Jestem w związku z obcokrajowcem- część II - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-15, 14:19   #4651
Amoura
Zadomowienie

Dot.: Jestem w związku z obcokrajowcem- część II

Moj Tz nie lubi makijazu szczegolnie szminek-bo zostawiaja slady ciemne oczka tez mu przeszkadzaja i teraz jest zadowolony bo tu sie nie maluje-chyba ze mnie najdzie ochote

Eskadia-welcome back herbatka z cytrynka, po pracy do lozka i aspiryna- nie mozesz byc chora jak tz przyjedzie! Jakie macie plany?

Lovely-tylko pozazdroscic no i facet wie co powiedziec
Amoura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-15, 14:33   #4652
Eskadia
Rozeznanie

Amoura - napiszę Ci potem z domu, bo teraz muszę wyjść z pracy

Lovely - wszyscy z Twojej pracyi nie tylko
Eskadia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-15, 15:30   #4653
emanko
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do emanko GG do emanko Wyślij wiadomość przez MSN do emanko Send a message via Skype™ to emanko

Cytat:
Napisane przez Eskadia Pokaż wiadomość
emanko - ooo, to w takim razie Twój Tż Tobiei jest usprawiedliwiony

a tak apropo - mój tż mi zawsze mówi,że najlepiej wyglądam kiedy wstaje z łóżka, czyli taki styl"out of bed", bez make-up(dla mnie wyglądam wtedy najgorzej),no ale skoro lubi oglądać potworki, to jego sprawa
a co ja mogłam zrobić?? miałam wizytę u ortodonty, wesele kuzynki. no i...nie chciał pojechać ze mną. i nie było mi łatwo wyjeżdżać

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Amoura Pokaż wiadomość
Moj Tz nie lubi makijazu szczegolnie szminek-bo zostawiaja slady ciemne oczka tez mu przeszkadzaja i teraz jest zadowolony bo tu sie nie maluje-chyba ze mnie najdzie ochote
moj też woli au naturelle
ale ja i tak się maluję delikatniej i...wieczorami gdy jest chłodniej

Amoura - zaczynasz znów stronę

Edytowane przez emanko
Czas edycji: 2009-06-15 o 15:33
emanko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-15, 15:37   #4654
Lovely_Girl
Wtajemniczenie

Mialam dolka ale juz chyba sobie poszedl za to teraz przyszedl stress
Tajka
Stary 2009-06-15, 15:47   #4655
emanko
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do emanko GG do emanko Wyślij wiadomość przez MSN do emanko Send a message via Skype™ to emanko

Cytat:
Napisane przez Lovely_Girl Pokaż wiadomość
Tajka
Lovely...ja Ci dam dołek. w go niech spada!!! : glasiu:
Stary 2009-06-15, 16:33   #4656
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

Cytat:
Napisane przez 7sweety7 Pokaż wiadomość
Moja kuzynka jest z Anglikiem, niejadkiem, on sie glownie slodyczmi zywi i owocami morza, normalnego obiadu nie jada, jak sa w Polsce to jest zawsze wieelki problem, bo on nic nie lubi, jedyne co je w PL to jest chalka z dzemem, meczacym gosciem jest bardzo. I nie jest to mile, bo nasza rodzina w Pl nie mowi po angielsku, ale zawsze wszyscy sie staraja przyjac go po krolewsku, a jedyne co widza to jego krecenie nosem na wszystko, nawet sie dziekuje nie nauczyl przez 8lat, niezbyt jest to kulturalne.

No to bedziemy opijac twoja fure,
nawet nie wiesz jak za mna chodzi gin z tonickiem a ty tu o alkoholizowaniu sie no nic ja abstynentka jeszcze przez jakis czas

co do wybrzydzania przy jedzeniu to naszczescie nie mam tego problemu z moim tz. jakby mi sie trafil taki to by sobie sam gotowal

Anessa ja bym szczerze mowiac oprotestowala tz jak on chce jadac we wloskich to niech je ale ja bym chodzila do innych restauracji tez. jak nie ma ochoty to nikt go nie zmusza aby jadl.. szczerze mowiac nie rozumiem ze nie pojdzie z toba na to co TY masz ochote a tylko na to co ON chce..

