|
|
#1561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matura 2010
nono, Francja - fajnie
chętnie sama bym jeszcze raz pojechała - pogody dobrej Ci życzę ! mnie w tym roku chyba czekają wyjątkowo wakacje w Polsce.. w sumie to.. cudze się chwali a własnego się nie zna ![]() czas pozwiedzać Polskę ![]() a wieeeecie co? chciałabym do Rosji pojechać ![]() ale kurczę, te wizy taaaaaaakie drogie :/
|
#1562 |
|
Rozeznanie
|
Ceny nie mam konkretnej, ale jakaś drobnostka.
Może popatrzę te bransoletki i coś jeszcze jakąś kartkę czy coś takiego
|
#1563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ooo! bransoletka i kartka ![]() albo może łańcuszek z jakąś zawieszką lub samą zawieszkę?
|
|
#1564 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
zazdroszczę Ci Cytat:
aaa i do Rosji też bym chciała Cytat:
|
|||
|
|
|
#1565 |
|
Zakorzenienie
|
ja chciałam jechać z koleżankami w Góry, ale oczywiście się między sobą dogadać nie możemy.. bo mi to jest obojętne gdzie pojedziemy, byle razem, a one wymyślają ;P
jedna chce do Zakopca a druga do Karpacza. i jedna kategorycznie nie zgadza się na propozycję tej drugiej ![]() ja bym osobiście wolała Zakopane - więcej łażenia bo w Karpaczu to tylko Śnieżka. no,ale ogólnie jest mi to obojętne. skoro Góry odpadły to wyszłam z propozycją : MORZE, aczkolwiek jak dla mnie to żadna frajda bo nie za bardzo przepadam za słońcem.. no,ale jestem gotowa do poświęceń. I znowu, jedna z kolezanek jest na TAK, a druga na NIE bo ma uczulenie na słońce, no ale to idzie zrozumieć ![]() to moja trzecia propozycja : JEZIORO ale nie na Mazurach, a 40km od Gdańska.. no i teraz ta uczulona na słońce bardzo chętnie, a ta druga nie bo ona jeziora ma tutaj ![]() i weź się dogadaj z Babami ![]() i wieeecie co mi się jeszcze marzyyy? podróż po Europie autostopem i po Azji koleją transsyberyjską... mmm...
|
#1566 |
|
Zakorzenienie
|
Ja planuję Francję z koleżankami we wrześniu. A raczej planowałam, bo to wszystko zależy od pieniędzy, których jednak nie będzie.
O Rosji marzę już od dawna, w ogóle o wschodzie. I o Litwie. Bardziej mnie ciągnie na wschód (północny wschód
|
|
|
|
#1567 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O 16 Cytat:
![]() W tamtym roku z bratem zrobiliśmy sobie taką - Czechy, Niemcy, Dania. Może w tym roku powtórzymy ![]() Jedziemy razem ?
|
||
|
|
|
#1568 |
|
Zakorzenienie
|
jedziemy
moje plany wakacyjne ograniczają się tylko do jakichś wyjazdów ze znajomymi, jak się uda, to nad morze lub jakieś jezioro Na obozy już jestem chyba za stara, z rodzicami nie mam możliwości ![]() posprzątałam
|
|
|
|
#1569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratki chwali się ja znalazłam jeszcze stare ksiązki, które muszę powystawiać na allegro,ale to może jutro ![]() mnie też bardziej ciągnie na wschód Na Litwie byłam w tamtym roku, z klasą na wycieczce ![]() a tak z rodzicami to co roku zwiedziamy raczej właśnie zachodnią i południową Europę. Lubię jeździć z rodzicami szczerze mówiąc. (co roku wycieczka dwa-trzy tygodnie samochodem po Europie).. tylko w tym roku się z urlopem nie zgrali.. i nie mają razem.. więc trudno. ale właśnie chciałam gdzieś ze znajomymi.. tak dalej, a nie tylko na biwak nad jezioro 30km od domu ![]() chociaż to też jest fajne tydzien w środku lasu bez żadnej cywilizacji miło wspominam ![]() a ogólnie to bardzo chciałabym zobaczyć Japonię i Indie..no i obowiązkowo Mongolię - to jeśli chodzi o daleki wschód. Może kiedyś mi się uda. A tak bliżej to chciałabym właśnie Rosję ![]() no i w Skandynawii jeszcze mnie nie było, niestety, a też pięknie. ![]() no,ale o marzenia trzeba walczyć ![]() to gdzie jedziemy Dziewczyny?
