|
|
#1471 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Matura 2010
ups drugi raz to samo ;p
kurde wizaz mi dzisiaj zamulaaaa Edytowane przez 940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 Czas edycji: 2009-06-15 o 22:21 |
|
|
|
#1472 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
a w ogóle dzisiaj to nas mało było coś chybatnie i muli wizaż idę spać więc dobranoc wam
Edytowane przez 201605040950 Czas edycji: 2009-06-15 o 22:50 |
||
|
|
|
#1473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zamuliły dziewczyny ![]() Kamila, ja i tak w sumie jak nie pójde to i nic się nie stanie usprawiedliwienie sobie napiszę ![]() mam dobry układ z wych. sama piszę sobie usprawiedliwienia ona nawet by ode mnie usprawiedliwien nie brala, ale formalnosci ![]() gra gitara ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- i mnie zostawiły! :P okej, Mistrz Kalambur też idzie spać ![]() jutro 20:30, Kurnik => Kalambury => Swiekity. ![]() branoc ;***
|
|
#1474 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas 20 piątek i 2 czwórki szóstki mamy w klasie tylko 3 - moje mat i fiz i jeden chłopak ma z wfu. Pały od 0 do 2 - jutro się okaże ![]() Cytat:
zaspałam... czytałam sobie Potop na łóżku i tak jakoś... obudziłam się, patrzę 21:15 ![]() Cytat:
ale to tylko w tym roku, w 3 klasie wracamy do starej wych ![]() ja jutro idę na 9 i częstuję cukierkami na imieniny znowu się będą ze mnie nabijali, że na urodziny (9XI) zawsze wyjdzie, jak jest akademia na 11 listopada i wszystkie numerki szczęśliwe, a imieniny na sam koniec roku
|
|||
|
|
|
#1475 |
|
Zakorzenienie
|
trzeba było przyjsc, grałysmy dwie partie po 1000
pierwszą o 21:00, a drugą o 21:30 ;Pdobra , juz naprawde ide się kąpać ![]() mierzyłam swoje cyce haha.wyobrażacie to sobie? że ja mam mieć niby rozmiar 75F? hahaha... jak normalnie 75B noszę. Masakra.... kto wymyślił te kalkulatory. w F to by mi piersi zginęły. no ,ale okej, już się nie żalę na swoje mini-mini haha.buziaki ;***
|
#1476 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
z góry mówię, że wątku nie dokończyłam, więc odpowiem na to co było dotychczas po drodze
![]() mtynai no to niezły pan od fizyki, niezły. uwielbiam takich nauczycieli, ktorzy cokolwiek by się nie działo to zawsze wiedzą lepiej. nawet jak wiedzą, że nie wiedzą to i tak wiedzą. Cytat:
Cytat:
masz dobre podejście ![]() los czasem, a nawet często jest łaskawy jak się w to uwierzy robienie czegokolwiek na siłe nigdy nie jest dobrym rozwiązaniem. Cytat:
A z geo na pewno będziesz lepiej przygotowana jeśli tak wygląda Twoja nauka, więc powinnaś wiedzieć co zrobić w tej kwestii ![]() Nie jesteś pewna na co iść, więc może warto zdać ten ang R, jeśli czujesz się na siłach? Cytat:
Lekarski <3. Dietetyka też chodzi mi po głowie i pewnie na tym stanie bo to jedyny kierunek z tych, które biorę pod uwagę, na którym w warszawie nie chcą fizyki albo matmy! Cytat:
Cytat:
Uwierz, że miseczka 75D to zupełnie inna wielkość, niż 60, 80 czy 90D. Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#1477 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry Dziewczęta ;**
blue_apple - podaj swoje "preferencje" ![]() jak na str. 31 ![]() nick-imię-województwo-przedmioty zdawane na maturze-miejsce przeznaczenia (gdzie idziesz na studia )zbieram tyłek ![]() idę do szkoły jednak. z polskiego i tak się zwalniam z koleżankę, musimy aulę przygotować na jutro
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2009-06-16 o 08:08 |
|
|
|
#1478 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry !
Myślałam, że więcej naspamujecie. Słabe jesteście ![]() Wstałam z koleżanką o 8. Ona poszła do szkoły, a ja zostałam Posprzątałam, nawet pozmywałam (nienawidzę zmywać, mogę robić wszystko tylko nie zmywać ) i usiadłam do komputera, żeby przeczytać wszystko ![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
Masakra. Współczuję. Ale wierzymy w Ciebie i trzymamy kciuki Cytat:
![]() Takie mini-mini to chyba nie są ![]() Poszłaś na ten polski ? ![]() edit: Idę na jazdę. Będę po 16 ![]() Miłego dnia
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2009-06-16 o 10:59 |
||
|
|
|
#1479 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Cytat:
Cytat:
A my naewt usprawiedliwień nie musimy dawać. Mamy takiego zamotanego wych, co daje jednej dziewczynie z klasy dziennik do uzupełniania. A wiadomo, dziennik w rękach ucznia ![]() Cytat:
Już na '91 o tym pisałam. Wiecie co robię? Sprzątam. JA sprzątam - JA
|
|||
|
|
|
#1480 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry wszystkim
Dziś do szkoły nie poszłam a miałam iść ale stawać mi się nie chciało . Nudzi mi się... a tu takie pustki .Karmenka może jak już tak sprzątasz to zachacz o mój dom i mi pomożesz sprzątać
|
|
#1481 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a ja lubie zmywac wole to niz np podloge umyc ![]() ja juz tez wrocilam ze szkoly , tylko bylam na tym tescie z anglika. masakra jakas , ciezkie byly zadania ze sluchu ;/ a pogoda u mnie jest fajna, nie pada i nie wieje , w sam raz
|
|
|
|
|
#1482 |
|
Zakorzenienie
|
No i po polskim
temat był łatwy bo charakterystyka Łęckiej a czytanie takie sobie
|
|
#1483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja to tylko swój pokój, całego domu nigdy nie sprzątam. [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;12783456]dzien dobryy a ja lubie zmywac wole to niz np podloge umyc ![]() ja juz tez wrocilam ze szkoly , tylko bylam na tym tescie z anglika. masakra jakas , ciezkie byly zadania ze sluchu ;/ a pogoda u mnie jest fajna, nie pada i nie wieje , w sam raz [/QUOTE]A ja wolę podłogę umyć lub poodkurzać. Zmywania nienawidzę, uznaje je za kare. |
|
|
|
|
#1484 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zaraz będę myła podłogi
Bo od roku wymigiwałam się, że tym starym mopem nie będę nigdy myła. I mama dzisiaj kupiła nowy zestaw A u siebie planuję malowanie i dywany wywalę na strych, bo mi się znudziło, mam za mało przestrzeni
|
|
|
|
#1485 |
|
Zakorzenienie
|
byłam w szkole, ale nie byłam na trzech lekcjach
![]() poszłam na chemię, z polskiego się zwolniłam (na auli szykowalam jutrzejszy dzien..), później od 11:00 było spotkanie trójek klasowych z panią wizytator z kuratorium trwało ponad 2h.. więc wróciłam w sumie na pół godziny wychowawczej..i na fizykę, na którą równie dobrze mogłam nie iść bo nic nie robiliśmy, a on nawet obecnosci nie sprawdził ![]() no,ale luzik ![]() mnie chyba dzisiaj na kurniku nie będzie;> chooociaż.. no zobaczę czy się uwinę z Gosią do 21:00 ![]() bo wpada do mnie żeby zaplanować juz konkretnie ten jutrzejszy dzien. buźka ;*
|
#1486 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
gratuluję ja dalej się nie mogę zebrać do tego sprzątania i ogarniam tylko pokój Cytat:
![]() o i do mnie tez możesz przyjść przy okazji [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;12783456]dzien dobryy a ja lubie zmywac wole to niz np podloge umyc ![]() ja juz tez wrocilam ze szkoly , tylko bylam na tym tescie z anglika. masakra jakas , ciezkie byly zadania ze sluchu ;/ a pogoda u mnie jest fajna, nie pada i nie wieje , w sam raz [/QUOTE] możesz do mnie przyjść zmywać jak chcesz ![]() Dzień dobry ja niedawno wróciłam do domu, miałam oczywiście wszystkie lekcje a na jutro polonistka sobie wymyśliła, że zaczynamy "Chłopów" no chyba ją coś nie czytam, może nie pójdę do szkoły
|
|||
|
|
|
#1487 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Rytka, no proszę Cię ![]() ![]() ![]() No dobra, dobra, przestaję już z tą Rytką. To był ostatni raz Cytat:
To znaczy w domu nie byłam, ale w szkole też nie ![]() Właśnie z własnej woli Sama jestem w szoku ![]() Jak tam, dziunie , mija wam dzień?