Cytat:
Napisane przez emanko Pokaż wiadomość
Gratuluję samochodziku...zastanawia m się czy lecieć z Krk czy z Wawy czy autobusem

p.s. nie jestem taka groźna
z KRK oczywiscie

ps nie wierz jej Romanaccia ona jest tu najgorsza zawsze nas bije

Cytat:
Kazdy powód dobry do wypicia
np. dzis: pierwszy poniedzialek w tym tygodniu
okazja jest??
jest

Cytat:
Ahh opowiem Wam cos
Dzisiaj w pracy taka kobieta ktora tam pracuje mowi do mnie tak :
"Nie lubimy Cie juz"
Ja karpik jak ten ludek --->
i pytam sié "dlaczego?"
A ona do mnie:
" bo Ty zawsze rano wygládasz slicznie"
to my tez juz cie nie lubimy
ja to bym chciala aby moj tz tak napisal kolezanka dobrze go wyszkolilas

Cytat:
Napisane przez Amoura Pokaż wiadomość
a moj tz uwaza ze dobry makijaz tylko podkresla moje naturalne piekno
a ja zamalowuje piegi i maluje oczy zeby wydawaly sie wieksze

Eskadia moze jakis gripex sobie zafunduj w tesco?? sa takie herbatki w stylu ferweksu i mi one pomagaly na grypy

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-15, 16:44   #4657
tajka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pohadka Pokaż wiadomość
heej!

Tajka, a ja mam urodzinki 15 lipca... będę w Pradze więc jak któraś będzie w pobliżu zapraszam na imprezkę
Ja mam urodiznki 16 lipca

Cytat:
Napisane przez roux666 Pokaż wiadomość
a ja mam dzis off'a.
lucky you;p

Cytat:

Jak wloski obcielas o jakies 5-6 cm to jest duzo jesli pod uwage wezmiemy dlugosc Twoich wlosow przed scieciem
Czyli teraz masz cos jak Ja? albo i krotsze?
jak sié czujesz w nowej fryzurce?
Czuje sie sexy hehe wyszlamod fryzjera i 3( jeden po drugim )kolesi zaczynali gadke hehe... jak mnie to wkurza
mam cos jak ty albo i krotszE

Cytat:

tajka - 3mam kciuki za Ciebie, dzisiaj masz te rozmowy?
Mialam rozmawiac z General Manager dzis ale chyba jutro, a w srode mam ten dzien probny.

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
myslisz ze szien na kwasie pisze??
Jak bylam uu niej to chyba na kokainie byla

Cytat:
Ciekawa jestem twoich wloskow, chcialas sobie humor poprawic fryzjerem
nie;p... po prostu byly za dlugie;p

Cytat:
Narazie nic nie wiadomo czy jade czy nie
I nie dziekuje narazie za nic zeby nie zapeszyc
Idziesz;p
Cytat:
Tajka
Lovely w srode bedzie miala dzien probny jak sie postara to dostanie prace i ja bd jej supervisorka(jak BOg da;p), wiec jakby marudizla na supervisora to ... eh;p

Ja wtedy bede tam wiec bedzie gites

Ide za chwilke zapisac sie do GP i po skierowanie do dermatologa.
Pan J. nie wie czego chce i coraz mniej sie tym przejmuje.

Edytowane przez tajka88
Czas edycji: 2009-06-15 o 16:46
tajka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-15, 16:46   #4658
Eskadia
Rozeznanie

kropka241 - wiem, dobrze działa fervex do rozpuszczaniajuż sobie zaaplikowałam i lepiej minie chcę być teraz chora!!idę pożreć jeszcze witaminę C

emanko - w takim razie usprawiedliwiona jesteśa dlaczego on nie chciał jechać z Tobą, ha?

