|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.
ale że co???
|
#3392 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uroki robienia zakupow w Selgrosie i Makro ![]() ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- Cytat:
moze cie ktos przygarnie pod swoje finansowe skrzydlo... ![]() sprawdz czy sie miescisz w kryteriach http://www.polban.pl/index.php?node=108&pid=125
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-06-16 o 00:16 |
||
|
|
|
#3393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe ciekawe na kogo mogłabyś napaść zeby ci forsy pożyczył...
|
|
#3394 |
|
Zadomowienie
|
A może będzie kolejna edycja tego programu, co ludzie tam przychodzili z pomysłami na biznes?
Już wiem, to był "Kapitalny pomysł" http://media2.pl/media/46261-tvn-wyb...ny-pomysl.html Edytowane przez Jazzmanka Czas edycji: 2009-06-16 o 00:21 |
|
|
|
#3395 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3396 |
|
Zakorzenienie
|
to ja bym jeszcze chciała zrzutę na łapówkę dla tego profesora zasranego przez którego spać w nocy nie będę mogła...
![]() ej dobra teraz to już serio uciekam dobranocka
|
#3397 |
|
Zadomowienie
|
Dobranoc
|
|
|
|
#3398 | |
|
Zakorzenienie
|
no ze to właśnie
Ale w środę powinnam się przekonac, ze jest ok...Cytat:
![]() Ja to bym chciala byc brand managerem albo chociaz product managerem, ja mam tkaie fajne wizje i wyczucie, ze szkoda, żeby je do grobu zabrała ![]() ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- to ja tez juz do spania sie zbieram, bo za 8 h to ja juz w aucie musze być. papa
|
|
|
|
|
#3399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(ale to chyba jest to na krótkowzroczność). Z tym światłowstrętem to może się zgadzać, ale póki co nikt mi fotochromów nie proponował.Do tego Moje Kochanie ma tylko astygmatyzm (w poprzedni weekend byliśmy dla niego po okulary ) . Każdy mówi, że wygląda o wiele dojrzalej i inteligentniej ![]() Samoa, co do pracy to lipa jakich mało Póki co cisza jak makiem zasiał a nowe oferty pracy są do
|
|
|
|
|
#3400 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki ja się tylko z Wami przywitam, bo mam tyle nauki że nie wiem w co ręce włozyć.. dzisiaj nawet na ćwiki nie poszłam żeby się uczyć
wczoraj zasnęłam wieczorem przy notatkach nie wiem kiedy.. jutro zaliczenie ćwiczeń, będę w domku coś o 19-20 i nocka na egzamin na czwartek coby sobie wszystko popowtarzac, a raczej nauczyc sie od nowa, bo ten przedmiot mi wcale nie wchodzi..pewnie wpadnę do was w czwartek jak będę już po
|
|
|
|
#3401 |
|
Zakorzenienie
|
co do tego zdjęcie to nie wiadomo czy TZ cyknął fotę! ale było tak jechał ok 70 czyli spoko można było, a nagle za ciężarówką znam 40
więc sorry winetu, ale każdy by mógł się tak wtopić, ale ja mam nadziję, że nie było tam cykacza![]() cześć Tancia trzymam kciuki piczo! o której ona ma te wyniki bo nie wiem, o której esa wysłać
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-06-16 o 08:01 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3402 |
|
Raczkowanie
|
Hej Sexi Kotki
![]() Buuu...ale baniasta pogoda:/ Normalnie jak w marcu, chociaz w marcu w tym roku chyba bla lepsiejsza Szaro, buro i dołująco. W sam raz na sesję Musze się Wam wyżalić - wczoraj miałam egzamin z prawa międzynarodowego i poszedł mi tragicznie!!!!! Też mam astygmatyzm+krótkowzroczn ość Niby szkła mam 0,5 ale coś czuję, że mi się wada powiększyła....ale wolę nie sprawdzać Będę się musiała przejść do okulisty na badania, ale chyba jeszcze chwilkę z tym poczekam![]() Smykam do mojej kochanej fonetyki bo mam dzisiaj egzam o 16 3majcie kciuki MOCNO!!![]() Buźka wielkia i miłego dzionka w ten pochmurny dzień
|
|
#3403 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczynki
Samoa ale mam nadzieję, że do soboty się wyrobisz z tym swoim biznesem, zebym wiedziała czy mam isć do tej profesorki czy już nie ![]() doła dzień kolejny, a pogoda jeszcze bardzo sprzyja ![]() i oczywiście ![]()
|
#3404 |
|
Zadomowienie
|
hej
![]() a ja miałam wstać o 8 i się uczyć a jestem godzinę do tyłu ![]() o 11:30 piszemy, więc kciuki poproszę ![]() sama też trzymam
|
#3405 |
|
Zakorzenienie
|
o prosze jaki ten astygmatyzm + krotkowzrocznosc to popularna wada
![]() mojemu TZowi wlasciwie okulary przeszkadzaja tylko w jednym - w uprawianiu sportu. tzn. do plywania to mu nawet okulary nie potrzebne, ale np. grajac w kolegami w kosza musi uwazac. na koncertach tez musi uwazac. ostatnio pod scena dostal z glana w glowe i troszke sie skrzywily (jak je sciagnie i polozy na stole to widac ze sa krzywe, na glowie na szczescie nie )swiatlowstretu nie ma fotochromy sa koszmarne, wiec nawet o tym nie mysli. antyrefleksy w zupelnosci wystarczaja ![]() heh wlasnie sobie obliczylam punkty ECST zeby okreslic na ile przedmiotow musze sie zapisac w przyszlym roku. w obu semestrach bede miala po seminarium i dwa przedmioty. i zostalo mi 1 upierdliwy punkt ktory musze gdzies ekstra zrobic zeby uzbierac te wymagane 120 ![]() tak sie zastanawiam pomiedzy marginalizacja spoleczna, elementami psychoterapii a ruchami kobiecymi w czasach globalizacji hmmm
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-06-16 o 09:07 |
|
|
|
#3406 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale to chyba popularne na koncertach ![]() hmmm... z tych wymienionych przedmiotów bardzo zaciekawiły mnie elementy psychoterapii no i potem marginalizacja ale wybór należy do Ciebie
|
|
#3407 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) to jest przygotowany na kop z najmniej oczekiwanej strony (ten akurat byl z gory, bo jakiegos goscia przerzucali na rekach )Cytat:
o dewiacjach, feministkach, queer, psychiatriach itp. tylko, ze ja wlasnie szukam takiego malo absorbujacego zeby juz na piatym roku moc sie skupic na pisaniu magisterki bez zadnych projektow badawczych, pisania prac semestralnych itp. a najlepiej zeby byl sam wyklad to nawet nie trzeba bedzie zawracac sobie glowy obecnosciami ![]() jeszcze popytam wsrod ludzi w instytucie co by polecili no i pewno wybiore tez to co mi sie idealnie wpasuje w plan zajec zebym nie musiala specjalnie na uczelnie jezdzic na jedne zajecia
|
||
|
|
|
#3408 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tym bardziej na piątym roku, żeby potem nie było takich przejśc jakie mam np. ja
|
|
#3409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh znow mnie czeka we wrzesniu czatowanie nad ranem przy komputerze az nam odpala mozliwosc rejestracji na kursy a potem jazda bez trzymanki - kto pierwszy ten lepszy
|
|
|
|
|
#3410 | |
|
Zakorzenienie
|
ale że niby potencjalna ciąża?? eee Samoa w ciąży- jakoś to mi do siebie w tej chwili nie pasują te dwie rzeczy
![]() Cytat:
ale tylko dlatego że koleś obniżył punktację bo by prawie nikt nie zdał czyli słusznie się martwiłam bo gdyby koleś się nie zlitował to bym oblała a tak mam 3,5 i jestem mega szczęśliwa że do przodu ale myślałam że zasłabnę dziś z nerwów przed tymi drzwiami jeszcze koleś sobie ułożył prace od najgorszej oceny do najlepszej a ja myslałam że są alfabetycznie i patrze że dwóję mam i już dół ale na szczęście wszystko dobrze się skonczyło... ale naprawdę oblał całą armię ludzi i słuszne były moje obawy...jutro znowu egzamin buuuu kiedy to się skończy
|
|
#3411 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Piękne
![]() Wilczyca, Formi trzymam kciuki! ![]() ![]() Lain faktycznie ciekawe te przedmioty ale jak będziesz mieć tylko dwa przedmioty i seminarium to super, będziesz mogła spokojnie pisać pracę![]() Zmykam się uczyć dalej Aniołku z historii USA, taki koszmarek!Tancerka gratulacje mózgu !!!
Dominiczka jest już z nami 25.05.2012r. Edytowane przez centipede Czas edycji: 2009-06-16 o 10:27 |
|
|
|
#3412 |
|
Zadomowienie
|
Tancerka - gratulacje
cieszę się ![]() aaaa....boje się...znikam na egzam
|
#3413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego teraz na czwartym roku dorzucilam sobie wiecej i robie juz przedmioty z piatego roku zeby potem miec spokoj
|
|
|
|
|
#3414 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello
Jejku jaka paskudna pogoda. Pada cały czas, zimno jak nei wiem co. nie pamiętam tak zimnego i deszczowego czerwca. brrrA liczyłam na słoneczko bo na najbliższe 3 dni przyjeżdża moja siostrzenica i miałyśmy na spacerki chodzić. I zonk. Onaella trzymam kciuki ![]() Na pewno pieknie się obronisz![]() Tancerka gratuluję ![]() ![]() Lusmarija nie przejmuj się, wszystko bedzie dobrze Ja 2 tygodnie temu pisałam kolokwium. I na 27 osób zdało 7. Ja niestety nie wiem czy zdałam, bo nie mogłam oddać indeksu. Gościu stwierdził, że potraktuje to jako termin zerowy i da nam jeszcze szansę. I w czwartek się dowiemy czy będziemy pisać teraz w sobotę czy w niedzielę. A ja w sobotę idę na wesele.
|
#3415 |
|
Zakorzenienie
|
to u mnie chmurzyscie ale cieplo - 22 stopnie
![]() ale w sumie dobrze. jakby bylo ladnie to by ta sesja byla bardziej bolesna
|
|
|
|
#3416 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny za gratulacje ale nie ma co mózgu gratulować tylko farta bo gdyby nie obniżono punktacji to już bym wam tu płakała... no ale tez wina faceta jak z kosmosu wziął pytania to potem musiał obniżać punktację bo by prawie nikt nie zdał..
ja się uczyłam i tego czeo nas uczono to się nauczyłam dlatego tak przeżywałam bo mi szkoda było.. jak się nie nauczyłabym to bym się nie denerwowała bo by moja wina była a ja umiałam tylko koleś zwariował a mi zależało na zdaniu tego... teściowa powiedziała właśnie że za to że mój tżt im teraz pomaga i ciężko pracuje żeby zarobić na remont to u nas w mieszkaniu a szwagier nic nie robi to u nas będzie remoncik jako pierwszy i będziemy mieli to co chcemy a dopiero jak zostanie kasy to zrobią szwagrowi remont sesese tak więc wkrótce remoncik startuje
|
#3417 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U nas zimno i wiatr wieje Idealna pogoda na naukę A miało być cieplutko, chciałam sie opalić jeszcze przed wyjazdem nad morze, żeby na żywca się nie opalać. Chyba muszę odwiedzić solarium
|
|
#3418 |
|
Zadomowienie
|
Tancerka super wiadomość! A co tam dokładnie będziecie robić? Opowiadaj wszystko po kolei
kiedy planujecie skończyć remont?Obca musisz zdać! Taka zdolniacha by nie zdała musisz być w tej szczęśliwej siódemce!
|
#3419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a kiedy jedziesz?
|
|
|
|
|
#3420 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
wróciłąm z pracy zaraz idę posprzątać dom, zrobić spagetti i będę się uczyć na obronęmam doła
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:00.

ja bym była gruba jak nie wiem jakbym na stancji miała full słodyczy bo zawsze tyle ile mam to tyle pochłaniam dlatego nie kupuję nic bo zazwyczaj mi szkoda kasy bo wolę odłożyc do skarbonki zamiast kupować jakieś ciastka i dzięki temu moja figura nie ucierpiała

Ale w środę powinnam się przekonac, ze jest ok...

(ale to chyba jest to na krótkowzroczność). Z tym światłowstrętem to może się zgadzać, ale póki co nikt mi fotochromów nie proponował.
Póki co cisza jak makiem zasiał a nowe oferty pracy są do

ale tylko dlatego że koleś obniżył punktację bo by prawie nikt nie zdał
musisz być w tej szczęśliwej siódemce!