Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-16, 17:50   #4711
Vcelka
Wtajemniczenie

Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski

Na mój rozum to sikanie powinno się zacząć od 2 trym., bo przecież dzidziuś wtedy rośnie i naciska na pęcherz...jeśli to nie truskawki to na pewno MAŁY DOMINIK lub MAŁA DOMINICZKA
Ale cieszę się, że ten wynik wyszedł dobrze

Mój kochany synek Igorek - 09.11.2010

Vcelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-16, 17:51   #4712
Zuziunia
BAN stały

Znowu piszę z Marcinem...kurcze...niesa mowite jak mamy podobne zdanie na wiele spraw...
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-16, 18:04   #4713
Vcelka
Wtajemniczenie

Zuzia fajnie, że znalazłaś wspólny język z Marcinem, ale przez niego troszkę nas zaniedbujesz

Zanka czemu nic do nas nie piszesz, widziałam Cię, że dziś byłaś na wizażu i cisza...jak tam sprawa z dziadkiem, nadal jesteście u Twoich rodziców?

Magdaka jak zwykle strasznie zapracowana, kobieto troszkę przystopuj, bo się wykończysz.

A gdzie Jane, hallo?Mam nadzieje, że u Ciebie wszystko dobrze.

Stary 2009-06-16, 18:08   #4714
dra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vcelka Pokaż wiadomość
Mam już wynik Wyszedł bardzo dobry, co oznacza, że jest prawidłowa czynność ciałka żółtego, że była owulacjaco wiąże się z tym że nie porobiły mi się zrosty w jajnikach
to super,ze wynkm dobry

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Znowu piszę z Marcinem...kurcze...niesa mowite jak mamy podobne zdanie na wiele spraw...
ooo podobne zadania no no
Stary 2009-06-16, 18:13   #4715
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Na mój rozum to sikanie powinno się zacząć od 2 trym., bo przecież dzidziuś wtedy rośnie i naciska na pęcherz...jeśli to nie truskawki to na pewno MAŁY DOMINIK lub MAŁA DOMINICZKA
Ale cieszę się, że ten wynik wyszedł dobrze

no mnie sie osobiście tez tak wydaje, ale na stronach interentowych takie bzdety pisza, ze szok

ja sie też strasznie ciesze, super! no teraz nie ma mocnych musisz zostac moja para, nawet z2 miesiące młodsza dzidzia, ale musisz

Zuzia Marcin? M>? tego jeszcze nie było :0 czyzby pojawił sie w końcu jakiś Mądratello

Jane pewnie stawia pały jak najwięcej Jane jak najwiecej niedobrzy studneci

o matko jak to brzmi

a gdzie Adzipersik?

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-16, 18:36   #4716
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez dra Pokaż wiadomość
ooo podobne zadania no no
mamy się spotakać prawdopodobnie 28 czerwca

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość

Zuzia Marcin? M>? tego jeszcze nie było :0 czyzby pojawił sie w końcu jakiś Mądratello
padłam.....

Mądratello no nie...ale masz pomysły... heh kto wie...póki co z dystansem to traktuje dopóki go nie poznam osobiście...
cały czas wysyła mi buziaczki...pisze że jestem Aniołkiem...strasznie dużo ze mną piszę..hmm....

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

Cytat:
Jane pewnie stawia pały jak najwięcej Jane jak najwiecej niedobrzy studneci
Dobrzy dobrzy

Jane daj żyć student też człowiek

a teraz kawał

Student zdaje egzamin. Oczywiście nic nie umie. Załamany profesor pyta studenta:
- Czy wie pan kto to jest student?
- No nie - odpowiada egzaminowany.
- To ja panu powiem. To jest takie gó*no pływające po jeziorze, które za wszelką cenę próbuje dotrzeć do wyspy zwanej magister.
- A czy pan profesor wie kto to jest profesor?
- No nie.
- To ja panu powiem. To jest takie gó*no, które jakoś, ale z trudem, dopłynęło do wyspy zwanej magister. Jeszcze z większym trudem, jakimś cudem pokonało drogę do wyspy zwanej profesor, a teraz robi fale, żeby inne gó*na nie mogły dopłynąć.
Stary 2009-06-16, 18:39   #4717
dra
Zakorzenienie

Cytat:

Mądratello no nie...ale masz pomysły... heh kto wie...póki co z dystansem to traktuje dopóki go nie poznam osobiście...
cały czas wysyła mi buziaczki...pisze że jestem Aniołkiem...strasznie dużo ze mną piszę..hmm....

a teraz kawał

Student zdaje egzamin. Oczywiście nic nie umie. Załamany profesor pyta studenta:
- To ja panu powiem. To jest takie gó*no pływające po jeziorze, które za wszelką cenę próbuje dotrzeć do wyspy zwanej magister.
- No nie.
- To ja panu powiem. To jest takie gó*no, które jakoś, ale z trudem, dopłynęło do wyspy zwanej magister. Jeszcze z większym trudem, jakimś cudem pokonało drogę do wyspy zwanej profesor, a teraz robi fale, żeby inne gó*na nie mogły dopłynąć.
no spotkacie sie i zobaczysz jak bedzie

a kawał dobry

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-06-16, 18:39   #4718
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:

padłam.....

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

Dobrzy dobrzy

a teraz kawał

- No nie.

czytałam ten kawał, dobry jest

Stary 2009-06-16, 18:55   #4719
Zuziunia
BAN stały

Wiecie ten Marcin przypomina mi trochę mojego tate jak był młody
Stary 2009-06-16, 18:58   #4720
domi7ks
Zakorzenienie

Patrzie jakie słodkie
http://www.allegro.pl/item655378987_...mamo_tato.html

Stary 2009-06-16, 19:08   #4721
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Ale słodkie fajen kolorki, sama nie wiem, który bym wybrała

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-16, 21:09   #4722
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

my byliśmy w Tesco na zakupach bo kupujemy malemu wode ŻYWCA do picia później pojechaliśmy do Tż babci

Domi ja miałam sikanie w 2 trymestrze bałam się wychodzić z domu.Ja polecam posciele Feretti

http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=653046649
My mamy taka na fociach pewnie widzialas
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-16, 21:31   #4723
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Cytat:
Domi
Blondynka no jasne, że nowy pojazd trzeba przetestować - może jakąś foteczkę wstawisz
Motylicaja taka "miłość" na odległość to faktycznie bezsensu, tym bardziej, że Wy się nigdy na żywo nie poznaliście. Może znajdziesz swoją miłość w swoim mieście
No dokladnie ja nie mam zalu czy cos.... naprwde...

Cytat:
Napisane przez dra Pokaż wiadomość
witam
przepraszam,że znikłam,ale musiałm nabrać sił,bo ostanio to doła se kopałam ,ale już go zasypuje
zuziunia oo to sie rozkreca ciekawe co z tego wyjdzie i masz racje wygląd to nie wszystko,wazny też charakter
blondynkapoznan wyjdzie wyjdzie ii daj znac czy sie udała ta watróbka
Motylicaja śliczna z ciebie kobietka i piękny konik

pozdrawiam pozostałe dziewczyny
A dziekuje bardzo niby sliczna a niko nie mam

Cytat:
Mam już wynik Wyszedł bardzo dobry, co oznacza, że jest prawidłowa czynność ciałka żółtego, że była owulacjaco wiąże się z tym że nie porobiły mi się zrosty w jajnikach

Domi latasz siku co chwilkę, bo dzidzi coraz większe i może usadowiło się w okolicach pęcherza, albo pojadłaś za dużo truskawek
TOO SUPER!!!!!!!!!!!:ju pi::cmo k:

Cytat:
tez fjanie ze sie z nim dogadujesz....

JA chailam wam dobrnaoc powiedziec bo jutro do Gaby na 7 rano..

buzka
a i ejszcze fota aparatu....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg g_02799986[1].jpg (12,8 KB, 1 załadowań)
Motylicaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-16, 22:20   #4724
Aliszcze
Zakorzenienie

wpadłam na krótką chwilę, bo idę zaraz spać

niedawno miałam gości, przyszli dwaj moi uczniowie-bracia, przynieśli mi kwiatka w doniczce i fajną świeczkę w podziękowaniu za uczenie ich angola oceny z angola mają dobre,a nawet bardzo dobre posiedzieliśmy razem, są z bloku obok, mojego męża też znają, więc sobie pogawędziliśmy o tym i owym. Jeden z nich za 3 tygodnie skończy 18 lat, ale ja się staro czuję Ale mnie w dobry humor wprawili, po pierwsze dobrymi ocenami na koniec roku, po drugie tym, że pamiętali o mnie i z kwiatkiem przyszli, bardzo to fajne no dobra, nachwaliłam się to mogę iść spać piszcie dziewczyny sporo, żebym miała co jutro po pracy poczytać

buziole dla wszystkich

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-16, 23:17   #4725
Jane2008
Zadomowienie

