|
|
#4021 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
Bo kiedy jestem z Tobą, nie ufam samej sobie...
- Cześć mała. Co robisz? - Pocę się jak świnia, a Ty? - Świetny sposób by zdobyć faceta. - Moja życiowa misja. Jak widzę na Ciebie zadziałało, czyli wszystko gra. ![]() Zakochała się bez pamięci, jako że miłość nie dba o powody. ![]() suve <3
|
#4022 |
|
Raczkowanie
|
Moje szczęście Twoje imie ma Szczęście ma twój zapach i smak Już teraz wiem Szczęście chowa się wśród zwykłych dni Szczęście w życiu jest Twym cieniem Nie patrze się już na daleki brzeg
Bo wiem, wiem już że Prawdziwe szczęście jest tuż obok mnie
|
#4023 |
|
Przyczajenie
|
' a my z wiecznego niepokoju, z przelotów wiatrów, z garści cienia'
' Cały mój świat trzymasz w dłoniach.. ' tak.. to właśnie Ty jesteś moim niebem. Chociaż po tak krótkim czasie umarło z zazdrości. idąc ulicą, mijając tych samych ludzi uświadamiasz sobie, że w każdej godzinie, minucie lub sekundzie moze zmienić się całe życie. Każdy nosi jakąś maskę i musisz się jej bliżej przyjrzeć, aby dostrzec prawdę, która się za nią kryje. |
|
|
|
#4024 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ach dziękuję i buziaka także posyłam Cytat:
Cytat:
dziękuję za wyróżnienie, a te wyżej podkradłam Cytat:
![]() i ukradłam rzecz jasna_________________________ _______ Wierzyłam, że jestem tą jedyną, a ja byłam tylko tą kolejną naiwną. Kiedyś marzyłam o ślubie z Tobą, a teraz marzę tylko o tym żebyś był obok. Dlaczego wszystko to co piękne tak szybko się kończy? Dlaczego za szczęście musimy płacić łzami? No powiedz mi dlaczego?! Uwierz, naprawdę Cię kochałam ale może nie umiałam okazać ci tej miłości. |
||||
|
|
|
#4025 |
|
Zakorzenienie
|
to smutne, że jeszcze wczoraj potrafiłeś mnie kochać. i trzęsły jej się ręce gdy myślała o tym, co przeżyła, choć teraz pisane jest jej zapomnieć. czy to spojrzenie mogę nazwać ostatnim ? Zawsze miałeś mi tak dużo do powiedzenia. Teraz, gdy powiedziałam Ci prawdę nie potrafisz nawet na mnie spojrzeć.. ona znów pozwoliła Ci o mnie zapomnieć. I co z tego, że u Ciebie jest 23:59 a u mnie 24:00 ? Jednego dnia mnie kochasz. Za minutę już nie. To bez znaczenia, że dla mnie zaczął się już nowy dzień, a Ty wciąż żyjesz przeszłością. ___________ nastychick, chocapic, peculiarity, lovers2friends, abunee, nydee, papergirl, agattee,, ouu, , kee, Kissabble, xDJakJaCieLubiexD, limitowana, suve, Paajkaa, Little Ballerina, bananowalaska. <3 moje Mistrzynie !
ya probé, ya fumé, ya tomé, ya dejé, ya firmé, ya viajé, ya pegué, ya sufrí, ya eludí, ya huí, ya asumí, ya me fui, ya volví, ya fingí, ya mentí Edytowane przez caroline060 Czas edycji: 2009-06-17 o 13:31 |
|
|
|
#4026 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję za wszystkie pochwały, myszki
![]() _________________ mam Cię, zjem Cię! pokręciła głową, Bóg pokręcił głową. po prostu. to Ty się będziesz musiał ze mnie spowiadać.. Kocham Cię, to nic i wszystko zarazem.. była to miłość od pierwszego wejrzenia, miłość do ostatniego wejrzenia, miłość od każdego i do każdego wejrzenia. śmierć to kolejny koń którego musimy osiodłać
|
|
#4027 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
___________________ więc, jeżeli tęsknisz za mną czasem,
co jest bliskie cudu, to musisz wiedzieć, że nie warto. Ja też nie powinnam odczuwać tęsknoty za Tobą. Nigdy nie mam pewności, czy nadal jesteś tu.
