|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode cz.III
Atena taką babę to tylko na szubienicy powiesić
weźmie się umówi a potem nie dotrzymuje słowa. Współczuję ale znajdziesz jakąś fajną ja dziś przymierzałam parę fajnych sukienek ale ja mam jeszcze czas. Byłaś w pasażu na Słoneczku w Mega Mix?Tam są fajne sukieneczki ale nie wiem jak masz styl i gust bo to co mnie się podoba niekoniecznie musi się Tobie podobać ale zajrzeć tam możesz może akurat ![]() A ja dzis doła złapałam ale juz mi troche lepiej, zaczynam sie martwić że nie zdąże tego pozałatwiać bo w tym tyg TŻ-et ma 2 zmiany więc tylko do południa możemy załatwaić co sie da a jeszcze zaproszenia nie wszystkie rozdane ryczeć mi sie normalnie chciało jak przymierzałam jedną za druga i żadna mi nie pasowała bo akurat palec serdeczny mam taki że nie da sie na nim nic nosić i kanciasto wszystkie obrączki wyglądały aż w końcu znalałam jedną która od razu mi sie spodobała taka z cyrkonią.
|
|
|
|
#932 |
|
Zakorzenienie
|
olajka pisałaś kiedyś o Twiscie, że indywidualne spotkanie kosztuje 70zł. Ale to jest cena za jedno spotkanie?
Elsi ja w tym sklepie zazwyczaj ciuszki kupuję mój Tż też ma w tym tyg drugie zmiany i też nie za bardzo możemy coś załatwić a czas się kurczy i boję się, że nie zdążymy ze wszystkim.Obrączki chyba będziemy miały takie same? Jutro jadę na przymiarkę. Trzymajcie kciuki żeby suknia mi się nadal podobała i żebym biżuterię kupiła.
Edytowane przez mehja Czas edycji: 2009-06-15 o 18:03 |
|
|
|
#933 |
|
Zadomowienie
|
Tak to jest cena za parę od jednej godziny, czyli jedno spotkanie
A pamiętam jak dwa lata temu było 50 zł od pary jak chodził tam brat mojego TŻ-ta ze swoją teraźniejszą żoną. Nie wiem kiedy my tam w końcu zawitamy na ten kurs.. a już by sie przydało :/
|
#934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czy te same ale możliwe ona była taka prosta po środku ma na skos taką kreskę a środku tą cyrkonię.A pokazywałaś na wizażu zdjęcie swojej obrączki?Ale Ci fajniutko jutro zobaczysz suknie i ją na sobie mieć będziesz tylko zazdrościć Oczywiście że trzymamy
|
|
|
|
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
Moje są klasyczne i w środku tylko ma cyrkonię ale Andromedaa ma chyba takie jak ty bo z tą kreseczką.
|
|
|
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jednak jestem
TZ przelada swoje testy, wiec ja sobie tutaj podsiedze z Wami. No i jak juz skonczy, to pokaze mu zaproszenia Agi, bo jeszcze nie miałam okazji
|
|
|
|
#937 |
|
Zakorzenienie
|
Ja teraz dorobiłam jeszcze kilka wzorów ale nie mam czasu w ogóle układać kompozycji i robić zdjęć. Może po weekendzie coś w tym kierunku zrobię
|
#938 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
po środku, a moja ma jeszcze delikatny brylancik są naprawdę śliczne i często nas łapki korcą do nich zaglądać ja nie miałam problemu w czasie mierzenia obrączki, za to mój facet i owszem, ale jakoś się udało
|
|
#939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#940 |
|
Rozeznanie
|
my też
powiedz, mieliście swój materiał? my nie ![]() Aga Twoje zaproszenia budzą wszędzie powszechne uznanie, tak się milutko tego słucha
the final countdown... jak zboża pełne są spichrza w czas zbioru... Edytowane przez Andromedaa Czas edycji: 2009-06-15 o 18:56 |
|
|
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie przymierzyłam swoją obrączkę, ślicznie się prezentuje
Dziewczyny orientujecie się jak jst po ślubie z ważnością dokumentów? Wiem, ze dowód osobisty jest ważny tylko 3 mies a prawo jazdy? |
|
|
|
#942 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny odwiedzam Was na chwilkę, aby zdać Wam relację z wyzyty u kosmetyczki na Iłżeckiej koło Galerii Przedmiotu. Otóż w sobotę wychodziła za mąż moja kuzynka (ale lało wtedy:-((((( ) Byłam u kosmetyczki na makijażu, aby się zorientować czy podoba mi się styl malowania tych pań. I powiem Wam, że byłam baaaardzo zadowolona. Gorąco polecam. Nad ranem jak wychodziłam z wesela to wyglądałam tak jak wyszłam z salonu kosmetycznego. Wszystko bardzo ładnie się trzymało. Naprawdę warto się udać do tych pań. Umówiłam się też tam na makijaż ślubny do nich. Zastanawiam się tylko gdzie zrobić pazokcie. Coprawda tam też jest młoda dziewczyna, która robi tipsy, ale jej nie polecają. Ania chyba robiła na Młyńskiej i jak pisała to byla zadowolona. nie mogę się zdecydować jakoś:-((((
|
|
#943 |
|
Rozeznanie
|
Jutro pośmigam za butami ślubnymi po ostrowieckich sklepach.[/QUOTE]
Polecam sklep z butami na iłżeckiej naprzeciwko powiatu, można wybrac materiał, wzór, wysokosc obcasa i jak nie maja na sklepie to w ciagu 3dni sprowadzaja |
|
|
|
#944 |
|
Zakorzenienie
|
Gorzata a u której pani robiłas makijaz?
|
|
|
|
#945 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo my też nie mieliśmy własnego materiału i to są obrączki od tego jubilera co jego jest ten sklep.Cytat:
![]() Nie wiem jaki czas jest na wymianę prawka ale chyba tyle samo co dowodu
|
||
|
|
|
#946 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
stwierdzam u siebie podobne objawy Gorzata to świetnie, że byłaś zadowolona z efektu makijażu
|
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
To ta młodsza nie?
|
|
|
|
#949 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ja tez mam dylemat gdzie robic tipsy
bo wolalabym w Ostrowcu chyba. Tydzien wczesniej w Krakowie to chyba za wczesnie.W Krakowie pojde za to na baleyage ![]() Poradzcie mi gdzie w Otsrowcu najlepiej robic tipsy
|
|
|
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
Ta młodsza to pani Gabrysia
i ona ma rude włosy bo pani Grażyna (starsza) ma blond włosy.Mnie malować paznokcie będzie taka dziewczyna która robi to rewelacyjnie choć nie ma swojego zakładu tylko robi to domowo i robi też tipsy (ma całe akcesorium do tego) ale ja mam swoje ładne więc tylko wypiłuje mi ozdobi i utwardzi żelem. Edytowane przez Elsi81 Czas edycji: 2009-06-15 o 20:23 |
|
|
|
#951 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny polecaja na Młynskiej zrobic tipsy i tam Ania miała robione.
|
|
|
|
#952 |
|
Zadomowienie
|
Hej kobietki. A ja was dzielnie czytam. Nie wypowiadam się bo nie mogę nic ciekawego doradzić niestety.
Jej mam nadzieję,że ten weekend w końcu będzie cieplejszy |
|
|
|
#953 |
|
Zakorzenienie
|
Elsi to moze daj namiary tutaj badz na priva. Bo wiesz ja tez mam swoje ładne paznokcie, a czasem chciałabym miec je ładnie umalowane, wiec na pewno numer sie przyda.
|
|
|
|
#954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dam na priv bo nie chce reklamy jej tu robić
|
|
|
|
|
#956 |
|
Wtajemniczenie
|
A ten na ul Mlynskiej to jak nazywa sie salon, osoba ktora je robi, macie tel? lub jakies namiary?
Ja chce robic tipsy zelowe tylko
|
|
|
|
#957 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Te dyplomy widocznie o niczym nie świadczą, bo takie kursy jak ona ma skończone to bez żadnych większych egzaminów są chyba.
|
|
#958 |
|
Wtajemniczenie
|
czy kojarzycie jakis fajny motel lub zajazd w Ostrowcu w ktorym mozna sie zatrzymac?
|
|
|
|
#959 |
|
Zakorzenienie
|
A ile osób?
---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Może być Pałac Tarnowskich, Pod Parowozem, A propos, Pod Różą, Panorama, Wichrowe Wzgórze, zajazd na BP przy Ostrowieckiej, pensjonat BMN
|
#960 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
o tych dyplomach tak tylko na marginesie wspomniałam, bo oczywiście za nikim nie obstaję murem, tym bardziej, że nie wiem jak ta dziewczyna czy ktokolwiek inny robi pazurki w tym salonie chyba też przedzwonię na Młyńską, tylko czy nie za późno się za to zabieram
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:40.

