|
|
#2671 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Cytat:
Cytat:
![]() Ps. Jeśli myślicie, że u mnie jest ładnie to nie nie nie. Wciąż leje - masakiernia z tą pogodą |
||
|
|
|
#2672 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a w ogóle to już minęła studniówka przedporodowa - ale leci ![]() u mnie pogoda też koszmarkowa - znaczy jest ciepło, ale leje ciągle
|
|
|
#2673 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hejka krejzolki moje
witam we wtorkowe przedpołudnie brzydkie i deszczowe Cytat:
2- myszko dziękuję 3- szkoda,że nie mogę Wam pokazać jej ślicznej buźki ogólnie tworzą ładną parkę, bo Pan Młody też jest niczego sobie <moj wujek -co najlepsze> ![]() Jak już wszystkie Pmkę widziały to mogę już skasować te fotki? Cytat:
![]() no mnie też się baaardzo podobała myszko nie martw się będzie dobrze Cytat:
nie mów, że tak całkowicie PTAKÓW nie lubisz, bo nie uwierzę ![]() Cytat:
jaaaaaaa... dzięki ale komplementa fajnego dostałam <i to od dziołchy > Cytat:
sama prawda ![]() 2- dzieki mysia ![]() 3- ach ten Twój piesior ![]() Piszę tego posta od rańca Czas leci jak opętany
|
|
#2674 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zarzucę tematem do przedyskutowania Co dziewczyny planujecie na pierwszą rocznicę ? Nie wiem czy ja tu pierwsza jestem w kolejce - to już za 5 dni My "obchodzenie" przenosimy na kolejny tydzień bo teraz na to weselicho w góry jedziemy. Później pojedziemy na weekend do Krakowa ale to już chyba pisałam. Tylko że nie wiem co z prezentem kupjecie coś mężom ? a jak tak to co? Czekam na burzę mózgów
|
|
|
|
|
#2675 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Na razie pokaze tylko zdjecia z aukcji na mnie beda wieczorem Cytat:
a wieczorkiem mala imprezka z moja kuzynka i jej mezem (zawozimy im wodke weselna ). A co do prezentu... Hymm mojemu sie marzy "pioro wieczne" ....Edit: A takie buciki chcem miec.... wlasnie napisalam do Hiszpani do przyjaciolki co by mi poszukala, bo moze tam taniej a one sa hiszpanskiej firmy Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-06-16 o 13:02 Powód: skleroza...zapomnialam o zdjeciach.... |
|||
|
|
|
#2676 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
150 lat Cię nie było zamiast siedzieć tu z nami to Ty niedobra się tam doktorujesz swoją drogą- gratulacje ciesze sie, że z Wami wszystko dobrze <z małą turbiną również> ![]() daj spokój z nadrabianiem, bo się spocisz zanim przebrniesz przez te nasze przygody dnia codziennego ![]() ja jak nadrabiałam to i tak nie mogłam się połapać o co kaman ![]() Cytat:
2- hmmm... a ja nie mam pojecia ![]() mam nadzieje, ze na naszą rocznicę będziemy już gdzieś grzać dupki ![]() a jeśli nie- to coś się wymyśli czekam na pomysły... bo ja to taka a-pomysłowa
|
|
#2677 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak tam dzidzia??szaleje w brzuszku?? Cytat:
|
|
#2678 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hejka laseczki!
Cytat:
Cytat:
). I co? I nic... W tamtym roku to samo, ja się postarałam, a on g... Więc na rocznicę się nie staram, pora, żeby on się wykazał...wow, ale sexi sukieneczka
|
|
#2679 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Tych z piórami NIEEE a te nieloty...
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2680 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój mąż też nie ma zmysłu niespodziankowego, więc nie złość się za długo słonko... tym ćwierćmóżdzkom trzeba to wybaczyć ![]() mój jak chce mnie zabrać na zakupy to nie oponuję Cytat:
nie lubię tej dziewuchy co pokazuje sukienkę- taki rozkraczony sztuczniok Butki są przecudne Proszę... powiedz, że nie chcesz ich do tej sukienki ![]() hie hie hie Teeeeeeeeee pies na baby Kończę robociznę a tu się jakieś chmurska nade mną czają Pewnie zmoknę jak będę do węża pełzła. Dopiero co wróciliśmy znad morza a już w piątek o 18 wyjezdzamy nad to jeziorko w celu nurkowym ![]() obym nie zapomniała furaginu przypomnijcie mi!
