|
|
#451 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - czy któraś z Was to przeżywa? Część 7
Cytat:
|
|
|
#452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko meczy mnie ta sprawa.. Meczy mnie taka mysl: czy by ze mna rozmawial normalnie jakby byl w domu.. Ale ja nie rozumiem jak facetowi moze zalezec 4 tygodnie i nagle przestanie mu zalezec.. a zalezalo mu.. przyjezdzal i dzwonil jak tylko chcialam.
|
|
|
#453 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a moze przesadzam ??
|
|
|
|
|
#454 |
|
Raczkowanie
|
Hej Wizażanki! Dołączam do waszego grona. Rozstałam się z chłopakiem po 4 Latach. Boli mnie okropnie mimo, że wiedziałam, że to koniec miłości. A mój Były zachował sie jak ostatni bufon!
|
#455 |
|
Zakorzenienie
|
Co sie stalo?
|
|
#456 |
|
Raczkowanie
|
Zmarnowałam 4 lata swojego życia dla człowieka, który mnie nie kochał. Bo do takich wniosków dochodzę!
|
#457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
4 lata .. .. ja nie wiem jakbym sobie poradzila jak ja juz mam problem![]()
|
|
|
#458 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja też taki mam za sobą i też coraz częściej myślę, że to nigdy nie była miłość z jego strony - tylko jakieś zauroczenie, czy coś - co mu minęło i potem było już tylko przyzwyczajenie i oszukiwanie mnie, ze kocha.. |
|
|
|
|
#459 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dokładnie! Jak to przeżywasz? Bo mój pierwszy dzień i chyba bym schować się przed światem.
|
|
#460 |
|
Raczkowanie
|
u mnie to już trzeci tydzień dobiega końca i nadal jest źle
![]() ale z tego co wiem - u Ciebie chyba Ty skończyłaś związek, a u mnie to ja zostałam porzucona, więc pewnie inaczej to przeżywamy. ja staram się zbierać i bywają momenty, że już się cieszę, że żyję w miarę normalnie, ale potem wszystko wraca, włącza się myślenie o przeszłości i jest klops
|
|
|
|
#461 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Mogę do Was dołączyć?! ..niecałe 4 lata.. zostawiona z dnia na dzień...
|
|
|
#462 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=paula-zla;12770111]
Facet z pociągu dziwnie się zachowuje wobec Ciebie. Musisz bardzo na niego działać, skoro onieśmielasz go tak mocno, że rezygnuje ze spotkania. Dlaczego zakłada z góry, że nie spodoba Ci się? Skąd on może to wiedzieć? Brakuje mu pewności siebie, jest mało konkretny.[COLOR="Silver"] facet z pociagu jest dosc dziwny, bo podszedl do mnie przeciez, zagadal, dal numer, przegadalam z Nim mnostwo godzin, pisalismy ze soba duzo na gg - byl daleko ode mnie. I swietnie sie rozumielismy. dziwne zeby tak przystojny facet, byl niesmialy... ![]() W pewnym momencie zniknal, potem przepraszal, ze niby jest "zły" cokolwiek to znaczy. Ze jestem za fajna itp z drugiej strony, ciagle mu powtarzalam ze chce byc sama, uwolnic sie z mojego zwiazku, moze sama go przestraszylam. W kazdym razie, chcialbym go kiedys poznac, mieszka tak blisko mnie. Ale mam dystans bedzie co bedzie ![]() Ilona, ja rozumiem ze moze Cie ciagnac, chcesz napisac, ale lazenie do domu... moim zdaniem to lekkie ponizanie sie. Sory, ale on bedzie sie z Ciebie smial. Powiedzial Ci ze to koniec? wiem zrozum to. mialam podobnie, wiem ze czujesz, poznalam fajnego chlopaka, spotkalismy sie pare razy, bylo naprawde fajnie ![]() ale dobrze sie skonczylo, bo to taki typ faceta na impreze, na piwo, nie wiem czy umial by znaleźć czas - do tego mnostwo zajec, rybki, sport, praca... wiec moze oni podobni do siebie ![]() uszanowalam jego zdanie, i powiem Ci, ze gdy widzial mnie z innym - kolega, patrzyl z zalem i powiedzial ze jest zazdrosny. I weź to zrozum. Ale teraz jestem sama, i bede, tylko co jesli znow kogos poznam i powie ze to nie to ![]() na szczescie nie angazuje sie szybko, wiec powinno byc ok
|
#463 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hm, co jest teraz. niby mamy się spotkać i o tym pogadać, oczywiście po tym jak skończy lekture mojego archiwum. A wczoraj były łzy i krzyk. żadnej konkretnej rozmowy.
