Maturzystki 2008 powracają do życia :P cz. XI - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-15, 18:59   #4051
wenedka
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2008 powracają do życia :P cz. XI

Cytat:
Napisane przez ViLLeMkA Pokaż wiadomość
wiecie co ? ;|
od wrzesnia chyba bede mieszkac pod mostem. ^^

A co się stało?

A ja jadę w sobotę do domu, o!

I poszłam dziś na uni, by doprowadzić sprawę IELTS do końca
Jeszcze tylko pożyczka na czesne (30 stron ) i stypendium i ... to nie koniec
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-15, 19:00   #4052
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Cytat:
wiecie co ? ;|
jak to ?

Cytat:
Napisane przez Nija_ Pokaż wiadomość
Jutro rano idziemy z mamą po pożyczkę do banku, a potem zaraz jadę do Katowic obejrzeć ten pokój, który miałam oglądać dzisiaj. Dzwoniłam przed chwilą, ogłoszenie jest aktualne i jestem jutro pierwszą umówioną osobą.

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

Vill a co, nie ma żadnych fajnych ofert mieszkań?
no widzisz Nija jakoś się wszystko powoli układa, będzie dobrze i jeszcze będziesz się sama z tego śmiała że tak spanikowałaś
HulaGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-15, 19:02   #4053
ViLLeMkA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
A co się stało?
nic, nie chce juz mieszkac w akademiku wiec nawet nie zlozylam podania - nie mam miejsca.
dzisiaj byla umowiona na 2 ogladania, jedno odwolali bo nieaktualne, drugie - po mnie bylo jeszcze 2 osoby niby

a nie bede tu na wakacjach wiec supeeer.
a wiekszosc ogloszen jest ze na wakacje tylko
albo dwuosobowe, a nie mam chetnych za na dwuosobowke, oprocz mojej przyjaciolki, ktora nie wiadomo czy sie dostanie

jak juz bede znac jej wyniki to chyba zrobie wizaz akcje jak Nija

aha, no, a na jedynke mnie nie stac bo to koszt 800-1000 zl

Edytowane przez ViLLeMkA
Czas edycji: 2009-06-15 o 19:04
ViLLeMkA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-15, 19:09   #4054
Nija_
Zakorzenienie

Hula Dalej panikuję, bo podpiszę umowę na rok, a różne rzeczy mogą się w międzyczasie wydarzyć. Ale czasem trzeba zaryzykować

Vill U mnie (tzn. w K.) wszystkie pokoje jednoosobowe to 500zł już ze wszystkimi opłatami. Wiem, że mogłabym mieszkać w dwójce za 300, ale najważniejszy jest dla mnie święty spokój i świadomość, że mogę zamknąć drzwi, zasłonić okna, zgasić światło i być sama

A co do spotkania w Katowicach, to jak już tam zamieszkam to bardzo chętnie
Stary 2009-06-15, 19:11   #4055
ViLLeMkA
Zakorzenienie

Nija, za 500 zl, to bez problemu chcialabym jedynke, nawet za 600 ^^ ale to okazje bardzo.
najbardziej mnie martwi to, ze jak do poniedzialku tego nie zalatwie, to potem mnie juz tu nie bedzie...
a jednak mam troche daleko..

Stary 2009-06-15, 19:13   #4056
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Cytat:
Hula Dalej panikuję, bo podpiszę umowę na rok, a różne rzeczy mogą się w międzyczasie wydarzyć. Ale czasem trzeba zaryzykować
a nie możesz podpisać jakiejś innej umowy?
ja niby też będę podpisuję na rok ale będe miała w umowie taki punkt, że mogę się ywprowadzić z miesięcznym wypowiedzeniem, a w praktyce wiem, że wygląda to tak, że jeżeli znajdę kogoś na moje miejsce to mogę się wyprowadzić od razu.

a ten pokój co będziez oglądać to w jakimś mieszkaniu studenckim?
Stary 2009-06-15, 19:17   #4057

Cytat:
Napisane przez Mariolcia =P Pokaż wiadomość
dzieki tak ville mialam 45 minut na sluchanie, potem godzine na 5 stron malym druczkiem slowek i godzina na tyle samo gramatyki
Aha, chciałam wiedzieć, jak jest w innych szkołach. U mnie PNJN pisemne składa się z czterech części (słuchanie, czytanie, pisanie i gramatyka), a później, jak zdam pisemny, jestem dopuszczona do ustnego (a w komisji oprócz mojej babki od mówienia jest druga, która jest dla mnie guru, idolem i co tam jeszcze, a że się skompromituję, to pewne, ale przed nią ta kompromitacja jest pomnożona przez 100

Cytat:
Vill, ty na pewno coś znajdziesz! Jak ty sobie nie poradzisz, to kto?!

