|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Na mój rozum to sikanie powinno się zacząć od 2 trym., bo przecież dzidziuś wtedy rośnie i naciska na pęcherz...jeśli to nie truskawki to na pewno MAŁY DOMINIK lub MAŁA DOMINICZKA
![]() Ale cieszę się, że ten wynik wyszedł dobrze ![]()
#4712 |
BAN stały
|
Znowu piszę z Marcinem...kurcze...niesa mowite jak mamy podobne zdanie na wiele spraw...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
Wtajemniczenie
|
Zuzia fajnie, że znalazłaś wspólny język z Marcinem, ale przez niego troszkę nas zaniedbujesz
![]() Zanka czemu nic do nas nie piszesz, widziałam Cię, że dziś byłaś na wizażu i cisza...jak tam sprawa z dziadkiem, nadal jesteście u Twoich rodziców? Magdaka jak zwykle strasznie zapracowana, kobieto troszkę przystopuj, bo się wykończysz. A gdzie Jane, hallo?Mam nadzieje, że u Ciebie wszystko dobrze.
#4714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ooo podobne zadania no no
![]() |
#4715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no mnie sie osobiście tez tak wydaje, ale na stronach interentowych takie bzdety pisza, ze szok ![]() ja sie też strasznie ciesze, super! no teraz nie ma mocnych musisz zostac moja para, nawet z2 miesiące młodsza dzidzia, ale musisz ![]() Zuzia Marcin? ![]() ![]() ![]() Jane pewnie stawia pały ![]() ![]() ![]() o matko jak to brzmi ![]() ![]() ![]() ![]() a gdzie Adzipersik? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4716 | ||
BAN stały
|
mamy się spotakać prawdopodobnie 28 czerwca
Cytat:
![]() Mądratello no nie...ale masz pomysły... ![]() cały czas wysyła mi buziaczki...pisze że jestem Aniołkiem...strasznie dużo ze mną piszę..hmm.... ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
![]() Jane daj żyć ![]() a teraz kawał ![]() Student zdaje egzamin. Oczywiście nic nie umie. Załamany profesor pyta studenta: - Czy wie pan kto to jest student? - No nie - odpowiada egzaminowany. - To ja panu powiem. To jest takie gó*no pływające po jeziorze, które za wszelką cenę próbuje dotrzeć do wyspy zwanej magister. - A czy pan profesor wie kto to jest profesor? - No nie. - To ja panu powiem. To jest takie gó*no, które jakoś, ale z trudem, dopłynęło do wyspy zwanej magister. Jeszcze z większym trudem, jakimś cudem pokonało drogę do wyspy zwanej profesor, a teraz robi fale, żeby inne gó*na nie mogły dopłynąć. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a kawał dobry ![]()
![]() |
#4718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czytałam ten kawał, dobry jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
BAN stały
|
Wiecie ten Marcin przypomina mi trochę mojego tate jak był młody
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4720 |
Zakorzenienie
|
Patrzie jakie słodkie
![]() http://www.allegro.pl/item655378987_...mamo_tato.html |
![]() ![]() |
![]() |
#4721 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4722 |
Zakorzenienie
|
my byliśmy w Tesco na zakupach bo kupujemy malemu wode ŻYWCA do picia później pojechaliśmy do Tż babci
![]() Domi ja miałam sikanie w 2 trymestrze bałam się wychodzić z domu.Ja polecam posciele Feretti http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=653046649 My mamy taka na fociach pewnie widzialas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4723 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
JA chailam wam dobrnaoc powiedziec bo jutro do Gaby na 7 rano.. ![]() buzka ![]() ![]() a i ejszcze fota aparatu.... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4724 |
Zakorzenienie
|
wpadłam na krótką chwilę, bo idę zaraz spać
![]() niedawno miałam gości, przyszli dwaj moi uczniowie-bracia, przynieśli mi kwiatka w doniczce i fajną świeczkę w podziękowaniu za uczenie ich angola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() buziole dla wszystkich ![]()
#4725 |
Zadomowienie
|
A ja właśnie kolejny egzamin poprawiłam i oceny do netu wpisałam - o ludzie! Mówię Wam - ale nic się nie uczą, kompletnie! Nawet ściągać nie umieją - pyt. o czym innym, a oni o czym innym piszą - no mośki, tumanki czy co?
