|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jestem w związku z obcokrajowcem- część II
dzien dobry wszystkim
![]() dziś czuję się już znacznie lepiej po przespanej nocy jeśli chodzi o mój słaby wzrok, to też miałam tyle śmiesznych sytuacji, powinnam je gdzieś zapisywać..mówiłam "cześć" do nauczycielek, wpadłam kiedyś do rowu(jechałam na rowerze i nie zauważyłam rowu, wszyscy go ominęli a ja przeleciałam przez rower wprost do rowu i rozłożyłam się jak długa, moja koleżanka prawie sie posikała ze śmiechu )bo kiedyś nie nosiłam kontaktów, a okularów też nie zakładałam gdy wychodziłam z domu, nie przepadałam za nimi.kiedyś poszłam z wysoką gorączką do lekarza, pani w okienku w przychodni rozmawiała z pacjentem przez telefon, a ja myślałam, że ze mną rozmawia, bo nie widziałam, ze trzyma słuchawke przy uchu pani się pyta o adres, ktoś jej tam dyktuje przez telefon i jednocześnie ja mówię do niej mój adres , ona powtarza sobie głośno ulicę i notuje, a ja do niej mówię"nie, nie ta ulica..." i na siłę chciałam wcisnąć jej mój adres.ona zaczęła cofać się z telefonem do tyłu, pewnie pomyślała, ze jakaś nawiedzona, bo bez szkieł kontaktowych to mam takie błędne spojrzenie.na szczęście była ze mną wtedy mama, odciągnęła mnie mówiąc"ola, co ty robisz?"hehe.ale tez ludzie mi wypominają, że nie mówię im cześć gdzieś na ulicy - po prostu nie widzę ich dobrze
|
|
|
|
#4712 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ehino
strasznie mi przykro z powodu psiaka.... Cytat:
nie no, przepraszam Szien....ze się smieję. heh to chyba jest tak, że kazdy człowiek ma wady. a te dziewczyny, przybywając do Ciebie/Was jakos ..uwypuklają swoje wady akurat podczas pracy u Was....ja nie wiem, czy to pech czy co? Cytat:
eeej jesli chodzi o wzrok to i ja dorzuce swoja historie.... mam dobry wzrok (+0,75 i 1,75 d) heh...ale to nie chodzi o wade....S. sie ciagle smieje z jednej z naszych randek. chyba Wam mowiłam. Siedzimy nad 'naszym jeziorkiem' (btw, wczoraj tam cale popoludnie sama przesiedzialam) ciemno. noc. gwiazdy.on gapi sie w niebo a ja zatsanawiam jak uciec od niego (haha jeszcze wtedy chcialam uciekac) i on cos zaczął mowic ....a ja sie po prostu rozgladałam po tym miejscu. i pada hasło "ale dlaczgo nie patrzysz na mnie jak do ciebie mowie?" (on) "ee...bo nie widac cie i tak w ciemnosci..." (ja). ..cisza. smiech. po chwili.. "a ty i tak masz małe cycki" (on). - bo mu kiedys powiedzialam ze mam kompleks. juz tak nie uważam, bo mam duze B. ale rok temu uważałam-. eee. nie wiem, czy to było smieszne. dzien dobry Mieszadelka
|
|
#4713 |
|
Rozeznanie
|
roux666 - to było dobre
na pierwszej randce tż podjechał po mnie autem.ja otwieram drzwiczki i klamka została w moich rękach!wyrwałam mu ją na pierwszej randce.. to chyba był jakiś znak...![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- tż nic ie powiedział na tą klamkę, tzn.zapewniał, ze nic się nie stało, dopiero póżniej jak bylismy już ze sobą przyznał mi się, że pomyślał, ze ta dziewczyna przyniesie mu kłopoty ![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- a tak naprawdę, to jesem supermanką tylko się ukrywam, wtedy trochę się zapomniałam, to z powodu pierwszej randki, ale jak coś, to nic nie wiecie, ok?