Jeździłam godzinę na rowerze stacjonarnym, obejrzałam "Smażone zielone pomidory" (kocham i uwielbiam), żeby szybciej mi minęło. Druga połowa filmu zostaje na jutrzejszy seans rowerowy. Najgorsze jest zacząć, zmobilizować się, później jakoś idzie.
Ale o wiele lepiej się czuję, gdy się zmęczę. I w ogóle nie jestem głodna, ale lecę po jakąś kolację (5 posiłków dziennie!).
Sport to zdrowie, teraz się o tym przekonałam.
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-15, 19:18   #4058
Nija_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez HulaGirl Pokaż wiadomość
a nie możesz podpisać jakiejś innej umowy?
ja niby też będę podpisuję na rok ale będe miała w umowie taki punkt, że mogę się ywprowadzić z miesięcznym wypowiedzeniem, a w praktyce wiem, że wygląda to tak, że jeżeli znajdę kogoś na moje miejsce to mogę się wyprowadzić od razu.

a ten pokój co będziez oglądać to w jakimś mieszkaniu studenckim?
Oj nie wiem, rozmawiałam z facetem tylko przez telefon i mówił, że chce podpisać umowę na rok. Ale myślę, że jeśli znalazłabym kogoś na swoje miejsce to nie byłoby problemu Zapytam.

Tak, to pokój w mieszkaniu studenckim. 4-pokojowe mieszkanie i każdy ma swój pokój. Czyli 3 osoby już tam mieszkają.
Stary 2009-06-15, 19:56   #4059
Mariolcia =P
Zakorzenienie

ville ja cos a la egzamin z pisani amialam na zajeciach, pare osob nie dopuscila do tego egzaminu dzis i tez jesli zdam pisemne, dopuszczaja mnie do ustnych, a w komisji native i Polak

sporo slyszalam o tych pomidorach az sobie sciagne ksiazke i film

Edytowane przez Mariolcia =P
Czas edycji: 2009-06-15 o 20:00
Mariolcia =P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-15, 20:06   #4060

Mariolciu, warto Książka jest dla mnie niesamowita. W filmie sporo wątków opuścili, ale i tak bardzo mi się podoba. W innych ekranizacjach byłabym zawiedziona, ale tutaj nie.
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-15, 20:07   #4061
marta6704
Zakorzenienie

Nija: Jejku ja też chciałabym mieć swój pokój za 500 zł a tak muszę dzielić swój kawałek kąta z tż, z którym obecnie jesteśmy w fazie "cichych dni".

Mam chyba za dużo stresów na głowie, praca i egzaminy dają mi popalić.
Jak się okazało w Trójmieście pracy nie brakuje, chyba już zdecydowałam się, że bedę pracować w pijalni czekolady Wedla, od piątku do niedzieli za całkiem niezłą stawkę i dzięki temu juz bedę miała pracę na następny rok akademicki o ile ten zaliczę
A jeszcze poszukam czegoś od poniedziałku do piątku na lipiec i sierpień bo baardzo chcę jechać w góry z tż i ze znajomymi
Wczoraj już planowaliśmy taką małą wycieczkę i mamy zamiar tez Kraków zachaczyć, ale to oczywiście narazie plany, trzeba póki co finansowo się dostosować

Zaczynam lekki świrować, że nie zaliczę tej sesji w pierwszym terminie, po prostu nie daje rady się uczyć jak mam mnóstwo innych rzeczy na głowie, no nic ale podejdę chociaż i spróbuję, a nóż się uda na te 3
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-15, 20:22   #4062
Nija_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
Nija: Jejku ja też chciałabym mieć swój pokój za 500 zł a tak muszę dzielić swój kawałek kąta z tż, z którym obecnie jesteśmy w fazie "cichych dni".