Amoura - jestem zachwycona tym, że już czytasz gazetki!jak ja chciałabym być już na tym poziomie!!a co do planów, to mój tż przyjezdza w czwartek następnego tygodnia, w piątek będziemy biegać za jego garniturem, w sobotę ja lecę do fryzjera a potem jedziemy na wesele mojej kuzynki, które będzie trwało dwa dni i od razu po nim pożyczam auto od moich braci i jedziemy nad morzepo drodze chciałabym jeszcze zobaczyć Malbork.wybieramy się zwiedzić Trójmiasto i pewnie gdzieś tam też coś wynajmiemytylko mam nadzieję, że nie będzie padać!chcę pokazać mojemu tż, że my też mamy fajne plaże
Stary 2009-06-15, 16:48   #4659
Anessa
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do Anessa Send a message via Skype™ to Anessa

Cytat:
Napisane przez roux666 Pokaż wiadomość
wkurzam sie na S. bo miał mi napisac kidy i na ile chce tu przyjechac, zeby moj host załatwił mu fajne mieszkanie kolo nas za grosze.- a ten swoim zwyczajem ma 1000 innych spraw na głowie.
głodna jestem, tu sie sniadan nie je a ja chyba padne do lunchu.
i w ogole. wr.
Roux, sorry ze pytam ale jak to jest w koncu z taba i z S.? Jestesnie znow razem czy nie?

Cytat:
Anessa - też witam serdecznie

a tak w ogóle to tylko 10 dni zostało do przyjazdu tż...do chwil pełnych radości i do trudnych rozmów
Witam!
A co sie stalo, ze bedzie trudna rozmowa? Chyba nie doczytalam na poprzednich stronach Mam nadzieje, ze wszystko miedzy wami sie uklada?

Cytat:
Napisane przez emanko Pokaż wiadomość
ja znam związki polsko-greckie - co zresztą można łatwo przeczytać przeglądając moj profil na nk
tylko na wizażu jestem sama
nawet są z Lublina mam nadzieje, że uda mi się je spotkać jak będę już w Gr
do końca czerwca siedzę tu a po 1 lipca (najpóźniej do 12 lipca) śmigam stąd...więc za długo nie będę Wam marudziła
Urabiaj Kropke, zeby zwerbowala Zaharie z ich watku mamusiowego Tam Kretenka sie chowa

Cytat:
a my jedziemy dzis zaplacic czesc za samochod i juz w srode bedzie nasz
Gratulacje! Z dwojka dzieciakow to wielka wygoda, to pewne

Cytat:
Napisane przez Romanaccia Pokaż wiadomość

Ah! to Ty tez masz makarona skaranie boskie z nimi eh
TZ pojechal sobie na 2 dni do Abruzji,ale wroci ...

Mam nadzieje,ze za kilka dni nie bede znowu plakac ,ale jakby co to wy mnie pocieszycie prawda ?
achaJeden wielki klusek

No co ty, zadnego placzu bo na gola!!

Cytat:
Wspolczuje Ci troche, nigdy nie gotujesz Polskich dan? Nie chodzicie do innych restauracji, takich jak ty lubisz?

Moja kuzynka jest z Anglikiem, niejadkiem, on sie glownie slodyczmi zywi i owocami morza, normalnego obiadu nie jada, jak sa w Polsce to jest zawsze wieelki problem, bo on nic nie lubi, jedyne co je w PL to jest chalka z dzemem, meczacym gosciem jest bardzo. I nie jest to mile, bo nasza rodzina w Pl nie mowi po angielsku, ale zawsze wszyscy sie staraja przyjac go po krolewsku, a jedyne co widza to jego krecenie nosem na wszystko, nawet sie dziekuje nie nauczyl przez 8lat, niezbyt jest to kulturalne.

p.s. ja nie mowie, ze Twoj TZ taki jest tylko tak mi sie przypomnialo przy okazji
Az tak to nie jest Ale jesli wychodzimy razem i chcemy cos zjesc zawsze bedzie to zarcie italiano. Ja moge jesc co chce, on wezmie tylko wloskie. Problemy mam w domu, bo jak nie mam akurat ochoty na wloskie danko to musze przygotowac cos dla siebie i dla niego, wiec podwojna robota Ale po 3 latach przywyklam i daje sobie rade.
Zabawnie to bylo w ostatnie swieta Pierwszy raz poznal cala moja rodzinke, bo takto to tylko z mama mial do czynienia. Juz miesiac przed wyjazdem zapowiedzial, ze on nic ze swiatecznych potraw nie tknie. Wiec ja dobra kobieta - i glupia, nie ma co - kupilam parmezan, spaghetti, pomidory na kolacje i jogurty na sniadanie.
W Polsce bylam wczesniej wiec kiedy juz Italianiec moj przylecial wszystko bylo kupione i czekalo na 24 grudnia.
Przyjechal, przywital sie, uprzejmie rozmawial z cala rodzina - wszyscy mniej wiecej rozmawiaja dobrze po angielsku, wiec problemu nie bylo. Czas zasiadac do wieczerzy.
Na to ja, ze juz mu makaron gotuje a on - wredny ciolek - z usmiechem mi oznajmia:" Ania, alez ja sprobuje waszych potraw, no nie wyglupiaj sie prosze!"
Myslalam, ze go tym twardym kawalkiem sera rzuce albo zrobie miazge z pomidorow na jego makaronskim lbie...

Oczywiscie nie bylo tak rozowo, o nie! Wszyscy w zachwytach zucaja sie na uszka z grzybami i cudowna grzybowa mojej mamy, pakuja prawie furena talerz a IT? Jeden pierozek i 2 - DOSLOWNIE - lyzeczki od herbaty zupy... No bo grzyby to trucizna...
No ale SPROBOWAL wszystkich potraw, wiec gdy juz wychodzilismy (wigilia byla u mojego brata w domu) brat mnie bierze na strone i pyta:" Co ty tak napsioczylas na niego, ze nic nie je, ze nie probuje? Zajefajny facet, daj mu spokoj!"
No i prawie milosc mesko-braterska
A ja to ta be i co wymysla historie... Zapraszam do domu z ukryta kamera, byloby co ogladac
Ale sie rozpisalam! Teraz wam dam spokoj ale pozniej opowiem co bylo fajnego na kursie

Moj Nino

02.06.2014, 4.24 - Flavia e' con noi!!!
Anessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-15, 17:02   #4660
emanko
Wtajemniczenie

Cytat:
z KRK oczywiscie

ps nie wierz jej Romanaccia ona jest tu najgorsza zawsze nas bije
Kropka....a kto mnie bił??? ee to Wy mnie chcecie bić i kazałyście mi nawet poduszkę wziąć na spotkanie Tak więc widzisz Romanaccia - to one są straszne a nie ja. ja to w porównaniu z Nimi
Polece z Krk jeśli loty do Salonik będą (nawet i z przesiadką mogą być:P) i..jak mi się uda z dworca dostać na balice

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

Cytat:
emanko - w takim razie usprawiedliwiona jesteśa dlaczego on nie chciał jechać z Tobą, ha?
praca, kasa nie chęć do tańczenia i nie potrafi zrozumieć że należy iść na wesele z osobą towarzyszącą . tyle tylko, że mi kupił sukienkę na wesele

Edytowane przez emanko
Czas edycji: 2009-06-15 o 17:28
Stary 2009-06-15, 17:47   #4661
tajka88
Zakorzenienie

Wrocilam od GP... i oczywiscie dzis tylko rejestracja, a jutrop appointment
Wiec zanim pojde do dermatologa to rok minie;p.

J. dzwonil i spytal czy pojade z nim do Ikei;p moja siostra sie wkrecila w to i tez pojedzie z nami hehe chyba sie mu nudzi... ale mi tez wiec co mi zalezy moge isc... chociaz burza sie zaczela i pada

tajka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-15, 17:53   #4662
wenedka
Zakorzenienie

Lovely, nie zapłacili, bo pod koniec czerwca mam mi przyjść wyrównianie.
Pisałam, o co chodzi. Nie to, ze mi zapłacić nie chcą, tylko sprawę zwalili i jest bardziej skomplikowana, bo mój szpital wypłat nie organizuje

Ja się maluje tylko dlatego, żeby ludzie nie myśleli, że mam 15 lat, bo jednak relacje międzyludzkie to trochę utrudnia

Sweety, w Sheffield już jest świńska grypa, ale może przeżyję...; )
Maria właśnie mówiła, że straszne męki przeszła w Cambridge i żałuje trochę.

