|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jestem w związku z obcokrajowcem- część II
Dzień dobry
![]() 7sweety7 z fc ja już usunęłam fotkę (nie lubie straszyć ludzi ), ale jak chcesz bym Cię nastraszyła to wyślę Ci na emaila . A na fc zapraszam jesli masz tam profil za zdobycie prawka ![]() JossStone - witaj to tylko zapraszam do częstszych wypowiedzi Eskadia - jak sie dziś czujesz?? Wszystko ok?? ![]() także za to samo ![]() aga - zdolny tz ![]() a co do tego artukułu z tatuażami to...ja czytałam, że ona chciała sobie zrobić 3 kropki na twarzy ale za namową tatuażysty zgodziła się te 3 kropki zamienić na 3 gwiazdki.... dobra...
|
|
|
|
#4772 |
|
Rozeznanie
|
emanko - tak, juz lepiej, dziękuje
wiecie, zostawiłam u mojego tż letnie ciuchy i teraz chciałabym, aby przywiózł mi trochę, ale nie umiemy się dogadać, co ja tam mam, bo zapomniałam a tż też nie potrafi mi tego tak dobrze opisać, jego ulubione słówka po polsku to "torebka" i "butki" chyba musimy umówić się na skype na kamerkę![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Amoura - ja po 6 latach wróciłam teraz do mieszkania z moimi rodzicami, i też nie jest żle(gdy nie rozmawiamy o moim tż )dobrze jest mi ze względów finansowych, bo nie muszę płacić rachunków i mogę coś odłożyć |
|
|
|
#4773 |
|
Rozeznanie
|
ale pustki - nikogo nie ma!!
|
|
|
|
#4774 |
|
Wtajemniczenie
|
słyszałam pogłoski, że nie którzy mają jakieś życie poza internetem
ale niezbyt chce mi się w to wierzyć
|
#4775 | |
|
Wtajemniczenie
|
ano pustki
![]() Cytat:
) wyszłam było słońce - a jak byłam 5 min od wieżowca to ....rozpadało się Edytowane przez emanko Czas edycji: 2009-06-17 o 12:33 Powód: ech te literówki |
|
|
|
|
#4776 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam, ale takie malutkie
|
|
|
|
#4777 |
|
Rozeznanie
|
heh, jak nie mam czasu na internetowe życie, to potem jak przychodzę to nie mogę nadążyć z czytaniem!a jak jestem, to pustki są
|
|
|
|
#4778 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4779 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() takie cos istnieje?![]() ![]() : eek:![]() Niemozliwe ![]() ![]() Ja sie juz melduje- wlasnie wstalam ![]() I za jakies 1,5 h na plaze ![]() Eskadia-Dobre pytanie- pusci czy nie pusci? Na razie nie chce o tym slyszec Ja jeszcze sie nie zdecydowalam- mam na to czas do wrzesnia. No i bardzo sie ciesze ze lepiej sie czujeszPS. JossStone- witaj wsrod mieszadelek
Edytowane przez Amoura Czas edycji: 2009-06-17 o 13:47 |
|
|
|
|
#4780 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale Tobie Amoura życzę by Cię nie puścił ![]() i ...:
Edytowane przez emanko Czas edycji: 2009-06-17 o 13:56 |
|
|
|
|
#4781 |
|
Rozeznanie
|
wiecie co, wolę posiedzieć z wami niż w tym pozainternetowym życiu
Amoura - mój tez mnie puścił, chyba mnie nie kocha dość mocno a może pojedzie znowu z Tobą???emanko - popłaczemy razem
|
|
|
|
#4782 |
|
Zadomowienie
|
Eskadia-w tym problem ze on musi tu zostac zeby dokonczyc studia... Ja mysle ze to czy pusci czy nie to nie jest wyznacznik milosci
No bo w sumie jak bedzie chcial mnie zatrzymac mimo ze wie ze nie do konca jestem tu szczesliwa to raczej oznaka egoizmu Ale na razie sie wkurzylam bo powiedzial mi ze on na zadna plaze nie jedzie Wiec jak mi tylko wyschna wlosy to odstawie sie jak szczur na otwarcie kanalow i wybywam na miasto-moze jakies zdjecia porobie albo siade w parku-tam tez zlapie slonko
|
|
|
|
#4783 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dodatkowo im bliżej lipca i de facto mego wyjazdu do tż to i gorsza atmosfera w domku i....jakoś nie mogę ostatnio z tż dogadać i przez to też zaczynam mieć dziwne - czarne mysli a to mi wcale nie pomaga ani na próbie poprawy atmosfery w domu, ani na skoncentrowaniu się na szybszym skończeniu roboty, ani...na posiadaniu pozytywnego nastawienia .