|
|
|
|
#4714 | ||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dwa oka Cytat:
Cytat:
![]() Nie dam sié chcialam im wkrécic ee to fajnie ze siostra sie zmienila widze ze wszystko powoli zmienia sie w Twoim zyciu na lepsze, oby tak dalej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
.... sorry ale nie moge Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale pojechalas
|
|
|
#4715 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Widac, ze sie w stolicy mieszka , he heCytat:
Kiedy ja wyjechalam do Italii znalam rowniez tylko IT a po wlosku mowilam tylko "ciao" Wszystko zalezy od twojej silnej woli i checi, bo bez tego ani rusz. Ja po 6 miesiacach juz sklecalam niemrawe zdania a po 2 latach pracowalam jako recepcjonistka w hotelu, spa i uzdrowisku w jednymAch, i nie mam fb, za duzo sie naslyszalam o naduzyciach Ale mam nk ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mala, przyjemna, chlopaki sie beda ogladac ![]() Cytat:
------------------------------------------------------------- Dzien dobry! Alez naskrobalyscie wczoraj wieczorem, 3 strony ![]() Ja mialam jeszcze zajrzec ale IT wrocil do domku, zjedlismy obiadek, obejrzelismy film na kompie i poszlismy na spacerek. W lozeczku juz bedac IT mi mowi: "Czasem jestes okropnie niedobra dla mnie ale dzis bylas mila. Dlaczego?" Ja na to:"Bo dzis jest Dzien Dobroci dla Zwierzat"...No to jeszcze sie posmialismy przed snem Pewnie dlatego w nocy snil mi sie moj kolega z podstawowki i nasz slub Ale w podroz poslubna to wybralam sie z moim IT, a coCo do wszelkich kosmetykow to ja jestem wrazliwiec straszny ale jedyny tusz, ktory nie powoduje podraznien oczu to Max Factor Masterpice black. Lubie tez cienie do powiek ale to roznych marek. Slepak to i ja jestem Mam teraz -2,5 w kazdym oku. Bylo -2,75 ale w Italii mi sie wzrok poprawilTez mialam pare przygod z okularami zwiazanych ![]() Najlepsza to na Kos byla jak pare ladnych lat temu z przyjaciolka na wakacje pojechalysmy. Wrocilysmy po plazy do pokoju hotelowego i ja poszlam pod prysznic. chlapie sie i chlapie, tak mi milo i chlodno a tu nagle Justyna wrzeszczy - "Anes, potop!!! tony wody plyna z lazienki!! Co ty wyprawiasz???!!" Ja sie rozgladam i nic! Widze jako tako "w oddali" brodzik i podloge ale dla mnie wszystko ok, wiec jej odwrzaskuje ze cos jej sie popindolilo, bo tu jest ok i zeby zartow sobie nie robila bo ja stresowac sie zaczynam. Ona nagle wpada, drzwi na osciez i wrzeszczy z palcem wskazujacym na podloge:"No, patrz!! Wariatko, woda wszedzie!!" a ja jak ta ciapaale juz zdenerwowana, ze tu na mnie krzycza:"No gdzie??!! Przeciez ja nie widze!!..." Kucnelam jednak i pomacalam podloge... i pelno wody, wiec wstaje i z godnoscia dodalam:"... Nie widze bez okularow". no i w smiech Okazalo sie, ze odplyw sie zablokowal... Ech te czasy singielki... ![]() Wy tu o wieku a ja chyba i tak najstarsza z was jestem w styczniu 30cha stuknie jak ta lala...
|
|
#4716 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() taaa a mi w maju 27 rocznik się pojawił ...i jakoś nie mogę się go pozbyc ![]() p.s. Dzień doberek Wszystkim ![]() Eskadia - dziś też zaaplikuj sobie kurację i...silna z Ciebie Pani..lepiej nie zaczynać bo skończymy ja klamka, którą wyrwałasszien - Anessa może mieć rację...sprawdzałaś czy jakieś klątwy nie ciążą nad Wami ??? bo z tymi butelkami to masz przechlapane
Edytowane przez emanko Czas edycji: 2009-06-16 o 10:57 |
|
|
|
|
#4717 |
|
Zadomowienie
|
dzien dobry!
ehino przykro mi z powodu pieska ja uwielbiam zwierzeta,czasami mi sie wydaje,ze bardziej mnie wzruszaja dramaty zwierzat niz ludzi. co do samoopalaczy to ja jestem stala fanka,szczegolnie w porze wiosenno-letniej. zawsze sobie smaruje twarz i szyje bo tych czesci ciala nie chce wystawiac zbytnio na slonce z uwagi na szkodliwy wplyw slonca na skore.a reszte normalnie opalam wiec sie to fajnie komponuje ![]() ja jutro lece spakowana juz jestem i gotowa do drogi ![]() nie moge uwierzyc ze to juz!Tyle czekalam.... fajnie,ze zaczniecie 3 czesc watku,bedzie mi sie fajnie wszystko czytalo po wakacjach,bo niestety przez wakacje bede miala wizazowy odwyk
so close no matter how far couldn't be much more from the heart Edytowane przez Malaja Czas edycji: 2009-06-16 o 10:46 |
|
|
|
#4718 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
już my sie postaramy byś miała co czytać jak wrócisz ![]() i do popisania po wakacjach
|
|
|
|
|
#4719 | |
|
Wtajemniczenie
|
Eskadia urwalas mu klamke?
