|
|
#1591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matura 2010
trudne, ale może się uda, racja
jakoś się Karmenka do domu dotoczy ;Pja mam jutro tą osiemnastkę koleżanki i kolegi.. jak ja będę wyglądała w piątek? masakra, chyba trzeba będzie się zwinąć dosyć wcześnie ![]() EDIT: zamuliłaś BeaS ja bym jednym okiem oglądała haha.weee, to nie będzie z kim pogierać dzisiaj ![]() chooociaż, feeling, reg.. ja. no dobra, mamy trzy osoby, może ktoś jeszcze się znajdzie do 21:00
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2009-06-17 o 18:30 |
|
|
|
#1592 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziś środa House jutro ![]() HAhah Martyna przypomniałaś mi jak po 18 koleżanki ludzie do szkoły przyszli, a szczególnie kolega który nieźle wypił. HAhah jak on wyglądał. Kujonek, a miny nauczycieli i wszystkich na niego
|
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
to jak nas na wycieczce złapała nauczycielka na piciu alkoholu
![]() najlepsza klasa w szkole pod względem zachowania (wszyscy nauczyciele nas chwalą, dodają : gdyby tak jeszcze tylko chcieli się uczyć.. / ). Na lekcjach jest tak cicho, że masakra (czasami aż mnie głowa od tej ciszy boli:P)kiedyś kolega z innej klasy był z nami jeden dzien bo jego klasa pojechała na wycieczke (najgorsza klasa pod względem zachowania ) i kolega mowi :"oja, ale u was cicho.. aż się uczyć chce..." ![]() więc jak już nas złapała (a jest wych tej najgorszej klasy) to powiedziała, że skoro tak się zachowała najlepsza klasa w szkole to co jej klasa nawyprawia na biwaku (tydzien po naszej wycieczce jechała ze swoją klasą na biwak ).widok moich mężczyzn klasowych pijących piwo bądź cytrynówkę - bezcenny ![]() jeden, który się normalnie słowem nie odzywa (od pierwszej klasy licem do tej wycieczki może zmianiłam z nim pięć zdań...), zaczął śpiewać, stawać na rękach ze trzydzieści razy mi "piątkę" przybijał i zachwalał ten spirytus masakra ![]() ale w piątek w szkole to będzie czuć w powietrzu kaca (na tą osiemnastkę idzie dużo osob ze szkoly).. wszyscy będą zmarnowani ![]() dziewczyny z klasy jubilatów już szukały zastępstwa do sztandaru ![]() nie ma to jak przykładna młodziez ![]() edit: z ciekawości i nudów policzyłam : do matury : 320 dni (razem z wakacjami) 245 dni (od września..) matura na 100% jak w opisie Feelingidę pograć na kurniku, a co.
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2009-06-17 o 18:46 |
|
|
|
#1594 |
|
Rozeznanie
|
Hahha nieźle
![]() Moją klasę też na wycieczce na piciu złapali ![]() A w tym roku na pierwszy dzień nauki policja przyprowadziła kilka osób złapanych na paleniu. To się nazywa zacząć rok szkolny ![]() Ale o nas nikt niestety nie powie "najlepsza klasa w szkole", a wręcz przeciwnie . Nawet nie wiem dlaczego ?![]() Ooo nieee!!! Zapomniałam o meczu <ściana>. To ja na razie szybko lecę. PAappa ![]()
|
#1595 | |||||
|
Konto usunięte
|
genialny
![]() Cytat:
pierwsza mi się podobała druga jak narazie nie bardzo Cytat:
![]() Zmierzchu nie czytałam, zaczęłam oglądać film i zasnęłam po 30 minutach czyli nudnawy jak dla mnie Cytat:
![]() Cytat:
dołujesz Cytat:
![]() Hałs jest jutro a matura jak matura przełożymy ![]() aha i ja tu oglądam naszych szczypiornstów a wy tyle napisałyście
|
|||||
|
|
|
#1596 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie właśnie zgnietli w chińczyka i w literaki
![]() jeja, ale jestem zdeptana do parteru :P a poza tym, jakoś źle się gra z innymi ![]() lubię z wami ![]() właśnie sobie też uświadomiłam, że przebimbałam kompletnie już jakieś 5h haha.
|
#1597 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() próbowałam przerobić zdjęcia z imprezy żeby się nadawały na nk, ale że tak powiem nic z tego nie do publikacji a ja dzisiaj nie gram, bo wychodzę na spacer ( słońce świeci )
|
|
|
|
|
#1598 |
|
Zakorzenienie
|
a idźcie wy.. ;P
poczuły wakacje ;P zachciało się ![]() to ja dzisiaj potrenuje kalambury a póki co to własnie Cejrowskiego ogladam
|
#1599 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko Alchemika ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Niektózy robią ten na 5 lat, żeby tylko prawko było wcześniej ja na szczęście mam ważny paszport ![]() Bo wtedy to było tylko takie ogarnięcie papierów, a dzisiaj przyszł moje nowe głośniczki, to musiała wszystkie kable poodłączać, odsuwać biurko, to od razu jes przestawiłam, pościerałam kurze, na półce też, takie generalne porządki Jutro jak przyjdę do domu, biorę się za szafę ![]() Oj, jakoś mi się miło zrobiło, jak to przeczytałam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
za tydzień mam dwie ![]() Cytat:
Jak na razie tylko tyle, że zbieramy wszystkie ściągi z dwóch lat i pakujemy w dużą kopertę nauczycielom, z któymi w tym roku kończymy lekcje ![]() nie dołuj tym odliczaniem; ) Cytat:
![]()
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-06-17 o 19:40 |
|||||||
|
|
|
#1600 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1601 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a ja chcialabym pojechac do Indii i do Brazylii , Portugalii , no i przy okazji do Hiszpani ![]() moze na poczatku sierpnia polece do chrzesniaka do Anglii , ale zobaczymy jeszcze ![]() Cytat:
raz chcieli nas wywiezc ;/ to byla masakra.... na poaczatku to na stopa przez Polske bym chciala a pozniej do Czech ![]() Cytat:
ale d pracy , tak na 2-3 tygodnie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() wez nawet nie strasz , w sumie 320 dni to duzoo nie ?;p ale szybko zleci . tez Was polubilam , i fajnie sie z Wami gra na kurniku ,hehe ![]() polozylam sie po poludniu spac , bo jakos mnie zmulilo ;p i wstalam dopiero o 18 a jutro nie ide do szkolyy , nalane;p swaidectwo wypisane , rada byla wiec git
|
||||||
|
|
|
#1602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poszedł pomysł, wszyscy "aha, spoko" i jak zawsze pewnie pójdziemy w tych grupach, w których sie trzymamy (mam dziwną klasą.. przez pierwszy rok to w ogóle chłopcy się do nas nie odzywali..)ja powiedziałam, że mogę zrobić u siebie w ogrodzie grilla, ale oczywiście jak zawsze zero odezwu, więc niech się bujają. ooo! a pisałam wam już o tym, że jednak się wszystko wyjaśniło w końcu z tą historią i wosem? będziemy mieli więcej godzin geografii i matmy (raptownie pani z kuratorium się pojawiła i można usunąć jednak historię i wos, a wcześniej nie można było.. jak zawsze, trzeba walczyć o swoje..). Dzisiaj z kolegą, z którym na historii siedze to aż sobie w ramiona skoczyliśmy, ze szczęścia, że tylko jedna godzina historii będzie
|
|
#1603 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja to bede miala 4 historie w tygodniu |
|
|
|
|
#1604 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;12807031]
na poaczatku to na stopa przez Polske bym chciala a pozniej do Czech ![]() w piatek o 16 tez wyjezdzam ale d pracy , tak na 2-3 tygodnie ![]() no na Mazury tez bym sie wybrala no oczywiscie ze sie spotkamy za rok ![]() wez nawet nie strasz , w sumie 320 dni to duzoo nie ?;p ale szybko zleci . polozylam sie po poludniu spac , bo jakos mnie zmulilo ;p i wstalam dopiero o 18 a jutro nie ide do szkolyy , nalane;p swaidectwo wypisane , rada byla wiec git [/QUOTE]... do czech to ja mam za darmo... ![]() ooo,a nic nie mówiłaś;> gdzie do pracy? ![]() zapraszam ![]() szybko zleci nawet nie zauważymy kiedy... ja idę tylko się pokazać.. o 9:30 pod szkołą, zobaczy wych. że byłam to się ucieszy, że nie zawiodłam, a jak pójdziemy później na ten kompleks rekreacyjno-sportowy, to i tak się wszyscy tam rozpełzną, więc nikt się nie zorientuje, że zniknę ![]() Cytat:
wygrałaś? uuuu, szacuneczek moja droga !
|
|
#1605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapowiada się ognicho (-->jedno wielkie chlanie)ale z jakimiś czopkami grałam
|
|
|
|
|
#1606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wszystko jedno, gratuluje ![]() statystyki Ci wzrosly
|
|
#1607 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
w Czechach juz bylam kiedys i tak jakos spodobal mi sie ten kraj i napewno jeszcze tam wroce na truskawki jadee hardcore ja to wszystko robie na ostatnia minute , dlatego tylko taka prace udalo mi sie zdobyc ![]() dzisiaj tak wspominalismy ze znajomymi , jak to niedawno bylo kiedy podania skladalismy do tej szkoly czas tak szybkooo leci ;]
|
|
|
|
|
#1608 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;12807404]
w Czechach juz bylam kiedys i tak jakos spodobal mi sie ten kraj i napewno jeszcze tam wroce na truskawki jadee hardcore ja to wszystko robie na ostatnia minute , dlatego tylko taka prace udalo mi sie zdobyc ![]() dzisiaj tak wspominalismy ze znajomymi , jak to niedawno bylo kiedy podania skladalismy do tej szkoly czas tak szybkooo leci ;][/QUOTE]to i tak dobrze, że wyjeżdżasz na 2-3tyg, u nas są wyjazdy na truskawki ale przychodzisz o 5:00 na parking, czeka autobus, wysiada baba (taka zywcem z pola wyjęta) i wybiera sobie osoby, które sobie mogą jechać wiesz - po twarzy nie masz odpowiedniej urody-przykro, pracować pewnie nie umiesz haha.moja kol byla w tamtym roku, zarobiła dniówkę 70zł, ale już następnego dnia jej nie chcieli. wiem, że gdzieś koło Kraśnika koleżanka zbierała maliny, dosyć dobrze na tym zarobiła. ja to póki co ubogie doświadczenie w pracy mam : w tamtym roku pracowałam w hotelu (przy księgowości) i w siłowni (nudna praca - 8h dziennie przez dwa tygodnie siedziałam i w tym czasie pochłonęłam miliony stron książek). chciałam sobie pracę nad Morzem załatwic, ale wszedzie chcą z doświadczeniem w gastronomii albo na cały sezon.. :/
|
#1609 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
Jak tam średnia ![]() 320 DNI wydaje się że tak mało, kurcze już się stresuje![]() Teraz za bardzo nie myślę o tym na szczęście za 2 tygodnie moja siostra wychodzi za maż wiec jest tyle spraw na głowie w piątek jadę do Warszawy na wieczór panieński a będę kontynuować szukanie idealnej sukienki![]() A jak u was wakacje, planujecie pracę czy raczej błogie lenistwo
|
#1610 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
no ja tez nad morzem chcialam. tez chcialam tylko na lipiec , a to ciezko taka znalezc. mialam byc pokojowka w Ustce , prosili o CV i wogole pytali sie od kiedy bede mogla pracowac i nic , nie odp potem...;/ mogli chociaz napisac ze jednak mnie nie przyjmna ;/ wogolee to moj tata nie chcial sie zgodzic na truskawki , bo powiedzial ze tam bedzie ciezkoo , ze nie dam rady , ale jakos go przekonalam tzn.mojego przyjaciela mama go przekonala, , bo kiedys tam rozmawiali o tym, heh moj tata sie smieje ze moja tesciowa go namowila ,:d najwyzej bedzie ciezko , musze sie sama przekonac o tym ;]
|
|
|
|
|
#1611 |
|
Zakorzenienie
|
Dlaczego ja myślałam, że dziś Hałs
Zasiadam 20.35 w fotelu, włączam TV, a tu się "Barwy szczęścia" zaczynają. Ja z miną "no co jest? " i przypomniało mi się, że środa dziś Tak więc gram Wami
|
|
#1612 |
|
Zakorzenienie
|
Gracie ? bo i ja chętna
|
|
#1613 |
|
Zakorzenienie
|
gracie, gracie 21:00 , kurnik => kalambury => swiekity.napisz swój nick, znajdę Cię na liście i zaproszę do stołu bo mamy prywatny dla vipów
|
#1614 |
|
Zakorzenienie
|
Nick taki sam jak tutaj
|
|
#1615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będę tak za 20-30 min...
|
|
|
|
|
#1616 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Zaprosicie mnie też na kalambury dla stołu dla vipów? Mój nick to onyxa. |
|
|
|
#1617 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też ![]() Cytat:
Ja na szczęście mam. Urodziny miałam na początku roku![]() Cytat:
![]() A tak na marginesie, również nienawidzę historii Nie potrafię się jej nauczyć Cytat:
Cytat:
4,24 I wiecie co jest jeszcze lepsze? Że w tamtym roku była wyższa
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2009-06-17 o 21:06 |
|||||
|
|
|
#1618 | |
|
Zakorzenienie
|
ale Wy spamujecie!
ledwo 3 dni mnie nie bylo, a tu 8 stron postow! ;P Cytat:
juz sama nie wiem co robic... tzn. teraz to nic nie moge zrobic, ale zagubilam sie... troche zaluje, ze nie zerwalam z Nim kontaktu wtedy.... teraz jest za pozno, bo gdyby to sie teraz stalo to bym chyba nie umiala sobie poradzic... no coz, sama sie w to wpakowalam ;] z 27lipca jestes? :P no to piąteczka!
|
|
#1619 |
|
Rozeznanie
|
HHIhi 1 h historii?haha ja będe mieć 4 + fakultety
![]() Dołączam na kalambury
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
idęęęę spać
![]() łeb mnie boli, nie wyspałam się dzisiaj muszę nadrobić ![]() i jeszcze mi squirrelqua w tyłek nakopała na kurniku ;P moja sromotna porażka ![]() dobranoc ;**
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:48.

jakoś się Karmenka do domu dotoczy ;P

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
dołujesz 

za 2 tygodnie moja siostra wychodzi za maż wiec jest tyle spraw na głowie
" i przypomniało mi się, że środa dziś
Nie potrafię się jej nauczyć