|
|
|
#4028 |
|
Zakorzenienie
|
lovers2friends- może nie uwierzysz, ZABRAŁAM CI WSZYSTKO
![]() . Gdybym odeszła wcześniej, może dzisiaj byłoby łatwiej znieść tęsknotę... . Do zobaczenia tam, na górze, jeśli za życia nic wspólnego nie jest nam pisane. Ani miłość, ani przyjaźń, ani nawet zwykła znajomość... . ... Ale wciąż Cię kocham. Nawet wtedy, gdy patrzysz na mnie jak na zwykłą szmatę... . Kiedy na mnie patrzysz, nie myśl. Bo Ci to nie wychodzi... . Zanim powiesz do mnie cokolwiek, posłuchaj sam siebie, bo nie uwierzysz. . Nie ma Cię i nie wiem, gdzie mam szukać... . Potrzebuję Cię bardziej, niż kogokolwiek innego... . Dałam Ci swoje serce, powierzyłam Ci swoje życie, poświęciłam swój czas, byłam przy Tobie zawsze.... A Ty? Gdzie Ty teraz jesteś...? Ps. Skarby, niechciałabym być niemiła, ale wydaje mi sie, że każda dziewczyna może dodawać opisy tak, jak jej się to podoba. Czy małe litery czy wielkie, to bez różnicy. A może niektórym jest ciężko rozczytać małe literki, którymi niektóre z Was piszą? To tylko moje zdanie, ja się do nikogo nie czepiam i mi nic tutaj nie przeszkadza. ![]() bal
Oleńka. www.departs.pl "Zapłacisz tyle, ile ona jest dla Ciebie warta." "kiedyś" to takie małe nigdy. Zrób co masz zrobić. TERAZ! Edytowane przez Toogether93 Czas edycji: 2009-06-17 o 13:46 |
|
|
|
#4029 |
|
Raczkowanie
|
Po prostu przytul i powiedz, że kochasz.
badam grunt pod stopami, gdzie mi ku.wa z butami? |
|
|
|
#4030 |
|
Rozeznanie
|
Ojejku chwilę mnie nie było a już tyle nowych stron jesteście boskie ;* wszystkie!
![]() Trochę z piosenek; Spróbuj uczynić gest, nim uwierzysz że Nic nie warto robić. Moja i Twoja nadzieja Pozwoli uczynić cuda. Musisz pozwolić by sny Sprawiły bys pamiętał. Pielęgnuj obraz mój w swym sercu . Muszę to przespać przeczekać, przeczekać .. Wyczuwam, wyczuwam cię W zapachu ubrań. |
|
|
|
#4031 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
_______________________ może to ja się zmieniłam, ale nie potrafię już patrzeć na Ciebie jak dawniej. oboje wiemy, że nie wszystko można naprawić. na nic nasze żałosne próby zaczynania od początku. jak człowiek raz rezygnuje z miłości to powinien być konsekwentny. rozumiesz? lepiej sam szybko zdecyduj czy do mnie wracasz. jak nie wrócisz to będę zmuszona wyważyć drzwi do Twojego serca.
|
|
#4032 | ||
|
Zadomowienie
|
I znów mówi mi twój głos, twój zapach szept chodź, chodź
Spróbuj, musisz to przeżyć Bo kolejnego razu, może już nie być... Ja mówię prawdę, Ty okłamujesz siebie. może jednak zajedziemy na koniec świata razem może pozwolę byś ze mną budził się może powiem Ci jakie lubię wino może pozwole Ci zapalić świeczkę gdy w pewną zimową noc zgaśnie światło prawdopodobnie happyendu nie było .. -jak szczęście wygląda, dawno zapomniałem -przypomnę Ci.. po prostu chcę cię zamknąć, tam, gdzie możesz zostać na zawsze możesz być pewnym że będzie tylko lepiej Ty i ja razem dniami i nocami _____________________ Cytat:
![]() Cytat:
;*
|
|
|
#4033 |
|
Wtajemniczenie
|
Nydee - ślicznotko moja ;* chyylę czoło przed Twoimi opisami.