Jak się okazało w Trójmieście pracy nie brakuje, chyba już zdecydowałam się, że bedę pracować w pijalni czekolady Wedla, od piątku do niedzieli za całkiem niezłą stawkę i dzięki temu juz bedę miała pracę na następny rok akademicki o ile ten zaliczę
A jeszcze poszukam czegoś od poniedziałku do piątku na lipiec i sierpień bo baardzo chcę jechać w góry z tż i ze znajomymi
Wczoraj już planowaliśmy taką małą wycieczkę i mamy zamiar tez Kraków zachaczyć, ale to oczywiście narazie plany, trzeba póki co finansowo się dostosować
Ale fajnie
Ja sobie "wymarzyłam" albo Multikino/Cinema City albo jakąś małą kawiarnię/Cafe Chopin, coś w tym stylu. Ale oczywiście sklepami z ciuchami też nie pogardzę

Muszę iść podbić moją książeczkę sanepidowską, bo mam wpisaną datę kolejnego badania 06/2009, a chyba właśnie mija połowa tego miesiąca
Stary 2009-06-15, 20:34   #4063
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

Cytat:

Zaczynam lekki świrować, że nie zaliczę tej sesji w pierwszym terminie, po prostu nie daje rady się uczyć jak mam mnóstwo innych rzeczy na głowie, no nic ale podejdę chociaż i spróbuję, a nóż się uda na te 3
Tak odnosnie pracy. Ja chce pracowac w wakacje, bo jak pojde tez w roku akademickim to drastycznie skocza mi dochody i nie dostane stypendium. Bardzo chcialabym juz pracowac tak na stale, ale tata mi odradza, bo mowi, ze "szkoda darmowych pieniedzy"

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-15, 21:34   #4064
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Cytat:

fajna praca
a nie przemęczysz się tak pracując po 7dni w tygodniu?
ale kurcze dobra okazja jakbyś miała później pracować w czasie roku jeszcze

mi mama mówi i ma rację żebym nei zarobiła więcej niż 3000 oficjalnie w ciągu roku bo wtedy przepadnie 1000zł ulgi na dziecko, bo co to za interes jak ja zarobię 3200zł a rodzice przez to nie dostaną tego tysiąca.
na stypendium i tak jestem za bogata
Stary 2009-06-15, 21:38   #4065
Nija_
Zakorzenienie

Cytat:
mi mama mówi i ma rację żebym nei zarobiła więcej niż 3000 oficjalnie w ciągu roku bo wtedy przepadnie 1000zł ulgi na dziecko, bo co to za interes jak ja zarobię 3200zł a rodzice przez to nie dostaną tego tysiąca.
na stypendium i tak jestem za bogata
Moi rodzice nie dostaną tego tysiąca zł ulgi przez mój staż

Ja też jeszcze nie dostałam zwtoru, nie wiem co oni robią z tymi pieniędzmi
Stary 2009-06-15, 21:41   #4066
DsC
Zakorzenienie

lecą 2 z moich ukochanych filmów...
Armagedon, który właśnie leci, i później Pearl Harbor...
lecę oglądać
Stary 2009-06-15, 21:45   #4067
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Cytat:
Moi rodzice nie dostaną tego tysiąca zł ulgi przez mój staż

Ja też jeszcze nie dostałam zwtoru, nie wiem co oni robią z tymi pieniędzmi
to możesz pracować bez ograniczeń
najlepszy jest ukłąd z pracodawcą że na umowie ma się mało wpisane a dostaje się więcej. Moja koleżanka tak miała w zeszłym roku że na umowie to chyba 300zł miała a zarabiała normalnie.

a co do cen pokoi to jest szansa niewielka że będe miała sama pokój za 320zł nmiesięcznie+opłaty;]
tylko, że nieduży ale jak to się mówi ciasny ale własny
Stary 2009-06-15, 21:48   #4068
lele
Zakorzenienie

Cytat:
oj Dziewczyny ja tu przeżywam duchowe uniesienia od wczoraj i eksplozje motylków w brzuchu a WY sie smiejecie
ale ja si enie smieje. ja nie wiem o co chodzi

Cytat:
Napisane przez DsC Pokaż wiadomość
Spędzam każdą wolną chwilę z Tż, prawie 24h na dobę, jeszcze nie wyjechałam a już za nim tęsknię - jak tylko o tym pomyślę Całe dwa miesiące... ciężko.