Kropka, dzisiaj sobie pomyślałam, że pewnie byś nie wzgardziła ciderem, ale abstynentką przecież jesteś..
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-15, 18:13   #4663
roux666
Zakorzenienie

GG do roux666

Cytat:
nawet nie wiesz jak za mna chodzi gin z tonickiem a ty tu o alkoholizowaniu sie no nic ja abstynentka jeszcze przez jakis czas
:

a ja sie zastanawiam jak to za Toba moze chodzic ginekolog z tonickiem- i czym/kim jest tonick, moze to jakies maciezynskie skroty ktorych nie znam.
ale..doszlam o co Ci Kropka chodzi.
matko. jaka ja gupia.

Anessa
Wg S. to pewnie jestesmy razem i malo tego- jestesmy strasznie szczesliwi
wg mnie troszke to inaczej wyglada, dlatego czekam dnia az on tu postawi swoje piekne czarne stopy rozmiaru 42 i pogadamy.
yh.

Mialam dzis off'a ale taki kociol ze masakra.
nie mam sil nawet o tym pisac.
jeszcze chwila i prestane uwielbiac dzieci a hosta to zabije jego butelka od jego piwa.

FoodSenses INSTA #foodphotography #fitfood
roux666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-15, 18:19   #4664
kropka241
Zakorzenienie

roux wspolczuje ci ja mam jednego terroryste w tej chwili co zabkuje i
mam serdecznie dosc czasami.. a ty masz dwojke
a co do ginu to pewnie sie nie spodziewalas ze zaciazona moze takie zachcianki alkoholiczne przejawiac no ale jak dla mnie w tej chwili zero % bo nie uznaje lampki wina od czasu do czasu niby od czasu do czasu wolno ale ja nie chce narazac fasolki..

Stary 2009-06-15, 18:24   #4665
Eskadia
Rozeznanie

Anessa - a jak ma się układać, skoro już rok jesteśmy osobno i widzieliśmy się podczas tego roku tylko dwa razyja mówiłam mojemu tż, że jeśli nasz związek nie przetrwa, to będzie to jego wina, bo to on podjął decyzje o wyjezdzie do jego kraju i rozpoczęcie swojego "biznesu".myśleliśmy oczywiście o tym, żebym pojechała z nim,ale po zastanowieniu postanowiliśmy, że zostanę jeszcze troche w anglii, a potem wyjadę do polski zrobić prawko.no i tak ten czas zleciał - ja miałam dojechac do niego już w zeszłym roku, a tu mamy połowę 2009!w międzyczasie znalazłam w polsce pracę i teraz czeka nas rozmowa o tym, kiedy mam do niego dołączyć.z jednej strony chce, a z drugiej się waham...poza tym nie znam językai oprócz mojego tż będę tam sama...jest jeszcze Amoura, ale niestety nie mieszkamy blisko siebie(w portugalii)....to tak w skróciea co do jedzenia, to mój wszystkiego też nie zje - np. kiszonej kapusty i kiszonych ogórków nie tknie.no i barszcz kiszony tez tak sobie mu smakuje,ale zjada...ale ogólnie to smakuje mu polska kuchnia, nawet coś kiedyś mówił, ze lepsza od portugalskiejja jednak uwielbiam portugalską kuchnię i naprawdę nie wiem, która lepsza...wiem za to, że wolę portugalskie słodyczemasz może fb?

emanko - ja już mojego nastraszyłam, ze na polskim weselu musi zatańczyć ze wszystkimi kobietamibiedny, powiedział, że będzie się chował w ubikacji

wenedka - ja lubię się malować, ale nie do przesady. uważam, ze lepiej się wygląda w lekkim makijażu niż bez niego.lubię podkreślać oczy, dlatego rzadko maluje usta, podkreślam tylko błyszczykiem często bezbarwnym.