Cytat:
Na ile jedziesz?
|
|
|
#4720 |
|
Rozeznanie
|
Anessa - taka młodziutka to ja już nie jestem, we wrześniu 28 mi stuknie, nie mogę w to uwierzyć!i ani domu, ani męża nie mówiąc już o dzieciach!dobrze, że żyjemy w tych czasach, bo w dawnych byłabym juz wyrzutkiem społeczeństwa,hehe:rolley es:nie umiem też języka i zajmie mi to trochę czasu, aż znajdę pracę
a kiedy wracasz do Włoch?lovely girl i emanko - pewnie sobie zaaplikuję jak tak radzicie |
|
|
|
#4721 |
|
Zakorzenienie
|
no to ok. ja tez jestem slepa
w dodatku astygmatyczna moj tz bez okularow nie dalby sobie radyno a dziewczyny z minusami nie martwcie sie bo z wiekiem minusy przechodza w plusy wiec pocieszam sie ze moze kolo 50tki bede miala dobry wzrok.. w okularach chodze od 4 roku zycia ![]() Malaja jak tak dalej pojdzie to po wakacjach 4 czesc bedziesz czytala udanych wakacji
|
#4722 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tez tak chceCytat:
![]() Rozumiem, ze praca czeka? I dobrze! Za duzo slonca na Majorce to niedobra sprawa Wiem, bo bylam![]() Eskadia - to i ty szczawik... Ech... Wy mlodzi... ![]() Ani ja nie mam domu, nie mam meza i nie mam dzieci Hmmm.... Ale jak dobrze pojdzie to dom bedzie za 3 miesiace, maz za 6 miesiecy (ale kto go tam wie _) a dziecko...Moim zdaniem nie powinnas sie tak przejmowac brakiem znajomosci jezyka. Gdy nie masz wyjscia - slowka wchodza jak glupie Ach... Moje Wlochy... Ja juz moglabym chocby za 1 minute byc spakowana i gotowa do powrotu ale IT nie chce ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- No kobity, ja narazie spadam bo mnie glod naszedl i lece sobie zrobic pyszniutkie spaghetti z pomidorkami, bazylia, czosnkiem i bialym winem ![]() A pozniej to musze sie zabrac za angielski, bo trza odrobic lekcje, he he a jak tu siedze to nie ma bata, nawet do kibelka lece z wielkim opoznieniem![]() Zajrze pozniej, promys!
|
|
#4723 |
|
Zadomowienie
|
dziękuje kochane!
Na majorce bede do ok.1 września (3 wrzesnia mam pierwszy egzamin poprawkowy) Anessa,czy do pracy to sie okaze. Jesli ową znajde to jak najbardziej tak ![]() kropko chyba masz racje,pewnie bedzie 4 albo 5 czesc sagi! ![]() Juz sie boje jak ja to wszystko nadrobie! Poprosze kogos by we wrzesniowym watku zrobil liste najwazniejszych wydarzen z lipca i czerwca heheheTo wy wszystkie jestescie "okularnice' :p U mnie w domu tylko ja oku nie nosze,aczkolwiek wydaje mi sie,ze niebawetm ten dzien nastapi bo z napisami na dalekich odleglosciach mam problem a tz nie :/ ja urodziny (24) mam 23 lipca ![]() w tamtym roku tz sie postaral i zrobil mi przyjecie-niespodzianke ![]() I kupil cudna sukienke deny'ego rose'a!!!
|
#4724 |
|
Rozeznanie
|
Malaja - ale musisz być happy
|
|
|
|
#4725 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kurcze tak chcialam pojechac w tym roku a teraz nie wiadomo jak to wszytsko bedzie i czy na wesele pojade .
|
|
|
#4726 | |||
|
Rozeznanie
|
Ale mnie moj profesor wpienia, mielismy sie widziec o 12stej, wstalam rano, wyszykowalam sie i gotowa, a tu email, ze on dopiero moze o 17stej, wiec zaraz wychodze, tak to jest jak sie sciemnia, on mysli ze ja nadal w Oxfordzie mieszkam, moze mu sie przyznam dzisiaj. Choc w sumie to dobrze, bo bede tam wieczorkiem to moze na jakis obiad wyskocze z moja grupa.