Wczoraj byliśmy nad wodą, dzisiaj w Wiśle spędziliśmy dzień ... także wykorzystujemy się na maksa ..
ja sie nei dziwie. moj tz jest w Toruniu i bedzie tam do polowy prawie lipca. a ja tutaj. widzialam sie z nim w sobote, a juz mysle co zrobic by jak najszybciej do niego pojechac. a od pojutrza zaczynam prace, przez anstene 1,5 tygdonia nie moge nigdzie jechac. a ja juz bym do niego wrocila

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
A teraz sie jeszcze okazalo, ze Jego mama jest przeciwna. A On mi oczywiscie o tym nie powiedzial. Ide sie wyryczec. Masakra
wiem co czujesz, wiem doskonale. tylko ze w ubieglym roku to moi rodzice cofneli zgode.. bedzie dobrze, nie ma nic, czego nie mzoan obejsc

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
No to pewnie siedzieliśmy razem na korytarzu, ja przez 7 tygodni chodziłam na wszystkie jego konsultacje. Mój rekord to 5 godzin pod drzwiami, a potem 30 sekund w środku.
wygralas

Cytat:
ZALICZYŁAM ĆWICZENIA Z MAKRO !!!!!! NA 3,0 !!! CIESZĘ SIĘ 1000 X BARDZIEJ NIŻ Z WSZYSTKICH CELUJĄCYCH W TEJ SESJI !!!

super! mnie tez na studiach bardziej ciesza te troje niz oceny wyzsze, bo to jednak zalieczenie

Cytat:
Napisane przez zetka89 Pokaż wiadomość

ejjj, wrzesień to fajny miesiąc w sumie, nie?
pewnie, ze fajny, bo siodmego dnia tego mieiaca sa moje urodziny
Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
hej!
na tamtam macie to co chciałyście abym Wam pokazała
juz tam pedze

Cytat:
tak jak pisala Hula, zwroc uwage na umowe. przeczytaj ja od deski do deski trzymam kciuki i zycze powodzzenia

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Mariolciu, warto Książka jest dla mnie niesamowita. W filmie sporo wątków opuścili, ale i tak bardzo mi się podoba. W innych ekranizacjach byłabym zawiedziona, ale tutaj nie.
a mi ksiazka sie srednio podobala. przeczytalam w pare chwil, ale nie czuje potrzeby powrotu do niej, ani wielkiej sympatii

odwiezlismy dzis z tata iostre na lotnisko. kocham samoloty. padm na ryjek., nei odespalam wciaz weselea bo nie mam keidy, jutro sie wyspie
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-15, 21:58   #4069
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:

Martus napewno zaliczysz ta sesje to pewnie przez chwilowe przemeczenie masz takie mysli ale napewno wszystko bedzie ok

Co do pracy to fakt jest tego troche szczegolnie teraz do mnie dzis tez dzwonila Pani ze sklepu na Przymorzu jakiegos prywatnego malego spozywczego czy dalej jestem zainteresowana praca no ale podziekowalam bo w Multikinie mam juz umowe
A jaka maja stawke w Wedlu? I bedziesz w tym w galerii bałtyckiej czy gdzie indziej?

Cytat:
Ale fajnie
Ja sobie "wymarzyłam" albo Multikino/Cinema City albo jakąś małą kawiarnię/Cafe Chopin, coś w tym stylu. Ale oczywiście sklepami z ciuchami też nie pogardzę

Muszę iść podbić moją książeczkę sanepidowską, bo mam wpisaną datę kolejnego badania 06/2009, a chyba właśnie mija połowa tego miesiąca
Ja sie ciesze ze nie bede pracowac w Multikinie w Sopocie bo teraz otwieraja nowe, taki bardziej nowoczesny wystroj bedzie miec ale i bilety drozsze bo tam w wakacje to pewnie bedzie multum ludzi sie przewijalo i nawet jest sala dla vipow z widokiem na Monciak
Za to ciesze sie z pracy w Gdansku, wiem ze bedzie troche roboty no ale wole to niz siedziec w sklepie no i przede wszystkim mam nadzieje ze uda mi sie w roku akademickim pogodzic prace i studia (umowe mam na czas nieokreslony), ale nie wiem czy isc na drugi kierunke czy nie na polibude

Cytat:
Napisane przez DsC Pokaż wiadomość
lecą 2 z moich ukochanych filmów...
Armagedon, który właśnie leci, i później Pearl Harbor...
lecę oglądać
Gdzie leca? uwielbiam oba te filmy

Dzis cale 7 godzin sprzatania kina w Sopocie, no ale przynajmniej z fajnymi ludzmi jutro sprzatania czesc dalsza i szkolenie BHP