|
|
#2681 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
. A okazja zawsze sie znajdzie. Jak bys mnie jeszcze nie znala cobys mnie zaraz nie zjadla ... . Moj maz sie nabija ze kupilismy kiece w promocji a buty do niej sen mu z powiek sciagaja. HehehehOooo jeziorko.... ale podobno pogoda taka ma byc do niedzieli.. wiec sie nie dozieb |
||
|
|
|
#2682 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zresztą jak mój małzon stwierdził wczoraj - jak jestem w stanie wydawać ponad 100 zł żeby przejechać 3 km to po co mi nowe buty - jak i tak ich nie będę miała gdzie zedrzeć Cytat:
Masz rację że powinien on się teraz wykazywać. No to wychodzi na to że ja tu najstarsza żona jestem Cytat:
Kolejny super weekendzik się szykuje
|
|||
|
|
|
#2683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Zaczniesz pierwsza imprezowac wiec sie ciesz |
|
|
|
|
#2684 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć i czołem
![]() Cytat:
Cytat:
ad2. pewnie, że fajowe ![]() ad3. a no fakt a jak... ale mu tego nie powiem, bo popadnie w samozachwyt ![]() dziękuję Cytat:
[QUOTE=kasienka1985;127814 37nie mów, że tak całkowicie PTAKÓW nie lubisz, bo nie uwierzę [/QUOTE] hehehehe... ![]() Cytat:
sporo
|
|
|
#2685 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo przy wieczorze, ktora chetna na ciacho??? Przywiozlam od mamy snickersa
i wlasnie sie nim objadamy. I przy okazji wklejam fotki. Wybaczcie ze bez glowy ale mialam niewyjsciowa fryzure hehehhe i do tego Czika modelka
|
|
|
|
#2686 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
Pogoda taka se, da się jeszcze przeżyć fotki postaram się wkleić później. Cytat:
muszę podzwonić do jakiś firm prywatnych, bo do państwowych pediatra daje tylko 1 skierowanie Cytat:
ad. 2 ach to allegro ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
kompletny brak inwencji twórczej ![]()
|
|
#2687 |
|
Rozeznanie
|
czesc
![]() ja na sekundke, bo malza mam z boku (zbok jest ogrooomny )chcialam szybciutko skrobnac Gosi bo od jutra ma miec wolne: w Hiszpanii koniecznie sprobuj owocow morza... ja zawsze myslalam ze to swinstwo i nie chcialam probowac az do pobytu tam, kiedy poszlismy sobie do knajpki na plazy i znajomi wlasnie zamowili owoce morza z grilla mniaaaam ![]() aaaa i KONIEEEEECZNIE napij sie sangrii z owocami (juz nie morza) pyszotaaaaaaaaaaaaaa! zmykam ogladac pulapke na polsacie...fajny film,mam sentyment do niego...
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
#2688 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Pokłóciłam się z małżem
Powiedziałam mu że coś ostatnio taki nie kumaty się zrobił - kiedyś to rozumieliśmy się w półsłowie a ostatnio musze mu wszystko wielkimi literami mówić jak małemu dziecku, chciałam o tym pogadac z nim a on się obraził ... ech ci faceci to jednak skomplikowane istoty...Żeby odreagować robiłam karteczki na ślub - pokarzę Wam jak chcecie, ztn pochwalę się Jeszcze mam na aparacie fotki bucików - od soboty wam mam pokazać i jakoś wylatuje mi to z głowy.Cytat:
![]() No tak - moge później założyc kącik porad dla PMek - jak obchodzić pierwsza rocznicę czyli porady last minute Cytat:
Cytat:
Szałowo wyglądasz, lepiej niż ta plastikowa lala z allegro A snikersem możesz zarzucić ![]() |
|||
|
|
|
#2689 | ||
|
Wtajemniczenie
|
A ja słomiana wdowa jednonocna
mąż ma nockę w pracy, jakaś inwentaryzacja czy cuś dobrze, że synek ze mną jest to nie tak znowu smutno wklejam obiecane fociaki Cytat:
wyglądasz oszałamiająco Czika jak zwykle rewelacyjna a ciastem nie pogardzę, chociaż zaczynam powolne odchudzanie Cytat:
![]() ad. 2 pokazuj i tyle
|
|
#2690 | |||||
|
Zadomowienie
|
CZEŚĆ ŚLICZNOTKI
Cytat:
...śliczna sukienka...![]() I oczywiście Chikusia rozczochraniec piękniusia. Cytat:
Ale na razie pomysłu brak. Cytat:
GRATULACJE Cytat:
Myslałam, ze czym innym spowodowane... Cytat:
![]() moooniik chmurencje pokazuję.. 11062009(014).jpg 11062009(015).jpg 11062009(020).jpg Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-06-16 o 22:38 |
|||||
|
|
|
#2691 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiec stwierdzilam, ze nim sie z nia zaczne bawic to sie rozbiore, ale moj Skarb stwierdzil, ze to nie najlepszy pomysl bo w zwiazku z tym w plastrach beda chodzic.... ![]() I w ten oto sposob jego najwiekszy sekret przestal byc tajemnica Cytat:
![]() Cytat:
ale na to , to nie mam czasu hihihi. Skoro dzis sama jestes to zrob sobie wieczor pieknosci ![]() Cytat:
I ciacho dla chetnych leci |
||||
|
|
|
#2692 | |
|
Wtajemniczenie
|
śliczne te chmurki
Cytat:
ad. 2 ale jaką furorę byś zrobiła ze swoją urodą i figurką ![]() ad. 3 a za ciasto Dobranoc misiaki i miłej nocki
|
|
#2693 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej!!!