A ja właśnie kolejny egzamin poprawiłam i oceny do netu wpisałam - o ludzie! Mówię Wam - ale nic się nie uczą, kompletnie! Nawet ściągać nie umieją - pyt. o czym innym, a oni o czym innym piszą - no mośki, tumanki czy co?
Mam już dośc tej sesji -0 wyjątkowo dużo mam tych zajęć, no i wykłady i seminarium

Vcelka - ależ super wyniczki! Extra! No, a my czujemy się... coraz więksi! Kurcza - Lejdiski, to już praktycznie 8,5 miseiąca! Ła! Brzuszek teraz dopiero "wystartował", w sensie, widać go wyraźnie, choć jeszcze mi dużo osób mówi, że i tak na ten czas spoko
Domi - no niedobrzy studenci, a jacy chamscy potrafią być, o ludzie
Zuzia - Ty mi tu z takimi kawałami nie wyskakuj, Ty
Serio jakość nauczania leci na łeb na szyję, mówię Wam! A bezczelność i odzywki do wykładowców pasowałoby ulać wszystkich jak leci, a nie starać się i spotykać wiele razy, żeby dać im szansę, bo np. chcą się bronić! A co mnie to skoro olewają wszystko? 1 się zgadza w tym kawale - seryjnie za nic chcą mgr! Oj, nie podoba mi się to wcale

Dziewczynki - ła! To Wy wczoraj skończyłyście pisać i dzisij nic??
Co to? Co jest? Gdzieście? Śpicie? To ja pracuję, a Wy śpicie? A niby uczyć się macie, sesja, co? No to kto tu się naprawdę uczy? Student czy wykładowca, hę? No i same już znacie odpowiedź
Dobranoc - uściski dla Każdej i Wszystkich Już nie mam sił pisać do Każdej osobiście - wybaczcie, Dzidzi się postawiło i muszę JE i brzuszek położyć spać nareszcie - PA!!!!
Jane2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 07:55   #4726
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Motylicaja Pokaż wiadomość
tez fjanie ze sie z nim dogadujesz....

buzka
a i ejszcze fota aparatu....
Bardzo fajnie, miałam pójść wcześniej spać, poszłam ale tylko pół godz wcześniej bo tak się zagadalismy, czas mija błyskawicznie pisząc z nim.

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
niedawno miałam gości, przyszli dwaj moi uczniowie-bracia, przynieśli mi kwiatka w doniczce i fajną świeczkę w podziękowaniu za uczenie ich angola oceny z angola mają dobre,a nawet bardzo dobre posiedzieliśmy razem, są z bloku obok, mojego męża też znają, więc sobie pogawędziliśmy o tym i owym. Jeden z nich za 3 tygodnie skończy 18 lat, ale ja się staro czuję Ale mnie w dobry humor wprawili, po pierwsze dobrymi ocenami na koniec roku, po drugie tym, że pamiętali o mnie i z kwiatkiem przyszli, bardzo to fajne no dobra, nachwaliłam się to mogę iść spać piszcie dziewczyny sporo, żebym miała co jutro po pracy poczytać

buziole dla wszystkich
O to fajnie... miło tak dostac jakis upominek.

Cytat:
Napisane przez Jane2008 Pokaż wiadomość
A ja właśnie kolejny egzamin poprawiłam i oceny do netu wpisałam - o ludzie! Mówię Wam - ale nic się nie uczą, kompletnie! Nawet ściągać nie umieją - pyt. o czym innym, a oni o czym innym piszą - no mośki, tumanki czy co?
Mam już dośc tej sesji -0 wyjątkowo dużo mam tych zajęć, no i wykłady i seminarium