|
|
#1570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ekipa wizażowa
|
|
|
|
|
#1571 |
|
Zakorzenienie
|
mwahaha
![]() btw,eurotrip - dobry film
|
#1572 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
znam to znam w zeszłe wakacje na takim biwaku odcięli nam wodę ![]() ja to jednak bardziej na zachód Francja, Hiszpania a poza tym Brazylia i Australia tak w skrócie ja się piszę w sumie to nawet bez różnicy gdzie genialny ![]() Martyna zmieniłaś podpis dziś czy ja czegoś nie zauważyłam wcześniej??? |
|||
|
|
|
#1573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w sumie we Francji byłam dwa razy, raz z wycieczką, raz z rodzicami (oczywiście z rodzicami lepiej o niebooo). Nie lubie wycieczek zorganizowanych, bo przewodnik nadgania tempo, byle szybciej, nie mozna sobie samemu rozłozyć czasu, jest się uzaleznionym od grupy itd.. ale Hiszpanię i Portugalię chętnie bym jeszcze zobaczyła.. w Anglii nie byłam.. wyspy Morza Sródziemnego .. zresztą, z moją fascynacją Geografa i zamiłowaniem do podróży to najchętniej bym cały świat zwiedziła tylko chyba musiałabym najpierw w totka wygrać... przydałoby się chyba, że któraś z was śpi na forsie i odstąpiłaby Rytce z dwa miliony na podróże? ![]() Peggy, Tobie wodę na biwaku odcięli a ja byłam 5km od jakiejkolwiek cywilizacji (wioski, miasta, sklepu..), nad jeziorem w środku lasu, jedyny objaw cywilizacji, którego można było tam uświadczyć to wygódka no i pseudopomost ![]() a poza tym to busz, dzicz i zero bieżącej wody, elektryczności itd.. ![]() najlepsza przygoda ![]() ponownie zapraszam na Mazury
|
|
#1574 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z miast to Monaco, Monte Carlo, Cannes i coś tam jeszcze nie pamiętam. Do Australii też bym pojechała, albo do Brazylii. A Hiszpanie to mam w najbliższych planach. Może nawet w tym roku. Zależy jak będę z kasą. To film z serii tak głupi, że aż śmieszny ![]() Może zrobimy jakieś spotkanie przyszłych maturzystek w wakacje ? ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Dobra, szykuje się na to ognisko bo za 10 min kumpela przyjdzie. Paaa ;* |
||
|
|
|
#1575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdroszczę wycieczki baw się dobrze i później koniecznie zdjęciami się pochwal ![]() też o tym myslałam tylko chyba ciężko byłoby nam się zebrać w jednym miejscu ![]() bo kiepsko dosyć w Polsce z komunikacją ![]() ale np. może się wybieracie w wakacje nad Morze/w Góry? mi to jak zawsze wszystko jedno mogę dojechać nawet i na drugi koniec Polski
|
|
#1577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
prawdopodobnie nawet dwa razy ![]() pierwszy raz od 1 lipca do 8. drugi raz pewnie w sierpniu, więc zapraszam na Mazury ![]() baw się dobrze ;**
|
|
#1578 |
|
Rozeznanie
|
ja również poproszę z 2 miliony:P.
Już mam w planach zakup samolotu, abym mogła wszędzie latać, gdzie chcę Ile w totka teraz można wygrać ?:P Ostatnio był 1 mln, więc trzeba poczekać na więcej
|
#1579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już byłaby solidna sumka na wakacje ja to chyba w podróż poślubną pojadę koleją transsyberyjską
|
|
#1580 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a podpis bardzo prawdziwy zgadzam się też wolę tak na własną ręke, bo mogę sobie zobaczyć co chcę i nikt mnie nie pogania ja nie mam, ale jakbyś znalazła kogoś kto pożyczy to daj znać looo szkoda, że to tak daleko ode mnie bo bym wbiła Cytat:
wybacz, że tak dociekam, ale chciałabym też właśnie tylko najgorzej będzie z dojazdem, bo nie każdy może ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1581 | |
|
Zakorzenienie
|
2 tygodnie w jedną stronę, 2 tygodnie w drugą
o ile przezyję ![]() kupię dobry łańcuch do przedziału haha.a co do podpisu.. cały mi się nie zmieścił... :/ Cytat:
|
|
#1582 |
|
Rozeznanie
|
Z jakiej to książki?