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
No to jade, papa
|
|
#4727 |
|
Wtajemniczenie
|
bosze, dziewczyny...
zaraz popuszczę ze szczęścia ![]() właśnie dostałam zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną pierwszą od klka miesięcy dzisiaj dostałam list z jednej agencji mówiący "jesteś do kitu, nie mam roboty dla Ciebie" a nagle email od innej agencji, że łelkom
|
#4728 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
GRATULUJE!!!!!
|
|
|
#4729 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i oczywiście
|
|
|
|
|
#4730 |
|
Zakorzenienie
|
Szien
wspaniale! to kiedy idziesz na interwju?
|
#4731 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gratki i trzymam ![]() Kiedy idziesz? I co bys miala robic? Ja do was tylko na chwilke, bo siedze nad angielskim ale w tv zaczely sie wyscigi w Ascot wiec i ze sluchu sobie potrenuje, he he. Niedaleko mnie zreszta Ascot ale ja kapelusz mam tylko bejsbolowkowy, wiec chyba by mnie nie wpuscili ![]() Malaja, bo zapomnialam - WSPANIALYCH WAKACJI!!! POWCINAJ PYSZNE TAPAS W MOIM IMIENIU, BO JA MOGE MIEC Z TYM PROBLEMY NA LANZAROTE ![]() Spadam!
|
|
#4732 |
|
Zakorzenienie
|
Szien kongratulejszyn
dziewczyny trzymaja kciuki zebys dostala prace to ja potrzymam abys jednak nie popuscila ![]() no i za prace tez a co zawsze to dodtakowe zabezpieczenie
|
#4733 |
|
Zadomowienie
|
dostałam zaproszenie, to przybyłam
w związku z boskim hiszpanem, pół roku już niedługo będzie
|
|
#4734 | |
|
Zadomowienie
|
Malaja-zycze udanych wakacji
A i widze ze tez jestes lwica ja mam urodziny 29 lipca![]() Szien- Gratuluje i zycze powodzeniana rozmowie Cytat:
Ale codziennie sie czegos nowego ucze, czytam, tlumacze sobie slowka...licze ze za miesiac, dwa bede mogla jakos porozmawiac![]() A tak w ogole dziewczyny to mysle zeby jedjnak od pazdziernika wrocic do Polski. Ta bezczynnosc tutaj mnie dobija. Ani pracy ani studiow... Nie samym tztem czlowiek zyje ) Z tz wczesniej rozmawialam, nie bardzo chce mnie puscic...no i nie wiem co robic![]() Eskadia-fajny plan na przyjazd tz ![]() Yamiss-Witamy i poprosimy o szczegoly- tzn jak, gdzie i kiedy :P Edytowane przez Amoura Czas edycji: 2009-06-16 o 15:05 |
|
|
|
|
#4735 |
|
Zakorzenienie
|
Malaja
bezpiecznego lotu i baw sie dobrzee!! )Amoura powaznie myslisz o PL??hmm odwazna decyzja, zostawisz TZ samegoo?? zwiazek na odleglosc?? dziewczyny tu wychodza z siebie zeby jak najczesciej widywac TZ'ów a Ty sobie od swojego uciekasz heh.. z drugiej strony rozumiem...nic nie robienie potrafi dac w kosc.. a gdybys jednak cos ciekawego, w sensie praca/studia znalazla...to zostaniesz??? yamiss kto Cie tu zaciagnal? ![]() :witaj na pokladzie i opowiadaj, jak sie poznaliscie, jaki ON jest i co planujecie... )noo a ja dzis mam drugi wolny dzien ( ale widzialam rozpiske, ktora hostka zrobila mi na ten tydzien. do niedzieli mam masakryczne godziny pracy. np jutro od 8 do 18. na dodatek jutro sroda, co oznacza ze Sophie nie idzie do szkoly, czyli mam 2 brzdace.. zapowiada sie ciezki dzien. aaa rozmawialam z panem S. chory. wczoraj sie na deszczu przeziebil a leki sa za slabe na niego. och. zadzwoni pozniej. i mamy rozmawiac nt tego jego przyjazdu tu. och. oby nie zapomnial ....zadzwonic.
|
#4736 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a mnie dzis tż wkurzył. wiec zrobiłam mu na złosc i się sciełam. ale...chyba mi za krótką grzywkę zostawiła fryzjerka no ale może niedługo podrośnie
Edytowane przez emanko Czas edycji: 2009-06-16 o 16:16 |
|
|
|
|
#4737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4738 |
|
Wtajemniczenie
|
tak publicznie...ja się wstydzę na fb ![]() tylko proszę się nie śmiać z mej głupiej miny bo się rozpłacze Edytowane przez emanko Czas edycji: 2009-06-16 o 16:33 |
|
|
|
#4739 |
|
Zakorzenienie
|
fb??
chyba ze na pv wysle Ci swojego tajemniczego miala
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.

)bo kiedyś nie nosiłam kontaktów, a okularów też nie zakładałam gdy wychodziłam z domu, nie przepadałam za nimi.

No i zawsze zahaczam o rozne rzeczy powodujac trudne do przewidzenia skutki
Tz sie smieje ze przynajmniej wie jak zginie- w jakis dziwny przypadkowy sposob go skrzywdze na amen
ale pojechalas 
, he he

w dodatku astygmatyczna

_) a dziecko...
oczywiście
no ale może niedługo podrośnie