Zuzia - Ty mi tu z takimi kawałami nie wyskakuj, Ty
Serio jakość nauczania leci na łeb na szyję, mówię Wam! A bezczelność i odzywki do wykładowców pasowałoby ulać wszystkich jak leci, a nie starać się i spotykać wiele razy, żeby dać im szansę, bo np. chcą się bronić! A co mnie to skoro olewają wszystko? 1 się zgadza w tym kawale - seryjnie za nic chcą mgr! Oj, nie podoba mi się to wcale
Oczywiscie nie mozna postawic dobrej oceny za nic...trzeba ogarniac ta wiedze na te 3, jakby nie patrzec 60%

Już nie długo wakacje i powinno się skończyć.
Jane jaki przedmiot wykladasz...pewnie nie jeden...bo nawet nie wiem
Stary 2009-06-17, 08:01   #4727
domi7ks
Zakorzenienie

Aliszcze dzicei i młodzież lubia takie młode nauczycielki super, miło tak, że pamietali o Tobie i wpadli

Jane to weź wstawiaj naprawde te pały, dawaj awanse, niech sie boja. Bo z tego co piszesz to bardziej przypomina podstawówke. Ja tak też na studiach nie miałam, tylko musiałam sie uczyc i to duzo, pomijając ten piąty rok. Jeszcze te chamskie odzywki? sami sobie robia poziom na tej uczelni. Denerwuje mnie to, że tyle ludzi mam magistra a nie któryz takim tanim kosztem maja ten papierek. Dawniej mgr to było coś, a teraz co druga osoba i to po jakich uczelniach. A w głowie pustka, nawet do 10ciu iczyć nie umieją
Tylko spróbujj im do obrony wczesniej dać pytania. Mi nikt tam nie da, tylko muze sie uczyc.
Zreszta ja jestem tydzien przezd obrona a jade jesczze raz jutro zawieźć prace do poprawy, bo kolesiowi mój wstep i wnioski sie nie podobały. Juz to wszytsko poprawiłam.
A Jane wiesz co?jak sie robie "twardą spacje" ja robiłam shift+enter i wychodzi, mam nadzieje ze to nei bedzie "oszukane"

Blondynka ta Twoja posciel tez swietna bo od razu jest z kołderka i poduszka, a na tamtej aukcji tylko sama pościel z baldachimem acha Blondynka w tych drewnianaych łozeczkach to ta jedna strone ramy można sciagac?

Stary 2009-06-17, 08:41   #4728
Vcelka
Wtajemniczenie

Hej
Ja właśnie przy śniadanku poczytałam sobie co naskrobałyście.
Domi śliczna ta pościel, bardziej podoba mi się wizualnie ta "Twoja"
MOGĘ ZOSTAĆ TWOJĄ PARĄ
Zuzia to widzę, że milusio Wam się rozmawia z Mądratello-mam nadzieje, że na żywo też będzie fajnie i że Mądratello nie okaże się Burakello
Ala fajną niespodziankę Ci zrobili "uczniowie", na pewno bardzo miło Ci było. Widać, że są jeszcze porządni 18-latkowie
Jane stawiaj pały jak nie umieją, niech się uczą, jeszcze odnoszą się tak chamsko - ja bym im nie popuściłaSuper, że brzusio wyskoczył, w końcu to już końcóweczka

Stary 2009-06-17, 08:44   #4729
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Hej
Ja właśnie przy śniadanku poczytałam sobie co naskrobałyście.
Domi śliczna ta pościel, bardziej podoba mi się wizualnie ta "Twoja"
MOGĘ ZOSTAĆ TWOJĄ PARĄ

Nawet nie wiesz jakbym sie niezmiernie cieszyła super by było
ma watku Panien Młodych 2009, gdzie kiedys, jak miała brac slub w tm oku pisałam tak się posypały dwie kreski, że szok ja byłam pierwsza a teraz juz 5 Panna Młoda w ciąży

aa Vcelka, fajny avatar

dzis mam cały dzień przeznaczony na nauke, więc niech mnie ktos kopnie albo wygoni stąd

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-17, 08:53   #4730
Vcelka
Wtajemniczenie

Cytat:
aa Vcelka, fajny avatar
Co nieeee
Domi pędź do nauki, szybciej się nauczysz, to szybciej będziesz mogła wejśc na wizażWcześniej proszę tu nie wchodzić !