PM 2017
pretty_girl19892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-15, 22:04   #4070
wenedka
Zakorzenienie

Ej, nie chce mi się iść do pracy :P
no tragedia istna.
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-15, 22:04   #4071
DsC
Zakorzenienie

Pretty - Armagedon na Polsacie, a Pearl Harbor na TVP1 zaraz się zaczyna :P
nie wiem co oglądać
Stary 2009-06-15, 22:15   #4072
zetka89
Zakorzenienie

nie zalicze tej rachunkowości

czuję, że nic już nie umiem.
ludzie nie potrafią najprostszych zadań policzyć a zdadzą ten cholerny egzamin bo wykują się regułek, których on wymaga w większej ilości niż praktycznego zastosowania, a ja nie umiem tego wszystkiego wykuć, głupoty takie totalne...

Myszka
mi w tym teście na facebook'u wyszło, że coś tam coś kampania wrześniowa!

Edytowane przez zetka89
Czas edycji: 2009-06-15 o 22:16
zetka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-15, 22:25   #4073
ViLLeMkA
Zakorzenienie

no, i tak jak myslalam, dziewczyna "wybrala kogos innego" i zyczy mi "owocnych poszukiwan" ^^
taa, z pewnoscia beda ;x

coz, najwyzej drugi rok bede sie uczyc biznesu biedzynarodowego w mieleckiej szkole biznesu ^^XD

Stary 2009-06-15, 22:58   #4074
marta6704
Zakorzenienie

Cytat:
Ale fajnie

Cholera a to książeczkę trzeba podbijać?
Robiłam ją w czerwcu zeszłego roku i byłam pewna że jest cały czas ważna , a potrzzebna mi do pracy

Hula: Myślę, ze dam radę a jak nie no to cóz bedę pracować 3 dni w tygodniu, a resztę spędzać na plaży i spraszać znajomych z mojej rodzzinnej miejscowości do Gdańska na małe jumprezzy
Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Pokaż wiadomość
Martus napewno zaliczysz ta sesje to pewnie przez chwilowe przemeczenie masz takie mysli ale napewno wszystko bedzie ok

Co do pracy to fakt jest tego troche szczegolnie teraz do mnie dzis tez dzwonila Pani ze sklepu na Przymorzu jakiegos prywatnego malego spozywczego czy dalej jestem zainteresowana praca no ale podziekowalam bo w Multikinie mam juz umowe
A jaka maja stawke w Wedlu? I bedziesz w tym w galerii bałtyckiej czy gdzie indziej?

Ja sie ciesze ze nie bede pracowac w Multikinie w Sopocie bo teraz otwieraja nowe, taki bardziej nowoczesny wystroj bedzie miec ale i bilety drozsze bo tam w wakacje to pewnie bedzie multum ludzi sie przewijalo i nawet jest sala dla vipow z widokiem na Monciak
Za to ciesze sie z pracy w Gdansku, wiem ze bedzie troche roboty no ale wole to niz siedziec w sklepie no i przede wszystkim mam nadzieje ze uda mi sie w roku akademickim pogodzic prace i studia (umowe mam na czas nieokreslony), ale nie wiem czy isc na drugi kierunke czy nie na polibude

Dzis cale 7 godzin sprzatania kina w Sopocie, no ale przynajmniej z fajnymi ludzmi jutro sprzatania czesc dalsza i szkolenie BHP
Taa te przemęczenie i stres wkońcu mnie zabije
Jaki sklep gdzie? Kurcze przydałaby mi się praca właśnie w jakimś sklepie spozywczym/odzieżowym 4 dni w tygodniu

Zaczynam zazdrościć ci tej pracy w Multikinie, a niedługo pewnie bedę pisać o tym jaka to jestem zazdrosna o tż bo w pracy ma takie ładne koleżanki jak ty
Nawet fizyczna praca z fajnymi ludzmi jest naprawdę o wiele przyjemniejsza niż wynudzenie się przez 8 h przez kasą

A jutro też ide do pracy na te szkolenie, 4 h bedę uczyła się robić deserki

Odwala mi, mam zamiar nauczyć się sporo materiału przez noc bo coś czuje, że zawale ten ustny jak sie nie wezme, a jutro znów dzien mi minie strasznie szybko
Stary 2009-06-15, 23:02   #4075
Nija_
Zakorzenienie

marta Zajrzyj do swojej książeczki, tam na pewno będziesz miała wpisaną datę kolejnego badania.
Może są inne zasady w każdym województwie, a może nawet każdy lekarz medycyny pracy ma swoje zasady, mój uznał, że kolejne badania muszę zrobić za rok.