moj ulubiony kosmetyk do makijażu to tusz do rzęs, uwielbiam je testowaćw anglii mogłam sobie na to pozwolić, teraz już jest z tym gorzejsięgnęłam nawet po sztuczne rzęsy, gdy szłam na imprezę i efekt jest rzeczywiście niesamowity(ćwiczyłam je nawet na moim tż, ale on ma swoje takie długie czarne rzęsy, eh). a jaki jest wasz ulubiony kosmetyk do make - up-u?(oczywiście jeśli się malujecie)
Stary 2009-06-15, 18:26   #4666
wenedka
Zakorzenienie

Eskadia, ja lubię róż
Ulubiony Bourjois 34
piją!

Stary 2009-06-15, 18:32   #4667
Lovely_Girl
Wtajemniczenie

Cytat:

np. dzis: pierwszy poniedzialek w tym tygodniu
okazja jest??
jest

to my tez juz cie nie lubimy
ja to bym chciala aby moj tz tak napisal kolezanka dobrze go wyszkolilas
do czerwonego..

Wcale go nie szkolilam

Cytat:
Napisane przez tajka88 Pokaż wiadomość
Czuje sie sexy hehe wyszlamod fryzjera i 3( jeden po drugim )kolesi zaczynali gadke hehe... jak mnie to wkurza
mam cos jak ty albo i krotszE

Mialam rozmawiac z General Manager dzis ale chyba jutro, a w srode mam ten dzien probny.

Jak bylam uu niej to chyba na kokainie byla

Lovely w srode bedzie miala dzien probny jak sie postara to dostanie prace i ja bd jej supervisorka(jak BOg da;p), wiec jakby marudizla na supervisora to ... eh;p

Ja wtedy bede tam wiec bedzie gites
Super ze czujesz sié sexy

Na kokainie byla

Eeeee faaaaajnie ze Ty tez tam bedziesz i zaloze sié ze zostaniesz superviserká a jak jak sié dostane to mi to nie bedzie przeszkadzac -obys tylko sié nie wozila to bedzie git
....A jak nie to przyjde i ponarzekam na Ciebie na forum Dostaniesz klapsa i sié odmulisz

Cytat:
Napisane przez tajka88 Pokaż wiadomość
Wrocilam od GP... i oczywiscie dzis tylko rejestracja, a jutrop appointment
Wiec zanim pojde do dermatologa to rok minie;p.

J. dzwonil i spytal czy pojade z nim do Ikei;p moja siostra sie wkrecila w to i tez pojedzie z nami hehe chyba sie mu nudzi... ale mi tez wiec co mi zalezy moge isc... chociaz burza sie zaczela i pada
Siostra? i J? Nie pozabijajá sié na wzajem?
Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Lovely, nie zapłacili, bo pod koniec czerwca mam mi przyjść wyrównianie.
Pisałam, o co chodzi. Nie to, ze mi zapłacić nie chcą, tylko sprawę zwalili i jest bardziej skomplikowana, bo mój szpital wypłat nie organizuje
WIem o co chodzilo ale zdziwiona jestem ze tak dlugo to trwa
Stary 2009-06-15, 18:35   #4668
wenedka
Zakorzenienie

Lovely, od razu powiedzieli, że czerwiec.
Heh.
No ale jadę do domu, to nie narzekam
Idziemy na picie z kumpelą
Może od smalcu się powstrzymamy tym razem.

Poza tym fajnie by było, gdybyś z Tajką pracowała

A mój Tz jest niegrzeczny. Rano miałam ochotę mu dać trzepaczką do dywanu, ale takowej nie mam, więc mu się upiekł0.
piją!