Gdy się zobaczyło tylko raz piękno szczęścia na twarzy ukochanej osoby, wiadomo już, że dla człowieka nie może być innego powołania, jak wzbudzanie tego światła na twarzach otaczających nas ludzi. — Albert Camus |
|
|
|
|
#464 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I pisalam tu..jestem w kontakcie z dziewczyna jego brata(tez sie rozpadlo..ale po 2 latach) i ona pisala ze chyba do siebie wroca ![]() Jeszcze mi gorzej chyba..
Edytowane przez ilo16na Czas edycji: 2009-06-15 o 19:56 |
||
|
|
|
#465 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zagadkowy facet, ciężko go rozgryźć. Może faktycznie trochę go przestraszyłaś i wziął na wstrzymanie, obawiał się że nie podoła wyzwaniu. A z drugiej strony naprawdę dziwne zachowanie. Nigdy nie zrozumiem facetów.
Edytowane przez paula-zla Czas edycji: 2009-06-15 o 20:04 |
|
|
|
|
#467 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem jak to jest, ale zauwazylam, ze 2 lata to jakas magiczna liczba.. tyle par sie rozstalo po 2 latach.. A teraz tak czytam i widzę, ze jak nie 2 to 4.. Lato, wakacje, a my samiutenkie.. Co sie dzieje z tymi facetami.. Jutro obchodzilabym swoja druga rocznice. Dzieki bogu ide do pracy, nie bede myslala przez 8 godzin. A wieczorem pewnie tradycyjnie sie zaleje łzami. Az dziwne, ze dzisiaj czuje sie wyjatkowo dobrze.. No i powstrzymalam sie od smsow.. W sumie po tym co wczoraj mi napisal, to chyba nie ma sensu sie odzywac..
|
|
|
|
#468 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W sumie wina jest po Twojej stronie, więc przyszykuj się, że może paść z jego strony trochę słów, które zostaną wyrzucone tylko z powodu rozczarowania... A u mnie...Staram się zająć sobą, ale On ciągle nie daje o sobie zapomnieć... Dziś dostałam smsa..."jeśli nie potrafisz ze mną być, to przynajmniej wybacz mi to, że zmarnowałaś ze mną pół roku. I proszę. Nie zrywaj ze mną kontaktu" Ja mu odpisałam, że nie minę go na ulicy bez słowa jak się przypadkowo spotkamy - nie odwrócę głowy, ale nie widzę sensu sztucznie utrzymywać kontaktu ... Ale on odpisał że będzie się odzywał a ja jak będę mieć ochotę to mu odpiszę...Wogóle nieiwem co o tym myśleć...Co o tym myślicie? ![]() Boję się że jak będzie się odzywał to nie będę potrafiła o nim zapomnieć, bo mi na nim zależy...Nic, po prostu NIC nie wskazywało na to, że spotyka się z inną...Był czuły, przynnosił mi kwiaty, odbierał mnie z uczelni jak było zimno itp..po prostu IDEAŁ... ![]() Ale racjonalnie wbijam sobie do głowy, że ta druga też musiała słuchać czułych słów, zapewnień o miłości itp skoro ze sobą spali...Nie mógł jej olewać... ![]()
|
|
#469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zamiast płakać jutro wieczorem, kup butelkę dobrego wina, zaproś kilka koleżanek do siebie i urządźcie sobie babski wieczorek. W gronie znajomych nie myśli się o smutnych rzeczach, a jeżeli takie myśli przechodzą do głowy to towarzystwo pomaga je wybić.
Edytowane przez paula-zla Czas edycji: 2009-06-15 o 20:42 |
|
|
|
|
#470 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak widać u mnie po 3 latach opadły memu lubemu klapki z oczu, a 4 rok udawał uczucie/ może to i dobrze, że ta się stało, bo o to za przyszłość by nas czekała (nas wszystkie na tym forum, skoro nasi faceci potrafili wytrwać tylko w pierwszej fazie )
|
|
|
|
|
#471 |
|
Zakorzenienie
|
dubel.