Cytat:
![]() ad2. Ty Chudzinko nasza ładnie Cytat:
1???!!!! ![]() ad2. no i macie problem z głowy co On Ci takiego robi? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
tylko, żeby później problemów nie było
|
|
|
#2694 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale piesek bije cie na glowe Cytat:
my tez myslelismy zeby 16.08 zrobic chrzciny, ale bede dopiero 3-4 tygodnie po porodzie wiec chyba odpada......drugie podejscie to sa moje urodziny 27 wrzesnia-ale idziemy na wesele.......i narazie nie wiemy kiedy beda chrzciny-najpierw musze urodzic
|
|
#2695 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
ale wydoktoruję się już całkiem po powrocie z macierzyńskiego - teraz jeszcze nie jestem wydoktorowana a nadrabiac nie bede - nie dam rady Cytat:
ja tam bede Wasze pomysły podpatrywac dziękuję szaleje co oczywiście nieustanie cieszy męzula mego Cytat:
hmmm - trzeba męzowi d.... sprać to się opamieta Cytat:
ja to teraz przypominam beczke miodu albo misia Puchatka ![]() Cytat:
a to będziecie miec podwójną imprezkę ![]() Cytat:
a u mnie dziś słonko świeci a studenci nie potrafią zrozumiec, ze we wrześniu nie bedzie u mnie poprawek - chyba ich oleje, ja mówiłam o tym 1000 razy ich problem
|
|
|
#2696 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
Weny brak więc póki co się tylko witam, jak wena wróci to coś naskrobię
|
#2697 |
|
Zadomowienie
|
Czesc Kwiatuchy
![]() Wpadłam sie z Wami przywitac A w zwiazku z nawalem pracy i innych zajec uciekam Wróce
|
|
|
|
#2698 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć laski. Poczytałam Was ale nie cytuje bo nie mam czasu za to prawie mam sraczke (tzn zaraz bede miała, tak czuje), ale to u mnie normalne przed wyjazdem. Poza tym mam wrażenie, że o czymś zapomniałam - norma!!!
Jestem w pracy do 13-ej a później sruuuu do stolicy ![]() Wylot mamy o 19 ale jeszcze samochód musimy zostawić a poza tym wiadomo jak się po naszej Warszawce jeździ, więc najwyżej sie po lotnisku poszlajamy
|
|
|
|
#2699 |
|
Wtajemniczenie
|
hej Laskito znów ja;> składam i wychowuję mojego Męża na nowo bo się rozbeztwił, a teściowa dodatkowo się nad nim cacka.trochę pracy przede mną ![]() ale dam rady ![]() i z romantyczki stałam sięracjonalistką-tak lepieij mniej bolą rozczarowania ![]() buziam wszystkie Żonki Doskonałe
|
|
|
|
#2700 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Fajnie że wróciłyście. A co do mężów, to cóż, faceci to jednak dzieci, uwielbiają się nad sobą użalać. Ja z moim też nie mogę już, fakt faktem, trochę stresów mamy, ale ten mój to już się tak użala nad sobą, że nie wytrzymuje. Trzeba kurka wodna czasem pomyśleć o czym innym żeby nie zwariować a ten mój się tylko zamartwia i rozmyśla, co oczywiście nic nie daje oprócz permanentnego stresu, który i na mnie przechodzi... A on mam wrażenie zamknął się w swoim świecie i wszystko inne, w tym i mnie, ma w poważaniu, a do tego wszystko na mojej głowie, łącznie z niektórymi jego i tylko i wyłącznie jego sprawami. I teraz weź mu to powiedz, żeby chłopina się nie stresował jeszcze bardziej i na mnie nie wyżył
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.

bo ja widzę super lachona na tych fotach
ogólnie tworzą ładną parkę, bo Pan Młody też jest niczego sobie <moj wujek -co najlepsze> 

smutno mi było przez butki ale z własnej głupoty mogę się śmiać 
My "obchodzenie" przenosimy na kolejny tydzień bo teraz na to weselicho w góry jedziemy. Później pojedziemy na weekend do Krakowa
kupjecie coś mężom ? a jak tak to co? Czekam na burzę mózgów 
hand-made: urodzinowo na 40tkę

Zresztą jak mój małzon stwierdził wczoraj - jak jestem w stanie wydawać ponad 100 zł żeby przejechać 3 km to po co mi nowe buty - jak i tak ich nie będę miała gdzie zedrzeć 

wyglądasz oszałamiająco
Czika jak zwykle rewelacyjna