|
|
#1171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sabat Czarownic:)część III nieostatnia:D
Hihinka - mam wiadomość dla Ciebie.
Nie ubolewaj nad tym, że nie ma z La Senzy 65G. Dziś była u mnie koleżanka, która kupiła sobie Love Lace z obwodem 65, dokładnie 65F. Nadziwić się nie mogłam temu stanikowi... Nie dość, że to F jest takie samo głębokie jak moje 70F, jest tylko niżej ucięte górą, to jeszcze obwód jest dokładnie taki sam jak w 70F, co do centymetra! 65F Love Lace jest więc na mnie dobre. Robi większą bułkę u góry przez to, że niżej się kończy, ale miska wcale nie jest głębsza, jeśli mierzyć z boku do boku, a obwód nie jest ciaśniejszy. Miski są tylko inaczej wszyte, przez co sięgają bliżej piersi, a nie tak daleko pod pachę, fiszbina jest ciut krótsza, reszta taka sama. Jednym słowem 70F jest od 65F wyższe tylko górą, tzn. w pionie. Aha - mając na sobie 65F nie mam tego załamania pod miską, ono się wtedy po prostu nie robi, micha podjeżdża wyżej i cała jest wypełniona, tam na dole też. Koleżanka mierzyła moje 70F i tak Love Lace jest za duże przez to że wyżej sięga i ona u góry ma pusto, ale 70F Lullaby Lace jest na nią dobre. Cyrk i komedia.
Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2009-06-08 o 20:05 |
|
|
|
#1172 |
|
Zakorzenienie
|
Kulbitkowa - daj głos gdy będziesz. Mam do Ciebie sprawę natury technicznej. A w zasadzie prośbę do Twojego męża.
|
|
|
|
#1173 |
|
Wtajemniczenie
|
Spróbuję co mi tam
![]() W końcu mam internet, zmienili nam prędkość, trza było wymienić modem, bo na starym nie działało i nie miałyśmy netu A tu taaaaka cisza, dziewuszki gdzieś pouciekały, albo pracują ![]() Przyjechało moje biurko, jutro zaczynamy przeprowadzkę.
|
|
|
|
#1174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję netu. I biurka. Wolę nie.
|
|
|
|
|
#1176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja ostatnio lekko nie w temacie chyba ![]() Ja to bym najchętniej już uciekła do łóżka Ale chyba nie prędko![]() Wiecie co? Poszłam dziś ze swoim drugim projektem na konsultacje, byli u niego koledzy z tym samym projektem tydzień temu, wskazał im drobne poprawki i powiedział, że ogólnie super. To ja wprowadziłam do siebie te drobne poprawki i myślę, że w takim razie też mi powie, że super I co? I Potem dowiedziałam się dokładnie jak działa mechanizm, który rysowaliśmy. I dlaczego ten luz powinien być taki a nie inny Tylko dlaczego zawsze mi musi się dopatrywać takich szczegółów? A potem musze do niego latać po kilka razy
Edytowane przez czarnulkax Czas edycji: 2009-06-10 o 00:28 |
|
|
|
|
#1177 | ||
|
Wtajemniczenie
|
![]() Biurko mam wielkie - "derektorskie" ![]() ![]() Cytat:
Będę mieć swój pokój i duuuuże biurkoPrawdopodobnie dziś zaczynamy się przenosić. ![]() Cytat:
W końcu niewiele osóbek płci pięknej studiuje taki kierunek Kiedy koniec sesji? ![]() Coś nam Kropkę zablokowali ![]() Miłego dnia dziewuszki |
||
|
|
|
#1178 |
|
Zakorzenienie
|
Kropeczka naam nałobuzowala i ją zablokowali, Kulbitek zniknął i słuch o niej zaginął... niedobrze
![]() Ja za to muszę się pochwalić, że uppolowalam na allegro błękitną i taką oczoj*** la senzę jak kropka ostatnio I jestem z siebie taaakaaa zadowolona Jeszcze tylko granatowa, biała, fioletowa, miętowa i czerwona i chyba będę usatysfakcjonowana
|
#1179 |
|
Zakorzenienie
|
Hihi to super, że udało się upolować staniczek
Ja się ciągle waham czy trafię z tym rozmiarem czy nie ![]() Przy okazji chciałam życzyć wszystkim udanego długiego weekendu, ponieważ mnie od jutra do niedzieli nie ma