Stary 2009-06-17, 08:56   #4731
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Co nieeee
Domi pędź do nauki, szybciej się nauczysz, to szybciej będziesz mogła wejśc na wizażWcześniej proszę tu nie wchodzić !

już jestem z powrotem

Stary 2009-06-17, 09:08   #4732
Vcelka
Wtajemniczenie

Domi 3 minuty nauki to zdecydowany rekord

Stary 2009-06-17, 09:27   #4733
domi7ks
Zakorzenienie

No nic jeszcze "Miodowe lata" poogladam i uciekam od 11 sie uczyc juz na 100% i to tan do wieczora juz musze i koniec...
Dzis zaczynam 15 tydzień, 14 pełnych tyg skończonych

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-06-17, 09:34   #4734
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

1.focia mój synek i karuzela którą uwielbia
2.synek przygotowany do spacerku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg olivek.jpg (82,7 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg p.jpg (67,4 KB, 13 załadowań)
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 09:37   #4735
Vcelka
Wtajemniczenie

Blondynka Olivierek słodki, ciekawe jak będzie mu się jeździło w nowym wozie
Domi w takim razie od 11 do wieczora Cię tu nie widzę Ale ta Twoja ciąże szybciutko mija, niedługo półmetek

Stary 2009-06-17, 09:41   #4736
domi7ks
Zakorzenienie

Blondi jaki słodziutki maluszek

Vcelka strasznie szybko to mija, ale juz minęło przedwczoraj dwa miesiace odkąd zrobiłam test

Stary 2009-06-17, 09:51   #4737
Vcelka
Wtajemniczenie

Domi już ostatni post i już Cię tutaj nie widzę Niedługo zaczniesz czuć ruchy maluszka, dowiesz się kto mieszka pod serduszkiem, później będziesz kompletowała wyprawkę, aż w końcu odejdą Ci wody....zobaczysz jak to szybko minie.

Stary 2009-06-17, 11:18   #4738
Jane2008
Zadomowienie

Hejeczka
To mówicie, że Domi się uczy? A szkoda - choć no dobra, dobra, skoro ja mam takich nieudanych studentów, to niech się Domi choc uczy, nie? Aha - Domi, enter+shift to miękki enter, twardy to sam enter (a co - w pracy jakieś takie masz wymogi?)
Vcelka - no serio fajny avatarek, kurcza: a jak kilka boćków Ci naraz wpadnie do domku?
Zuzia - no właśnie ostatnio nawet 60% nie mogę z nich wyciągnąć
A przedmiotów mam masę - wszystko co z nieruchomościami, ubezpieczeniami, pewne finansowe, czasami ekonomia, ale w tym semestrze nie, no i sem. dyplomowe - w sumie teraz 5 przedmiotów na dziennych i zaocznych, lic. i mgr, no i na 2 kierunkach, więc mam tyle grup i tych zaliczeń i egzaminów, że sterty całe na biurku i pogubić się można, a w dziekancie wirtualnym brakuje już pól na moje oceny
Blondi - taki spokojniutki się Tówj Malutki wydaje, słodziutki, grzeczniutki - ojejciu, serio taki aniołeczek? No od czego to zależy, że tak Ci się lapło? A Ty sama jak po porodzie? Jak zdrówko, samopoczucie? Zdjątka jakieś na nk nowe masz (nie zaglądałam ostatnio, więc pytam)? A Ty Blondi teraz po swoich przejściach zdecydowałabyś się na cesarkę? A tego znieczulenie zewnątrzoponowego nie chciałaś? Czemu???
Super, że Ali ma fajnych uczniów - czasem i mi się tacy zdarzają, ale chyba coraz rzadziej?
Jagódka - alkeż super te focie i koniki! Ten pierwszy taki wesoły, w oczkach mu coś takiego gra jak zwykle u Jane - super! A zdjęcie ostatnie wyszło artystycznie - b. ciekawe ujęcie i światło! Extra masz z tym obozem (widzę podpis) - gdzie jedziecie? Też tak chcę! W sumie tylko 1 raz na parę dni mi się udało - zawsze to było ponad moja kieszeń studencką, albo terminy mi nie grały, a szkoda...
A co u Reszty Lejdis?
Piwusia już dawno nie pisze - co u Niej, hello???
A Adzipersik, Madmuazelle, ooo Dra ma się juz lepiej, to super , Syla też zamilkła - hej, kupiłaś już wózio, lózio albo coś z wyprawki? My nic ale to nic jeszcze No i co to za bakteria niby?
Magdzia - ja strasznie chętna jestem na Twoje artystyczne "próby", wiesz?
Zanka - chyba dobrze jednak u rodziców, co? Tylko tam net wolny, nie? A Filipek jak u babci i dziadzia? Rozpieszczany pewnie, nie?

