|
|
#1621 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Matura 2010
|
|
|
|
#1622 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;12810514]w koncu ktos z Toba wygral
;*dobranooc ;*[/QUOTE] to było nie fair ;P pierwszą rundę wygrałam, w drugiej już zamuliłam;P zresztą squirrelqua znała wszystkie hasła..;> wee :P dzieki wszystkim za gre ! ;* branoc ;*
|
#1623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A później poszłaś w drugiej rundzie Dobranoc Martyno (ale nie Martynko )
|
|
|
#1624 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie wykopało z kurnika... MOże następnym razem...
Dobranooc ja idę spac bo musze o 5 wstac co by sie wykapac
|
|
#1625 | |
|
Zakorzenienie
|
NIE UWIERZYCIE! Nadrobiłam dziś ponad 10 stron wątku!
![]() Naprodukowałyście ![]() Widzę, że tu się rodzinnie robi, a ja taka w lesie, bo rzadko tu wchodzę z racji tego, że nie ma mnie w Polsce ![]() Koniecznie obejrzyjcie jutro Housa! Świetny odcinek. 4 seria w ogóle super się kończy, a 5 jeszcze lepiej zaczyna ![]() Przez was założę sobie konto na kurniku ![]() Rozmawiałyście o podróżach uwielbiam wyprawy w nowe miejsca, takie które zachwycą mnie swoim wyglądem, atmosferą. Uwielbiam poznawać miasta takie jakimi są. Jeździć nie tylko do hotelowych kurortów, ale także tam, gdzie zobaczę prawdziwe życie.Egipt pod tym względem to było ciekawe doświadczenie <3 Chorwacja i to jak pięknie tam jest. I w ogóle - wszystkie śródziemnomorskie miasta. Angielskie parki, ich trawa. Szkockie budynki... Bardzo bardzo bardzo marzy mi się New York, Miami, Alaska... Indie, Chiny, Japonia. Wierzę, że kiedyś zobaczę te miejsca Szukam kompana ![]() Cytat:
ale jeśli jesteś szcześliwa, gdy nie zagłębiasz się w to zbytnio, nie wyliczasz za i przeciw, to niech tak zostanie i z tego co masz się ciesz EDIT: imie: Marta woj.: Mazowieckie matura: polski PP, matma PP, angielski PP/PR, biologia PR, chemia PR Muszę sobie gdzieś waszą liste na komputerze zapisać
Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2009-06-17 o 22:22 |
|
|
|
|
#1626 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro pewnie znowu gramy ![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
![]() dopisuję Naszą, a nie Waszą ![]() Zakładaj Im więcej osób, tym lepiej
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2009-06-17 o 22:30 |
||
|
|
|
#1627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie dostalam od kolegi liste tematow na prezentacje z polskiego :P kurde... jakies takie to dziwne ojj bedzie cud jak cos wybiore ^^
|
|
#1628 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję Naszą ![]() Ale tak mi internet tu muli, że pewnie nie da rady zagrać ![]() Cytat:
Też odniosłam wrażenie, że są ... dziwne moje tematy :| Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2009-06-17 o 22:42 |
||
|
|
|
#1629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już od dziś zaczęłam warować przed TV, żeby nie przegapić odcinka Może się uda Zobaczymy jutro. Pewnie jak zwykle o 21.00 ? ![]() Dziewczęta, idę spać. Dobranoc
|
|
|
#1630 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
podaj adres i godzinę Cytat:
moja klasa ma 4,11 i jesteśmy najlepsi ![]() Cytat:
nie wierzę spóźnione dobranoc Cytat:
i już zapewne jesteś na naszej liście wróciłam ze spaceru naplotkowałam się i jestem |
||||
|
|
|
#1631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pożyczamy sobie płyty z odcinkami... A co za tragedia była, gdy były mecze ciągle! No kto wie, kto wie ![]() peggy sue
|
|
|
|
|
#1632 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zaczęłam oglądać Housa od początku, ściągam pierwszą serię, obejrzałam już dwa odcinki
zupełnie inaczej t wygląda w oryginale, jakoś bardziej prekonywująco wygląda gra aktorska ![]() Idem spać, jutro jadę z Tżem na zakupy xD |
|
|
|
#1633 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
miałam tak samo niby mogłyśmy sobie ściągnąć te odcinki, ale w tv to jakoś tak inaczej mmm miło mi Parodia: dobranoc |
|
|
|
|
#1634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dlatego teraz tak oglądam tą 5 serię i trochę żałuję, bo nici z wyczekiwania... Parodia dobranoc i ja zaraz też się będę szykowała spać, bo wstawanie w moim wypadku o 7:20 mnie wakańcza, aaa :P |
|
|
|
|
#1635 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
to ja śpię do południa teraz ![]() a z tym wyczekiwaniem to rzeczywiście prawda. Dlatego nie ściągam Housa narazie |
|
|
|
|
#1636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(nie licząc weekendów) Ktoś mnie chyba zahipnotyzował i zgodziłam się pojechać na miesiąc na kurs ang ![]() zazdroszczę, że możecie spać do południaaa... Nie ściągaj, chyba, że pierwsze odcinki ![]() Dobranoc wszystkim
|
|
|
|
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
no takie odnosze wrazenie... ja nie wiem jak on to wszystko odbiera... ale czasami zdaje mi sie ze te wszystkie slowa ktore uslyszalam, to tylko byly rzucane na wiatr hasła... a twierdzil i nadal tak mowi ze jak mowi takie slowa jak 'kocham cie' to to jest prawda i nie naduzywa ich. ale ja na prawde zaczynam w to watpic...