![]() ![]() Mam już dośc tej sesji -0 wyjątkowo dużo mam tych zajęć, no i wykłady i seminarium ![]() Vcelka - ależ super wyniczki! Extra! ![]() ![]() ![]() Domi - no niedobrzy studenci, a jacy chamscy potrafią być, o ludzie ![]() Zuzia - Ty mi tu z takimi kawałami nie wyskakuj, Ty ![]() Serio jakość nauczania leci na łeb na szyję, mówię Wam! A bezczelność i odzywki do wykładowców ![]() ![]() Dziewczynki - ła! To Wy wczoraj skończyłyście pisać i dzisij nic?? ![]() Co to? Co jest? Gdzieście? Śpicie? To ja pracuję, a Wy śpicie? A niby uczyć się macie, sesja, co? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobranoc - uściski dla Każdej i Wszystkich ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4726 | |||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Już nie długo wakacje i powinno się skończyć. Jane jaki przedmiot wykladasz...pewnie nie jeden...bo nawet nie wiem ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4727 |
Zakorzenienie
|
Aliszcze dzicei i młodzież lubia takie młode nauczycielki
![]() ![]() Jane to weź wstawiaj naprawde te pały, dawaj awanse, niech sie boja. Bo z tego co piszesz to bardziej przypomina podstawówke. Ja tak też na studiach nie miałam, tylko musiałam sie uczyc i to duzo, pomijając ten piąty rok. Jeszcze te chamskie odzywki? ![]() ![]() Tylko spróbujj im do obrony wczesniej dać pytania. Mi nikt tam nie da, tylko muze sie uczyc. Zreszta ja jestem tydzien przezd obrona a jade jesczze raz jutro zawieźć prace do poprawy, bo kolesiowi mój wstep i wnioski sie nie podobały. Juz to wszytsko poprawiłam. A Jane wiesz co?jak sie robie "twardą spacje" ja robiłam shift+enter i wychodzi, mam nadzieje ze to nei bedzie "oszukane" ![]() Blondynka ta Twoja posciel tez swietna bo od razu jest z kołderka i poduszka, a na tamtej aukcji tylko sama pościel z baldachimem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4728 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Ja właśnie przy śniadanku poczytałam sobie co naskrobałyście. Domi śliczna ta pościel, bardziej podoba mi się wizualnie ta "Twoja" ![]() MOGĘ ZOSTAĆ TWOJĄ PARĄ ![]() Zuzia to widzę, że milusio Wam się rozmawia z Mądratello-mam nadzieje, że na żywo też będzie fajnie i że Mądratello nie okaże się Burakello ![]() Ala fajną niespodziankę Ci zrobili "uczniowie", na pewno bardzo miło Ci było. Widać, że są jeszcze porządni 18-latkowie ![]() Jane stawiaj pały jak nie umieją, niech się uczą, jeszcze odnoszą się tak chamsko - ja bym im nie popuściła ![]() ![]()
#4729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet nie wiesz jakbym sie niezmiernie cieszyła ![]() ![]() ma watku Panien Młodych 2009, gdzie kiedys, jak miała brac slub w tm oku pisałam tak się posypały dwie kreski, że szok ![]() ![]() aa Vcelka, fajny avatar ![]() dzis mam cały dzień przeznaczony na nauke, więc niech mnie ktos kopnie albo wygoni stąd ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4730 |
Wtajemniczenie
|
Co nieeee
![]() Domi pędź do nauki, szybciej się nauczysz, to szybciej będziesz mogła wejśc na wizaż ![]() ![]()
#4731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
już jestem z powrotem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4732 |
Wtajemniczenie
|
Domi 3 minuty nauki to zdecydowany rekord
![]()
#4733 |
Zakorzenienie
|
No nic jeszcze "Miodowe lata" poogladam i uciekam od 11 sie uczyc juz na 100% i to tan do wieczora juz
![]() Dzis zaczynam 15 tydzień, 14 pełnych tyg skończonych ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4734 |
Zakorzenienie
|
1.focia mój synek i karuzela którą uwielbia
![]() 2.synek przygotowany do spacerku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4735 |