|
|
|
|
#1180 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Choć to jest specyficzny facet. Ale ogólnie bardzo sympatyczny Gdyby jeszcze nie kazał mi latać z projektem w te i wewte po kilka razy I tak potem da mi 5 ![]() U mnie niestety sesja się dopiero zaczyna od poniedziałku Pierwszy egzamin dopiero 23 czerwca, ale wcześniej jeszcze parę zaliczeń mnie czeka. I co to jest za egzamin Choć gorszy jest później i obawiam się, że po raz pierwszy dosięgnie mnie "kampania wrześniowa". Ale szczerze z własnej winy. Po prostu materiał jest tak obszerny, że nie wiem, czy dam rade się wszystkiego nauczyć, a przez większość semestru nic nie robiłam. Rozumiem tylko te działy, z których robiłam projekt. A z resztą jestem w Cytat:
![]() Co jest z Kropką? ---------------------------------------------------------------------------- Robię dziś Kulbitkowe gofry
Edytowane przez czarnulkax Czas edycji: 2009-06-12 o 17:09 |
|||
|
|
|
#1181 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No właśnie - a gdzie Kulbitek?? Cytat:
![]() Cytat:
Czarnulko - jestem przekonana, że kampania wrześniowa Ciebie ominie Zdolna bestia z CiebieJak gofry? ![]() Dzień dobry ![]() Ktoś tu jeszcze zagląda? Ja już w nowym biurze, jest suuuper. Tylko niezły sajgon mamy, nie wiemy gdzie co leży, jak coś trzeba znaleźć to.... problem ![]() Ale dziś się pozbieramy, mam nadzieję ![]() Miłego dnia
|
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kulbitka chyba smsem obudzę...
|
|
#1183 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Widzę, że to normalnie polowanie na staniki ![]() Ja jestem po długim weekendzie i coś czuję, że ciężko będzie mi się przestawić z opcji leniucha na inną ![]() Toruń jest piękny, ten ich ryneczek, te kamieniczki - cud, miód, malina |
|
|
|
#1184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No, ew. jeszcze żółty i zielony by się przydał, ale bez przesady ![]() Do Torunia to bym sie wybrała... może po sezonie, we wrześniu
|
|
#1185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale na jednym z moich kierunków zamknęłam dziś sesję ![]() Gofry super Wyszły takie, że palce lizać ![]() Mój kolejny dzień z serii wszystko mi leci z rąk Nawet, gdy poszłam z indeksami grupy po wpisy do prowadzącego, kolega oddaje mi torebkę z indeksami i on już puścił, a ja jeszcze nie zdążyłam złapać (albo mi się tak tylko wydawało ) i poleciały, a ile huku przy tym było... Potem się winda zacięła,a na sam koniec dnia awaria drzwi w pociągu, żyć nie umierać ![]() Jak się przyzwyczaicie do nowego biura, to nie będzie problemu z znalezieniem niczego
|
|
#1186 |
|
Zakorzenienie
|
czarnulko zdolna bestia z Ciebie jak ciągniesz dwa kierunki
Podziwiam ![]() Powiedzcie coś więcej o tych gofrach kulbitka Czy to są robione w gofrownicy czy kupione gotowe a po prostu dodatki są ala kulbitek
|
|
|
|
#1187 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To miałaś dzień z przygodami . Czasami takie się zdarzają![]() Trochę to potrwa zanim się urządzimy. Póki co to jedna wielka zadymka ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() U mnie leje, dawno nie padało (przedwczoraj), a ja wczoraj okna pomyłam Wzięło mnie wczoraj na porządki w domu, nawet poprasowałam (baaaardzo nie lubię tego robić)..Miłego dnia wszystkim |
||
|
|
|
#1188 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Cytat:
A tam, prędko się urządzicie Mam nadzieję, że dzisiejszy będzie spokojniejszy ![]() Potwierdzam Cytat:
Wszystkie tu mówicie, że nie lubicie prasować, a ja lubię Chyba jedyna z prac domowych, które lubię robić Mnie to odpręża, jak jestem zestresowana albo zdenerwowana to najlepiej bym się wzięła za prasowanie ![]() U mnie też leje, a muszę zacząć zbierać się na polibudę. To znaczy chwilowo przestało. Do tego ten wiatr. Będę fruwać dziś z parasolką
|
|
#1189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to lubię odkurzać i zmywać podłogi
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1190 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie do odkurzania zmykam
![]() Prasować nienawidzę
|
|
|
|
#1191 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To Ty taka techniczna dziewczyna jesteś![]() Ja mogę robić wszystko w domu, prasować nie cierpię. mam to po mamie, ona nie lubi, ja nie lubię i siostra nie lubi ![]() Cytat:
![]() Odkurzać nie lubię i to jest męża zadanie , ale zmywać podłogi mogę ![]() A to dzień w domku?
|
||
|
|
|
#1192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja odkurzać i zmywać bardzo nie lubię
|
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
Tak
Ja jeszcze nie pracuję. Skończyłam studia dwa miesiące temu i jakoś nie mogę się zebrać...
|
|
|
|
#1194 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1195 | |
|
Zakorzenienie
|
Mniej więcej
Zawsze wolałam tego typu rzeczy ![]() Cytat:
Nie wiem w sumie czy zazdrościć czy nie Studiowanie jest przyjemne, mimo nieraz nawału nauki szczególnie przy sesji Choć czasem chciałabym się już zajmować, tym co mnie najbardziej interesuje ![]() Ja to się dziś nie mogę zebrać Chyba jak patrzę na tą pogodę za oknem ![]() -------------------------------------------------------------------- Projekt zaliczony na 5
Edytowane przez czarnulkax Czas edycji: 2009-06-16 o 20:30 |
|
|
|
|
#1196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję kochana. ![]() Czy któraś mi powie od kiedy nie jestem pomarańczowa? Dostałam bana na 14 dni, minęło 7, przypadkiem się zalogowałam na wizaż przed chwilą i widzę, że jestem bez bana.
|
|
|
|
|
#1197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
BTW, wysłałam Ci maila i proszę o pilną odp. , może być PW, bo... coś mnie niepokoi.
|
|
#1198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odpisałam. |
|
|
|
|
#1199 | |
|
Zakorzenienie
|
Logistykę
![]() Cytat:
Ale dziś już całe szczęście wróciłaś
|
|
|
|
|
#1200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po prostu dostałam linka od koleżanki do produktu w kwc i mnie automatem zalogowało. I tak się dowiedziałam.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:01.

Robi większą bułkę u góry przez to, że niżej się kończy, ale miska wcale nie jest głębsza, jeśli mierzyć z boku do boku, a obwód nie jest ciaśniejszy. Miski są tylko inaczej wszyte, przez co sięgają bliżej piersi, a nie tak daleko pod pachę, fiszbina jest ciut krótsza, reszta taka sama. 

Potem dowiedziałam się dokładnie jak działa mechanizm, który rysowaliśmy. I dlaczego ten luz powinien być taki a nie inny 

Choć gorszy jest później i obawiam się, że po raz pierwszy dosięgnie mnie "kampania wrześniowa". Ale szczerze z własnej winy. Po prostu materiał jest tak obszerny, że nie wiem, czy dam rade się wszystkiego nauczyć, a przez większość semestru nic nie robiłam. Rozumiem tylko te działy, z których robiłam projekt. A z resztą jestem w
) i poleciały, a ile huku przy tym było... 
Czy to są robione w gofrownicy czy kupione gotowe a po prostu dodatki są ala kulbitek