Edytowane przez paula-zla Czas edycji: 2009-06-15 o 20:42 |
|
|
|
#472 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak widać u mnie po 3 latach opadły memu lubemu klapki z oczu, a 4 rok udawał uczucie. może to i dobrze, że ta się stało, bo co to za przyszłość by nas czekała (nas wszystkie na tym forum, skoro nasi faceci potrafili wytrwać tylko w pierwszej fazie )
|
|
|
|
|
#473 |
|
Wtajemniczenie
|
o kurde, no wlasnie ja to tez teraz zauwazylam, iz kolejne po dluzszym byciu razem!
tez bylam w zwiazku 4letnim co prawda jestem tu od 5czesc i jest ze mna lepiej, niz na poczatku chociaz bardzo mocno to przezywalam... i nadal jest to we mnie, ten bol, cierpienie ale ostatnio doszlam, hmmm a dokladnie dzis, do nowych przemyslen i uwaga! owszem kocham go nadal, ale mam w sobie takie zawieszenie, w sensie, ze nie bede za nim latac jak jakas owieczka, ze to musimy byc razem, za wszelka cene, duzo rozmyslam, jak to pisalam Wenus, z 2 kartki temu a dzis biorac prysznic, naszly mnie takie myslu... w sumie mile... ze to byla mila czesc w moim zyciu... i ze w sumie dziekuje mu za to, za te piekne wspolna 4lata, byl ze mna w chwilach radosci i wielkich smutkow, wspieral, nauczyl mnie wiele, moje "ja" ksztaltowalo sie w bdb kierunku, przezylismy naprawde piekne chwile, pelne milosci, uczucia, to przy nim czulam sie tak mega bezpiecznie, bedac z nim, nie potrzebowalam niczego wiecej do szczescia, to przy nim czulam sie na swoim miejscu, nie zrazilam sie do niczego, nie zaluje niczego, moze tylko tego, ze bylam dla niego za dobra.. ale ktora z nas nie jest? przy nim naprawde wiele sie nauczylam wzgledem siebie jak i zwiazku, to byly naprawde piekne wspolne 4latato chyba kolejny etap dziewczyny! we mnie! kocham go, ale nie mysle (teraz) tak o nim w sensie, ze ja musze za wszelka cene zrobic wszystko, aby z nim byc, moze faktycznie, ma byc ktos inny? nie wiem, nikt tego nie wie wiem tylko, ze nie moge nic robic na sile, nie moge kierowac sie emocjami z co ma byc to bedzie moze kiedys jeszcze sie spotkamy?- ale to wersja rodem z filmow romantycznych ![]() wiem tez ze aktualnie mysle o nim, o nas "ciepło" i jest to mile uczucie bardzo... i chce tez poczuc znowu ta magie milosci... ale na razie za wczesnie na to, drukowanymi- ZA WCZESNIE, teraz dbam o siebie i rozmyslam o tym wszystkim, mam jeszcze pare pytan do niego, na ktore sama sobie nie odpowiem, ale jakos nie podnioslam telefonu, zobaczymy "Podarowałeś mi coś, co nawet trudno nazwać. Poruszyłeś we mnie coś, o istnieniu czego nawet nie wiedziałam. Jesteś i zawsze będziesz częścią mojego życia. Zawsze."- te slowa kieruje mojemu EX K
23.04.2016 ![]() Edytowane przez Alice in Wonderland Czas edycji: 2009-06-15 o 21:17 |
|
|
|
#474 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja sie ostro wypłakałam i narazie ogólnie jest mi lepiej! Teraz staram sobie uzmysłowić, że zasłużyłam na lepszy model !
|
|
#475 |
|
Raczkowanie
|
alice az sie poplakalam jak przeczytalam Twoj post;//
ja tak nie umiem jeszcze powiedziec... i tez tez 4 lata...pechowe...chyba jednak... dzisiaj jest dzien z serii zlych i szarych..;/ w srode mam egzamin i wiem,ze go zawale jak nie spedze dzisiaj nocki nad ksiazkami;p a szczerze mowiac juz mi sie ziewa;/ wszystko takie szare.....jeszcze deszcz zaczal padac;/ a moj ex sam nie wie czego chce...jak zwykle... dobrze,ze ja wiem |
|
|
|
#476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#477 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I co mam zrobic? umowic sie bez wyrzutow sumienia? nie bede z nim napewno, z nikim on to wie, tylko milo spedzamy razem czas. jakos sie boje, ze pomysli za duzo, wyjde na ta zla. Cytat:
|
|
#478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście, że należy postępować tak, żeby nikogo nie zranić. Pominęłam to, bo wyszłam z założenia, że jest całkiem oczywiste.
|
|
|
#479 |
|
Przyczajenie
|
Ehhh mogę do Was dołączyć?
Ostrzegam, że jest gorzej niż podejrzewałam, że mogłoby w takiej sytuacji być... Zróbcie coś ze mną.... |
|
|
|
#480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gorzej? Co to oznacza?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:14.

On pracuje jak popier.... a wcale nie musi!Cos mi sie zdaje ze przez wieksza czesc wakacji bede sama w domu
.. ja nie wiem jakbym sobie poradzila jak ja juz mam problem

albo chociaż błagam przez 2xo i małe M