Ojej - mówię Wam jakbym sobie chciała poleniuchować trochę - tzn. popisać sobie z Wami, pospacerować (a wszystkie z dziećmi zajęte, a mi to rozpuszanie czasem tez uniemożliwia ruchy , więcej radości mieć i kolorów, bo ostatnio tylko z siebie daję i daję, a satysfakcji przy takich studentach zero, a jak widzę, jak się układy zmieniły na uczelni i nagle strasznie skaczą wokół tej naszej new systent żeby pomagać Jej w pisaniu dr (a mi to nikt - tylko kłody i dopiero 4 promotor okazał się fajny!), ech, no mówię Wam - szkoda gadać
To się pożaliłam - chyba mi się dłużyć wszystko to zaczyna, tak jak piszą często o 8 m-cu (choć w rzeczywistości chcę bardzo do sierpnia wytrzymać i w ogóle jeszcze boję się bardzo porodu i czasu potrzebuję na przygotowanie )
Ech, fajnie macie - nowe facety i podrywanka, emocje, gg, staranka, mieszkanka, meblowanie, a u nas ostatnio przede wszystkim praca i praca, ciężki brzuszek, ech...

Edytowane przez Jane2008
Czas edycji: 2009-06-17 o 11:22
Stary 2009-06-17, 11:43   #4739
Vcelka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jane2008 Pokaż wiadomość
Vcelka - no serio fajny avatarek, kurcza: a jak kilka boćków Ci naraz wpadnie do domku?
Jane przyjmę każdą ilość boćków

Współczuję Ci z tymi studentami, teraz ta końcówka jest najgorsza, bo sesja i obrony prac, Ty jeszcze z brzuszkiem - podziwiam Cię, ja bym wzięła zwolnienie lekarskie i leżała do góry grzuchem, a inni niech się martwią.

P.S
I w dwóch nowym bluzeczkach
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0414.jpg (28,2 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0416.jpg (27,7 KB, 13 załadowań)

Edytowane przez Vcelka
Czas edycji: 2009-06-17 o 11:48
Stary 2009-06-17, 12:04   #4740
Jane2008
Zadomowienie

Aj, no widzisz Vcelko - z drugiej strony całe dnie siedzieć w domu, gdy mężuś w pracy i coraz gorzej będzie miał, bo zaczną się wdrożenia tego SAPa, na szkolenia którego jeździł (i jedzie znów po niedzieli), a wszyscy zajęci soba i rodzinkami...?
Myślałam, że na uczelni wśród ludzi raźniej, fajnie będzie - no ale ta sesja seryjnie mnie przybiła, bo świadczy o tym, że poziom w poróznaniu do zeszłej zimowej jest znów niższy , a jak dużo ndst, to studenci skarżą dziekanowi, że "staje się im na drodze do obrony", a chcą się bronić w lipcu!!!
No to skoro każdą ilość bocków przyjmiesz, to życzę Ci ich ze... 3 - bo pewnie to i tak oznacza, że taki skondensowany "atak" tych miłych ptaszków trafia się na parę lat i trzeba "łapać okazję" - a pewnie potem okaże się po prostu, że Vcelka wszystkich dzieciaczków ma 3, hm - starczy Ci, co?

Dźomi się serio uczy - ła!
No a ja "lecę" do tych kolosów z ndst -

Vcelko - fajowe bluzie, ta pierwsza extra, a druga - powalająca

Hej - no właśnie! A może ja sobie humor powinnam poprawić idąc na jakies zakupki jak Wy Lejdiski radzicie? Tylko chodzić czasami ciężko gdy jelitka się zbuntują, no i niełatwo kupić coś fajnego na brzuszek, oj nie! No ale nic - mężuś zapowiedział miły wieczór na humorek, obaczymy, może może - OBY!

Edytowane przez Jane2008
Czas edycji: 2009-06-17 o 12:09
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości