]lovely - ej, skromnisiu, wszyscy mówią, że piękna jesteś więc nie bądż nieśmiała(tak jak np. ja)tylko to wykorzystaj, hehe
![]() roux666 - dzięki, postaram sie nie rozłożyć, bo potem nie nadążę za Wami emanko - ooo, to w takim razie Twój Tż Tobie ![]() a tak apropo - mój tż mi zawsze mówi,że najlepiej wyglądam kiedy wstaje z łóżka, czyli taki styl"out of bed", bez make-up(dla mnie wyglądam wtedy najgorzej),no ale skoro lubi oglądać potworki, to jego sprawa Ale jacy wszyscy? ![]() haha ......................... .............. A tak wogole to dola jakiegos zlapalam ide spac
Edytowane przez Lovely_Girl Czas edycji: 2009-06-15 o 14:21 Powód: dopisek |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:01.