Stary 2009-06-15, 18:44   #4669
Eskadia
Rozeznanie

wenedka - ja też używam Bourjois i moja kuzynka ma ten sam problem co Ty, ona uczy już w szkole, jest nauczycielką,a ludzie nadal biorą ją za smarkulebo ona jest malutka, chudziutka(brak krągłości)i z buzi wygląda młodo, moja mama mówi, ze wygląda na 12 lat bez makijażu(heh, mam nadzieję, że tego nie przeczyta)i na dyskoteki nie chcieli jej wpuszczać bez dowodu, szczeny opadały ochroniarzom, jak pokazywała, ile ma lat

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Lovely - Ty się tam nie daj tajce pomiatać
Stary 2009-06-15, 18:45   #4670
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
wenedka - ja też używam Bourjois i moja kuzynka ma ten sam problem co Ty, ona uczy już w szkole, jest nauczycielką,a ludzie nadal biorą ją za smarkulebo ona jest malutka, chudziutka(brak krągłości)i z buzi wygląda młodo, moja mama mówi, ze wygląda na 12 lat bez makijażu(heh, mam nadzieję, że tego nie przeczyta)i na dyskoteki nie chcieli jej wpuszczać bez dowodu, szczeny opadały ochroniarzom, jak pokazywała, ile ma lat

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Ja mam 20 lat, co powoduje u ludzi szok
Krągłości mam, nie jestem chuda, a to wszystko przez moje 'słodziakowe' rysy twarzy~dziecinne rysy twarzy.
No cóóż, kiedyś będzie jak znalazł
piją!

Stary 2009-06-15, 18:58   #4671
kropka241
Zakorzenienie

potwierdzam ze Wen na ledwo 15stke wyglada i to taka ledwo ledwo

moj ulubiony kosmetyk to blyszczyk od clinic z brokatem

Stary 2009-06-15, 19:02   #4672
Lovely_Girl
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość

Poza tym fajnie by było, gdybyś z Tajką pracowała
Nooo
i kolezanke bym miala .. w koncu taka normalná bo tajka z tych normalnych dziewczyn jest

Cytat:
Jak cos to sié nie dam

A nigdy nie zapomne tej pracy co teraz mam i wspanialej znajomej
co na kazdym kroku pokazywala ze ona jest tam wazniejsza ode mnie mimo iz nie byla.
Duuuzo by opowiadac.
Oby to byl koniec
Stary 2009-06-15, 19:05   #4673
emanko
Wtajemniczenie

Cytat:
potwierdzam ze Wen na ledwo 15stke wyglada i to taka ledwo ledwo

moj ulubiony kosmetyk to blyszczyk od clinic z brokatem
to ciekawe Kropka co powiesz o mnie w realu bo mi większość odejmuje lat
a mój ulubiony....hmmm tusz do rzęs ale...bez firmy konkretnie - jedyny warunek na bycie dobrym dla mnie to w miarę tani i....nie powodujący łzawienia, pieczenia oczu - co się czesto zdarza
Stary 2009-06-15, 19:09   #4674
Ehinokokus
Zadomowienie

Hej Wizażanki!
Dawno mnie tu nie było (ale czytałam regularnie).
Zdechł mi pies i 'zbieranie' się - trochę zajmuje w takiej sytuacji. słodziak z niego był niesamowity.

P.S. Przypominam o spotkaniu w Lublinie - dla zainteresowanych!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pyziuniaa.jpg (12,8 KB, 28 załadowań)
Ehinokokus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-15, 19:12   #4675
Lovely_Girl
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ehinokokus Pokaż wiadomość
Hej Wizażanki!
Zdechł mi pies i 'zbieranie' się - trochę zajmuje w takiej sytuacji. słodziak z niego był niesamowity.

wiem co czujesz
Stary 2009-06-15, 19:19   #4676
Eskadia
Rozeznanie

Ehinokokus - o witam ślicznotko naprawdę przykro mi z powodu pieska

mi też ludzie nigdy nie dają tyle lat, co mam, mój menadżer dawał mi 19, co mi schlebiałoale okropne jest to, że jestem z Was najstarsza, buuuuuuuuuuuuudo tego w ogóle nie czuję się jak na swój wiek, tylko młodsza

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

emanko - ja zaszalałam w anglii i kupiłam sobie tusze z Lancome i jak dotąd najbardziej mi spasowałymimo iż mam wadę wzroku, to jednak nie mam wrażliwych oczu.
Stary 2009-06-15, 19:20   #4677
kropka241
Zakorzenienie

Ehino wspolczuje

no a wlasnie co do spotkania w lbn to ja bede w lublinie od 25/06 do okolo 02/07
moze pasuje wam dziewczyny sobota 27/02?? spotkalybysmy sie pod poczta glowna??
np okolo 14:00??