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2009-06-16 o 16:38 |
||||
|
|
|
#1488 |
|
Zakorzenienie
|
AAA dobrze mi mija ;P czekam na mojego Gosiasa
no postaram się być na kurniku ![]() Rytka musi dzisiaj was wykosic nie ma tak dobrze, statystyki wam podskoczą jak mnie nie będzie dzisiaj :P haha.buziaki ;**
|
#1489 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() o Ty to gdzieś Ty się podziewała moja panno???Cytat:
a dzień tak w miare w sumie znowu się obijam a jutro pewnie się lenicie w domu??? |
||
|
|
|
#1490 |
|
Zakorzenienie
|
Peggy, ja od 7:00 jutro w szkole
![]() polenię się jak wrócę (około 12:00) jeszcze sobie wymyślili, że o 13:00 mamy iść do Starostwa na jakieś Targi Pracy Wych powiedziała, że ona spada do domu po akademii bo później nie ma transportu (dojeżdża z Gizycka, około 35km).. i powiedziała żebyśmy olali jak nie chce nam się iść a jutro znowu zrobię z siebie debila przed całą szkołą
|
#1491 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
łoo to rzeczywiście masz pracowity dzień ![]() daj spokój moja wych to by wolała na nogach te 35 km wracać niż coś opuścić, a jeszcze żebyśmy my coś opuścili chyba by nas zakrzyczała |
|
|
|
|
#1492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moja mowi :"wiecie.. jutro nam kazali isć do starostwa na 13:00, nie wiem kto mądry to wymyślił.. ja mam dwie opcje..albo przyjechać o 7:00 i czekać do 9:00 na akademie, zabrac swiadectwa, wałęsać się po mieście do 13:00 żeby na 15minut iśc na te targi... i wracać pociągiem przed 16:00, albo przyjechać przed 9:00 i o 11:30 wrócić do domu, mój wybór jest jasny.. a wy to jak tam chcecie.. jak olewacie to macie moje błogosławieństwo" ![]() ja mam spoko wych jest super jako nauczyciel i jako czlowiek ![]() a dzisiaj mieliśmy te spotkanie z panią wizytator z kuratorium mówiła, że do kuratorium rodzice telefonowali w sprawie fizyki i matmy i nas pytała czy nasze prawa naruszają, co się w szkole pozmieniało śmiesznie było, coś czuję że jakaś afera się rozkręci ![]() obiecała nam pomóc w sprawie tej historii i wosu rozszerz. fajna babka ogólnie ![]() a dzien jutro mam cholernie pracowity..i do tego znowu będę pajacować przed całą szkołą , masakra..ale co tam, bo to pierwszy raz z siebie durnia robie? ![]() tak odnośnie klejenia durnia to w dzien wiosny w szkole były wybory miss i mistera (żenada).. no,ale z każdej klasy ktoś miał iść.. od nas jak zawsze chętnych w liczbie zero, więc z moją gośką poszłyśmy jako mister.. jako bracia bliźniacy... syjamscy zresztą, zrośnięci ramionami byłyśmy najlepsze, a wybrali jakieś dziecko z gimnazjum;Pi przezywałysmy, że durnia z siebie zrobiłyśmy i jeszcze przegrałyśmy ![]() a ludzie przez kolejny miesiąc nas zaczepiali na korytarzu i gratulowali pomyslu ![]() no, to tak tylko się pochwalić chciałam haha.
|
|
#1493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nikt mnie nawet nie budził, wstałam kulturalnie o 9 do 12 w pidżamie chodziłam ![]() To ja bym wybrała gotowanie, bo bardzo lubię, ale nie to co mi ktos każe, tylko to co ja wymyśle ![]() Co Wy macie za szkoły ? U nas to nawet chodzić nie każą, a co dopiero coś zadawać .Ja od środy w szkole nie byłam. Tzn na lekcjach, bo tak to zajrzałam. |
|
|
|
|
#1494 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ej dobre jesteście, ja bym w życiu na coś takiego nie wpadła jaki pomysł ![]() ej właśnie dostałam na gadu wiadomość, że jak chcę poznać swoją przyszłość to mam napisać pod jakiś tam numer i podpisano wróżka Elwira
|
|
|
|
|
#1495 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeździłam To była jazda do miasta, w którym zdaję (bo w Łukowie nie ma WORDu), więc była na 2 osoby, a każda jeździ 2 godziny, więc od 12 d0 16 byłam w samochodzie ![]() Jutro mam w szkole jakieś dni sportu, ale nie ćwiczę na wuefie, więc nie biorę w tym udziału. Jutro godzinka jazdy na placyku i cały dzień dla mnie ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Cytat:
No pewnie, że najlepsze ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2009-06-16 o 18:13 |
|||
|
|
|
#1496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bierzemy 3 osoby i jedziemy do Piotrkowa. To jakieś 50 km ode mnie. I jestem sobie zawsze w tym samochodzie 5 h ![]() Jutro mam właśnie jazdy, od 7 rano. Nie cierpię tak wstawać |
|
|
|
|
#1497 | ||
|
Konto usunięte
|
spoko . moge wpasc pomyc
![]() [ QUOTE=peggy sue;12787242]ja też mam takie zdanie chyba założymy jakiś klub ![]() Ty to gdzieś Ty się podziewała moja panno???nom postaraj sie postaraj dzień tak w miare w sumie znowu się obijam a jutro pewnie się lenicie w domu??? [/QUOTE] ja jutro pisze test z polaka ... na 8.30 , godzinke posiedze i do domu ![]() Cytat:
![]() moj wych to w sumie tez ma zlane nasza frekwencje ;paj tam od razu debila ;p . reprezentujesz uczniow na apelu ![]() Cytat:
![]() nie no z tymi bracmi to mnie rozwalilas ;p;p nie docenili Waszego pomyslu , pff a ja wlasnie wrocilam z miasta , chcialam sobie cos kupic , ale nie bylo nic ciekawego , moze jutro cos znajde
Edytowane przez 940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 Czas edycji: 2009-06-16 o 18:28 |
||
|
|
|
#1498 | |||
|
Zakorzenienie
|
noo
musiałam w całym domu podłogi pozmywać... to samo mówię z myciem naczyń "kupcie zmywarkę, to będę zawsze wkładać i wyjmować" ale rodzicom się nie chce znowu remontu robić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a to co się u Was dzieje z tym przedmiotami? ![]() Cytat:
Są na 8 lub na 15. Ale jak na wieczór to potem do domu odwozi, nie będę musiała wracać po nocach busem ( a inne OSK w mieście tego nie robią )
|
|||
|
|
|
#1499 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
to nie doczytałam widocznie o tej jeździe wybacz ![]() ja jutro też nie idę lenia mam nie nie napisałam nie mam o co spytać [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;12788409]spoko . moge wpasc pomyc ![]() ja jutro pisze test z polaka ... na 8.30 , godzinke posiedze i do domu ![]() a ja wlasnie wrocilam z miasta , chcialam sobie cos kupic , ale nie bylo nic ciekawego , moze jutro cos znajde [/QUOTE]wpadaj zapraszam a myślałam, że tylko ja się męcze jeszcze z polskim ![]() Cytat:
![]() czytałam książkę, ale nie "Chłopów" ale muszę jeszcze w czwartek wpaść do szkoły, żeby oddać obiegówkę
|
||
|
|
|
#1500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko bym spróbowała to wysiadłabym z samochodu zanim bym do niego weszła ![]() W wątku egzaminacyjnym opisywałam jedną z lepszych akcji Zaraz poszukam to dopiszę No to fajnie Może pogramy jutro na kurniku w coś innego niż kalambury ? ![]() Znasz swoją przyszłość? Chcesz nas o czymś poinformować? ![]() Obiegówki w drugiej klasie? ![]() Edit: cytuję, bo nie chce mi się pisać xD "A ja dziś znowu miałam jazdę w TYM mieście. Uwielbiam mojego instruktora U nas w szkole jazdy jeździmy do tego miasta po 2 osoby. Prowadziła moja koleżanka. Jak zapewne wiecie, w nowej Corsie kierunkowskazy są tak czułe na ruchy kierownicy, że często się same wyłączają. Koleżanka miała skręcić w prawo. Ładnie sobie dojechała do prawej krawędzi i kierunkowskazy się wyłączyły. Widzę, że instruktor tylko czeka, aż je włączy, ale nic nie mówi. Czeka, czeka, czeka, ona nic. Nagle otwiera szybę (było to centrum miasta) i krzyczy na cały głos "Proszę państwa, skręcamy w prawo". Ja się zwijam ze śmiechu z tyłu
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2009-06-16 o 19:43 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.

To tak się da ?
ale to tylko w tym roku, w 3 klasie wracamy do starej wych
ale piszemy ze soba prawie codziennie, ostatnio troche nasze kontakty lekko sie ukrocily, ale nadal sie dobrze dogadujemy 

Posprzątałam, nawet pozmywałam 

Bo od roku wymigiwałam się, że tym starym mopem nie będę nigdy myła. I mama dzisiaj kupiła nowy zestaw