|
|
|
|
|
#4784 |
|
Zakorzenienie
|
JossStone - witaj
to tylko zapraszam do częstszych wypowiedzi O to nie ma co się bać, bo należę do gadatliwych ![]() Tylko muszę się wczuć w "klimat " forum
|
|
|
|
#4785 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czarne myśli ma wiele osób , w wielu sytuacjach... i najczęściej te czarne myśli nie są nawet bliskie spełnienia więc się o nic nie martw
|
|
|
|
|
#4787 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Przylaczam sie do petycji
![]() Cytat:
Choc i tak gadam do siebie po wlosku.Wroclaw Najpiekniejsze miasto na swiecie SzacuneczekCytat:
(ale dziwny wyraz wymyslilam )Cytat:
Z TZem powinnas na spokojnie porozmawiac o twoich zmartwieniach, bo w domu nie zabardzo wierze, ze cie wysluchaja... Chociaz kto wie? Trzymam kciuki bo to trudna decyzja dla wszystkich ale na sam koniec to o twoje szczescie chodzi i o twoje zycie, wiec powinnas przemyslec wszystko jeszcze raz, nawet zrobic bilans na kartce. Czasem zaskakujace wyniki wychodza -------------------------------------- Dzien doberek wszystkim!! Rano chcialam napisac powitanko ale mi Wizaz szfankowal, wiec Ja juz wrocilam z poza internetowego zycia No i przed chwila mnie IT zastrzelil pytaniem:"Chcesz wrocic do Warszawy? Mam oferte pracy z mojej firmy. Placa chyba niezle." I podal mi sume ... Za takie pieniadze to my bysmy zyli i to calkiem ... SUPER ... !! No i nie wiem co robic Wieczorem bedziemy rozmawiac.Ech...
|
|
#4788 |
|
Rozeznanie
|
Amoura - chyba masz rację, gdyby kazał Ci wybierać pomiędzy nim a wyjazdem do PL to byłby egoizm i nie warto by było dla niego rezygnować z planów.eejj no, co on ma z tą niechęcią do plaży?ja tu czekam na fotki z portugalskiego wybrzeża!ale co to za otwarcie kanałów?porób w takim razie fotki, ciekawa jestem, jak się odstrzeliłaś
![]() emanko - a co ten Twój tż ostatnio marudzi, powinien Cię wspierać i cieszyć się z tego, że dla niego zrezygnowałaś z życia w PL---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Anessa - wiesz, to dobry pomysł z tym gadaniem, ja chyba też powiem mojemu tż, żeby gadał do mnie po portugalsku jego rodzice mówią do mnie po portugalsku, ale mój tż zawsze ich ucisza i mówi, że ja i tak nie rozumiem - chyba robi błąd![]() a jaki masz zawód?jakbyś przyjęła tą pracę, to zylibyście oddzielnie? ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Amoura - a to dobre, ja jakimś cudem nie doczytałam o tych szczurach (nie wiem, jak to się stało)i naprawdę myślałam, ze to otwarcie jakiegoś kanału, a Ty na miasto idziesz |
|
|
|
#4789 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to fajnie bo do końca wakacji mamy mieć już 4 częsci aby Nasze nieobecne Mieszadełka miały co czytać ![]() Cytat:
Cytat:
hmm no to macie możliwość powrotu do Polski i to razem z TZ no ale...musicie na kartce przeanalizować plusy i minusy i...przemyśleć. Na pewno podejmiecie słuszną decyzję ![]() Cytat:
) i chce pojechać na urlop ale z tym czeka na mnie czy...ma mnie po prostu dość Amoura - czekamy na fotki...nie tylko z otwarcie kanału :P ale i...z miasta
Edytowane przez emanko Czas edycji: 2009-06-17 o 16:29 |
||||
|
|
|
#4790 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No i oni maja swoje oddzialy na calym swieci a teraz otwieraja rowniez w Wawie.Ja, widzisz, jestem studyjna dezerterka i wolnym ptasiem zakochanym w hotelarstwie i turystyce. We Wloszech pracowalam jako pokojowka na poczatku a pozniej niesamowitym zbiegiem okolicznosci jako recepcjonistka w roznych hotelach. Kocham ta prace, kocham kazdy zakamarek hotelu, jego "aure". Kazdy hotel ma swoja. Ja trafialam zawsze na wspaniale aury i wspanialych ludzi. Tylko klienci czasem zamieniali wszystko w pyl
|
|
#4791 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a może..i to i to, że milao kai katalaweno ligo ellenika (czyli na nasz...mówię i rozumiem słabo po grecku) prawie jak kali pić kali jesc
|
|
|
|
|
#4792 |
|
Rozeznanie
|
Anessa - a wiesz, że ja do teraz żałuje, ze studiowałam bankowość (nie znoszę tego) zamiast iść na hotelarskie studia...podobała mi się taka szkoła w katowicach, ale miała bardzo wysokie czesne i zrezygnowałam..i do teraz żałuje
teraz, po latach, zapisałam się na podyplomowe hotelarkie w tej samej szkole, ale za mało kandydatów było i kierunek nie ruszył.jak pech to pech... emanko - dziś jestem ciężko kapująca, więc też nie rozumiem, o co chodzi.czy chodzi o to, że on czeka z urlopem, jak Ty przyjedziesz?to chyba dobrze? ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- poza tym natarłam sobie włosy tym olejkiem http://www.allegro.pl/item663030618_...ow_200_ml.html to mój ostatni nabytek, jeśli chodzi o eksperymenty z włosami zobaczymy, jaki będzie efekt
|
|
|
|
#4793 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czeka z wolnym aż ja przyjadę a potem mnie zabierze na wyspy ech.... p.s. daj znać o efektach kuracji olejkowej
Edytowane przez emanko Czas edycji: 2009-06-17 o 16:46 |
|
|
|
|
#4794 |
|
Rozeznanie
|
boooże, to jeden z moich gorszych dni, właśnie jestem po awanturze z mamą, na zakończenie której mama oświadczyła, że nie jestem już jej córką
|
|
|
|
#4795 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() znam te teksty...aż za dobrze niestety...do tej pory nie udało mi się ich usunąć i mniej więcej dlatego mowię mamie ze jade ale dopiero przed ostatecznym terminem mowię od kiedy jadę. (wiem, niezbyt dorosle postępuję ale...innego wyjścia nie mam). |
|
|
|
|
#4796 |
|
Wtajemniczenie
|
a Wy gdzie?
ja dzisiaj poszłam dokupić sobie torebkę do sukienki weselnej wczoraj wypatrzyłam taką fajną i dzisiaj już nie było no ale za to, żeby to nie był czas zmarnowany, to kupiłam sukienkę ![]() http://www.oasis-stores.com/fcp/prod...ard/3660016100
|
#4797 | |
|
Zakorzenienie
|
Eh,a ja sie musze wam znowu pozalic...