ja w kazdym badz razie postanowilam ze przez kilka dni nie bede sie odzywac. jesli bedzie chcial pogadac to napisze... a jak nie to nie. chociaz mam ochote szczerze z nim pogadac... nie raz juz zdarzaly nam sie takie rozmowy... ale to mi pomgalo... cos mi przemknelo ciekawego o motywie arkadii i domu xD a reszta to jakas niezbyt zrozumiala dla mnie xD
|
#1638 |
|
Zakorzenienie
|
Jak się Housa ściaga to też się wyczekuje tyle że premiery w USA :P A tak poza tym moim zdaniem 5 seria najlepsza
|
|
#1639 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
;D niewiem dokaldnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a tak wogle to Kamila jestem ![]() Dzien dobryy,tak na poczatek nie ide dzisiaj do szkoly jednak jutro nie jade na te truskawki;/ dopiero po niedzieli bo koles dzwonil i mowil , ze truskawek narazie nie ma. takze bede mogla gdzies na jakiejs imprezie dobrze rozpoczac wakacje
|
|||
|
|
|
#1640 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry Żbiki ;*
ja teoretycznie za godzine powinnam być pod szkołą.. jakimś cudem zwlekłam się o 8:00 z łóżka (chociaż budzik i tak miałam na 7:00 ), wykąpałam się.. więc w sumie tylko się ubrać i spadać do szkoły.. to i czas mam na wizaż..nooo, aleee właśnie tak mi się nie chce iść :/ jest pogoda, więc pewnie dzień sportu na basenie.. ![]() bo właśnie gdyby pogody nie było to jakiś tam konkurs piosenki w szkole ![]() ja się śmiałam, że w razie czego mogę iść chórki robić (nie umiem spiewać, a na ucho nadepnął mi słoń )a o 12:00 mam [L] w końcu ! już się stęskniłam ![]() pojawię się pewnie po jazdach ![]() no iiiii dzisiaj mnie na Kurniku nie będzie ![]() wiem, że już rozpaczacie ![]() alee idę na tą osiemnastkę - też nie za bardzo mi się chce - wolałabym kalambury ![]() no to miłego dnia dziewczyny ;*
|
#1641 | |
|
Zakorzenienie
|
A nie wiecie, czy one leciały kiedyś w telewizji? Bo wydawało mi się, że kiedyś już widziałam
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;12813459]heh srednia mojej klasy to pewnie 3,5 ;D niewiem dokaldnie ![]() pochwalisz sie co sobie kupilas prawda? [/QUOTE]Moja miała 3,85 na półrocze, to drugi wynik w szkole. I teraz jesteśmy ciekawi, czy przegodniiśmy IId... Jedna trzecia miała 4,4, ale to już naprawdę, nie mają tam żadnych, nawet "średnich" uczniów.Pochwalę ![]() Cytat:
![]() A ja sobie wstałam 20 minut temu, na 10 muszę być gotowa, zjadłam śniadanie, wstawiłam zdjęcie z 18ki na nk i nie wiem, czy nie iść jeszcze spać
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-06-18 o 08:53 |
|
|
|
|
#1642 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry !
Cytat:
![]() Cytat:
Często się skiszam siedząc przy komputerze, muza na full, ja się wydzieram, do tego jeszcze macham rękoma i czym się da, odwracam się a tu mój brat z kolegą za mną stoją i się śmieją Ja mam jeszcze jutro i pojutrze jazdy i egzamin zaraz Boję się, bo właśnie koleżanka napisała mi, że oblała przed chwilą ![]() Właśnie się zczaiłam, że mnie też, bo Hałs ![]() Wzajemnie EDIT: Nie ma żadnej to i ja idę. Może wystawię swoje blade ciało na promienie ultrafioletowe skoro słoneczko świeci ![]() Miłego dnia, dziewczyny
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2009-06-18 o 09:40 |
||
|
|
|
#1643 |
|
Zakorzenienie
|
heloł!