Uwiielbiam <3 Może gdyby był bliżej wyczułby, że za nim tęsknię. Na szczęście jest daleko stąd. Poza zasięgiem wyczuwania mojej tęsknoty. Nobody is good by accident./ Nikt nie jest dobry przez przypadek. Mam gorszy dzień. To nic. Jest tylko ciut gorszy od innych beznadziejnych dni. Armagedon w mej głowie.
|
#4034 |
|
Raczkowanie
|
a macie coś o wakacjach w Chicago ??
![]() 'wbrew postanowieniom ustawy, ja dbam o swoje sprawy' 'dla brata bądź bratem - nigdy nie udawaj' 'nie jeden dobry chłopak wygląda zza krat' 'WARIACI KOCHAM WAS JAK SWYCH RODZONYCH BRACI ' 'ja i wielu gości do których mówie brat, bo są najlepszymi ziomkami od lat.. ' ' Kochać to nie znaczy zawsze to samo.. ' / firma
|
#4035 | ||
|
Zadomowienie
|
♥ kochana. ;* Cytat:
moja bogini. Cytat:
. tak bardzo, bardzo, bardzo mi miło. ;* i wiesz, kocham Twoje powroty. te opisy wyżej są fenomenalne. <3*** jeszcze Cię kocham. jeszcze sekundę. he's my number one. ! kocham kochać. (że tak to nazwę chwilowy brak weny )
|
|
#4036 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
również. te dwa wyżej kradne . *________ serce iskierką dotknięte, mimo woli, zaczyna bić i znów mój duch połyka lęk. i wchłania smierć, jak nieżywy Czy pamiętasz tamte dni.. tamte noce?.. gdy świat zapatrzył się jak TY w moje oczy . ;* _______________
'smaku Twego nie znam, choć tak często Cię mam na końcu języka...' przy Tobie znika smutku mrok
misiaczek Edytowane przez uwierzwsiebie Czas edycji: 2009-06-17 o 14:53 |
|
|
|
|
#4037 |
|
Raczkowanie
|
perfekcyjnie - okradam Cię ;*
tylko ten jestem raz stań po mojej stronie. potrzebuję Cię bardziej niż tlenu. po tylu miesiącach , ta koszula w mojej szafie nadal pachnie tobą. z pośród 6 miliardów ludzi na świecie , ja chce tylko jedną. z tobą czy bez Ciebie - i tak źle. |
|
|
|
#4038 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
ojeeej. jak miło. ![]() ja wśród takich gwiazdeczek. ![]() ![]() Cytat:
![]() <333. ![]() ____ zestrzeliłeś me marzenia.
złamałeś obietnicę i utwierdziłeś mnie w przekonaniu, że ta miłość była jednym wielkim kłamstwem. weź co chcesz, lecz mam tylko siebie. daj mi wszystko, lecz chcę tylko Ciebie. <3 znalazłam Cię idąc długą, krętą drogą. pokonując miliony przeszkód. świat nie będzie za Tobą gonił. Ty goń za światem, a go zdobędziesz. waiting for your call. /czekając na Twój telefon. a Ty.? Ty niezmiennie od kilku lat próbujesz się do niego dodzwonić... ale on dawno zmienił numer, on dawno zmienił życie... wymienił na lepsze. w tym lepszym życiu już Cię nie potrzebuje. tacy właśnie są faceci.
|
|
|
#4039 |
|
Rozeznanie
|
z serii 'Perełki':
'jeśli chcesz być kochanym, musisz być wart miłości' 'jak długo istnieje życie, tak długo istnieć będzie nadzieja' 'za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niz tego co zrobiłeś.' 'podróżuj.śnij.odkrywaj.'