|
#1583 |
|
Zakorzenienie
|
z Zahira
![]() czytacie ksiązki Coelho? ![]() bo to jeden z moich ulubionych autorów
|
#1584 |
|
Rozeznanie
|
Ja tylko Alchemika czytałam, potem miałam sięgnąć po inne i tylko na "miałam" się skończyło
![]() Ale nadrobię to
|
#1585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moje trzy ulubione to "Brida", "Zahir" i "Jedenaście minut". ogólnie tak lekko mi się czyta Coelho i baaaardzo lubię, często wracam. Muszę kupić tą nową jego ksiązkę;> widziałam ostatnio w księgarni, ale też tytułu nie pamiętam.. ![]() o, a właśnie.. a czytałyście ten cały cykl Zmierzchu? bo szczerze mówiąc, ja przeczytałam tylko Zmierzch, już kolejnych części nie mogę wmusić.. Zmierzch to jednym tchem, jednego dnia.. ale już kolejna częśc.. to leży i leeeeży i się zabrać jakoś nie mogę.. już po pierwszych pięciu stronach mnie jakoś tak nie wciąga.. (może dlatego, że już więcej tej fantastyki, a ja jakoś nie przepadam za takimi ksiązkami fantastycznymi.. no nie wiem:/)
|
|
#1586 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Coś Ty się taka pedantyczna zrobiła? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Cytat:
![]() A podpis też zauważyłam
|
|
|
#1587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha. nie no ogólnie to was polubiłam z Reg to ja na pewno się spotkam w jednym mieście za rok ;P a wy będziecie musiały sobie zrobić wycieczkę nad Morze ;P studentkami będziemy w przyszłym roku (oświecę was : 320 dni do matury) to jak nie w tym, to w następnym na pewno będzie okazja do spotkania oficjalny zlot wątku MATURA 2010 haha.w ogóle to fajne z Was Dziunie, jakby to BeaS ujęła ;*
|
|
#1588 |
|
Rozeznanie
|
Jutro idę do antykwariatu jakieś książki kupić, więc może to będzie Coelho
![]() A Zmierzchu nie czytałam. Nie lubię fantasy ![]() Wolę psychologiczne lub na faktach ![]() 320 dni? Ostro
Niech nikt i nic nie zdoła Cię powstrzymać od zrobienia rzeczy, które sobie wymarzyłaś... Edytowane przez FeelingGood Czas edycji: 2009-06-17 o 18:18 |
|
|
|
#1589 | |
|
Zakorzenienie
|
a to już może być trudne ![]() Cytat:
no właśnie ja też nie lubie fantastyki, a Zmierzch to chyba tak z ciekawości przeczytałam. Zanim jeszcze był na tą ksiązkę tak wielki BOOM. (w tamtym roku w maju kupiłyśmy tą książkę koleżance na urodziny, tak się zachwycała, że też postanowiłam sobie kupić i przeczytać..) w sumie nawet mi się podobała bo bardzo dokładne opisy, ładnie można sobie wszystko wyobrazić, ale kolejne części... kolejne części, moim zdaniem, już pisane na siłę.. jak wszystko, co ma więcej części niż mieć powinno..
|
|
#1590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dzięki temu przynajmniej mamy nadzieję Okazji pewnie będzie kilka i w sumie fajnie by było kiedyś zaobaczyć Was na żywo ![]() Fajne ![]() Trochę trudne ![]() EDIT: A jeszcze tak w związku z podpisami. Feeling co Ty tak maturalnie go zrobiłaś ? EDIT 2: Lecę, bo koleżanka do mnie przyszła. Właśnie sobie uświadomiłam, że dziś Hałs jest Pa, Dziunie
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2009-06-17 o 18:27 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:56.

chętnie sama bym jeszcze raz pojechała - pogody dobrej Ci życzę !
mnie w tym roku chyba czekają wyjątkowo wakacje w Polsce.. 

a poza tym Brazylia i Australia tak w skrócie 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)