|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
hahaha kupiłam moj pierwszy puder sypki
Czesc w koncu kupilam puder sypki i nie moge sobie z nim dac rady .Jest to puder matujacy Vipery , jak mam sie nim poslugiwac tzn co mam zrobic z ta nakladka z dzuirkami zostawic ja, zdjac ,odwrocic ? Jak mam przez te dziurki wydostac puder ? Jak wy sobie z tym radzicie ?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Re: hahaha kupiłam moj pierwszy puder sypki
Witam. Ja mam z tej samej firmy rozswietlajacy. No oczywiscie po 1 to odkleic naklejke hehe no wiesz mam nadzieje ze nie masz z tym problemu
"Milczący kochankowie tak nie mogą się ukryć wśród obojętnych ludzi, jak rośliny pachnące wśród bezwonnych". Aleksander Świętochowski "Mężczyźni pragną być zawsze pierwszą miłością kobiety. Kobiety mają subtelniejszy instynkt — wolą być zawsze ostatnią miłością mężczyzny". Oscar Wilde |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
tak naklejke odkleilam
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
O wiesz ja jakos nie uzywam nie lubie uzywac pedzla ale wlasnie wrocilam z lazienki po eksperymentach
"Milczący kochankowie tak nie mogą się ukryć wśród obojętnych ludzi, jak rośliny pachnące wśród bezwonnych". Aleksander Świętochowski "Mężczyźni pragną być zawsze pierwszą miłością kobiety. Kobiety mają subtelniejszy instynkt — wolą być zawsze ostatnią miłością mężczyzny". Oscar Wilde |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
o to niezły pomysl . wyprobuje na pewno .dziekuje
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Nie ma za co Anullko
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:32.