|
#4040 |
|
Rozeznanie
|
Osobę, która wymyśliła zwrot "żyli długo i szczęśliwie"
powinno się kopnąć w tyłek bardzo mocno. Zmrok nie jest taki przerażający, bo zdajemy sobie sprawę, że w ciemności nie jesteśmy sami. I'll be there for you. - będę tam dla ciebie. You already forgot about me. You treat me like an air. Asshole! - już o mnie zapomniałeś. Traktujesz mnie jak powietrze. Dupek! Była w nim bezwarunkowo i nieodwołalnie zakochana. Life's like an hourglass glued to the table. - życie jest jak klepsydra przyklejona do stołu. Dwie drogi się schodzą, w gościniec żywota. Pierwsza to miłość, druga to tęsknota. Wyszeptać zieleń z twoich oczu, oddechem namalować cię. Bo chcę cię zabrać tam... gdzie nie dotarł jeszcze nikt. Obok jesteś wciąż i nie ma cię. Nie potrafisz wprost nie kochać mnie. Dziś ta nitka się urywa, coś się kończy i coś się zaczyna... Kochanie, byłam naiwna, zgubiłam się w twoich oczach. Grunt to bunt! Będziesz moim początkiem, przebudzeniem i snem. to taki piękny dźwięk gdy szeptem wołasz mnie. Dawno zużyte słowa, wróciły do mnie znów. I zrozumiałam od nowa.. znaczenie prostych słów. _________________________ _____________ Where every Cinderella story comes true. |
|
|
|
#4041 |
|
Przyczajenie
|
hejka
to moj pierwszy wpis na forum a to moje ulubione opisiki # Kupie sobie Misia nazwe go - Los i codzi 55f ennie będe kopać go w nos :p # Krawcy świata szyja mi zły nastroj.. wolałabym mniej materiału..:p <b 560 r /> # Człowiek jest niedoskonały, ale doskonale daje sobie z tym rade.. ![]() # Kłamstwo zdąży obiec pół świata zanim prawda włoży buty..:p Edytowane przez 86k Czas edycji: 2009-06-17 o 15:23 |
|
|
|
#4042 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
_________________________ ______________ jak śmierć potężna jest miłość Spróbuj choć raz odsłonić twarz I spojrzeć prosto w słońce Zachwycić się po prostu tak I wzruszyć jak najmocniej Nie bój się bać, gdy chcesz to płacz Idź szukać wiatru w polu Pocałuj noc, najwyższą z gwiazd Zapomnij się i... ...tańcz 'Wiem, że daleko mi do doskonałości. Popełniłem więcej błędów w ciągu ostatnich kilku miesięcy niż przedtem przez całe życie. Nie miałem racji...' To był świat w zupełnie starym stylu... chcę zachować spokój, czas podjętych decyzji nie jak wariaci wszyscy, się kierować emocjami lecz to nie takie proste, opanować emocje emocje są złe, skutki tego żałosne ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Ciche szczęście w zakątku obok galopującej wieczności. ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- I patrze na każdy dzień jak na nowe szanse.
|
|
|
#4043 |
|
Rozeznanie
|
trzy życzenia.
to czego życzyć światu? ta odpowiedzialność nie jest podzielona równo,ale prawie każdy może i powinien wziąśc na siebie jej cząstkę. i niech by tak było. to raczej nic nie da. nie daj sobie włożyć na głowę niczego,w czym chciałbyś zobaczyć swego przeciwnika. są miejsca,gdzie dusza śpiewa... alebo Hero, albo Zero. wędrowcy prawdy. na pozór wszystko ich dzieli. przystanek współczucie. przystanek kuszenie. to kluczowy moment. obie te zabójcze skrajności są wynikiem fałszywego podejścia do rzeczywistości. przystanek sprawiedliwość. przystanek wolność. lecz czasy się zmieniają.
|
|
#4044 |
|
Zakorzenienie
|
lepiej będę udawać szczęśliwą. nie będę tłumaczyć każdemu co mi jest.
patrząc w niebo, tęsknie nieraz. lubię cię, jak 2 kg truskawek. dilerka cukierków na uśmiech. jeśli mógłbyś cofnąć czas, co zrobiłbyś tamtego popołudnia? tak mnie stresujesz, że czuję jak mi się normalnie wolny rodnik wytwarza. zanim wyrzucisz mnie ze swojego życia pozostanę jeszcze na kilka sekund, żeby zapamiętać cię dobrze i żeby opowiedzieć ci jak to jest czuć ciepło, kiedy się uśmiechasz i rozpuszczać się z gorąca, kiedy się śmiejesz. |
|
|
|
#4045 |
|
Raczkowanie
|
Podzieliłam się z tobą żelkami, podzieliłam się nawet sercem a ty podziękowałeś mi pocałunkiem.