![]() co tam ciekawego słychac o poranku? ![]() ja musze jakis szybki mejk-ap odwalic, ubrac sie i ide przed 11 do fryzjera ![]() farbowanie i ciecie ;O bardziej sie boje ciecia niz farbowania ;D mam koncepcje na fryzure, wszyscy mi mowia, ze bedzie mi w nieju dobrze, ale wiecie jak to jest, jak trzeba zciac włosy xD
|
#1644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jaka to koncepcja? ![]() Mnie już nie szkoda włosów. Zawsze nosiłam długie, takie za połowę pleców. Ze 2 miesiące temu ścięłam do ramion i jestem zadowolona. Łatwiej jest je rozczesać, nie schną 4 godzin Teraz już trochę odrosły i zamierzam znowu obciachać. Krócej niż wcześniej
|
|
|
#1645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
praktycznie od zawsze mam taka dlugosc ;D kiedys mialam extremalnie krotkie, ale to bylo dawno temu a teraz chce cos na wzor boba, ale nie do konca typopwego boba xD zobaczymy co bedzie ;P
|
|
#1646 |
|
Zakorzenienie
|
No hej Dziewczyny
)Już na mnie wrzutki na poprzedniej stronie za wczorajsze kalambury, no xDD A ja dzisiaj mam malowanie w domu, a na 16:00 jestem umówiona na sesję z fotografem (jako pomocnik a nie modelka). Oj, będzie się działo! Już się nie mogę doczekać. KaasiaaK, jak chcesz jakiegoś bobka (xD) to może coś z tych nieśmiertelnych Victorio-bechamowych fryzurek? Czy już zbyt popularne? |
|
|
|
#1647 |
|
Zakorzenienie
|
popularne, czy nie zbytnio mnie to nie obchodzi ;D ja am sie czuc dobrze w tej fryzurze i juz!
![]() a nad czyms takim tez myslalam ;D przejrzalam mase zdjec w int. i zobaczymy co w koncu powstanie ![]() dobra, ja lece ;D wpadne na forum jakos po poludniu albo wieczorem ;P piszcie, ale ciekawie ^^ no i nie za duzo! xD
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2009-06-18 o 10:21 |
|
|
|
#1648 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie się tak ścięłam na święta i byłam bardzo zadowolona. Teraz już mi włosy trochę podrosły (zwłaszcza te z tyłu) i mam dylemat- czy podciąć je i mieć ładną fryzurkę i nie męczyć się, czy zapuszczać na studniówkę (rychło w czas xD).
|
|
|
|
#1649 |
|
Zakorzenienie
|
łee, ja poszłam w listopadzie do fryzjera (miałam wlosy do połowy pleców) - chciałam je podciąć z 10cm, bo miałam poniszczone (wcześniej nie byłam u fryzjera dobry rok - sama sobie jedynie podcinałam grzywkę i końcówki). Obciął mnie oczywiście na kleopatre (czyt. victoria beckham lub rihanna...), wyszłam prawie ze łzami w oczach od fryzjera :P ale po pozytywnych komentarzach rodziny i znajomych uznałam, że jednak nie jest najgorzej
szok wszyscy przeżyli, że tak włosy skrociłam. No,ale mam ten komfort, że włosy mi rosną bardzo szybko, już mam takie za ramiona.. i na razie je zostawiam takie jakie są. Pójdę w przyszłym tygodniu zapisać się do fryzjera (pewnie będzie miał miejsce dopiero na sierpien...) żeby tylko obiął mi ładnie grzywkę no.byłam na tym dniu sportu pośmiałam się i wróciłam, za pół godziny wychodzę na [L] ![]() będę później ;* ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- mój też ze mną dobrowolnie chodzi na zakupy ![]() nawet bardziej go to rajcuje niż mnie ;P robi zawsze za wieszak;P i tak.. ja zrobię zakupy, a ten jeszcze łazi i ogląda ..
|
#1650 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, wstałam niedawno i Was nadrabiam
![]() Cytat:
Z trudem ale przeszedł. Cytat:
Było fajnie ![]() Spotkamy się, na pewno jeszcze ! ![]() Cytat:
Ja o własnych siłach doszłam ![]() Tylko tel zepsułam, nie wiem jak, gdzie i kiedy Cały czas pisze włóż kartę SIMCytat:
Ale po wycieczkach klasowych się dotarliśmy. Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;12807404] w Czechach juz bylam kiedys i tak jakos spodobal mi sie ten kraj i napewno jeszcze tam wroce na truskawki jadee hardcore ja to wszystko robie na ostatnia minute , dlatego tylko taka prace udalo mi sie zdobyc dzisiaj tak wspominalismy ze znajomymi , jak to niedawno bylo kiedy podania skladalismy do tej szkoly czas tak szybkooo leci ;][/QUOTE]Fajne znaki drogowe tam mają Albo napisy, tak fajnie brzmią na polski. Cytat:
![]() Nie napisałam się za bardzo Ed. znowu za dużo grafiki |
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.

muszę nadrobić 
Dobranooc ja idę spac bo musze o 5 wstac co by sie wykapac

uwielbiam wyprawy w nowe miejsca, takie które zachwycą mnie swoim wyglądem, atmosferą. Uwielbiam poznawać miasta takie jakimi są. Jeździć nie tylko do hotelowych kurortów, ale także tam, gdzie zobaczę prawdziwe życie.
Szukam kompana 

4,24 I wiecie co jest jeszcze lepsze? Że w tamtym roku była wyższa 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Cały czas pisze włóż kartę SIM