zetka zaliczysz trzymamy kciuki

Chciałabym jutro wrócić i napisać, że mam mieszkanie

Oglądam Wojewódzkiego. Z Tomaszem Lisem
Stary 2009-06-15, 23:03   #4076
marta6704
Zakorzenienie

Vill; No co ty nie poddawaj się, w dodatku ty i jakieś zwątpienie? no mi coś tu nie pasuje, a pokój znajdziesz, wiem, że ciężko będzie bo dojazdy itp, ale coś się znajdzie

W tamtym roku musiałam szukać mieszkania na odleglość i znalazłam.

A do mnie doszło, że mam stypendium i muszę policzyć czy załapię się na drugi rok czy nie przez tą moją pracę

Ide czytać notateczki

Nija: Na szczęście chyba nie musze nic podbijać, mam wpisaną datę 3 lipca 2008 i tyle, żadnej drugiej do podbicia, tylko napisane jest brak przeciwskazan i to wszystko

Edytowane przez marta6704
Czas edycji: 2009-06-15 o 23:06
Stary 2009-06-15, 23:18   #4077
zetka89
Zakorzenienie

Villson głowa do góry!!
znajdziesz coś!!

jedyne co mnie trzyma w chwili obecnej przy życiu to wizja środowej domówki, czwartkowej domówki i piątkowej domówki + kluby
a w sobotę może rodzice przyjadą
idealnie po tych 3 nocach ^^ haha

zetka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-15, 23:23   #4078
ViLLeMkA
Zakorzenienie

Cytat:
Vill; No co ty nie poddawaj się, w dodatku ty i jakieś zwątpienie? no mi coś tu nie pasuje, a pokój znajdziesz, wiem, że ciężko będzie bo dojazdy itp, ale coś się znajdzie

W tamtym roku musiałam szukać mieszkania na odleglość i znalazłam.
no najwyzej bede to robic zdalnie
w sumie jeszcze zostalo troche czasu

Cytat:
Napisane przez zetka89 Pokaż wiadomość
Villson głowa do góry!!
znajdziesz coś!!

jedyne co mnie trzyma w chwili obecnej przy życiu to wizja środowej domówki, czwartkowej domówki i piątkowej domówki + kluby
a w sobotę może rodzice przyjadą
idealnie po tych 3 nocach ^^ haha
oby oby, chociaz bedzie cieplo jeszcze we wrzesniu wiec mozna spac na lawce w parku

ale Ci dobrze z tymi domowkami, ja ostatnio mam jakis post imprezowy
strasznosci
no ale wlasnie brak mi takiej zgranej ekipy

Stary 2009-06-15, 23:34   #4079
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Jeździłam godzinę na rowerze stacjonarnym, obejrzałam "Smażone zielone pomidory" (kocham i uwielbiam), żeby szybciej mi minęło.
Książka leży u mnie na półce od ponad roku, przeczytam ją na pewno tuż po sesji.

Cytat:
a co do cen pokoi to jest szansa niewielka że będe miała sama pokój za 320zł nmiesięcznie+opłaty;]
tylko, że nieduży ale jak to się mówi ciasny ale własny
Wow, 320 zł?! Super!

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
wygralas
Dzięki. Facet wywalił mnie wtedy z sali za brak stroju egzaminacyjnego (na konsultacjach).

Cytat:
Może są inne zasady w każdym województwie, a może nawet każdy lekarz medycyny pracy ma swoje zasady, mój uznał, że kolejne badania muszę zrobić za rok.
Lekarz sam to ustala.

Mariolcia, gratuluję świetnych wyników! Naprawdę wymiotłaś.
Stary 2009-06-15, 23:40   #4080
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Cytat:

Wow, 320 zł?! Super!
jest taka szansa bo obecnie mam już zarezerwowany pokój z przyjaciółką za 300zł od osoby ale jeżeli zwolni się ta jedynka za 320zł to ja ją biorę z przyjaciółka sama bierze tą dwójkę i płaci jak za 2 osoby
ale to narazie szanse są minimalne ale jak już będę tam mieszkać i coś się zwolni w trakcie to zawsze będąc na miejscu można się przenieść
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości