|
|
#1411 | ||||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Matura 2010
dzien dobryyy
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() a teraz to sie opuscilaaaaam ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1412 |
|
Rozeznanie
|
U mnie święto , puścili nas z 2 lekcji :O. Szook
![]() HIIih Wilczy Szaniec moje ulubione miejsce na wycieczkę, zawsze piszczę żeby tam jechać i jeszcze nigdy nie pojechaliśmy . A ja muszę ... patyk postawiłam, że wrócę :P
|
|
|
|
#1413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zieluuna A w szkole to byłam dziś tylko po książki z szafki. A jak się gra w tysiąca ? |
|
|
|
|
#1414 | |
|
Flawless
|
Cytat:
Moja średni to ok 4,5 Teraz zawijam na ten mój festiwal bo niedługo otwarcie. Ciao
|
|
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
mtynai - wredooota
peeggy - olll3110 feelingGood- feelinggood beaS- beasss parodia - justyna00911 Phoce - ikolka madzioonia18w - madzioonia18 KaasiaaK - kasiak906bg reg17 - reggg Karmenka- zieluuna ale nas się nazbierało ![]() to dzisiaj ciśniemy w Kalambury ![]() znowu Was rozniosę ]:-> a potem dam się zgnoić w tysiaca
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2009-06-15 o 15:22 |
|
|
|
#1416 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a wlasnie to http://szkola.wp.pl/kat,108824,title...wiadomosc.html w skrocie; chce biednym studentom ograniczyc dostep do nauki ;d |
|
|
|
|
#1417 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
wow, gratuluję i podziwiam Cytat:
też się skupiam na tym co ważne stwierdziłam, że nie będę się zabijać o oceny, jakby mi się udało coś lepiej to dobrze, ale że nie wyszło trudno Cytat:
Cytat:
no to gramy gramy tylko podajcie czas i miejsce może się odegram w końcu ale się rozpisałam ![]() i tak w ogóle to dzień dobry |
||||
|
|
|
#1418 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry ;*
pisałam już wcześniej nie nadrobiłaś zaległości z wczoraj :P przynaj się ! ![]() 21:00, Kurnik => Kalambury => Swiekity ![]() stół zamknięty, jeśli nie zaproszę do stołu to walić mi wiadomości prywatne na kurniku
|
#1419 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
wczoraj miałam lenia i mi się nie chciała, ale już jestem na bieżąco
|
|
|
|
|
#1420 |
|
Zakorzenienie
|
ok,ok, wierzę Olu
![]() aleee jestem senna.. masakra.. :/ nie wyspałam się dzisiaj przez Justynę ![]() niestety nie zwolnili nas z żadnej lekcji.. za to jutro mam na 8:55 bo nie mam pierwszego wf-u. pośpię chociaż do 7:30. goooorrrąco na podwórku.. chyba pojdę do ogrodu ![]() albo sprzątnę bajzel z biurka i pomyślę nas prezentem osiemnastkowym ![]() miłego dnia;*
|
#1421 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wg mnie powinni to jakoś usystematyzować, ale nie w ten sposób edit: "Wyjątek - najzdolniejsi: 10 proc. najlepszych na każdej uczelni będzie mogło za darmo studiować dwa kierunki. Zdaniem ministerstwa, co dziesiąty student wybiera dwa lub więcej kierunków. Tymczasem - według raportu Banku Światowego z 2005 r. - na bezpłatnych uczelniach studiują dzieci z zamożniejszych rodzin. Aż 60 proc. polskich studentów musi korzystać z płatnych studiów. Minister nauki liczy na to, że dzięki ograniczeniom znajdzie się dla nich więcej miejsc na bezpłatnych, publicznych uczelniach." niby do dobrze wymyślili, bo często ktoś zaczyna studia, przerywa, robi inne, zacznie trzecie, itp ![]() Cytat:
![]() u mnie jeden chłopak chce mieć 6 z religii, żeby mieć 4,75 (czyli 5 za zeszyt + 5 za "pracę na lekcji" raz na dwa miesiące, ale dwie modlitwy zaliczaliśmy). Raczej nic z tego nie będzie miał, bo już są wystawione długopisem. Czyli dwa paski na 22 osoby średnia klasy nam się bardzo podniosła, mamy nadzieję, że wreszcie wskoczymy na I miejsce w szkole ![]() Cytat:
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-06-15 o 16:05 |
|||
|
|
|
#1422 |
|
Zakorzenienie
|
może dzisiaj będzie Ci lepiej szło?