Chcesz dowodu miłości? Na pewno go chcesz? W takim razie nie zdziw się jeśli umrę, aby udowodnić że Cię naprawdę kocham. A jutro szał ciał.. Z pewnością pozostawimy po sobie ślad. A jutro czas na podryw i zabawa na całego. Przy muzyce disco wariować będę cały dzień i całą noc. Ależ ja wiem że mnie kochasz, wiem także że mówisz to każdej. |
|
|
|
#4046 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczęta kochane, mam prośbę i liczę na waszą pomoc. Czy macie opisy pasujące do pewnej fałszywej przyjaciółki, która jest z moim byłym i traktuje go jak psa [a z niego zrobiła pantoflarza], chce rozbić moja przyjaźń i uważa, że ona jest królową świata i wszyscy mają jej służyć.
Bardzo proszę. bez off 'a: - bezwstydny morderca kobiecych serc - on poprosiła ja o zdjęcie, więc zdjęła. ;D / chyba from wizaż / - 'Pomyśl co Ty możesz zrobić dla mnie,a ja zrobię dla Ciebie wszystko' - Siła kobiet leży w tym, że są w stanie uznać złudzenia za rzeczywistość. |
|
|
|
#4047 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
uuu bejbe, bejbe ;* Ballerinuś słodyczo ma - przybyłam, bo obiecałaś mi wakacje na Krecie, pamiętasz? :d kolejne opisy ![]() Mam psa, pisanie i prochy zalecone przez psychiatrę. Mam rodziców, którzy mnie kochają bezgranicznie. Mam trochę przelotnych koleżanek. Mam miłość. Mam głupią nadzieje, że może jeszcze warto pożyć. Samotność mam i bezsenne noce. I szaleństwo posiadam. Jestem taka bogata.
[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Edytowane przez Primadonna Czas edycji: 2009-06-17 o 16:22 |
|
|
|
|
#4048 |
|
Raczkowanie
|
Madafaka joł zioom ;d.
["lubię Cię - to za mało powiedziane, uwielbiam też za mało, szukam dalej. Może kocham? tak już coraz lepiej. Wiem! kocham kocham kocham kocham Ciebie" ` 'yes, you can hold my hand if you want to Cuz I wanna hold yours too' chaccaron maccaron xd ` "Brevibus momentis summa verti " / W krótkiej chwili zmienia się wszystko. ` "Fakt, że potrafisz dostrzec to, co piękne, świadczy najlepiej o tym, że piękno tkwi także w Tobie." ` "zero szacunku, ignorancja tak po prostu dla zabawy.." "Miłość i nienawiść do dzieci niewoli wydane na świat dla lepszej kontroli [...]" |
|
|
|
#4049 |
|
Rozeznanie
|
nowy NIEład.
dopóki istniał porządek,a teraźniejszość nie zamieniła się w chaos. żyjemy w niepewności,przeczuciu nadciągających zmian. teraz jest inaczej. na co komu ład. piękny czy mądry? nie musisz dłużej wybierać. klucze łabędzi. linia frontu. nie dać się podejść.
|
|
#4050 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
*Ubóstwiam cie <3 __________ Wyróżnienie za dupczenie, za robienie z siebie szmaty. Ja Ty i bols na stole. Poszłam na dzikie chłopy. Mam dość Tych chorych gierek. Mam swój świat i swoje kredki. spędziłam z tobą kilka godzin. teraz miesiąc murze spędzić na odwyku od ciebie. Uzależniasz skarbie. chuligan mój;** Ej chłopczyku odejdź bo narobię krzyku. śpiewam tańczę jem pomarańcze.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.

Cuda.
Znacie to na pamięć. 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

. Bardzo dużo nakradłam .

)