![]() Nigdy wczesniej sie tak nie zachowywalam,dopiero przy tym TZ ... stalam sie kompletna histeryczka i panikara,wpadajaca w czarna rozpacza ,nawet wtedy jak nie odpisuje mi na sms'a dluzej niz dwie godziny (na sms'y odpisuje sie odrazu ! !! ) ,dwa dni temu pojechal poza rzym w gory ze swoim ojcem ,pomagac mu w remoncie domu,ktory tam maja .... zostawil telefon w domu !!! w rzymie !! ,gdzie on ma glowe ! ,a on zadowolony wraca do domu ,czyta moje sms'y i sie ze mnie smieje ! ,nie widze w tym nic zabawnego ! i jeszcze sie pyta czy sie gniewam ,nie wcale ... ! tylko juz w desperacje popadlam wyslalam mu kilometrowego sms'a (boze,co ja tam napisalam ),a teraz mi tak wstyd ,co on robi z taka histeryczka jak ja ... ![]() ale,on jeszcze za to oberwie ,nie popuszcze mu !! ![]() lanie na goly tylek mu sie nalezy ... (no,moze nie ,bo mu sie jeszcze spodoba )![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
ja tez przez lata (jak to brzymi ,jakbym miala conajmniej 60tke ) w hotelach ,robilam to jeszcze do niedawna ,ale kilka miesiecy temu otworzylam malutki b&b z przyjacielem,dlatego zostawilam te prace ,moj TZ przez prawie 7 lat w londynie tez pracowal jako recepcjonista w hotelu .... a za kolka miesiecy otworzy swoj wlasny hotelik w Toscanii
|
|
#4798 |
|
Zadomowienie
|
Anessa- ja mam problem bo raczej jestem perfekcjonistka i jak nie wiem jak cos powiedziec poprawnie to nie powiem
Tz czesto mowi do mne po portugalsku a ja i tak odpowiadam po ang![]() Eskadia- Emanko-Ta sama rada co dla Eskadii- Zyjcie swoim zyciem i badzcie szczesliwe!!! Zakladam ze bedzie to ciezkie i dla was i dla waszych mam na poczatku ale wyjdzie wam to na dobre. Bo nie wyobraxzam sobie sytuacji ze rezygnujecie ze swojego szczescia i zycia zeby zostac z mamusia ktora w wieku 40 lat wciaz bedzie was kontrolowala i mowila co masz robic. Szkoda waszych nerwow dziewczyny |
|
|
|
#4799 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A Ja przylazlam... dzisiaj mialam takiego stresa przed tym interview ze dajcie spokoj.. serce walilo jak szalone .. w pracy (tam na miejscu juz) Nic nie wiedzialam co do mnie mowia.. za duzo jak na jeden raz Wogole pod wrazeniem takim bylam i wystraszona ze polowe nie pamietam ![]() no ale dostalam ta prace W koncu! Full time i bardzo sie ciesze, dziekuje Tajce Mam pociág jutro o 5:45.. chyba nie tak zle no i powinnam zdárzyc do pracy cos mi sie ubzduralo ze ja 1,5 godziny jechalam ale mi sie cos pomieszalo Bo zajelo mi to okolo godziny.. godzine i 5 minut -jakos tak wiec pomyslimy z TZtem co zrobic.. moze poprostu blizej sie przeniesiemy ale zeby on tez mogl dojechac jakby go przeniesc nie chcieli.. trzeba pomyslec.. ja narazie musze ochlonác bo w szoku dalej jestem ![]() Ciesze sie bardzo
|
|
|
#4800 |
|
Zadomowienie
|
Lovely- Gratuluje
![]() ![]() ![]() ![]() Wiedzialam ze ci sie uda Szien-fajna ta kiecka ![]() A i hotelarstwo i turystyka to ewidentnie to co moglabym robic cale zycie Marzy mi sie wlasny maly hotelik badz hostel![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.

), ale jak chcesz bym Cię nastraszyła to wyślę Ci na emaila
. A na fc zapraszam jesli masz tam profil
za zdobycie prawka
to tylko zapraszam do częstszych wypowiedzi

a tż też nie potrafi mi tego tak dobrze opisać, jego ulubione słówka po polsku to "torebka" i "butki"
chyba musimy umówić się na skype na kamerkę

ale Tobie Amoura życzę by Cię nie puścił
a może pojedzie znowu z Tobą???

Najpiekniejsze miasto na swiecie
Szacuneczek
)
Wieczorem bedziemy rozmawiac.
no to fajnie bo do końca wakacji mamy mieć już 4 częsci aby Nasze nieobecne Mieszadełka miały co czytać 

!! ) ,dwa dni temu pojechal poza rzym w gory ze swoim ojcem ,pomagac mu w remoncie domu,ktory tam maja .... zostawil telefon w domu !!! w rzymie !!