![]() a co do tych studiów.. hmm, wiecie..właśnie jakieś ograniczenie inne powinno być, ale nie bez przesady.. a tak w ogóle to jak się stanie pod akademikiem, to studenci podjezdzają nowymi samochodami, spod igły. A biorą stypendia socjalne a ktoś, komu rzeczywiscie przydałoby się stypendium socjalne czy akademik, nie ma na nie szansy bo tacy ludzie, o których wcześniej pisałam zajmują im miejsca .. a baaardzo dużo takich przypadków, gdzie rodzice pracują "na czarno" za graniącą, albo po prostu nie wykazują dochodów.. śpią na pieniądzach, a dziecko korzysta z akademika czy stypendium.. znam przypadek, gdzie chłopak się starał o dofinansowanie na wyżywienie (w Olsztynie dla najuboższych studentów Uniwersytet ma zapomogi na mieszkanie albo wyżwienie..) i np. miał o TRZY GROSZE za duży dochód na osobę w rodzinie .. i nie dostał tej kasy, która naprawdę by mu się przydała.. ale za to tą kasę otrzymał właśnie chłopak, który śmiga samochodem prosto z salonu przeginka totalna, jeśli chodzi o polski system...
|
#1423 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
polska rzeczywistość |
|
|
|
|
#1424 |
|
Zakorzenienie
|
zabrałam się dzisiaj za segregowanie ciuchów w tych moich szafach (zaraz mnie coś strzeli.. zakopałam się tam i chyba szybko nie wyjdę..)
ale znalazlam sukienkę, której jeszcze nie nosiłam.. bo w sumie nawet nie wiedziałam, że ją mam. taka lekka, cienka.. wstawię zdjęcie, pomóżcie mi zdecydować czy ją zostawić, czy wywalić. jak ją założę jest dla mnie do kolana, jest raczej prosta, na zdjeciu lekko jakby rozkloszowana, ale jednak mam tyłek więc się wyrównuje
|
#1425 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1426 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie kolor mi się podoba ![]() mam jeszcze jedną w takim kolorze, tylko z dużym wycięciem, wiązaną pod biustem, z krótkim rękawkiem. I taka bardziej.. "lejąca". w jakiejś reklamie dziewczyna ma taką sukienkę jak chlopak ją zgarnia z kolejki jakiejś i po schodach biegną ![]() no czyli ją jednak zostawię, skoro mówicie, że może być
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2009-06-15 o 18:01 |
|
|
|
|
#1428 |
|
Wtajemniczenie
|
mtynai jaka śliczna ta sukienka
|
|
#1429 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1430 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() wlaśnie mi koleżanka wysłała notatkę z dzisiejszego polskiego prawie 6 stron muszę przepisać
|
|
|
|
|
#1431 |
|
Zakorzenienie
|
Martyna, fajna sukienka, zgadzam się z dziewczynami, zostaw
Swoją drogą też by mi pasowało zrobić porządki w szefie
|
|
|
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
już wsadziłam ją do szafy
dzięki za pomoc Dziewczyny ;*aleeee wywaliłam rzeczy dużo do garderoby ![]() w końcu mi się trochę luzu zrobiło w szafie ![]() pracowity poniedziałek posprzątałam sobie w szafie, uporządkowałam trochę rzeczy w garderobie, bo tam tez pełno zbędnych..nastawiłam nawet pralkę i uprałam sobie ręcznie koszulę na piątek ![]() bosko
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2009-06-15 o 19:04 |
|
|
|
#1433 |
|
Wtajemniczenie
|
A kiedy ja sobie posprzątam
aj coś nie mam czasu. Ale dziś się opaliłam cały dzień pomagałam babci, aż mnie tak ucho piecze jak by mnie ktoś obgadywał
|
|
#1434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja tak właśnie spojrzałam na ilość postów w wątku ![]() ostatnio jak patrzyłam było coś około 400, dzisiaj już ponad 1100 szalejemy
|
|
#1435 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie zeszłam z roweru stacjonarnego, dobrze jest się zmęczyć, o wiele lepiej się czuję.
I zaraz robię kolację, i siadam do nauki, egzaminy tuż-tuż
|
|
|
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
idę się dalej zmagać z tymi ciuchami
![]() i pamiętajcie, 21:00, Kurnik=> Kalambury => Swiekity
|
#1437 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
tylko ja się tak lenię dziś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mój 300 post ha |
||||
|
|
|
#1438 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1440 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.

wow, gratuluję i podziwiam 

przeginka totalna, jeśli chodzi o polski system...