|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jak przestać być nieśmiałą i w końcu zdobyć chłopaka?
Cytat:
![]()
|
|
|
#4262 |
|
Zakorzenienie
|
A może nie chce być bardziej śmiały?
Bo ostatnio z dziewczynami na wątku przecież wysnułyśmy przecież teorię, że nie ma nieśmiałych meźczyzn. A gdzie się podziewa Oliwka i Moniś? |
|
|
|
#4263 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4264 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Raz była taka sytuacja, że ktoś mu powiedział, że ja go kocham (dziecinnada), ale wiedziałam, że jest z tą drugą i gdy zapytal, czy to prawda, powiedzialam mu wymijającą odpowiedz. Nie żałuję w zasadzie. Nie chcę byc "świnią". Ale juz chyba nie są razem, bo przecież ze mną cały czas siadal i wgl.. Ehh.. Wiem tylko, że nie będę się między nimi pchac.
|
|
|
#4265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dusia kochana siadanie w jednej ławce nie jest żadnym wyznacznikiem. Bo inaczej ja bym miała już za sobą niezły staż, bo z facetami siedziało mi się najlepiej. Jemu ktoś powiedział, że niby go kochasz, no wiesz, a jak on po mnie przychodził zawsze po zajęciach to nam wszyscy wmawiali (mamy paru wspólnych znajomych), że jesteśmy razem. W pewnem momencie przestaliśmy to negowac, bo stało się bezsensowne. Później nawet kilka razy sam potwierdził , że jesteśmy razem dla świętego spokoju. Więc to jest dopiero dziecianada. Ale nie gubiąc tematu nie możesz go po prostu zapytać czy kogoś nie ma. Ja tam wyznaje zasadę gdzieś się dwóch ludzi kocha, tam niech się trzeci nie pcha i mam nadzieję, że mi się charakter nie zmieni. Gdyby B. się z kimś związał to, żeby mi serce miało rozpaść się na kawałki dałabym mu święty spokój. Ja ostatnio B. zapytałam o jedną dziewczynę, bo jakieś takie nachalne wiadomości mu zostawiała w komentarzach na nk. Ah, ten internet A on, że nie, są dobrymi znajomymi i że jakoś nie wyobraża sobie, żeby z nią coś, bo on ją traktuje jak młodszą siostre. Ja się uspokoiłam, a on z bananem na twarzy "aaa czy Marzenka jest o mnie zazdrosna?" Dlatego mówię Ci , spytaj go kochana. Jak okaże się, że jest sam porusz temat "Was". Będzie dobrze.
|
|
|
|
|
#4266 |
|
Zakorzenienie
|
No Marzeniątko,przecież mnie znasz
nie zamierzam rzucać się biednemu facetowi na szyję,żeby się tylko ze mną umówił aż tak mi się nie chce mieć faceta i iść na randkę
|
|
|
|
#4267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kto jak kto, ale Tobie jakoś desperacja nie pasuje ![]() A co do ostatniego zdania zgadzam się w 100% |
|
|
|
|
#4268 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mogłabym zapytac, ale ta nieśmiałośc.. Nie bez przyczyny znalazłam sie w tym wątku. Poza tym teraz praktycznie w ogóle nie gadamy. Kiedy przyszłam dzis do szkoły liczyłam na to, że przywitamy się jakoś miło. A on ze słuchawkami na uszach siedział i nic.. Ja jak zwykle się szczypałam no i nie podeszłam. Potem przyszła ONA i odrazu do niego przyszła. On bardziej był z kolegami niż z nią.. Ale ona jest taka jak on.. Ma podobne zainteresowania, napewno więcej razem przezyli..Sama już nie wiem co robic. Jestem pewna, ze gdybym zagadala na gg, to miło byśmy pisali, ale nie chcę na siłę ubiegac się o czyjes względy
|
|
|
#4269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobra dziewczynki,powoli uciekam,zaraz mi się imprezka zaczyna
|
|
|
|
|
#4270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aninek ja właśnie też staram się spotykać z B., a nie tylko gg. Tak naprawdę jakbym teraz do niego zadzwoniła "przyjedź do mnie, pojedziemy na spacer" to godzina i jest u mnie. Ale trochę się skomplikowało i narazie siedzę cicho.. Ale czasami też gg/nk ma swoje dobre strony. Na gg łatwiej być mnie nieśmiałym, a przez nk można poznać tą wypatrzoną w szkole/pracy/sklepie/pubie osobistość o której cały czas myślimy.
Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-06-16 o 19:42 |
|
|
|
|
#4271 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja zrobiłam się dostępna i... nie pisze ![]() MArzenko, a jak myślisz, w jaki sposób zacząc rozmowę? A jeśli jest zajęty ? ;P
Nie jest za późno! Jest już za późno! Nie jest za późno! Edytowane przez dusia139 Czas edycji: 2009-06-16 o 19:47 |
|
|
|
|
#4272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4273 |
|
Wtajemniczenie
|
nAPISAL!!!pISZE Z NIM
|
|
#4274 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4275 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny...długo mnie tu nie było...Dzisiaj zdycham,jakiś syf mnie dopadł...
Wszystko się poknociło...jak było dobrze tak teraz jest inaczej.Byliśmy razem na imprezie w pt <niby było fajnie,ale ciągle gdzieś odchodził>.Spotkałam tam znajomych,dobrych znajomych,których nie widziałam od pół roku no i przywitanie i tańczyłam z jednym kumplem,bo On oczywiście wolał postać z kumplami...no i ten kumpel próbował mnie pocałować,ale ja się odchyliłam i powiedziałam,że nie chcę i On to widział...potem było tak,że zostałam obrażona przez jednego z Jego kolegów no i poszłam do przyjaciela i się wypłakałam i potem już "Mojego" nie rozumiałam.Stał się oschły,uciekał co chwilę ode mnie..Potem ze mną tańczył i po jakimś czasie znowu to samo.Usiadłam koło niego i po chwili on sobie poszedł;((...Jak myślicie porozmawiać z nim szczerze o moich uczuciach przy następnym spotkaniu? ... a wgle wczoraj się dowiedziałam,że ten chłopak co organizował ognisko porozpowiadał na wiosce,że on mnie przeleciał,że miałam pełne usta roboty...załamałam się...nie dość,że próbował siostrze wejść buciorami w życie,to mi "nasrał" i o mojej przyjaciółce teraz ploty sieje...on jest niezrównoważony psychicznie chyba...i boję się,że też On się dowiedział a na pewno się dowiedział i mam nadzieję,że nie uwierzył...co robić?co robić???wybaczcie za te chaotyczne zdania... |
|
|
|
#4276 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiesz co.. wiem, że łatwo mówić, ale nie przejmuj się. Jeśli nie będziesz zwracała uwagi na plotki to po jakimś czasie przestanie gadać.. albo pogadaj z nim po prostu Marzenko - miło, że o mnie pamiętasz a tak jakoś nie miałam o czym pisać, bo wszystko przewróciło się w moim życiu do góry nogami. Po raz kolejny zresztą. Uświadomiłam sobie wczoraj, że daję sobie spokój, ale dzisiaj od rana wariuję. Tak strasznie brakuje mi rozmów z nim. Myślałam, że jak zapomnę o nim to będzie lepiej, jednak się chyba pomyliłam, bo teraz widzę, że nie chcę zapominać.. Niepotrzebnie się tylko z nim pokłóciłam, ale z drugiej strony dobrze, bo przynajmniej dałam mu do zrozumienia, że nie jestem aż tak bardzo naiwna jak mu się wydawało do tej pory.. no nic, zobaczymy co będzie.. narazie nie chcę się angażować, robić żadnych nawet tych najmniejszych nadziei, dopóki on jest w związku.. a Tobie życzę udanej rozmowy i żeby wszystko się w końcu wyjaśniło dusia139, Ola0731, lady 1717 - witam witam i o zdrowie pytam |
|
|
|
|
#4277 |
|
Rozeznanie
|
nie chcę z nim rozmawiać,bo się wypiera tego wszystkiego....;/ i jeszcze mnie wyzywa...na prawdę co za toksyczny chłopak;/
|
|
|
|
#4278 |
|
Raczkowanie
|
nie przejmuj się.. znam takich ludzi i czasami przez nich odechciewa się wszystkiego.. znam to bardzo dobrze ;*
|
|
|
|
#4279 |
|
Wtajemniczenie
|
tegochcialam - dzieki za mile powitanie
a zdrowie dobrze;p gorzej z samopoczuciem, ale co tam. pisze sobie z takim moim kolega i mi skutecznie poprawia humor;p wiec jest dobrze
|
|
|
|
#4280 |
|
Raczkowanie
|
no to dobrze, że jest dobrze
u mnie też z samopoczuciem niezbyt fajnie, ale daję radę.. chyba jutro będzie lepiej, no nie?
|
|
|
|
#4281 |
|
Wtajemniczenie
|
oczywiscie
trzeba wlaczyc pozytywne myslenie zreszta jak to mowi moj kolega kazdy dzien moze przyniesc cos nieoczekiwanego, wiec trzeba budzic sie z mysla ze ten dzien bedzie wyjatkowy pozytywne nastawienie najwazniejsze
|
|
|
|
#4282 |
|
Raczkowanie
|
i tego się trzymajmy
ale mam lenia strasznego! nie mam siły wstać od kompa..
|
|
|
|
#4283 | |
|
Zakorzenienie
|
Pyśka ja na Twoim miejscu bym się całkowcie odcięła od tego towarzystwa.. a temu "wesołemu" koledze powiedziałabym, że jeżeli nie przestanie mnie obrażać i wygadywać głupot na mój temat to pójdę na policje, może się przestraszy.
Oliwka chyba wiem jakie masz teraz samopoczucie.. fajnie, że wpadłaś Będzie dobrze kochana ![]() Ola bardzo spodobało mi się to zdanie: Cytat:
|
|
|
|
|
#4284 |
|
Zadomowienie
|
Tutaj jestem
Żyję nadal, w międzyczasie J. mnie wkurza (delikatnie mówiąc), bo mnie zwodzi jak tylko może. Ogólnie nie pojmuję go. Sam nie wie czego chce. Jakoś już półtora miesiąca próbujemy się umówić (on proponuje) i ani razu nie udało nam się doprowadzić spotkania do skutku. Ostatnio mi napisał, ze to ja się nie określam. A więc się upomniałam dwa razy ... to w odpowiedzi dostałam ' jutro nie bo coś tam', potem znowu 'jutro raczej nie, ale w następnym tygodniu to na pewno'. Odpisałam, żeby się odezwał jak będzie zdecydowany. Zgadzam sie w 100% I witam nowo przybyłe Moniś jestem
|
#4285 |
|
Wtajemniczenie
|
Marzeniatko cieszę się
niestety nie mojego autorstwa ale oczywiscie jako motto zyciowe jest super
|
|
|
|
#4286 |
|
Zadomowienie
|
jako jeden z kilku rodzynkow na tym forum tez witam nowe kolezanki
![]() a co do tego ze faceci sa niezdecydowani...ech drogie panie kobieta tez tak ma ![]() 4 miechy mnie dziewczyna zwodzila zebym po dwóch miesiach dowiedzial sie ze kogos ma rece opadaja....
|
#4287 |
|
Zakorzenienie
|
Krzysiu, widocznie każdy musi mieć takie "wpadki" w miłości, żeby spotkać tą prawdziwą miłość..
B. oczywiście napisał, pogadaliśmy trochę, ale narazie nie wspominałam nic o kinie. Udaje, że się zastanawiam. ![]() Dusia i jak rozmowa? |
|
|
|
#4288 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Wczoraj rozmawialiśmy jakąś godzinę (no może trochę więcej) Nie wiem, czy to nie było tak, że ja się bardziej starałam. Chciałabym dac Wam do oceny tą rozmowę, byście powiedziały co robię zle, czy on mnie chociaz lubi i wgl. Na forum jednak nie chcę tego robic, bo jeszcze broń Boże by znalazł. Poza tym mam go wpisanego z imienia i nazwiska.. Może byłaby któraś chętna? Marzenko dobrze robisz, tylko nie zwlekaj zbyt długo, bo się jeszcze chłopak zniechęci ![]() Edit: Odwołuję moją prośbę, bo tak czytam to i dochodzę do wniosku, że połowa to takie sprawy, że nie zrozumiałybyście ;P
Nie jest za późno! Jest już za późno! Nie jest za późno! Edytowane przez dusia139 Czas edycji: 2009-06-17 o 08:40 |
|
|
|
#4289 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
Od dziś jest moja wielka przerwa na gg,muszę się bardziej przyłożyć do świata realnego,a nie wyczekiwanego Naprawdę uważam,że za duzo rozmów na gg i innych takich tylko wszystko psuje.Miłego dnia! |
|
|
|
#4290 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja także nie chcę, by to co się dzieje na gg przycmiło realny świat. Na wakacjach zamierzam tylko kilka razy robic się dostępna
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:57.

Kiedyś tam mi mówił, że on niby trochę nieśmiały, jaaasne. Pamiętam ile razy kończyłam zajęcia, stałam pod szkołą z dużą grupką znajomych, a on na mnie czekał i podchodził bez skrępowania do mówił "cześć pieszczochu", "witaj królewno" (<--- to uwielbiam
Ostatnio znaczy tak z tydzień, nawet trochę dłużej rozwalił mnie tekstem, bo gadamy coś na gg o pierdołach itp. a on, ze przeprasza, że tak wolno odpisze, ale właśnie się uczy grać na gitarze "Under the bridge" Red Hot Chilli Pepers (5 lat już gra na gitarze elektrycznej
), a ja "oki, nie ma sprawy" i on zaraz "i sobie wyobrażam..", a ja "co sobie wyobrażasz?", a on "Ciebie", a ja "tzn.?" a on, "Ciebie, właśnie teraz u mnie, kiedy patrzysz się na mnie tymi swoimi niewinnymi oczami i po prostu jestes.. przy mnie". I jak ja mam o nim zapomnieć? Jak on mnie tak rozczula..

wystarczy Marzena 

Bo inaczej ja bym miała już za sobą niezły staż, bo z facetami siedziało mi się najlepiej.