Eskadia jestes ze Szperr w tym samym wieku wiec sie tu nie przechwalaj ze jestes najstarsza
poza tym wiem ze sa starsze mieszadelka od ciebie wiec nieststy nie masz tytulu w tej dziedzinie o bo ja taki szpieg detektyw jestem

ja wygladam na swoj wiek. choc to chyba Adrian mnie postarza

15 osob na watku łał

Edytowane przez kropka241
Czas edycji: 2009-06-15 o 19:28
Stary 2009-06-15, 19:24   #4678
Lovely_Girl
Wtajemniczenie

Cytat:
mi też ludzie nigdy nie dają tyle lat, co mam, mój menadżer dawał mi 19, co mi schlebiałoale okropne jest to, że jestem z Was najstarsza, buuuuuuuuuuuuudo tego w ogóle nie czuję się jak na swój wiek, tylko młodsza

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

emanko - ja zaszalałam w anglii i kupiłam sobie tusze z Lancome i jak dotąd najbardziej mi spasowałymimo iż mam wadę wzroku, to jednak nie mam wrażliwych oczu.
Okropne? Pfffff kurde Ja sié z Tobá zamieniam normalnie teraz

Masz wade wzroku? nosisz soczewki? Na zdjeciach nie masz okularów

Edytowane przez Lovely_Girl
Czas edycji: 2009-06-15 o 19:25
Lovely_Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-15, 19:26   #4679
sylwunia3009
Zadomowienie

GG do sylwunia3009

Czesc dziewczeta
Jak tak dalej pojdzie to za dwa dni nam otworza 3 watek bo pzkroczymy 5000 postow.

Wenedko ja mam 24 lata ale alkoholu bez dowodu nie kupie.choc teraz jest juz lepiej kiedys poszlismy z TZ do pubu i chcialam sie napic piwa. tz poszedl na kupic i co, popatrzyli sie na mnie i mu nie sprzedali, pilam wiec soczek.
ja tez sie maluje, codziennie do pracy, czasami mocniej, czasami tylko rzesy tuszem pociagne. zalezy od nastroju,

Lovely i Tajka bede trzymac kciuki z calych sil zeby Wam sie obu udalo.
Szien dobrze ze TZ sie sie nic nie stalo.

A wiecie co ja glupia zrobilam, kuplam sobie wczoraj taka mgielke brazujaca garniera. spryskalam sie i sie przeliczylam, bo myslalam ze jest slabsza. a na dodatek nie spryskalam sie rownomiernie tylko na rekach i dzisiaj wstalam z reka opalona z jednej strony. ubralam biala bluzke i sie za glowe zlapalm bo nie wiedzialam co mam zrobic, na sczczescie pilling, tonik i sztuczne swiatlo w pracy sprawily ze nie bylo widac. nastepnym razem TZ bedzie mnie pryskal.

sylwunia3009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-15, 19:27   #4680
emanko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ehinokokus Pokaż wiadomość
Hej Wizażanki!

Echino :przytul : domyslam się co możesz czuć
a piesek naprawdę sliczny

Cytat:

jak będę miała jakiś nadmiar gotówki to kupię i sprawdzę

Cytat:
Ehino wspolczuje

no a wlasnie co do spotkania w lbn to ja bede w lublinie od 25/06 do okolo 02/07
moze pasuje wam dziewczyny sobota 27/02?? spotkalybysmy sie pod poczta glowna??
np okolo 14:00??
hmm luty...no nie wiem
ale 27/06 mi pasuje
p.s. ale nie bedziecie się mej paskudnej mordki wstydzić??

Edytowane przez emanko
Czas edycji: 2009-06-15 o 19:28
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości