|
|
#151 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Co myslicie o firmie BUTIK??
nie nawidzę tego sklepu
|
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
mam dwie zwykłe koszulki które pod względem jakości są bardzo dobre
.Nie sprały się i nie zrobiły sie tzw. szmatki. Jeśli chodzi o sportowe ciuchy to można tam coś wybrać
|
|
|
|
|
#153 |
|
Raczkowanie
|
Mam troche rzeczy z buiku i nawet dobrze sie noszą, ale musze przyznać że gdy tam zaglądam to wiele ubrań sprawia wrażenie szmatławym, często mają jakieś niedoszycia itd, trzeba uwznie sprawdzać .
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
ja ogólnie nie tam ciekawego dla siebie nie znalazłam, ale moja kuzynka kupiła sobie 2 bluzki po 19.90 i jest zadowolona, dlugo w nich chodzi i się trzymają
|
|
|
|
|
#155 |
|
Raczkowanie
|
butik.. czasem mają fajne rzeczy.... ale rozmiarówkę mają tragiczną! grr... dlatego tam nie chodzę;] zazwyczaj noszę M ... a tam leeedwo co (a i to nie zawsze) mieszczę się w L. sklep nie dla mnie.
|
|
|
|
|
#156 |
|
AGA :)
|
ja tam kupuję ciuszki do chodzenia po domu, gdzies wyjść do sąsiada
no i do ćwiczeń
|
|
|
#157 |
|
Zadomowienie
|
Markę znam (mam nawet 1 bluzeczkę z tamtąd) ale nie przepadam. Niestety jaka cena, taka jakość
|
|
|
|
|
#158 |
|
Rozeznanie
|
To sklep raczej dla młodych nastolatek.
Ceny nie są duże a można coś fajnego znaleść. Gdy byłam młodsza to tam kupowałam, teraz już mi się tamte rzeczy nie podobają.
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
A ja tam lubię Butik
![]() Mam duzo ciuchow z tego sklepu, ktore sie trzymaja juz z rok. Nie wiem czemu narzekacie na jakosc...
|
|
#160 |
|
Zadomowienie
|
Mam kilka rzeczy z tamta. Ale są one przeciętne
. Nie wyróżniają się jakimiś fajnym detalem czy czymś . Ostatnio mieli dziwne ciuchy ...
|
|
|
|
|
#161 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystkie rzeczy z "Butiku" są dla mnie żałosne i dziecinne
![]() Nie znoszę tego sklepu ;/ |
|
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnio juz dawno nic nie kupowalam, bo rzeczywiscie chyba wyroslam jzu z tych ciuchow
Byla seria Muppetow, Hanny Montanny... Ale teraz w sklepach obowiazuje letnia kolekcja i musze przyznac, ze jest swietna. Nawet kupilam tam ciuchy(2 pary szrtow i stroj kapielowy).
|
|
#163 |
|
Raczkowanie
|
Taak pamiętam jednego dnia wchodzę a tam gdzie nie spojrzeć to Hannah Montana
, fajne kostiumy kąpielowe mają ale ogólnie to sklep dla dzieci z podstawówki
|
|
|
|
|
#164 |
|
Rozeznanie
|
Sklep dziecięco-młodzieżowy, nie zaglądam tam choć mam niedaleko. Kilka lat temu kupiłam 2 bluzki, jedna tragicznie się rozciągnęła,a druga długo się trzymała i mam ją do tej pory, śliczny kolor i stylistyka inna niż teraz. Z tego, co zauważyłam sporo sklepów skupia się na tej grupie wiekowej kupujących
Wchodzę do sklepu, gdzie kupiłam 3 lata temu elegancką sukienkę i widzę ... kolorowe fatałaszki dla crazy 13-stek (nazwa marki pozostała ta sama).
|
|
#165 |
|
Rozeznanie
|
Mam kilka bluzek i bluz , są tam rzeczy bardzo dobre gatunkowo i tanie
lubie bardzo ten sklep
|
|
#166 |
|
Zadomowienie
|
Według mnie rzeczy z tego sklepu nie są takie złe gatunkowo, tak akurat jak za tę cenę bo nie są za drogie.
Szczerze przyznam sklep jest dla takich małolatek heh w wieku 12-15 jednak znalazłam tam pare "normalnych" rzeczy czyli bez jakiś dziecinnych motywów .Kupuję tam spodnie dresowe, takie do chodzenia po domu, sprzątania, mam też różową bluzeczke na ramiączkach i co mnie zszokowało to w Nysie w Butiku znalazłam szarą bluzkę kopertówkę bez napisow ani niczego i czarną tunikę też bez niczego i jestem z tych rzeczy zadowolona |
|
|
|
|
#167 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny a miałyscie juz tak że jak kupiłyście coś z przeceny w butiku to było cos nie tak z tymi ciuszkami?
Ja dzisiaj wygrzebałam tam z koszyka 2 bluzki, jadną bokserke i druga taka brazową i teraz patrze w domu a one mają takie dziurki z tyłu na plecach i to kazda w tym samym miejscu, ok sa małe ze ich nie widac z dalsza ale no sorry.. Kiedyś też kupiłam bluzke to miała pod pachą niedoszyte.. Dzisiaj sie wkurzyłam bo nawet rachunku nie zabrałam No a tu juz w poprzednim poscie pare dni temu taka zadowolona byłam Lepiej nie chwalić dnia przed zachodem słońca..
Edytowane przez evak1988 Czas edycji: 2009-06-18 o 17:37 |
|
|
|
|
#168 |
|
Przyczajenie
|
A ja jestem zadowolona. Ostatnio znalazłam tam bardzo ładną sukienkę: http://www.butik.net.pl/projector.ph...iliate=anja125
Trzeba jednak przyznać że niektóre bluzki bardziej pasują 15 latka. Ale i tak bardzo polecam ten sklep. Nigdy się na nim jeszcze nie zawiodłam
|
|
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio w butiku kupilam chuste po przecenie za 5,90
ciuchy bylyby fajne, gdyby nie te rysunki. Zawsze trafialam na dobre gatunkowo (i bez rysunkow).
|
|
|
|
|
#170 |
|
Przyczajenie
|
Ja uwielbiam butik. Niestety u nas w Toruniu zlikwidowali go. : <
|
|
|
|
|
#171 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie się nie podoba ani jakość ich ubrań, ani wzornictwo. Poza tym w moim mieście to laski chodzą w ciuchach tej marki jakby je za darmo rozdawali... Od diabła ich i trochę
|
|
#172 |
|
Szanelowa Madżesti
|
miałam kilka bluzek z tego sklepu, niestety porażka, do pierwszego prania wszystko było ok, a po praniu masakra, wszystko rozciągnięte, kolory puściły i zrobiły się plamy jak od wybielacza i tak za każdym razem
![]() a teraz już tam nie chodzę odkąd zobaczyłam serię z Hannah Montanah, sklep jak dla mnie dla 12-15 latek
Edytowane przez aniyam Czas edycji: 2010-03-22 o 11:03 |
|
|
|
|
#173 |
|
Raczkowanie
|
co ja myslę?? SZAJS , no i styl - dla gimnazjalistek
|
|
|
|
|
#174 |
|
Raczkowanie
|
A ja żadnego sklepu nie skreślam
Bo w każdym jakąś perełkę można znaleść W Butiku kupiłam bluzkę, z trzema guziczkami szaro- czarną za 19,90 Bardzo ją lubię. Sklep w wiekszosci szajs ale czasem wchodze z myślą że właśnie jakąś perełkę dorwę;D
|
|
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam jakiś rok temu zwykłą bluzkę bokserkę żółtą, bawełnianą z myszką Mickey ..
-dałam za nią 39,90 zł -po drugim praniu w pralce na lewej stronie myszka zachorowała na bielactwo ![]() Jednak są też plusy .. kupiłam bluzę oraz szorty i do dziś (od wakacji) trzymają się bardzo dobrze bluzę miałam kilka razy na sobie a szorty nosiłam przez połowę wakacji, więc pewnie dlatego Za te trzy rzeczy (bluzka,bluza,szorty) dałam 150zł ... Jeszcze żeby to było świetnej jakości .. Niestety już BUTIKu nie odwiedzam.
|
|
#176 |
|
Raczkowanie
|
jak miałam 13-14 lat to kochałam ten sklep
teraz niestety wręcz odwrotnie no i ten snoppy |
|
|
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
a ja kupiłam jesienią taki dłuższy ciemnoszary kardigan, bardzo ładny fason, przyjemny i nic mu się nie dzieje
inna sprawa, że kosztował ok. 70 zł ^^
|
|
#178 |
|
Zadomowienie
|
Ja kupiłam teraz ten pasek za 5.99
i dostalam jeszcze 20 % znizki na teraz od 25 do chyba 28 marca, myślę że pojdę sobie jakieś spodnie dresowe kupić bo itak potrzebuję a tu jeszcze 20 %
|
|
#179 |
|
Rozeznanie
|
zbyt kolorowo w tym sklepie jak dla mnie
wolę stonowane kolory, ale lubię tam zaglądać od czasu do czasu. są fajne promocje, na zime były ciekawe wzory czapek,szalików i rekawiczek, no i co najwazniejsze- mam z tego sklepu bardzo ciepłą zimową kurtke, która w najgorsze mrozy nie zawiodła mnie
|
|
#180 |
|
Zadomowienie
|
Czy jest jeszcze butik we Wrocławiu?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:11.

.

...

, fajne kostiumy kąpielowe mają
ale ogólnie to sklep dla dzieci z podstawówki
Wchodzę do sklepu, gdzie kupiłam 3 lata temu elegancką sukienkę i widzę ... kolorowe fatałaszki dla crazy 13-stek 

no i ten snoppy