weźmie się umówi a potem nie dotrzymuje słowa. Współczuję ale znajdziesz jakąś fajną ja dziś przymierzałam parę fajnych sukienek ale ja mam jeszcze czas. Byłaś w pasażu na Słoneczku w Mega Mix?Tam są fajne sukieneczki ale nie wiem jak masz styl i gust bo to co mnie się podoba niekoniecznie musi się Tobie podobać ale zajrzeć tam możesz może akurat 
ale juz mi troche lepiej, zaczynam sie martwić że nie zdąże tego pozałatwiać bo w tym tyg TŻ-et ma 2 zmiany więc tylko do południa możemy załatwaić co sie da a jeszcze zaproszenia nie wszystkie rozdane
jak przymierzałam jedną za druga i żadna mi nie pasowała bo akurat palec serdeczny mam taki że nie da sie na nim nic nosić i kanciasto wszystkie obrączki wyglądały aż w końcu znalałam jedną która od razu mi sie spodobała taka z cyrkonią.

mój Tż też ma w tym tyg drugie zmiany i też nie za bardzo możemy coś załatwić
i żebym biżuterię kupiła.

nie wiem czy te same ale możliwe ona była taka prosta po środku ma na skos taką kreskę a środku tą cyrkonię.A pokazywałaś na wizażu zdjęcie swojej obrączki?

po środku, a moja ma jeszcze delikatny brylancik 

nasz ślub