Wtajemniczenie
|
Blondynka Olivierek słodki, ciekawe jak będzie mu się jeździło w nowym wozie
![]() Domi w takim razie od 11 do wieczora Cię tu nie widzę ![]() ![]()
#4736 |
Zakorzenienie
|
Blondi jaki słodziutki maluszek
![]() Vcelka strasznie szybko to mija, ale juz minęło przedwczoraj dwa miesiace odkąd zrobiłam test ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4737 |
Wtajemniczenie
|
Domi już ostatni post i już Cię tutaj nie widzę
![]()
#4738 |
Zadomowienie
|
Hejeczka
![]() To mówicie, że Domi się uczy? ![]() ![]() Vcelka - no serio fajny avatarek, kurcza: a jak kilka boćków Ci naraz wpadnie do domku? ![]() Zuzia - no właśnie ostatnio nawet 60% nie mogę z nich wyciągnąć ![]() A przedmiotów mam masę - wszystko co z nieruchomościami, ubezpieczeniami, pewne finansowe, czasami ekonomia, ale w tym semestrze nie, no i sem. dyplomowe - w sumie teraz 5 przedmiotów na dziennych i zaocznych, lic. i mgr, no i na 2 kierunkach, więc mam tyle grup i tych zaliczeń i egzaminów, że sterty całe na biurku i pogubić się można, a w dziekancie wirtualnym brakuje już pól na moje oceny ![]() ![]() Blondi - taki spokojniutki się Tówj Malutki wydaje, słodziutki, grzeczniutki - ojejciu, serio taki aniołeczek? No od czego to zależy, że tak Ci się lapło? ![]() Super, że Ali ma fajnych uczniów ![]() ![]() Jagódka - alkeż super te focie i koniki! Ten pierwszy taki wesoły, w oczkach mu coś takiego gra jak zwykle u Jane ![]() ![]() A co u Reszty Lejdis? Piwusia już dawno nie pisze - co u Niej, hello??? ![]() A Adzipersik, Madmuazelle, ooo Dra ma się juz lepiej, to super ![]() ![]() Magdzia - ja strasznie chętna jestem na Twoje artystyczne "próby", wiesz? ![]() Zanka - chyba dobrze jednak u rodziców, co? Tylko tam net wolny, nie? A Filipek jak u babci i dziadzia? Rozpieszczany pewnie, nie? ![]() Ojej - mówię Wam jakbym sobie chciała poleniuchować trochę - tzn. popisać sobie z Wami, pospacerować (a wszystkie z dziećmi zajęte, a mi to rozpuszanie czasem tez uniemożliwia ruchy ![]() ![]() To się pożaliłam ![]() ![]() Ech, fajnie macie - nowe facety i podrywanka, emocje, gg, staranka, mieszkanka, meblowanie, a u nas ostatnio przede wszystkim praca i praca, ciężki brzuszek, ech... Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-06-17 o 11:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4739 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Współczuję Ci z tymi studentami, teraz ta końcówka jest najgorsza, bo sesja i obrony prac, Ty jeszcze z brzuszkiem - podziwiam Cię, ja bym wzięła zwolnienie lekarskie i leżała do góry grzuchem, a inni niech się martwią. P.S I w dwóch nowym bluzeczkach ![]()
Aniołek -10 t.c.[*] 10.03.09r ![]() ![]() Edytowane przez Vcelka Czas edycji: 2009-06-17 o 11:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Zadomowienie
|
Aj, no widzisz Vcelko
![]() Myślałam, że na uczelni wśród ludzi raźniej, fajnie będzie - no ale ta sesja seryjnie mnie przybiła, bo świadczy o tym, że poziom w poróznaniu do zeszłej zimowej jest znów niższy ![]() ![]() No to skoro każdą ilość bocków przyjmiesz, to życzę Ci ich ze... 3 ![]() ![]() ![]() Dźomi się serio uczy - ła! ![]() No a ja "lecę" do tych kolosów z ndst - ![]() Vcelko - fajowe bluzie, ta pierwsza extra, a druga - powalająca ![]() Hej - no właśnie! A może ja sobie humor powinnam poprawić idąc na jakies zakupki jak Wy Lejdiski radzicie? Tylko chodzić czasami ciężko gdy jelitka się zbuntują, no i niełatwo kupić coś fajnego na brzuszek, oj nie! No ale nic - mężuś zapowiedział miły wieczór na humorek, obaczymy, może może - OBY! ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-06-17 o 12:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.